Laatste update: december 2022

Door: Sam

Best Geteste Pasjeshouder

Figuretta Basic

We hebben bij Top-X weer een aantal van de beste pasjeshouders van 2022 verzameld, en uit onze uitgebreide en objectieve test is de Figuretta Basic Creditcardhouder / RFID Card Protector gekozen tot beste koop pasjeshouder van 2022! De Figuretta Basic Creditcardhouder / RFID Card Protector beschikt over een stevige, metalen case waar je tot 6 pasjes in kwijt kunt, en beschermt dus ook tegen RFID scanners. Zo kunnen criminelen niet meer met een digitale RFID scanner langs je broekzak gaan om het maximaal mogelijke bedrag van je bankrekening te plunderen, door de contactloos betalen functie. Al met al is de Figuretta Basic Creditcardhouder / RFID Card Protector niet alleen goed om je centen in je broekzak te houden, maar ook voor je pasjes!

Pasjeshouders zijn erg in opkomst sinds Creditcard pasjes en soortgelijke pasjes of kaarten steeds vaker worden gebruikt. Onder andere je seizoenkaart van de voetbalclub, je bankpassen, OV-chipkaart en nog veel meer pasjes maken gebruik van RFID dataoverdracht. Als je toevallig net pech hebt in een drukke winkelstraat, loop je een crimineel tegen het lijf die geheel ongemerkt een apparaatje tegen je broekzak aan houdt. Dit leidt er soms toe dat de criminelen een bedrag van je rekening afschrijven zonder dat je het zelf in de gaten hebt. Een ander handig voordeel van een goede pasjeshouder is dat je al je pasjes in één plek hebt. Bij de beste pasjeshouders vallen ze er ook niet meer zomaar uit, zodat je niet continu hoeft te checken of de pasjes nog in je ouderwetse portemonnee zitten.

Maar wat maakt verder nou een goede pasjeshouder, en hoe zie je het verschil tussen de beste pasjeshouder en de wat minder goede pasjeshouders? Als je veel loopt te klungelen met je pasjes en nooit een keer een goede plek weet om al je pasjes in op te bergen, is het misschien een goed idee om een pasjeshouder aan te schaffen. Maar wat voor pasjeshouder dan, en waar koop je die? En wat is de beste pasjeshouder volgens de consumentenbond eigenlijk?


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

11

Producten getest

3

Uur onderzoek gedaan

15

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Pasjeshouders

Beste koop
1.Figuretta Basic Creditcardhouder / RFID Card Protector

Beste design pasjeshouder
2.Saetti Portemonnee Luxe Pasjeshouder Kaarthouder

Beste leren pasjeshouder
3.Figuretta leren RFID uitschuifbare creditcardhouder

Beste Pasjeshouder voor veel pasjes
4. C-Secure L Pasjeshouder

Beste Betaalbare pasjeshouder
5. Luxe Visitekaarthouder – businesscardhouder

Top 10 beste Pasjeshouders

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Pasjeshouders!


Waar op letten bij het kopen van een Pasjeshouders?

De bovenstaande soort vragen zijn niet geheel onterecht als je een tijdje op zoek bent geweest naar de beste pasjeshouder. Wat heb je allemaal nodig als je echt de beste pasjeshouder wil hebben, en waarom? Dat leggen we graag nog even voor je uit, zodat je weet dat we onze beste pasjeshouder test 2022 niet zomaar hebben gedaan.

RFID-bescherming

De grootste reden dat de meeste mensen een pasjeshouder aanschaffen, is dat ze het risico op fraude of diefstal sterk doen afnemen. Door een metalen pashouder, of één waar een metalen strip in zit, te gebruiken, kunnen criminelen hun RFID scanners niet meer gebruiken om geld van jouw bankpasjes af te halen. Dat kan een hoop geld schelen als je gaat winkelen in een drukke winkelstraat!

Comfort

In plaats van elke keer in het zijvakje van je tas duiken om je pasjes terug te vinden, heb je nu al je pasjes op één plek. Daarom raden we aan om een pasjeshouder te zoeken die jij makkelijk vind om op te bergen. Neem er één die opvalt tussen je andere spullen, en die prettig is om in je broekzak te dragen.

Hoeveelheid pasjes

Ook een logische, maar toch vaak vergeten aspect aan de beste pasjeshouders is de hoeveelheid pasjes die je er in kwijt kunt. Heb je alleen een bankpas en OV chipkaart, dan maakt dit misschien niet zoveel uit, maar als je gebruik maakt van meer dan 5 pasjes dan passen ze misschien niet allemaal in het product dat je op oog hebt. En dan past dat product dus niet zo goed bij jou.

Design

Een goede pasjeshouder is in ieder geval handig in gebruik, maar je moet ook niet helemaal vergeten dat hij er mooi uit moet zien. Met een goed ontworpen pasjeshouder maak je indruk op je omgeving en daar mag je best rekening mee houden!


Wat is de beste Pasjeshouder van 2022? 

Op basis van de bovenstaande criteria hebben we een aantal pasjeshouders uitgekozen die het best presteren, en van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Ook hebben we de top 5 pasjeshouders ingedeeld op basis van gebruikersreviews en hebben we gekeken naar de beste prijs kwaliteit verhouding.

1. Figuretta Basic Creditcardhouder / RFID Card Protector

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.2

Wat is de beste koop pasjeshouder van 2022? Volgens de test van Top-X is dat de Figuretta Basic Creditcardhouder / RFID Card Protector! Deze elegant ontworpen pasjeshouder is verkrijgbaar in verschillende kleuren, en is gemaakt van prettig metaal.

De Figuretta Basic Creditcardhouder / RFID Card Protector heeft de pasjes erg dicht bij elkaar zitten in de metalen behuizing, waardoor hij amper opvalt in je broekzak en dus erg weinig ruimte in neemt. Met een hendeltje kun je de pasjeshouder openen, waarna de pasjes een voor een naar buiten schuiven.

En ook handig om te weten: de metalen case van de Figuretta Basic Creditcardhouder / RFID Card Protector zorgt er voor dat je RFID pasjes niet meer zomaar kunnen worden gebruikt door criminelen met een RFID scanner!

Voordelen Figuretta Basic Creditcardhouder / RFID Card Protector

 • Beschermt tegen criminelen met een RFID scanner
 • Handig systeem waarmee je de pasjes naar buiten kunt laten schuiven, en ze allemaal apart kunt bekijken en pakken
 • Mooi, elegant design en verkrijgbaar in tien kleuren
 • Er passen 6 pasjes in deze pasjeshouder

Nadelen Figuretta Basic Creditcardhouder / RFID Card Protector

 • Na een tijdje intensief gebruik kan het mechanisme waarmee de pasjes naar boven komen, iets minder soepel worden

2. Saetti Portemonnee Luxe Pasjeshouder Kaarthouder

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil je graag een mooi ontworpen pasjeshouder waarmee je al indruk maakt als je je bankpas überhaupt uit je broekzak pakt? Dan is de Saetti Portemonnee Luxe Pasjeshouder Kaarthouder een geschikte optie voor jou. Dankzij het leren, bordeaux rode ontwerp zien je pasjes er altijd goed uit. Oppassen voor dieven hoeft niet meer, doordat er – ondanks de leren buitenkant – gewoon een RFID / NFC beschermende laag in de Saetti Portemonnee Luxe Pasjeshouder Kaarthouder past. Pas als je je pasjes nodig hebt, kunnen ze een signaal afgeven aan pasjeslezers.

Er passen maar liefst 12 passen in de Saetti Portemonnee Luxe Pasjeshouder, wat goed van pas komt als je bij heel veel banken, verenigingen en organisaties lid bent. Denk je dat een andere kleur beter bij jou past? Pas dan het pasje aan aan jouw wensen, want deze pasjeshouder is beschikbaar in 7 verschillende kleuren. 

Voordelen Saetti Portemonnee Luxe Pasjeshouder Kaarthouder

 • Aan te passen aan jouw wensen met keuze uit 7 passende kleuren
 • Premium design
 • Er passen 12 pasjes in de Saetti Portemonnee Luxe Pasjeshouder Kaarthouder
 • Beschermt tegen ongewenste RFID en NFC connecties

Nadelen Saetti Portemonnee Luxe Pasjeshouder Kaarthouder

 • Dankzij de laag van leer bovenop de metalen RFID bescherming is de Saetti Portemonnee Luxe Pasjeshouder Kaarthouder wel iets dikker

3. Figuretta leren RFID uitschuifbare creditcardhouder

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Heb je liever een ontwerp dat er meer uit ziet als een traditionele portemonnee, maar vind je het wel zo fijn dat je al je pasjes met een beweging uit de pasjeshouder kunt schuiven? Dan raden we de Figuretta leren RFID uitschuifbare creditcardhouder van het merk Figuretta aan!

De Figuretta leren RFID uitschuifbare creditcardhouder heeft een prettig aanvoelende leren buitenkant, en is daarnaast net zo goed beschermd tegen RFID oplichters en dieven als een metalen pasjeshouder. Met de Figuretta leren RFID uitschuifbare creditcardhouder haal je een klassieke look in huis waar niemand raar van op kijkt, maar wat wel indruk maakt is de uitschuifbare pasjeshouder aan de binnenkant! 

Voordelen Figuretta leren RFID uitschuifbare creditcardhouder

 • Premium leren design dat gewoon op een normale portemonnee lijkt
 • Er passen 12 pasjes in de Saetti Portemonnee Luxe Pasjeshouder Kaarthouder, plus nog wat muntgeld en briefgeld
 • Beschermt tegen ongewenste RFID en NFC connecties
 • Aan te passen aan jouw wensen met keuze uit 6 passende kleuren

Nadelen Figuretta leren RFID uitschuifbare creditcardhouder

 • Voor een gemiddelde gebruiker misschien een wat dure aankoop

4. C-secure XL pasjeshouder

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.7

Functionaliteiten

8.4

Prijs / kwaliteit

8.1

De C-secure XL pasjeshouder is een ideale optie voor jou als je graag een simpel, metalen design in je broekzak hebt zitten, maar toch lekker veel pasjes er in kwijt wil kunnen. Er passen zo’n 12 pasjes in de C-secure XL pasjeshouder, welke ook nog eens beschermt tegen RFID en NFC criminelen.

Als je dus veel NFC of RFID pasjes in je bezit hebt en een makkelijke manier zoekt om deze te beschermen, dan is de C-secure XL pasjeshouder de beste pasjeshouder voor jou – zeker als je houdt van een no nonsens ontwerp die in veel kleuren beschikbaar is!

Voordelen C-secure XL pasjeshouder

 • Er passen 12 pasjes in de C-secure XL pasjeshouder
 • Beschermt tegen ongewenste RFID en NFC connecties
 • Aan te passen aan jouw wensen met keuze uit 7 passende kleuren
 • Klein, compact metalen design die je amper voelt in je broekzak, maar waar toch veel pasjes in kunnen

Nadelen C-secure XL pasjeshouder

 • Doordat de pasjes redelijk dicht op elkaar zitten door het compacte design, gaan ze er soms wat stroef uit met het hendeltje

5.  Luxe Visitekaarthouder – businesscardhouder

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Deze Luxe Visitekaarthouder – businesscardhouder pasjeshouder is een ideale optie voor maar heel weinig geld. Als je dus op een budget zit, maar toch bescherming wil voor een paar van je RFID of NFC gevoelige pasjes, dan raden we de Luxe Visitekaarthouder – businesscardhouder pasjeshouder zeker aan.

Je kan kiezen uit meerdere kleuren voor de pasjeshouder, en ondanks de lage prijs zijn al je pasjes beschermd tegen criminelen! De Luxe Visitekaarthouder – businesscardhouder pasjeshouder is gemaakt van kunstleer, met een aluminium plaatje aan de binnenkant voor extra bescherming en stevigheid. Je kan tot 6 pasjes kwijt in de Luxe Visitekaarthouder – businesscardhouder pasjeshouder.

Voordelen  Luxe Visitekaarthouder – businesscardhouder

 • Er passen tot 6 pasjes in de Luxe Visitekaarthouder – businesscardhouder
 • Beschermt tegen ongewenste RFID en NFC connecties
 • Klein, compact design met kunstleer die je amper voelt in je broekzak, maar waar toch veel pasjes in kunnen
 • Ook geschikt als houder voor je business kaartjes of je visitekaartjes

Nadelen  Luxe Visitekaarthouder – businesscardhouder

 • Het leer aan de buitenkant is niet van de beste kwaliteit

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel pasjeshouders hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 12 soorten pasjeshouders getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de pasjeshouders op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste pasjeshouder op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste pasjeshouders zijn.

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP