...

Laatste update: januari 2021

Best Geteste Bodygroomer

Philips BG5020/15 5000 serie

5/5

Met de Philips Series 5000 BG5020/15 scheer of trim je jouw lichaamsbeharing op een huidvriendelijke manier. De bodygroom is naast het haar op je borst, buik, benen en oksels in het bijzonder geschikt voor het verwijderen van rughaar.

Wanneer je liever geen haar hebt op je lichaam, dan is de bodygroomer ideaal. Met gemak scheer je al het overtollige baard- en okselhaar weg, maar dit handige apparaat is ook perfect geschikt voor het verwijderen van het haar op je rug en benen.

Waar let je op bij het kopen van een bodygroomer?

Het kan lastig zijn om te bepalen wat voor jou nu precies de beste bodygroomer is. Daarom hebben wij hieronder een aantal ontharingsapparaten en body trimmers voor je op een rijtje gezet. Deze verdienen allemaal een plekje in de lijst “Beste bodygroomer 2020”. Een bodygroomer review kan je helpen om de juiste keuze te maken.

Wat is de beste bodygroomer?

Om te bepalen wat de beste bodygroomer is, hebben we onder andere gekeken of het apparaat huidvriendelijk is, of je er effectief mee kan trimmen of scheren en of het gemakkelijk in de hand ligt. Ook is gekeken naar de beste bodygroomer volgens de Consumentenbond. Je vindt in onderstaand rijtje op volgorde de best geteste bodygroomer van dit moment.


Product

1. Philips BG5020/15 5000 serie

5/5

2. Philips BG105

4.5/5

3. Wahl Aqua Groom

4/5

4. Bathmate Trimmer

4/5

1. Philips BG5020/15 5000 serie

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Design 84%

Met de Philips BG5020/15 5000 scheer of trim je op een huidvriendelijke manier het haar van verschillende lichaamsdelen, zoals benen, oksels, borst, schouders, schaamstreek. De oplaadtijd van de Philips BG5020/15 5000 serie is 1 uur. Hierna kan je hem 60 minuten gebruiken.

Dankzij een extra lange handgreep kan je ook het haar op je rug gemakkelijk verwijderen. Deze bodygroomer heeft drie kammen, van 3, 5 en 7 mm. Wil je een korter resultaat, dan kan je ook het haar trimmen zonder een kam. De Philips BG5020/15 5000 is waterbestendig, wat betekent dat je hem ook onder de douche kan gebruiken.

Voordelen Philips BG5020/15 5000 serie

 • Extra lange handgreep voor moeilijk te bereiken plekken
 • Opzetkammen in drie verschillende lengtes
 • Draadloos één uur te gebruiken

Nadelen Philips BG5020/15 5000 serie

 • Functie om snel op te laden ontbreekt
 • Niet geschikt als baardtrimmer

2. Philips BG105/10 1000

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Design 74%

Je lichaam ziet er altijd verzorgd uit, wanneer je de Philips BG105/10 1000 hebt gebruikt. Deze bodygroomer is waterbestendig, je kan hem dus gerust onder de douche meenemen. De Philips BG105/10 1000A is tot veertig minuten lang snoerloos te gebruiken. De oplaadtijd is wat aan de lange tijd, namelijk 14 uur.

Het Comfort-Tip snijblad met een coating van titanium voorkomt dat je je huid beschadigt tijdens het scheren. Daarnaast heeft deze bodygroomer een opzetkam die je in vijf standen kan instellen, van drie tot 12 mm. De bodygroomer test wijst uit, dat deze lichaamstrimmer nog meer extraatjes heeft. De handgreep heeft bijvoorbeeld een antislip laag, zodat de Philips BG105/10 1000 vast in je hand ligt. 

Voordelen Philips BG105/10 1000

 • Draaibare scheerkop
 • Op vijf lengtes instelbaar
 • Geschikt voor gebruik onder de douche

Nadelen Philips BG105/10 1000

 • Lange oplaadtijd

3. Wahl Aqua Groom

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Design 90%

De multitrimmer van Wahl Aqua Groom zou weleens de kwalificatie Beste koop bodygroomer kunnen verdienen. Dit apparaat is waterbestendig en heeft een accu die lang meegaat. Het duurt tot zo’n 180 minuten voor je hem weer dient op te laden. Hierna laad je hem eenvoudig weer in 60 minuten volledig op. Heb je hem gelijk weer nodig? Na drie minuten in het stopcontact kan je de Wahl Aqua Groom weer gebruiken.

De Wahl Aqua Groom is behoorlijk multifunctioneel. Moeiteloos scheer of trim je het ongewenste haar van lichaam of hoofd. Deze bodygroomer is voorzien van een opzetkam die in zes standen te verstellen is, én van nog elf verschillende opzetkammen. Zo kan je altijd je haar in de door jouw gewenste lengte trimmen of afscheren. Daarnaast heeft de Wahl Aqua Groom een breed scheeropzetstuk, maar ook een kam voor je baard, een oplader, snijblad olie en een borsteltje om het apparaat te reinigen.

Voordelen Wahl Aqua Groom

 • Waterdicht
 • Veel verschillende opzetkammen
 • Accu gaat lang mee

Nadelen Wahl Aqua Groom

 • Niet geschikt als neustrimmer
   

4. Bathmate Trimmer

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Design 78%

Ben je op zoek naar een goede bodygroomer aanbieding voor het scheren van de intieme zones, bekijk dan de specificaties van de Bathmate Trimmer. Deze bodygroomer is geschikt voor het trimmen en afscheren van lichaamshaar. Als extra wordt een precisie trimmer meegeleverd met verschillende lengtemogelijkheden.

De trimmer zelf kan op vier verschillende standen worden ingesteld. De precisie trimmer heeft een verstelbare kam met eveneens vier verschillende lengtes. Hierdoor kan je altijd je haar op de gewenste lengte trimmen. De huid mag niet te behaard zijn omdat de pomp dan vacuüm kan zuigen. Wil je een goede bodygroomer kopen die ook nog eens extra gericht is op het scheren van schaamhaar, dan is de Bathmate Trimmer een goede optie.

Voordelen Bathmate Trimmer 

 • Geschikt voor intieme zones
 • Verschillende lengtestanden
 • full-size trimmer en precisie trimmer

Nadelen Bathmate Trimmer

 • Huid mag niet té behaard zijn
Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>