• Home
  • /
  • Wonen
  • /
  • Review: De Joy Comfort bureaustoel

Laatste update: september 2021

Door: Yara

Wij zijn net verhuist naar een nieuw kantoor. Een goed moment om op zoek te gaan naar de perfecte bureaustoel. Tijdens onze zoektocht liepen we de bureaustoel Joy Comfort tegen het lijf. Deze ergonomische bureaustoel bevordert een gezonde zithouding. Doordat de bureaustoel veel ondersteuning geeft wordt de kans op rugklachten een stuk kleiner.

Dit is niet alleen belangrijk op kantoor, maar ook wanneer je bijvoorbeeld veel thuis werkt en dus veel in een bureaustoel zit. Wil je meer weten over de Joy Comfort? Lees snel verder want in deze review besteden we aandacht aan alle belangrijke punten.

Zeer veel opties op de Joy Comfort

De Joy Comfort is een ergonomische bureaustoel die jouw ergonomische werkplek goed aanvult. Je kan niet alleen de zithoogte instellen, maar ook de rugleuning en lendensteun. Dit doe je apart van elkaar waardoor de bureaustoel na aanpassingen perfect aansluit bij jouw lichaam.

Ook de hoofdsteun is kantelbaar en de bureaustoel is voorzien van 4D armleuningen. Deze zijn zowel in hoogte als in de breedte en diepte verstelbaar én zwenkbaar. Ten slotte is de zitdiepte van de stoel verstelbaar. Dit zorgt voor een optimale ondersteuning voor je lichaam en veel zitcomfort.

De comfortabele bureaustoel ondersteunt iedereen bij het vinden van de perfecte zithouding dankzij de vele verstelmogelijkheden. Hierdoor ervaar je meer comfort tijdens lange werkdagen. De afgeronde zitting zorgt ervoor dat de bovenbenen ontlast worden en bij juist gebruik kan de Joy Comfort rugklachten voorkomen.

Tip: Bekijk hier de beste bureaustoel van dit moment!

Luxe uitstraling

Niet alleen de instelbaarheid en het comfort van een bureaustoel is belangrijk, het oog wil ook wat. De Joy Comfort zorgt niet alleen voor comfort, maar ook voor een luxe uitstraling van jouw werkplek. De bureaustoel is slim vormgegeven, met een metalen stervoet en een leuning van mesh en textiel.

De wieltjes onder de stervoet zorgen ervoor dat je makkelijk van plek kunt veranderen, bijvoorbeeld als je wat in de prullenbak wilt gooien achter je zonder op te moeten staan. Heb jij een online meeting of een belangrijk telefoongesprek? Zet de kantelbare leuning wat naar achteren vast voor een comfortabele zithouding. Comfort en een nette uitstraling gaan hand in hand, zo bewijst de Joy Comfort.

Comfort door makkelijke instelbaarheid

De bureaustoel is gemakkelijk in te stellen, waardoor je goed kunt experimenteren met diverse zithoudingen. Onder de zitting zitten hendels bevestigd voor het verstellen van de Joy Comfort. Deze gebruik je als volgt:

Met de draaiknop rechts stel je het tegengewicht in van het kantelen van de rugleuning. Dit doe je door aan de knop te draaien. Kun je er niet goed bij? Trek de draaiknop dan uit zodat je makkelijker kunt draaien tot je het gewenste tegengewicht hebt bereikt.

Het onderstel is niet alleen zeer stevig, maar ook 360 te draaien.

Met de hendel aan de rechterkant verstel je de zithoogte. Trek de hendel omhoog en blijf op de stoel zitten om deze omlaag te laten gaan. Zonder gewicht op de zitting gaat de bureaustoel omhoog.

Met de draaiknop aan de linkerkant kantel je de rugleuning. Je zet de rugleuning op iedere gewenste positie vast door de knop terug te draaien. Net als met de draaiknop waarmee je het tegengewicht instelt kun je deze uittrekken om er makkelijker bij te kunnen. Om de rugleuning terug te krijgen op de beginpositie kun je het beste de rugleuning een stukje verder naar achteren duwen met je rug voordat deze terugveert.

Ten slotte zit er links een hendeltje waarmee je de zitdiepte verandert. Trek de hendel omhoog en schuif de zitting naar voren of achteren terwijl je op de bureaustoel zit.

Conclusie bureaustoel Joy Comfort

Wij zijn erg onder de indruk van de vele instelmogelijkheden van de Joy Comfort. Hierdoor is de bureaustoel uitstekend aan te passen aan verschillende lichaamstypen en lengtes. Het kan even duren voordat je de beste zithouding hebt gevonden, maar de stoel is eenvoudig in te stellen waardoor je hier makkelijk mee kunt experimenteren.

Ideaal voor iedereen die langere tijd zit tijdens het werken. Wij gebruiken deze bureaustoel op kantoor, maar ook voor in het thuiskantoor is de Joy Comfort uitermate geschikt.

Yara

Over de productexpert

Hi, ik ben Yara, 34 jaar. Met vol trots kan ik zeggen dat ik sinds kort moeder ben van een prachtige zoon. Naast het moederschap en samen zijn met mijn gezin vind ik het heerlijk om mij te verdiepen in de nieuwste interieurtrends. Ook zeg ik altijd, als je het doet moet je het goed doen daarom hou ik van producten met kwaliteit, want hier heb je het langst plezier van!

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>