Laatste update: juni 2022

Door: Thea

Best Geteste Bodygroomer

Philips BG5020/15 Douchebestendige Bodygroomer Zwart/Grijs

Philips BG5020/15

De best geteste bodygroomer van 2022 is de Philips BG5020/15! Dit is uit de ultieme bodygroomer test gebleken van 2022. Met de Philips Series 5000 BG5020/15 scheer of trim je jouw lichaamsbeharing op een huidvriendelijke manier.

De bodygroom is naast het haar op je borst, buik, benen en oksels in het bijzonder geschikt voor het verwijderen van rughaar. Het is ook nog is douchebestendig.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste bodygroomer? Wanneer je liever geen haar hebt op je lichaam, dan is de bodygroomer ideaal. Met gemak scheer je al het overtollige baard- en okselhaar weg, maar dit handige apparaat is ook perfect geschikt voor het verwijderen van het haar op je rug en benen.

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in bodygroomers hebben wij dit artikel geschreven! Hierin hebben wij een test gedaan van verschillende bodygroomers en alleen de allerbeste zijn teruggekomen in dit artikel. Ben jij benieuwd naar de producten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

14

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

16

 Ervaringen gecheckt

6

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Bodygroomer

Philips BG5020/15 Douchebestendige Bodygroomer Zwart/Grijs

Beste Koop Bodygroomer
1. Philips BG5020/15

Beste bodygroomer

Beste Bodygroomer Intieme Delen
2. Xavix bodygroomer

Gruttz®️ Bodygroomer Mannen - Manscaping - Body Trimmer Heren - Bodygroom - Extreem Krachtige Motor - Schaamhaar

Beste Bodygroomer Mannen
3. Gruttz®️ Bodygroomer Mannen

Philips BG105/10 1000 serie - Body groom 100% waterdicht

Beste Waterdichte Bodygroomer
4. Philips BG105/10 1000

Braun Body BS1000 - Mini Trimmer - Wit

Beste Budget Bodygroomer
5. Braun Body BS1000

Top 10 Beste Bodygroomers

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op de onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire bodygroomers bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top bodygroomers bij deze webshop.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een Bodygroomer?

Het kopen van een goede bodygroomer is moeilijk aangezien er zoveel zijn. Het onderscheiden van goede en slechte is daardoor zeer moeilijk. Daarom hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste bodygroomers. 

Voordat je een bodygroomer koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Draadloos

Het is belangrijk om voor jezelf te bepalen of je een draadloze bodygroomer wil hebben. Sommige hebben nog een draad verbinding. Een draadloze moet je vaker oplader maar die kan je wel gemakkelijk mee nemen. Ga dit dus goed voor jezelf na.

Lengtestanden

Verder is het goed om te kijken naar de lengtestanden van de bodygroomer. De ene bodygroomer heeft een langere dan de andere. Dit moet namelijk wel overeen komen met jou wensen. Als de lengtestand te kort is kan je makkelijk teleurgesteld worden.

Veiligheid

Bodygroomers hebben verschillende veiligheidstanden. Deze zijn er om te voorkomen dat je jezelf bezeert tijdens het scheren.  Bekijk de bodygroomers goed en bepaal wat je belangrijk vind als veiligheid. Op deze manier heb je geen miskoop en bezeer je jezelf niet.

Waterdichtheid

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de waterdichtheid van de bodygroomer. Sommige mensen vinden het fijn om onder de douche te scheren. Dan is dit wel een cruciaal aspect om naar te kijken. Bekijk dit dus van te voren goed voordat je een aankoop doet.


Wat is de beste Bodygroomer van 2022? 

Wat is de beste bodygroomer van 2022? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten bodygroomers getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste bodygroomers in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke bodygroomers het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  Philips BG5020/15

Philips BG5020/15 Douchebestendige Bodygroomer Zwart/Grijs

9.4

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

De nummer 1 uit de best geteste bodygroomer van 2022 is de Philips BG5020/15 geworden! Dit is de beste koop van een bodygroomer. Dit apparaat zorgt ervoor dat je lichaam er fris en glad uit ziet.

Met de Philips BG5020/15 5000 scheer of trim je op een huidvriendelijke manier het haar van verschillende lichaamsdelen, zoals benen, oksels, borst, schouders, schaamstreek. De oplaadtijd van de Philips BG5020/15 5000 serie is 1 uur. Hierna kan je hem 60 minuten gebruiken.

Dankzij een extra lange handgreep kan je ook het haar op je rug gemakkelijk verwijderen. Deze bodygroomer heeft drie kammen, van 3, 5 en 7 mm. Wil je een korter resultaat, dan kan je ook het haar trimmen zonder een kam. De Philips BG5020/15 5000 is waterbestendig, wat betekent dat je hem ook onder de douche kan gebruiken.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Philips BG5020/15

 • Extra lange handgreep voor moeilijk te bereiken plekken
 • Opzetkammen in drie verschillende lengtes
 • Draadloos één uur te gebruiken

Nadelen Philips BG5020/15

 • Niet geschikt als baardtrimmer

2. Xavix Bodygroomer

Beste bodygroomer

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op zoek naar de beste bodygroomer voor de intieme delen? De Xavix Bodygroomer is perfect voor het scheren van de intieme zone. Hierdoor verwijder je met gemak alle haartjes rondom de schaamstreek.

Met deze bodygroomer is het mogelijk om onder de douche te scheren waardoor jij gemakkelijk nat kunt scheren. Daarnaast is hij geschikt voor alle haartype en multifunctioneel in gebruik. Het scheren gaat volledig pijnloos wat ook weer een groot pluspunt is bij het scheren van de intieme zones.

De bodygroomer is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een krachtige batterijcapaciteit die lang mee gaat. Ook worden er verschillende opzetstukken meegeleverd waardoor hij geschikt is voor meerdere haarlengtes. De lengte instellingen zijn verstelbaar van 6 mm tot 60 mm. 

Voordelen Remington BHT250

 • Geschikt voor intieme zone
 • Opzet stukken meegeleverd

Nadelen Remington BHT250

 • Mesjes moeten om de zoveel tijd vervangen worden om irritatie te voorkomen

3. Gruttz®️ Bodygroomer Mannen

Gruttz®️ Bodygroomer Mannen - Manscaping - Body Trimmer Heren - Bodygroom - Extreem Krachtige Motor - Schaamhaar

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij op zoek naar de best geteste bodygroomer voor mannen in 2012? Dan is de Gruttz®️ Bodygroomer Mannen wat voor jou! Dit is de beste bodygroomer voor mannen in 2022.

De Gruttz®️ Bodygroomer Mannen is een hygiënische bodygroomer die ervoor zorgt dat je fris bent en meer zelf vertrouwen hebt. De krachtige motor zorgt voor een gladde huid. Hiernaast is het ook uiterst geschikt om intieme delen te bereiken en schoon te houden.

Er worden ook nog twee keramische koppen meegeleverd. Op deze manier kan je zelf bepalen hoelang je de haartjes wil hebben. De scheerkop is ook nog is vervangbaar waardoor de hygiëne wordt behouden. Hierdoor heb je eigenlijk telkens een nieuwe en goede bodygroomer.

Voordelen Gruttz®️ Bodygroomer Mannen

 • Krachtige motor
 • Maakt weinig geluid

Nadelen Gruttz®️ Bodygroomer Mannen

 • Geen opbergetui erbij

4. Philips BG105/10 1000

Philips BG105/10 1000 serie - Body groom 100% waterdicht

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Als jij het fijn vind om te scheren onder de douche dan is de Philips BG105/10 1000 echt wat voor jou! Dit is de best geteste waterdichte bodygroomer van 2022. Met dit draadloze apparaat haal je alle haartjes weg.

Je lichaam ziet er altijd verzorgd uit, wanneer je de Philips BG105/10 1000 hebt gebruikt. Deze bodygroomer is waterbestendig, je kan hem dus gerust onder de douche meenemen. De Philips BG105/10 1000A is tot veertig minuten lang snoerloos te gebruiken. De oplaadtijd is wat aan de lange tijd, namelijk 14 uur.

Het Comfort-Tip snijblad met een coating van titanium voorkomt dat je je huid beschadigt tijdens het scheren. Daarnaast heeft deze bodygroomer een opzetkam die je in vijf standen kan instellen, van drie tot 12 mm. De bodygroomer test wijst uit, dat deze lichaamstrimmer nog meer extraatjes heeft. De handgreep heeft bijvoorbeeld een antislip laag, zodat de Philips BG105/10 1000 vast in je hand ligt. 

Voordelen Philips BG105/10 1000

 • Draaibare scheerkop
 • Op vijf lengtes instelbaar

Nadelen Philips BG105/10 1000

 • Lange oplaadtijd

5. Braun Body BS1000

Braun Body BS1000 - Mini Trimmer - Wit

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste op de lijst hebben we de Braun Body BS1000. Dit is de best geteste budget bodygroomer van 2022. Deze minitrimmer zorgt ervoor dat je weer een zachte en compacte huid hebt.

De Braun Body BS1000 is geschikt voor mannen en vrouwen. Het is een minitrimmer die gemakkelijk mee kan op vakantie en andere bestemmingen.  Het heeft een speciale Duitse snijtechnologie. Hierdoor worden de haartjes nauwkeurig getrimd en gestyled op de manier zoals je zelf wilt.

Het apparaat is te gebruiken over het hele lichaam. Hiernaast is het te gebruiken voor natte en droge huid. je daar geen rekening mee hoeft te houden.. Verder wordt er nog een opzetkam bijgeleverd en is het draadloos. Met de opzetkam kan je de haartjes scheren zoals je zelf wil.

Voordelen Braun Body BS1000

 • Voor mannen en vrouwen
 • Waterbestendig

Nadelen Braun Body BS1000

 • Kan te klein zijn voor sommige mensen

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel bodygroomers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten bodygroomers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de bodygroomers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste bodygroomers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>