• Home
  • /
  • Wonen
  • /
  • Welke Bureaustoel past bij mij? Doe de Test!

Laatste update: juni 2022

Door: Thea

Welke bureaustoel past bij mij? Het is een vraag die we vaak voorbij zien komen en om die reden hebben we een goede oplossing hiervoor bedacht: de keuzehulp! 

Het kiezen van een goed bureaustoel is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren en kan per persoon verschillen. Bovendien is het aanbod bureaustoelen ontzettend groot waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Om je op weg te helpen hebben wij een keuzehulp tool ontwikkeld. Via deze tool ontdek je direct welke stoel het beste past bij jouw persoonlijke wensen en behoefte. Beantwoord simpelweg een aantal vragen en krijg direct een gepersonaliseerd advies over welke bureaustoel het meest geschikt is voor jou.


Waarom de keuzehulp accuraat is?

  • In de keuzehulp zijn meer dan 100 verschillende bureaustoelen meegenomen
  • De uitkomst is volledig gepersonaliseerd op basis van de antwoord die je invoert
  • Onze tool houdt rekening met elke persoonlijke situatie

Welke bureaustoel is het meest geschikt voor mij? 

Als jij op zoek bent naar een goede bureaustoel dan zijn er verschillende zaken die je in achterhoofd moet houden. Het kiezen van een goede bureaustoel kan best lastig zijn. Via onze keuzehulp kun je direct zien welke bureaustoel het beste bij jou past.

Wil je toch zelf op zoek naar een goede bureaustoel? Dan is het goed om te weten waar je op moet letten bij het kopen van een goede bureaustoel. We zetten de belangrijkste eigenschappen hier op een rijtje.

Hoe ga je de bureaustoel gebruiken?

Allereerst is het slim om na te denken over de gebruikstoepassing van de bureaustoel. Hoe ben je hem van plan te gaan gebruiken en het belangrijkste: waarvoor?


Ga je de bureaustoel bijvoorbeeld veel gebruiken voor werk? Of ga je hem meer gebruiken voor gamen? In veel gevallen is een bureaustoel een product waar je flink wat uren op spendeert. Het is dan ook goed om hier rekening mee te houden.


Door op voorhand precies te weten waar je de bureaustoel voor gaat gebruiken kun je een betere aankoopbeslissing maken. Je weet dan namelijk precies in welke situatie de stoel gebruikt gaat worden.

Ergonomie

Een van de belangrijkste punten bij het kopen van een bureaustoel is de ergonomie. Het belangrijkste van een bureaustoel is dat hij goed moet zitten. Door te kiezen voor een ergonomische bureaustoel weet je zeker dat de stoel past bij jouw lichaam en lichaamshouding.


Een ergonomische bureaustoel kun je vaak helemaal instellen zoals jij dat fijn vindt. Omdat ieder mens anders is, is dit natuurlijk wel zo fijn. Kies daarom altijd voor een ergonomische bureaustoel, deze zijn zo te personaliseren dat hij voor jou geschikt is.

Arbo certificeringen

Bij het kiezen van een goede bureaustoel is het ook handig om te kijken naar de Arbo certificeringen vaneen bureaustoel. Sinds een tijdje moeten alle bureaustoelen voldoen aan strenge arboregels.


Wanneer je een bureaustoel gaat kopen kun je vaak op de product pagina zien of deze bureaustoel beschikt over de arbo certificeringen. Veel voorkomende certificeringen zijn NEN-EN 1335 en NPR-1813. Wanneer een bureaustoel over deze certificering beschikt is hij dus volgens de arbo wet goed gekeurd.

Prijs

Uiteraard speelt de prijs een grote rol bij het kiezen van een goede bureaustoel. Als jij jezelf afvraagt welke bureaustoel het beste bij jou past dan is het natuurlijk ook slim om te kijken naar een prijs die bij je past.


Overigens zouden we je niet willen adviseren om te veel te letten op de prijs. Een bureaustoel is een product waar je uren per dag gebruik van zult gaan maken. Om die reden wil je natuurlijk wel een bureaustoel die zorgt voor goede ondersteuning.


Het kiezen voor een bureaustoel die goedkoop is en niet goed genoeg is kan zorgen voor vele gezondheidsklachten zoals rugpijn, nekpijn en ander vervelende bijwerking. 


Investeer daarom liever iets meer in een goede bureaustoel. Dit zal je op de lange termijn een hoop extra's geven.

Veelgestelde vragen over onze keuzehulp

Hoe werkt jullie keuzehulp?

Door een paar simpele vragen te beantwoorden kunnen wij zien welke bureaustoel het beste bij jou past. We kijken hierbij naar verschillende criteria. Zo kijken we naar je lichaamsbouw, de gebruikstoepassing, eventuele fysieke klachten en in wat voor omgeving de stoel komt te staan. Op basis hiervan komt er een beste keuze voor jou uit de test.

Hoelang duur het invullen van de keuzehulp?

De keuzehulp werkt simpel en snel. Binnen enkele minuten weet jij welke bureaustoel het beste past bij jouw persoonlijke behoeften en wensen.

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>