fbpx
 • Home
 • /
 • Scheren
 • /
 • BALZY bodygroomer Review: maakt The BushBuster 3.0 zijn beloftes waar? [2023]

Publicatie datum: 31 mei, 2023

Door: Sam

BALZY The BushBuster 3.0 Review

balzy bodygroomer review

Onze score

Voor mannen die houden van een gladgeschoren uiterlijk is de BALZY Bush Buster een krachtig apparaat dat het gewenste resultaat geeft. De trimmer is draadloos en bovendien waterdicht. 

Behalve je gezichtshaar kun je er ook gewoon de rest van je lichaam mee ontharen. Dit geldt voor zowel je onder- als je bovenlichaam. Sterker nog, het product is speciaal ontworpen om juist die edele delen pijnloos glad te krijgen!

De BALZY BushBuster 3.0 is een onmisbaar apparaat voor iedere man die gesteld is op een verzorgd uiterlijk.

Overal op het internet en op social media kom je "The BushBuster" tegen. Maar zoals je weet moet je niet automatisch alles geloven wat op het internet staat. Wij vonden het daarom tijd om te onderzoeken of dit nou echt een goed product is! Ontdek al onze bevindingen in deze uitgebreide BALZY bodygroomer review!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

9

Uur onderzoek gedaan

35

 Ervaringen gecheckt

10+

Bodygroomers vergeleken


Wat is het?

Met de BALZY bodytrimmer heb je alles bij de hand om je lichaamshaar op een veilige en eenvoudige manier te trimmen. BALZY is echt een trimmer met mesjes, dus geen scheerapparaat. De bodygroomer werkt dan ook iets anders dan je misschien gewend bent. Maar na wat oefenen wen je er gemakkelijk aan. Het voornaamste is dat je er met de trimmer goed verzorgd uitziet. Je voelt je daardoor ook prettig. Met deze bodygroomer maak je bijvoorbeeld een einde aan het ophopen van zweet in de beharing van je oksel. Maar er zijn nog meer voordelen van de BALZY Bushbuster.


BALZY bodygroomer: Voordelen + Nadelen

Benieuwd naar de voordelen en nadelen van de boxershorts van de bodytrimmer van BALZY? We zetten ze stuk voor stuk voor je op een rijtje.

Voordelen

 • De BALZY bodygroomer is waterdicht. Het apparaat voldoet aan de IPX7-rating. Je kunt de groomer dus ook tijdens het douchen gebruiken
 • De mesjes gaan lang mee, je hoeft dit pas na ongeveer een kwartaal te vervangen
 • Je hebt geen scheerschuim nodig. Het mes van de trimmer zorgt voor een glad resultaat
 • De batterij houdt het lang vol, je kunt er anderhalf uur lang onafgebroken mee trimmen.
 • Speciale technologie om de edele delen pijnloos glad te krijgen

Nadelen

 • De oplaadtijd is vier uur, dat kan lastig zijn als je vergeten bent om de batterij tijdig op te laden.

Hoe werkt de BALZY bodygroomer?

De BALZY bodygroomer is compact en ligt dus gemakkelijk in de hand. Met een sterke motor van 6.000 RPM kun je al je lichaamshaar eenvoudig verwijderen, ook als je bijvoorbeeld je schaamhaar op minder toegankelijke plekken wilt verwijderen. De BALZY bodygroomer wordt geleverd met verschillende opzetstukjes. Daarmee heb je dus ook nog de keuze of je helemaal glad wilt scheren of kiest voor bijpunten of alleen een stukje korter.

Dankzij de SafeShave™ technologie is er zeer weinig kans op sneetjes onder het trimmen. De afstand tussen de keramische mesjes en de slijphoek zijn erop gericht dat je zo veilig mogelijk de beharing verwijdert. Natuurlijk blijft het verstandig om zorgvuldig te werk te gaan. Je krijgt dan ook van BALZY tips en instructies over hoe je de techniek van het trimmen onder de knie kunt krijgen.

Wat kost het?

De BushBuster 3.0 koop je voor € 69,95. Meestal kun je profiteren van een korting en dan is de prijs € 59,95. Hiervoor heb je een complete trimmer met een oplaadbare batterij. De mesjes zijn in een navulverpakking verkrijgbaar. Iedere navulverpakking bevat een blade. Let bij je bestelling goed op het type bodygroomer dat je hebt, want ieder model heeft zijn eigen type mesjes.

De prijs van een navulverpakking is € 17,95. Met korting betaal je daar € 14,95 voor. Vervang je de mesjes om de twee tot drie maanden, dan ben je, uitgaande van de afgeprijsde mesjes, aanvullend jaarlijks tussen de € 59,80 en € 89,70 kwijt.

Wil je een complete set waar behalve de trimmer ook nog verzorgingsproducten in zitten? De Perfect Package bevat de Bush Buster, een oor- en neushaartrimmer, de SnoutScraper, en verzorgende sprays en zeep. Dit complete pakket kost € 129,95 zonder korting en € 99,95 met korting.

BALZY ervaringen

Doe altijd je eigen onderzoek zeggen we wel eens, en daarbij hoort ook het bekijken van reviews en ervaringen van anderen. Hieronder hebben we 3 verschillende BALZY ervaringen en reviews uitgelicht.

Je moet in het begin wel even handigheid krijgen in het gebruik van de bodygroomer. Maar als je eenmaal de slag te pakken hebt, is het een heel fijn apparaat. De motor is heel krachtig en het resultaat mag gezien worden!

Jeroen S

Het verschil met andere trimmers of scheermesje is dat je bij de BALZY bodygroomers geen last hebt van bloederige plekjes na het scheren. Een sneetje is natuurlijk nooit 100% uitgesloten, maar als je de trimmer rustig gebruikt, heb je daar nauwelijks last van.

PietParkiet

De bodytrimmer werkt heel nauwkeurig en dankzij de verschillende opzetstukken kun je alles prima bijwerken. Het apparaat maakt bovendien weinig lawaai.

Marijn1988


Conclusie van onze BALZY review

Zowel voor ervaren trimmers als voor beginners is de BALZY bodygroomer een echte aanrader. Je scheert al je lichaamshaar en het apparaat is helemaal afgestemd op het mannenlichaam. Je bepaalt met de verschillende standen zelf hoe lang je je lichaamshaar wilt houden of hoe glad het moet worden. Voor alle soorten lichaamsbeharing geeft BALZY je aanwijzingen hoe je het beste kunt trimmen. Een baard trimmen pak je tenslotte anders aan dan je konthaar.

Heb je vragen over het gebruik van de bodytrimmer of over de levering dan kun je daarvoor contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers reageren snel en ze denken graag met je mee. De BALZY bodygroomer draagt bij aan een goede persoonlijke hygiëne. Maar bovenal geeft het trimmen van je lichaam je extra zelfvertrouwen.

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>