fbpx
  • Home
  • /
  • Audio
  • /
  • Beste Buiten Speakers [Test 2023]

Publicatie datum: 8 juni, 2023

Door: Jack

Best Geteste Buiten speakers 

Bose 251 Zwart

Bose 251 Zwart

Als jij alleen het allerbeste wilt in je tuin dan zijn de Bose 241 speakers de oplossing voor jouw tuin. Deze robuuste speakers zijn bestendig tegen alle weertype, leveren een fantastische geluidservaringen en zullen niet snel kapot gaan. Je kunt hem overal ophalen met de wandsteunen. Waardoor je overal buiten kunt genieten van het geweldige Bose geluid. Wat ons betreft, is dit de allerbeste speaker voor buiten!

Ben jij op zoek naar de beste buiten speakers? Goed nieuws! In dit artikel ontdek je in onze uitgebreide review wat momenteel de best geteste speakers voor in je tuin zijn.

Hierbij hebben we verschillende soorten speakers op een rijtje gezet. Zo hebben we gekeken naar bluetooth speakers met ingebouwde accu maar ook naar buiten speakers die werken op elektriciteit. 

Als jij een terras, veranda of balkon hebt waar je graag wilt genieten van de leukste muziek dan zit je hier goed. Na meer dan 17 verschillende speakers voor buiten getest te hebben zijn dit de 5 allerbeste opties van 2023.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

14

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Buiten speakers

Bose 251 Zwart

Beste koop Buiten Speaker
1.Bose 251 Zwart

Sonos Move

Beste Bluetooth Buiten Speaker
2. Sonos Move

Power Dynamics BGB50

 Beste Betaalbare Buiten Speaker
3. Power Dynamics BGB50

Beste Premium Buiten Speaker
4. Bowers & Wilkins AM-1 Wit (per paar)

Beste Zwarte Buiten Speaker
5. Quadral Maxi 440


Top 10 Beste  Buiten speakers

Heb je weinig tijd en geen zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! We hebben hieronder een aantal buttons opgenomen van onze favoriete webshops voor het kopen van een goede buiten speaker.

De webshops die hieronder staan bieden een breed assortiment van speakers voor buiten tegen een aantrekkelijke prijs. 


Wat zijn de beste speakers voor buiten?

Tijd om over te gaan naar de individuele reviews over de speakers die we hebben opgenomen in onze top-5. Het kiezen van 5 beste opties was een lastige keuze, er zijn namelijk ontzettend veel speakers op de markt waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Toch hebben we na 17 verschillende speakers met elkaar vergeleken op prijs / kwaliteit, gebruiksgemak en functionaliteiten. Uiteindelijk hebben we hier een ultieme top 5 van gemaakt waarbij alleen de allerbeste producten zijn opgenomen.

Door te kiezen voor een van onderstaande opties weet je zeker dat jij geen miskoop doet. Dit zijn dé beste speakers voor in je tuin, balkon of op je terras!

1. Bose 251 Zwart

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.2

Wat ons betreft zijn er geen betere speakers voor buiten dan de Bose 251 Zwart. Met deze luxe speakers geniet je altijd van het beste geluid. 

Deze krachtige Bose 251- buiten luidsprekers zijn zeer robuust en weerbestendig. Of het nu regent of waait: met de Bose speakers geniet je altijd van de beste geluidseffecten. Ook kunnen deze speakers prima tegen regen, zout, mist, zon en andere extreme temperaturen. Verder beschikken deze speakers over een zogenaamd 'Articulated Array-ontwerp'. 

Articulated Array-ontwerp zorgt ervoor dat je over een groot gebied muziek kunt luisteren. Ideaal als je in tuin een gezellige barbecue hebt en iedereen wilt de muziek horen. 

Ze zijn eenvoudig op te hangen met de bijgeleverde wandsteunen. Hierdoor kun je de speaker over neer hangen en heeft niemand last dat de box te dicht bij hun staat. 

Voordelen Bose 251 Zwart

  • Zeer robuust en weerbestendig
  • Fantastische geluidservaring
  • Met bijgeleverde wandsteunen
  • Een groot gebied hoort het geluid

Nadelen Bose 251 Zwart

  • Speakers kunnen soms storen wanneer er andere elektrische apparaten in de buut zijn.

2. Sonos Move 

Sonos Move

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Heb je geen zin om je speakers op te hangen, maar wil je een handige bluetooth speaker? Kies dan voor de Sonos Move. Dit is een duurzame smart speaker die werkt op bluetooth en wifi. Hierdoor kan je het apparaat binnen en buiten gebruiken. 

Met Move geniet je overal van krachtig geluid. Bedien de speaker thuis met je stem, via de Sonos-app of AirPlay 2. Stream via bluetooth als er geen wifi beschikbaar is. Ook heeft de Sonos Move de Google Assistant ingebouwd, hiermee kan je eenvoudig muziek afspelen, wekkers zetten en luisteren naar het nieuws.

Verder is deze speaker weerbestendig, je hoeft je dus geen zorgen te maken bij slecht weer. De box zal niet kapot gaan van een spatje regen. 

Wil je uren lang buiten genieten van de zon en muziek? Dat kan met deze speaker. De batterij gaat wel 10 uur lang mee waardoor je niet constant naast een stopcontact moet zitten. En als hij op is kan hij opgeladen worden door de handige Charing ring.

Voordelen Sonos Move 

  • Werkt op wifi en bluetooth
  • Ingebouwde Google Assistent
  • Is weerbestendig 
  • De batterij gaat tot wel 10 uur mee

Nadelen Sonos Move

  • Prijs is aan de hoge kant

3. Power Dynamics BGB50

Power Dynamics BGB50

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil jij lekker van een muziekje genieten in de tuin of ergens anders buiten, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan zit je met Power Dynamics BGB50 helemaal goed. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding is hij perfect voor iedereen.

In de winter maanden zul je natuurlijk niet zoveel buiten zijn. Dan kan je de speaker makkelijk binnen installeren. Doordat hij makkelijk op te hangen is kan je hem gemakkelijk van buiten naar binnen verplaatsen.

Mocht je toch geen zin hebben om hem los te maken in de winter. Geen probleem want hij is IP54 geklasseerd wat betekent dat hij het hele jaar buiten kan staan.

Al je lievelingsmuziek kun je makkelijk afspelen door middel van bluetooth. Hierdoor kan je gebruik maken van al je favoriete muziek apps. 

Voordelen Power Dynamics BGB50

  • Voor binnen en buiten gebruik
  • Eenvoudig te installeren
  • Kunnen het hele jaar buiten staan
  • Kan verbonden worden met bluetooth 

Nadelen Power Dynamics BGB50

  • Zijn betere producten op de markt

4. Bowers & Wilkins AM-1 Wit

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Als jij de beste luxe speakers voor buiten zoekt dan kun je het best kiezen voor de Bowers & Wilkins AM-1 Wi. Ook deze speakers zijn waterbestendig waardoor ze uitermate geschikt zijn voor buitengebruik. Verder hebben deze speakers een ingebouwde bas, hierdoor produceert de speaker diepe lage tonen. 

Ben je bang dat hij niet past aan je muur? Geen zorgen. Hij kan verticaal en horizontaal opgehangen worden waardoor hij bijna altijd wel past.

Nadeel van dit model? Er worden geen luidsprekerkabels meegeleverd.

Voordelen Bowers & Wilkins AM-1 Wit

  • Prijzig, maar zeer degelijk en eenvoudig te monteren.
  • Hij kan zeer lage tonen produceren
  • Kan verticaal en horizontaal opgehangen worden.

Nadelen Bowers & Wilkins AM-1 Wit

  • Worden geen luidsprekerkabels meegeleved

5. Quadral Maxi 440

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Met de Quadral Maxi 440 Buiten speaker geniet je van je lievelingsmuziek. Je zult onder de indruk zijn van de Quadral Maxi 440 met zijn krachtige tweeter en woofer. De Quadral Maxi 440 heeft een aluminium behuizing wat de klank ten goede komt; tevens is de speaker magnetisch afgeschermd. De behuizing van de Maxi 440 is waterbestendig en dus ook buiten bruikbaar.

Voordelen Quadral Maxi 440

  • Krachtige speakers
  • Dankzij aluminium behuizing zijn de boxen ontzettend robuust

Nadelen Quadral Maxi 440

  • Prijs is aan de hoge kant

Hoeveel soorten buiten speakers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 16 buiten speakers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de buiten speakers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste buiten speakers is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties zijn.

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>