fbpx

Publicatie datum: 23 februari, 2023

Door: Sam

Best Geteste PC speakers

Beste pc speakers

 Vonyx SMN40B

De Vonyx SMN40B is de beste optie als je op zoek bent naar een professionele, speakerset om je pc te ondersteunen. Het kwaliteit geluid wat er uit deze speakers komt is echt ongekend! Er zijn zelfs meerdere dj's die deze speakers gebruiken als ondersteuning van hun equipment!

Het zoeken naar de beste pc speakers lijkt een onbegonnen klus, vooral omdat de afgelopen jaren het aanbod enorm is gestegen. Het kan moeilijk lijken om goede pc speakers te vinden die aansluiten bij jouw wensenlijstje.

Om het jou een stuk makkelijker te maken, hebben wij een Top 5 samengesteld met onder andere de beste pc speakers voor muziek en de beste koop van pc speakers. Deze Top 5 is tot stand gekomen na uitgebreid onderzoek door ons testpanel bij Top-X.

We hebben uiteindelijk op internet een aantal pc speakers gevonden die in aanmerking komen voor de titel Beste pc speakers 2023. Tijdens de pc speakers test hebben we goed gekeken naar de beoordelingen van consumenten en naar de beste prijs/kwaliteit verhoudingen.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

26

 Ervaringen gecheckt

6

Webshops vergeleken


Top 5 Beste PC speakers

Beste pc speakers

Beste koop van 2023:
1. Vonyx SMN40B

Beste Prijs / kwaliteit
2. Logitech Z333 - Multimedia Speakers

Beste PC speakers met luxe design
3. Edifier R1700BT

Beste PC speakers met verlichting
4. GXT 628 Tytan - PC 2.1 Speakerset


5.Trust Tytan 2.1 Speakerset / Zwart


Top 10 Beste PC speakers

Heb jij haast en geen tijd om dit hele artikel te lezen? Geen zorgen, we hebben hieronder een overzicht gemaakt van verschillende top-10 lijstjes van bekende websites. Door op onderstaande knoppen te klikken wordt je gelijk doorgestuurd naar de meest verkochte PC Speakers bij de betreffende webshop. 

We zouden je willen adviseren om alle buttons even aan te klikken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel betaald.


Waar moet je op letten bij het kopen van PC speakers?

Van compacte modellen tot hypermoderne surround speakers: op het gebied van boxen voor je pc is het aanbod enorm.

Je kan het internet afstruinen op zoek naar de beste pc speakers, maar dan ben je veel te lang bezig. Bovendien hebben wij veel van het voorwerp al voor je gedaan. Dit deden wij onder andere door een lijst met eigenschappen vast te stellen waaraan goede pc speakers in ieder geval moeten voldoen.

Wanneer je deze eigenschappen en je eigen criteria goed voor ogen houdt, ben je veel beter in staat om de juiste keuze te maken als het gaat om het vinden van de beste koop voor pc speakers.

Draadloos of bekabeld 

De laatste generatie pc speakers is vrijwel altijd draadloos. Maar ook bekabelde pc speakers kunnen van uitstekende kwaliteit zijn.

Uitwisselbaarheid

Met uitwisselbaarheid doelen we op de verschillende aansluitingsmogelijkheden. Goede PC speakers zijn aan te sluiten met verschillende aansluit-types.

Vermogen

Het vermogen zegt niet altijd alles over de kwaliteit van pc speakers. Vaak is voor de beste pc speakers een vermogen vanaf 20 Watt voldoende, in combinatie met het continue vermogen (RMS) en het aantal decibel per Watt.

Gebruiken

Het doel van de pc speakers speelt een belangrijke rol bij de aanschaf. Wil je ze gebruiken om te gamen, films te kijken of ben je op zoek naar de beste pc speakers voor muziek? Het doel bepaalt uiteindelijk voor het grootste gedeelte de keuze van een bepaalde soort speaker.


Wat zijn de beste PC speakers?

Door een groot aantal pc speakers te toetsen op een aantal belangrijke punten zijn we het uiteindelijk unaniem eens geworden over een Top 5. Deze zullen wij je natuurlijk niet onthouden. Daarnaast wil je waarschijnlijk de laagste prijs betalen voor een nieuwe set pc speakers.

Om voor jou de keuze nog gemakkelijker te maken, hebben we bij elke pc speakerset hieronder een Bekijk beste prijs button aan toegevoegd. Bekijk en vergelijk de speakers in deze Top 5 en klik op de button. Je wordt dan direct doorverwezen naar de online aanbieder die jouw gekozen pc speakers op dit moment voor de laagste prijs in de webshop te koop heeft staan.

1.  Vonyx SMN40B

Beste pc speakers

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

De Vonyx SMN40B is de perfecte speaker voor bij jouw pc. Dit speakersysteem is ideaal voor zowel professioneel als thuisgebruik. Deze krachtige luidspreker is voorzien van een 15" woofer en 1" tweeter en heeft een vermogen van 100 Watt. Deze luidspreker is voorzien van een regelbare EQ met bas en treble.

Dankzij de handige draagbeugel is deze luidspreker ook gemakkelijk te vervoeren. Of je nu muziek afspeelt, aan het gamen bent of de nieuwe nummer 1 dj wilt worden met deze speakers ben je van alles voorzien!

Voordelen Vonyx SMN40B

 • Goede kwaliteit
 • Makkelijke bediening
 • Ideaal voor muziek luisteren en gamen

Nadelen Vonyx SMN40B

 • Geen

2. Logitech Z333 - Multimedia Speakers

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Ook de tweede plek in onze Top 5 is voor Logitech, deze keer de Z333. Deze speakerset levert een krachtig geluid en een bijzonder diepe bas. 80 Watt (40 Watt RMS) is voldoende voor een heldere akoestiek. Met de naar voren gerichte subwoofer met een 13 cm driver wordt de weergave van het geluid van films, games en muziek nog intenser.

Sluit computer, beste tablet, smartphone of televisie aan via Via de 3,5 mm en RCA ingangen. Met de bedrade bedieningseenheid zet je de speakers aan, uit of regel je volume, bas en nog veel meer.

Voordelen Logitech Z333 - Multimedia Speakers

 • Goede kwaliteit
 • Eenvoudig in gebruik
 • Voordelige koop

Nadelen Logitech Z333 - Multimedia Speakers

 • Geen draadloze verbinding

3. Edifier R1700BT - 2.0 bluetooth speakerset / Hout

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil je steengoed geluid combineren met een net zo'n goed design? Bekijk dan deze R1700BT van Edifier. Deze pc speakers zorgt met de vier inch bas drivers en 19 mm tweeter drivers 66 Watt RMS (effectief vermogen). De bas reflex poort aan de voorkant laat extra diepe bastonen naar voren komen.

Digital Signal Processing en Dynamic Range Control voorkomen vervorming van geluid. Via Bluetooth en de dubbele RCA audio-ingang kunnen verschillende audiobronnen worden aangesloten. Deze speakerset heeft een aparte afstandsbediening. Aan de zijkant van de speaker kunnen volume, bas en treble worden aangepast.

Voordelen  Edifier R1700BT - 2.0 bluetooth speakerset / Hout

 • Mooi design
 • Bluetooth en twee RCA/Aux poorten

Nadelen Edifier R1700BT - 2.0 bluetooth speakerset / Hout

 • Geen optische ingang of aansluiting voor subwoofer

4. GXT 628 Tytan - PC 2.1 Speakerset

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Een verlichte subwoofer en pulserende LED verlichting maken deze speakerset net even anders dan andere. De 628 Tytan van GXT is een krachtig speakersysteem. Het volume van je geluid regel je heel eenvoudig met de volumeregelaar. Deze is voorzien van een aansluiting voor je koptelefoon en een 3,5 mm aansluiting voor je smartphone.

Het systeem schakelt vanzelf in de standby stand wanneer er geen geluid gesignaleerd wordt. Sluit deTrust GXT 628 Tytan met de AV-kabel aan op je game console voor een extra geluidservaring. De lengte van de kabel is 1.75 meter. Deze speakerset heeft een vermogen van 120 Watt.

Voordelen GXT 628 Tytan - PC 2.1 Speakerset

 • Goede prijs/kwaliteit
 • Eenvoudig in gebruik
 • Verlichte subwoofer

Nadelen GXT 628 Tytan - PC 2.1 Speakerset

 • Niet draadloos
 • Korte kabel

5. Trust Tytan 2.1 Speakerset / Zwart

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Met een uitgangsvermogen van 60 Watt RMS (120 Watt piekvermogen) is de Tytan 2.1 een krachtige speakerset te noemen. Door de diepe bas en een hoog geluidsniveau zijn deze pc speakers ideaal voor het afspelen van films, games en muziek.

De Trust Tytan 2.1 is voorzien van een bekabelde volumeregelaar met aansluitingen voor hoofdtelefoon en mp3 of smartphone die je gewoon op een tafel of je bureau kunt neerzetten. Een extra knop voor het regelen van volume en bas zit aan de zijkant van de subwoofer. Zodra er ongeveer 5 minuten geen geluid wordt afgespeeld, gaat de speaker automatisch in de stand-by modus. Zodra er weer geluid wordt waargenomen gaat de speaker vanzelf weer aan.

Voordelen Trust Tytan 2.1 Speakerset / Zwart

 • Krachtige bas
 • Makkelijke bediening

Nadelen  Trust Tytan 2.1 Speakerset / Zwart

 • Niet draadloos
 • Stekker zit aan de rechterkant van de subwoofer
 • Korte bekabeling

Hoeveel soorten PC speakers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 17 PC speakers soorten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de PC speakers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste PC speakers zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties  zijn.

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>