fbpx

Publicatie datum: 21 juni, 2023

Door: Jack

Best Geteste Bluetooth Oordopjes

Beste bluetooth oordopjes

Apple AirPods 2 - met draadloos oplaadbare case

De best geteste bluetooth oordopes zijn de Apple AirPods 2 - met draadloos oplaadbare case! Dit is uit de ultieme bluetooth oordopjes test gebleken. De Apple AirPods 2 - met draadloos oplaadbare case zit lekker in de oren en is goed bij casual gebruik.

De oordopjes hebben een maximale gebruiksgemak. De opbergcase is draadloos oplaadbaar. Dit zorgt ervoor dat je oordopjes nooit leeg zijn!

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is zijn de beste bluetooth oordopjes? De oortjes passen met gemak in je broekzak, ze raken niet meer in de knoop (duh!) en het blijkt dat ze helemaal niet zo makkelijk uit je oren vallen als de meeste mensen eerst dachten. Doordat er nu zo ontzettend veel keuze is tussen verschillende merken en soorten draadloze oortjes, kan het nog wel eens moeilijk zijn om er achter te komen wat de beste keuze is voor jou.

Wij hebben een artikel geschreven voor mensen die geïnteresseerd zijn in bluetooth oordopjes. Hierin hebben wij een test gedaan van verschillende bluetooth oordopjes en alleen de allerbeste zijn teruggekomen in dit artikel.

Ben je benieuwd welke producten het zijn geworden? Lees gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

17

 Ervaringen gecheckt

4

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Bluetooth Oordopjes

Beste bluetooth oordopjes

Beste Koop Bluetooth Oordopjes
1. Apple AirPods 2 - met draadloos oplaadbare case

Thone TW2 draadloze oordopjes

Beste Bluetooth Oordopjes voor Sporten
2. Thone TW2 draadloze oordopjes

Samsung Galaxy Buds Plus - Wit

Beste Bluetooth Oordopjes Voor Bellen
3. Samsung Galaxy Buds Plus

Bose Soundsport Free - in-ear oordopjes - Oranje

Beste Waterbestendige Bluetooth Oordopjes
4. Bose Soundsport Free - Bluetooth Oordopjes

LuxeRoyal - Volledig draadloze oordopjes - draadloze oordopjes - bluetooth oordopjes - wireless earbuds - draadloze oortjes - Wit

Beste Budget Bluetooth Oordopjes
5. LuxeRoyal - Volledig draadloze oordopjes

Top 10 Beste Bluetooth Oordopjes

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire bluetooth oordopjes bij de de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top bluetooth oordopjes bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van Bluetooth Oordopjes?

Het kopen van goede bluetooth is moeilijk aangezien er zoveel zijn. Het onderscheiden van goede en slechte is daardoor zeer moeilijk. Daarom hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste bluetooth oordopjes. 

Voordat je bluetooth oordopjes koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Draagbaarheid

Het is belangrijk om te kijken naar de draagbaarheid van de bluetooth oordopjes. Meestal krijg je er een bakje bij waar je de oordopjes in kan doen. Hierdoor kan je ze minder snel kwijtraken. Het is goed om na te gaan of je er een bakje bij krijgt.

Functies

Bluetooth oordopjes hebben verschillende functies. Hierbij kan je denken aan muziek doorspoelen en op pauze zetten. Het is handig om van te voren na te gaan welke functies de bluetooth oordopjes hebben. Dan kan je minder snel een miskoop doen.

Audiokwaliteit

Het allerbelangrijkste is de audiokwaliteit van de bluetooth oordopjes. De kwaliteit moet wel goed genoeg zijn om muziek te luisteren of te bellen. Als de audiokwaliteit slecht is heb je er vrij weinig aan. Daarom is het goed om dit van te voren uit te zoeken.

Waterdicht

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de waterdichtheid van de bluetooth oordopjes. Als je een actieve sporter bent is dit vooral handig aangezien je ze dan ook in de regen kan gebruiken. Wij raden aan om dit goed te onderzoeken.


Wat is zijn de beste Bluetooth Oordopjes van 2023? 

Wat zijn de beste bluetooth oordopjes van 2023? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten oordopjes getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste bluetooth oordopjes in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke bluetooth oordopjes het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  Apple AirPods 2 - met draadloos oplaadbare case

Beste bluetooth oordopjes

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben jij op zoek naar de beste bluetooth oordopjes van 2023? Dan ben je bij de Apple AirPods 2 - met draadloos oplaadbare case bij het juiste adres! Dit zijn de beste bluetooth oordopjes van 2023.

De grootste innovator op het gebied van draadloze oordopjes is terug met de AirPods 2. Een aangepast design en grote veranderingen in de technologie zorgen er voor dat de AirPods 2 veel lekkerder in je oren liggen, en de gebruikerservaring aanzienlijk is verbeterd ten opzichte van de voorganger. 

Met de Apple Airpods 2 kun je nu gebruik maken van Siri. Daarmee kun je lekker makkelijk van muziek wisselen zonder je arm er voor te hoeven bewegen. Van apparaat wisselen gaat twee keer zo snel, en er zit nu zelfs nog minder vertraging in de oordopjes als je een video kijkt of aan het gamen bent. 

Het grootste voordeel van de AirPods is dat ze zo ongelofelijk makkelijk zijn in gebruik; als je je MacBook open klapt en daar een filmpje op afspeelt, zullen de oordopjes dit begrijpen en automatisch wisselen van apparaat. De geluidskwaliteit is precies wat je kunt verwachten voor de prijs, en de batterij gaat meer dan lang genoeg mee, namelijk zo'n 24 uur. 

Voordelen Apple AirPods 2 - met draadloos oplaadbare case

 • Connect heel makkelijk met al je apple apparaten
 • Batterij gaat maar liefst 24 uur mee
 • Handig als je gebruik wil maken van Siri

Nadelen Apple AirPods 2 - met draadloos oplaadbare case

 • Geen

2. Thone TW2 draadloze oordopjes

Thone TW2 draadloze oordopjes

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij sportief en houdt je ervan om muziek te luisteren terwijl je sport? Ga dan voor de Thone TW2 draadloze oordopjes, de beste bluetooth oordopjes voor sporten! Door de handige vleugel voor de oorschelpen en de comfortabele pasvorm vallen deze oortjes niet uit. Je maakt hem op maat door een van de drie meegeleverde siliconen eartips in de maten S, M en L.

Ook hoef je niet je telefoon erbij te pakken om je muziek te bedienen. Op het bedieningspaneel van de oortjes kan de volume aanpassen, het nummer aanpassen en gesprekken aannemen of ophangen. Het is zelfs mogelijk om Siri of Google assistent te gebruiken. Super handig natuurlijk als je aan het sporten bent!

De oortjes kunnen maar liefst 6 uur lang muziek afspelen. In combinatie met de oplaadcase is het heb je zelfs 36 uur afspeeltijd! En ze zijn ook nog eens waterproof. Geen excuus meer om te stoppen met sporten!

Voordelen Thone TW2 draadloze oordopjes

 • Vallen niet uit door de perfecte pasvorm
 • Zonder telefoon te bedienen
 • 6 uur non-stop muziek en 36 uur totale afspeeltijd
 • Waterproof

Nadelen Thone TW2 draadloze oordopjes

 • Case iets lastiger te openen

3. Samsung Galaxy Buds Plus

Samsung Galaxy Buds Plus - Wit

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wil jij liever bluetooth oordopjes waar je goed mee kan bellen? Dan zijn de Samsung Galaxy Buds wat voor jou! Dit zijn de beste bluetooth oordopjes voor bellen in 2023.

De Samsung Galaxy Buds zijn veel goedkoper dan de meeste draadloze oortjes die je kunt vinden, en worden standaard meegeleverd met sommige Samsung telefoons. Samen met het audiobedrijf AKG maakte Samsung deze oortjes als reactie op de AirPods, en bewijst het bedrijf dat draadloze oortjes niet per se zo duur hoeven te zijn als de meeste concurrenten. 

De Buds hebben een batterijduur van zes uur buiten de oplaadcase, en met deze case heb je zonder een stopcontact nodig te hebben een totale luistertijd van rond de 20 uur. De oortjes beschikken over een microfoon die beter geluid opneemt dan die van de meeste andere merken, wat deze oortjes ideaal maken om mee te telefoneren. 

Het geluid van de Buds is iets minder krachtig dan andere spelers op de markt, dus mocht je je muziek in de maximale kwaliteit willen horen kun je misschien beter een ander product uitkiezen.

Voordelen Samsung Galaxy Buds Plus

 • Goede prijs/kwaliteit
 • Zeer goede microfoon

Nadelen Samsung Galaxy Buds Plus

 • Muziekkwaliteit wat minder

4. Bose Soundsport Free - Bluetooth Oordopjes

Bose Soundsport Free - in-ear oordopjes - Oranje

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de beste waterbestendige bluetooth oortjes? Dan zijn de Bose Soundsport Free - Bluetooth Oordopjes wat voor jou! Dit zijn de beste waterbestendige bluetooth oordopjes van 2023.

De Bose Soundsport Free draadloze oordopjes van Bose zijn speciaal ontwikkeld voor de echte sporters onder ons. Door het robuuste en slimme design van de oortips, vallen de oortjes tijdens zelfs de meest extreme sporten niet uit. De oortjes zijn waterbestendig, zodat je er al zwetend mee in de douche kunt stappen zonder dat ze kapot gaan.  

Zelfs als je je telefoon aan de andere kant van de sportschool hebt laten liggen; the music never stops. Dit komt doordat je met het extra sterke bluetooth signaal van deze oortjes tot 10 meter kan overbruggen, zonder het geluidssignaal te verliezen. 

Voordelen Bose Soundsport Free - Bluetooth Oordopjes

 • Bluetooth signaal tot 10 meter
 • 2 jaar garantie

Nadelen Bose Soundsport Free - Bluetooth Oordopjes

 • Geen noise cancelling

5. LuxeRoyal - Volledig draadloze oordopjes

LuxeRoyal - Volledig draadloze oordopjes - draadloze oordopjes - bluetooth oordopjes - wireless earbuds - draadloze oortjes - Wit

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil jij goedkopere maar goede bluetooth oordopjes? Dan is de LuxeRoyal - Volledig draadloze oordopjes wat voor jou! Dit zijn de beste budget bluetooth oordopjes van 2023.

De LuxeRoyal - Volledig draadloze oordopjes gaan 16 uur mee waardoor je niet snel hoeft op te laden. Bij de oordopjes krijg je een oplader mee en een case waar je ze in kan zetten. Er zit ook nog extra oorkussens bij zodat je het goed kan afstellen op je eigen oren.

Het volledig opladen van de oordopjes is ongeveer 2 uur. De nieuwste bluetooth versie zorgt ervoor dat er tot 10 meter een goede verbinding is. Het geluid is uitstekend voor de prijs-kwaliteit verhouding. Met deze oordopjes kan je in het dagelijks leven goed muziek luisteren.

Voordelen LuxeRoyal - Volledig draadloze oordopjes

 • 16 uur batterijduur
 • Spatwaterdicht

Nadelen LuxeRoyal - Volledig draadloze oordopjes

 • Geluid van andere bluetooth oordopjes is iets beter

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel bluetooth oordopjes hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten bluetooth oordopjes getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de bluetooth oordopjes op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste bluetooth oordopjes op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>