Laatste update: december 2021

Door: Thea

Best Geteste Epilator

Braun 11170 Silk Epil

Braun 11170 Silk Epil

De Braun 11170 Silk Epil is de best geteste epilator van 2021! Dit is uit de ultieme epilator test gebleken van 2021. De Braun 11170 Silk Epil zorgt voor 4 weken een haarloze huid. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken voor iedereen.

Verder heeft het apparaat nog 2 snelheden. Op deze manier kan je het aanpassen hoe je zelf wilt. Het verwijderd ook de wortels waardoor er geen stoppels zijn en er niets zichtbaar is.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste epilator? Er zijn veel soorten verschillende epilators die allemaal hun eigen functies en specialiteiten hebben. Het is daarom moeilijk om een goede keuze te maken!

Vooral de epilators van Braun zijn erg geliefd bij gebruikers, en je zal daarom zien dat we meerdere apparaten van Braun zullen bespreken. Ben je bang voor een pijnlijke ervaring? Dan wil ik je verblijden met het goede nieuws dat epileren in 2021 niet is zoals tien of twintig jaar geleden.

De technologie heeft niet stilgestaan, en daardoor zijn de ontharingsapparaten voortaan voorzien van verschillende functies waardoor het voortaan een fluitje van een cent is om je huid te ontharen. Epileren gaat sneller en eenvoudiger, en door de Wet & Dry functie die we bij alle epilators terugzien wordt het een plezierige ervaring

Daarom hebben wij een artikel geschreven voor mensen die geïnteresseerd zijn in epilators. Hierin hebben wij een test gedaan van verschillende epilators en alleen de allerbeste zijn teruggekomen in dit artikel.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

15

 Ervaringen gecheckt

4

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Epilators

Braun 11170 Silk Epil

Beste Koop Epilator
1. Braun 11170 Silk Epil

Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-969 Nat&Droog Epilator + Gezichtsreinigingsborstel

Beste Epilator Dames
2. Braun Silk-épil 9 SkinSpa

Philips Series 8000 BRE735/00 - Wet & Dry - Epilator

Beste Epilator Benen
3. Philips Series 8000 BRE735/00

Braun Silk-épil 9 9-961v SkinSpa - Epileerapparaat

Beste Multifunctionele Epilator
4. Braun Silk-épil 9 9-961v SkinSpa

Braun Silk-épil 5-500 - Epilator Voor Beginners - Wet & Dry Epileren

Beste Epilator Voor Beginners
5. Braun Silk-épil 5-500

Top 10 Beste Epilators

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande buttons te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire epilators de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top epilators bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Epilator?

Het kopen van een goede epilator is moeilijk aangezien er zoveel zijn. Het onderscheiden van goede en slechte is daardoor zeer moeilijk. Daarom hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste epilators. 

Voordat je een epilator koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Lichtfunctie

Het is belangrijk om te kijken naar de lichtfunctie van een epilator. Sommige epilators hebben er wel een en andere niet. De lichtfunctie zorgt ervoor dat je de haartjes nog beter kan zien. Ook kan je goed zien of je plekken hebt overgeslagen. Daarom is her handig om dit door te nemen.

Waterdichtheid

Er moet ook gekeken worden naar de waterdichtheid van een epilator. Mensen vinden het fijn om te scheren onder de douche of in bad. Als jij dat ook fijn vindt is het goed om te kijken naar de waterdichtheid. Je wil natuurlijk niet dat de epilator daardoor kapot gaat.

Lichaamsgedeelte

Epilators zijn er in verschillende soorten en maten. Deze apparaten zijn specifiek ontworpen voor bepaalde lichaamsgedeeltes. Sommige zijn wel geschikt voor het hele lichaam. Ga dus van te voren goed na voor welk lichaamsgedeelte je de epilator nodig hebt.

Prijs

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar prijs van een epilator. De epilators worden gemaakt door verschillende merken en hebben ook meerdere functies. Dit kan de prijs beïnvloeden. Bepaal dus goed wat voor bedrag je aan een epilator wil uitgeven en ga daarna op zoek.


Wat is de beste Epilator van 2021? 

Wat is de beste epilator van 2021? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten epilators getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste epilators in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke epilators het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  Braun 11170 Silk Epil

Braun 11170 Silk Epil

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben jij op zoek naar de best geteste epilator van 2021? Dan is de Braun 11170 Silk Epil wat voor jou! Dit is de beste koop van een epilator in 2021.

De Braun 11170 Silk Epil is een epilator met snoer en het is gemakkelijk te gebruiken. Het zorgt voor 4 weken een fris lichaam zonder haren. Verder heeft het een 4-voudig bewegend massage-opzetstuk. Op deze manier is het multifunctioneel en kan je zelf bepalen hoe je het wil hebben.

Het apparaat is tijdens het opladen te gebruiken. Altijd handig als je haast hebt. Het is licht in gebruik en zorgt ervoor dat alle haartjes ervan af gaan. Er blijven geen haartjes over of haken. Het is geschikt voor armen, benen en oksel. Het kan ook voor andere lichaamsgedeeltes gebruikt worden,

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Braun 11170 Silk Epil

 • 4 Weken geen haard
 • Verschillende snelheden
 • Gebruiksvriendelijk

Nadelen Braun 11170 Silk Epil

 • Geen

2. Braun Silk-épil 9 SkinSpa

Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-969 Nat&Droog Epilator + Gezichtsreinigingsborstel

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil jij een goede epilator kopen voor een vrouw? Dan is de Braun Silk-épil 9 SkinSpa wat voor jou! Dit is de best geteste epilator voor dames in 2021.

Deze epilator heeft hetzelfde systeem als de Silk-épil 9 die we daarnet besproken hebben, maar is voorzien van nog meer accessoires waardoor je thuis een echt spa-moment voor je huid kunt creëren.

Zo heeft het een massage-opzetstuk waardoor je de huid kan masseren zodat de huid er beter uit zal zien. Verder vind je in dit pakket twee scrub-borstels waarmee je de huid kan scrubben. Ook dit zorgt voor een gezondere huid maar helpt tevens bij het voorkomen van ingegroeide haartjes.

De scrub-borstels en het massage-opzetstuk zijn natuurlijk ook te gebruiken op andere delen van het lichaam en dit zorgt voor een heerlijk spa moment tijdens het douchen of als je in bad zit.

Voordelen Braun Silk-épil 9 SkinSpa

 • Onder de douche te gebruiken
 • Pijnloos

Nadelen Braun Silk-épil 9 SkinSpa

 • Geen snel laden functie

3. Philips Series 8000 BRE735/00

Philips Series 8000 BRE735/00 - Wet & Dry - Epilator

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Heb jij mooi benen en zoek je hier een geschikte epilator voor? Dan is de Philips Series 8000 BRE735/00 wat voor jou! Dit is de best geteste epilator voor benen in 2021.

Het apparaat verwijdert zelfs korte haartjes en zorgt daardoor voor een gladde huid waar je lang van kunt genieten. Ook is het epileren pijnloos, onder andere door het extra opzetstuk dat de huid tijdens het epileren licht masseert en de wet & dry functie waardoor je het apparaat ook tijdens het douchen kunt gebruiken. 

Verder heeft het een scheer- en trimmerkop en dus is het apparaat een complete hulp bij jouw ontharingsroutine. Wel is het voorzien van licht waardoor zelfs lichte haartjes goed te zien zijn en je makkelijker alle haartjes goed verwijdert. Al met al een goede epilator voor de benen.

Voordelen Philips Series 8000 BRE735/00

 • Zacht voor de huid
 • Werkt snel

Nadelen Philips Series 8000 BRE735/00

 • Niet bruikbaar tijdens het laden

4. Braun Silk-épil 9 9-961v SkinSpa

Braun Silk-épil 9 9-961v SkinSpa - Epileerapparaat

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Vind jij het fijn om een multifunctionele epilator te hebben? Dan is de Braun Silk-épil 9 9-961v SkinSpa wat voor jou! Dit is de best geteste multifunctionele epilator van 2021.

Deze epilator is waterbestendig en dus ook onder de douche te gebruiken. Het is voorzien van een extra opzetstuk om het epileren minder pijnlijk te maken en een trimopzetstuk waardoor je het apparaat ook als scheerapparaat kunt gebruiken. Verder is deze epilator voorzien van het SensoSmart systeem waardoor er een rood lichtje zal gaan branden als je teveel druk uitoefent tijdens het epileren.

Dit zorgt ervoor dat er meer haartjes in één beweging verwijderd worden en dus voor betere resultaten. Het grotere verschil tussen deze epilator en de Silk-épil 9 uitvoeringen is de breedte van de kop. Deze epilator heeft een minder brede kop en dat betekent dat je er langer over zal doen om de huid te epileren. 

Voordelen Braun Silk-épil 9 9-961v SkinSpa

 • Bevat handige scrubborstel
 • Inclusief handig massage-opzetstuk

Nadelen Braun Silk-épil 9 9-961v SkinSpa

 • Geen opzetstukje voor gevoelige zones

5. Braun Silk-épil 5-500

Braun Silk-épil 5-500 - Epilator Voor Beginners - Wet & Dry Epileren

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de best geteste epilator voor beginners? Dan is de Braun Silk-épil 5-500 wat voor jou! Dit is de best epilator voor beginners in 2021.

Braun Silk-épil 5-500 is voor droog en natte huid te gebruiken. Verder is het draadloos te gebruiken waardoor je het gemakkelijk kan meenemen. Er zit ook nog een druksensor erop. Deze begeleidt je door aan te geven hoe hard je moet drukken tijdens het scheren.

Het apparaat heeft ook nog een hogefrequentie massageopzetstuk. Deze zorgt voor trillingen die de pijn verminderen. Het is vooral geschikt voor armen maar het is ook zeker voor andere lichaamgedeeltes te gebruiken. Verder heeft deze epilator ook nog een instelling voor extra zachte ontharing.

Voordelen Braun Silk-épil 5-500

 • Draadloos
 • Inclusief massageroller

Nadelen Braun Silk-épil 5-500

 • Geen snelle laadfunctie

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel epilators hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten epilators getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de epilators op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste epilators op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP