fbpx

Publicatie datum: 10 maart, 2023

Door: Sam

Best Geteste Beamer voor Thuis

Best Geteste Beamer Voor Thuis

LifeGoods Mini Beamer - WiFi Connect

Wil jij graag een goede beamer voor thuis aanschaffen? Dan moet je de LifeGoods Mini Beamer - WiFi Connect aanschaffen. Uit onze beste beamer voor thuis test is namelijk gebleken dat deze beamer de beste optie van dit moment is. Zo scoorde hij op verschillende criteria de beste score in onze test.

Zo heeft de LifeGoods Mini Beamer - WiFi Connect een grote lichtopbrengst waardoor je in een felverlichte ruimte toch het beeld duidelijk kunt projecteren. Verder heeft hij een Full HD resolutie waardoor jij alle details haarscherp kunt zien. De monitor beschikt over een WiFi connectie waarmee jij jouw telefoon of ander apparaat kunt verbinden.

Ben jij benieuwd naar deze beste koop beamer voor thuis? Klik dan op de button hieronder!

Wil jij graag jouw favoriete films en series in groot formaat bekijken? Dan is een beamer een hele leuke oplossing. Een beamer voor thuis neem jij namelijk gemakkelijk overal mee naar toe. Hierdoor kun jij overal genieten van jouw favoriete films en series en dat in een extreem groot formaat.

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende beamers voor thuis verkrijgbaar. Hierbij kun je kiezen tussen verschillende categorieën en ook verschillende prijsklassen. Het vinden van de juiste beamer voor bij jouw thuis is daarom niet zomaar gedaan. Gelukkig hebben wij een volledig artikel gewijd aan de beste beamer voor thuis 2023.

Wij van Top-X hebben namelijk een ultieme beste beamer voor thuis test uitgevoerd waarbij wij tientallen modellen met elkaar hebben vergeleken. Ook hebben wij de belangrijkste criteria bij het kiezen van de beste beamer voor bij jouw thuis op een rijtje gezet. Benieuwd? Lees dan gauw verder en kom er achter!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

42

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Beamers voor Thuis

Best Geteste Beamer Voor Thuis

Beste koop beamer voor thuis
1. LifeGoods Mini Beamer - WiFi Connect

Optoma HD146X

Beste mini beamer voor thuis
2. Optoma HD146X

LG CineBeam PH510PG

Beste beamer voor films thuis
3. LG CineBeam PH510PG

Strex Beamer - Input tot Full HD

Beste goedkope beamer voor thuis
4. Strex Beamer - Input tot Full HD

Optoma EH400

Beste luxe beamer voor thuis
5. Optoma EH400

Top 10 Beste Beamers voor Thuis

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste beamers voor thuis. Het enige nadeel hiervan is dat je de test resultaten mist en geen antwoord kan geven op de vraag: welke beamer voor thuis is het beste?


Waar moet je op letten bij het kopen van een beamer voor thuis?

Ga je een beamer voor thuis kopen? Koop dan niet de eerste beamer voor thuis aanbieding die je tegen komt maar bekijk ook andere modellen. Niet alle beamers voor thuis uit de aanbieding zijn namelijk even goed. Om een miskoop te voorkomen is het dus belangrijk om de verschillende opties goed met elkaar te vergelijken.

Om het jou makkelijker te maken hebben wij de belangrijkste criteria uit onze beste beamer voor thuis test voor je op een rijtje gezet. Door deze criteria te bekijken bij de gewenste beamers ontdek jij gemakkelijk welke optie het beste voor jou is. Deze criteria zijn namelijk ook getest in de beste beamer voor thuis volgens de consumentenbond test.

Resolutie en lichtopbrengst

De eerste belangrijke criteria is het kijken naar de resolutie en de lichtopbrengst. Zo zijn er goedkope beamers voor thuis welke een film of serie kunnen projecteren maar in een hele lage resolutie en beamers welke in Full HD kunnen projecteren. Afhankelijk van jouw wensen kan een bepaald model dus de beste optie zijn.

Het is hierbij belangrijk om naar de titel en product omschrijving te kijken. Daarnaast kun je ook de reviews lezen. Hierin staat namelijk vrijwel altijd aangegeven in welke resolutie de beamer maximaal kan projecteren. Ook staat er het aantal Lumen van een projector bij. Hierdoor weet je of deze ook fel genoeg projecteert bij veel licht.

Functionaliteiten

Een andere criteria waar je naar kunt kijken zijn de functionaliteiten van de verschillende beamers voor thuis. Zo beschikt de ene beamer over een HDMI aansluiting en heeft de ander ook nog een WiFi functie. Ook wordt de ene beamer geleverd inclusief afstandsbediening en moet de andere via een display op de beamer bestuurt worden.

Het is dus belangrijk om goed na te gaan welke functies jij verwacht dat de beamer heeft. Vervolgens kun je per model nagaan of de gewenste beamer ook beschikt over de functies die jij zoekt in een goede beamer. In onze top 5 hebben wij allerlei beamers met verschillende functionaliteiten opgenomen.

Prijsklassen

Als laatste kan er gekeken worden naar de prijsklassen van de beamers voor thuis. Zo zijn er ontzettend goedkope modellen maar ook extreem dure modellen. Bij dure modellen ben je vaak verzekert van de beste kwaliteit. Toch zijn er ook ontzettend veel goede goedkopere beamers voor thuis die over de juiste kwaliteit beschikken.

In onze top 5 vind je daarom beamers uit allerlei prijsklassen. Hierbij hebben wij alleen de allerbeste beamers uit de verschillende prijsklassen weten op te nemen in onze top 5.


Wat is de beste beamer voor thuis van 2023? 

Welke beamer voor thuis is het beste? Om antwoord te kunnen op deze vraag hebben wij aan de hand van onze testresultaten een handige top 5 beste beamers voor thuis opgesteld. In onze top 5 hebben wij beamers uit verschillende categorieën en prijsklassen weten te selecteren. Hierdoor zit er voor iedereen een perfect model tussen.

Hieronder vind je voor elke beamer voor thuis uit onze top 5 een korte product omschrijving. Ook vind je hier de voor- en nadelen van elke beamer waardoor jij precies weet of deze voor jou geschikt is of niet. Als laatste hebben wij elke beamer van een eindbeoordeling voorzien. Deze zijn gebaseerd op onze beste beamer test en reviews van andere consumenten.

1. LifeGoods Mini Beamer - WiFi Connect

Best Geteste Beamer Voor Thuis

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Als beste uit de test is de LifeGoods Mini Beamer - WiFi Connect gekomen. Deze beste koop beamer voor thuis beschikt namelijk over alle functies die een goede beamer moet hebben en dat voor een scherpe prijs. Zo heeft hij een HDMI input en wordt hij geleverd inclusief handige afstandsbediening.

Ook is er de keuze of jij de LifeGoods Mini Beamer - WiFi Connect met of zonder WiFi functie wilt. Als je aan een HDMI ingang genoeg hebt kun je hierdoor geld besparen. Deze goede beamer wordt daarnaast geleverd inclusief handige draagtas waarin jij hem kunt opbergen en gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

De HDDMI en RCA kabel worden bij deze beamer voor thuis meegeleverd. Ook zitten hier speakers in ingebouwd waardoor jij deze niet nog los hoeft aan te schaffen. De contrastratio van de LifeGoods Mini Beamer - WiFi Connect is 2000:1 en hij support een resolutie tot wel 1080P.

Voordelen LifeGoods Mini Beamer - WiFi Connect

 • Inclusief handige draagtas
 • FULL HD resolutie
 • Met afstandsbediening
 • 2000:1 contrastratio

Nadelen LifeGoods Mini Beamer - WiFi Connect

 • Ventilatie is wat luid

2. Optoma HD146X

Optoma HD146X

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

De volgende beamer uit onze top 5 lijst is de Optoma HD146X. Deze beamer is een stuk duurder maar beschikt daarom wel over een uitstekende kwaliteit. Zo heeft deze beamer voor thuis een scherpe FULL HD resolutie en een lichtopbrengst van wel 3.600 ANSI lumen. Hierdoor kun jij ook in lichtte grote ruimtes het beeld duidelijk projecteren. 

De keystone correctie waarover de Optoma HD146X beschikt zorgt er voor dat de verticale lijn tot wel 40 graden gecorrigeerd kan worden. Hierdoor weet jij zeker dat je altijd naar goed beeld kunt kijken ongeacht of de beamer een beetje scheef staat of niet.

Verder beschikt de Optoma HD146X over een HDMI ingang waardoor jij deze gemakkelijk op jouw laptop kunt aansluiten. Hierdoor kun je jouw foto's of Netflix films gemakkelijk overal waar je wilt projecteren. De contrastverhouding van deze beamer bedraagt 25000.

Voordelen Optoma HD146X

 • Uitstekende lichtopbrengst
 • Keystone die verticaal het beeld corrigeert
 • 3600 ANSI lumen

Nadelen Optoma HD146X

 • Duurdere variant beamer

3. LG CineBeam PH510PG

LG CineBeam PH510PG

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als derde hebben wij de LG CineBeam PH510PG geplaatst in onze top 5. Dit heeft verschillende redenen waaronder de ingebouwde accu die tot wel 2,5 uur mee gaat. Hierdoor kun jij vrijwel elke film waar je ook bent bekijken zonder dat je de beamer van een elektriciteitsbron hoeft te voorzien.

Verder krijg je bij aanschaf van de LG CineBeam PH510PG een meegeleverde draagtas waardoor jij de beamer gemakkelijk met je meeneemt. Wil jij bijvoorbeeld voetbal kijken bij je vrienden of een familiefilm bij je ouders thuis? Dan is dit geen probleem dankzij de handige draagtas.

De ventilator van de LG CineBeam PH510PG produceert in tegenstelling tot veel andere beamers erg weinig geluid. Het geluidsniveau ligt gemiddeld rond de 30 decibel wat aanzienlijk minder is dan verglijkbare modellen. Meer ontdekken over deze beamer voor thuis? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen Savic Rody Caviakooi - Grijs - 70 x 45 x 31 cm

 • Ingebouwde accu die tot 2,5 uur mee gaat
 • Inclusief handige draagtas
 • Beschikt over scherpte van HD Ready 720p
 • Beneden gemiddeld geluid

Nadelen Savic Rody Caviakooi - Grijs - 70 x 45 x 31 cm

 • Ook een duurdere variant beamer

4. Strex Beamer - Input tot Full HD - 6500 Lumen

Strex Beamer - Input tot Full HD

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

De vierde beamer uit onze lijst is de Strex Beamer - Input tot Full HD - 6500 Lumen. Deze goedkopere variant beamer is er in verschillende modellen te verkrijgen. Denk aan een beamer inclusief scherm, normale beamer en beamer met scherm en Android. Hierdoor kun jij rechtstreeks vanaf jouw telefoon streamen naar deze beamer.

Ook heeft de Strex Beamer - Input tot Full HD - 6500 Lumen ingebouwde speakers waardoor jij het geluid in goede kwaliteit kunt horen vanuit de beamer. Het compacte model zorgt er tevens voor dat hij makkelijk op te bergen is. Wel is deze beamer voornamelijk gemaakt voor Android.

Beschik jij over een Apple apparaat, dan kun je Netflix, Videoland etc. alleen streamen door gebruik te maken van een chromecast. De Strex Beamer - Input tot Full HD - 6500 Lumen heeft een resolutie van 1080p waardoor jij jouw favoriete films en series in prima kwaliteit kunt bekijken.

Voordelen Strex Beamer - Input tot Full HD - 6500 Lumen

 • Compact model
 • Ingebouwde speakers
 • Rechtstreeks streamen vanaf Android apparaten

Nadelen Strex Beamer - Input tot Full HD - 6500 Lumen

 • Streamen via Apple devices alleen mogelijk met chromecast

5. Optoma EH400

Optoma EH400

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste beamer voor thuis is de Optoma EH400. Deze beamer voor thuis is in vergelijking met de andere modellen een vrij dure optie. Wel ontvang je daardoor de top kwaliteit die je mag verwachten van een luxe beamer voor thuis. Zo beschikt deze beamer voor thuis over een contrastverhouding van 22000 en een DLP projector technologie.

De grote lichtopbrengst van de Optoma EH400 zorgt er voor dat jij vrijwel overal kunt genieten van films en series. Licht inval of goed verlichte ruimtes zijn namelijk alsnog geschikt om in te kunnen projecteren dankzij de grote lichtopbrengst. Daarnaast heeft deze beamer voor thuis twee HDMI ingangen waardoor jij meer apparaten tegelijk kunt aansluiten.

De Optoma EH400 heeft een FULL HD resolutie van 1080p en projectieverhouding van 1,48 - 1,62. Bij vragen kun je gemakkelijk de handleiding raadplegen die geleverd wordt bij deze beamer voor thuis. Meer ontdekken? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen Optoma EH400

 • 4000 ANSI lumen
 • DLP projector technologie
 • Inclusief afstandsbediening en stroomkabel

Nadelen Optoma EH400

 • Duurste model

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel beamers voor thuis hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 15 soorten beamers voor thuis getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de beamers voor thuis op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste beamers voor thuis op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>