• Home
 • /
 • Wonen
 • /
 • Beste Bureaustoelen [Test 2021]

Laatste update: december 2021

Door: Thea

Best geteste Bureaustoel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

Na 25 verschillende bureaustoelen getest te hebben waren we bij geen bureaustoel zo enthousiast als bij de Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0. Deze bureaustoel beschikt over de nieuwste arbo normen, is ergonomisch, volledig te verstellen en is volgens de consumentenbond als best getest. Met deze bureaustoel haal je een ware topper in huis. Bekijk hieronder direct de laagste prijs van deze bureaustoel. 

Wat is de beste bureaustoel van 2021? Doordat het thuiswerken steeds 'normaler' wordt is dit een vraag die we geregeld in onze inbox voorbij zien komen.

Een goede bureaustoel voor thuis mag tegenwoordig niet ontbreken aan je thuiswerk plek. Wanneer je gebruik maakt van een verkeerde bureaustoel kan dit op de lange termijn verschillende fysieke klachten met zich mee brengen. Denk hierbij aan rug- en nekpijn.

Toch kan het kopen van de beste bureaustoel een flinke uitdaging zijn. Zo zijn er ontzettend veel verschillende stoelen te koop en zijn deze lang niet allemaal even goed.

Om je uit de brand te helpen hebben wij bij Top-X een bureaustoelen test uitgevoerd. We hebben meer dan 25 verschillende bureaustoelen getest op verschillende criteria.

Op basis hiervan hebben we een top 5 samengesteld met de allerbeste opties die momenteel op het internet te vinden zijn.

Benieuwd naar de test resultaten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

25

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

29

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 beste bureaustoelen

Beste koop bureaustoel
1.   Gispen Zinn Smart 2.0 

ergonomische bureaustoel

Beste Bureaustoel voor thuis
2.  CLP Managerstoel Castle

tectacke bureaustoel

Beste bureaustoel voor gaming
3.  Tectake Gamingstoel Bureaustoel

Beste Luxe bureaustoel 
4. Ivor Bureaustoel

Ergonomische bureaustoel

Beste ergonomische bureaustoel
5.  BenS 837-Synchro


Waar op letten bij het kopen van een Bureaustoel?

Bij het aanschaffen van een bureaustoel moet je rekening houden met meerdere vereisten. Allereerst is het van belang om na te gaan waar je je bureaustoel voor gaat gebruiken. Heb je een groot bureau? In dat geval is het aan te raden om een bureaustoel van groter formaat aan te schaffen. Het is namelijk belangrijk dat je op een goede manier kunt werken. Naast het formaat moet je ook rekening houden met de kleur. Wil je een meer opvallende bureaustoel, of vind je het ook wel prima als de bureaustoel een meer grauwe kleur heeft?

Ook moet je natuurlijk rekening houden met de verstelbaarheid van de bureaustoel. Ben je op zoek naar een goede stoel voor op kantoor of voor de beste bureaustoel voor thuis? Sommige bureaustoelen zijn multifunctioneel en kunnen versteld worden. Maar er zijn ook bureaustoelen die niet versteld kunnen worden. Het verschil ligt vaak in de prijs, maar kan ook aan de kwaliteit van de bureaustoel liggen. Bij een verstelbare bureaustoel is de kans bijvoorbeeld groter dat het product gebreken gaat vertonen. Daarnaast heb je bureaustoelen met een lange rugleuning en bureaustoelen met een korte rugleuning. Heb je vaak fysieke klachten? Zoek dan altijd een bureaustoel die deze fysieke klachten kan ondersteunen.


Top 10 Beste Bureaustoelen

Heb je geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Door op onderstaande buttons te klikken word je automatisch doorgestuurd naar de top 10 meest verkochte bureaustoelen op verschillende grote webshops in Nederland.  


Wat is de beste bureaustoel van 2021? 

Op basis van bovenstaande criteria en nog vele anderen hebben wij een uitgebreide test uitgevoerd. Deze test is gedaan onder tientallen tv meubels, om zo tot een goed resultaat te komen.

Op basis van de uitslag van de test hebben wij een ultieme top vijf samengesteld, met ieder zijn eigen kwaliteiten. De kwaliteiten zijn onder andere het beste tv meubel voor studenten, het beste moderne tv meubel en de beste prijs- kwaliteitverhouding.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten welke tv meubels in de felbegeerde top vijf zijn beland? Dan presenteren wij je de top vijf beste tv meubels van 2021!

1. Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

8.4

Prijs / kwaliteit

8.5

De Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0 is wat ons betreft de best geteste bureaustoel van 2021. Geen enkele bureaustoel scoorde zo goed in deze bureaustoel test als dit model. 

Allereerst beschikt die model over de verplichte arbo normen waardoor hij geschikt is voor ieder kantoor. Ook wordt deze bureaustoel zeer goed beoordeeld volgens de consumentenbond. Naast deze pluspunten is deze bureaustoel ontzettend stijlvol en beschikt hij bovendien over een ergonomisch design.

Ook is deze bureaustoel volledig af te stellen aan de hand van je persoonlijke voorkeuren. Zo verstel gemakkelijk de diepte, breedte en hoogte. De zitting is kantelbaar waardoor je ook naar achter kunt leunen. Deze bureaustoel heeft wieltjes die geschikt zijn voor verschillende ondergronden.

Wat ons betreft is dit de beste bureaustoel van 2021. Via deze link bekijk je direct de laagste prijs. 

Voordelen Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

 • Beschikt over de verplichte Arbo normen
 • Stijlvol en ergonomisch design
 • Volledig in te stellen op basis van je persoonlijke voorkeuren

Nadelen Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

 • Geen

2.  Clp Managerstoel CASTLE (beste bureaustoel voor thuis)

ergonomische bureaustoel

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

7.8

Niet alleen is deze bureaustoel zeer functioneel, maar hij is ook nog eens voorzien van hoogwaardige bekleding. Deze bekleding geeft fysiek gemak aan de gebruiker, maar esthetisch gezien ziet het er ook erg mooi uit. De bureaustoel is dus functioneel en mooi tegelijk, waardoor je twee vliegen in één klap kunt slaan. Het voordeel van de bekleding is ook dat deze zeer onderhoudsvriendelijk is. 

De bekleding is gemakkelijk schoon te maken en daarvoor loop je weinig risico op vlekken die niet meer verwijderd kunnen worden. De stoel is bovendien verstelbaar en dankzij de wielen ben je zeer mobiel. De bureaustoel is te gebruiken op zowel de zachte als harde ondergrond.

Veel gebruikers ervaren wel een nadeel: de voetsteun is niet heel stevig. Daarnaast stellen sommige gebruikers dat het design er niet heel mooi uitziet in het echt. Maar dat is natuurlijk ook een kwestie van smaak. Daarnaast stellen enkele gebruikers dat het lastig is om de bureaustoel in elkaar te zetten. Er is natuurlijk wel een handleiding, maar volgens velen is deze niet altijd even duidelijk. Ook daar moet je dus rekening mee houden.

Voordelen Clp Managerstoel CASTLE

 • Zeer comfortabel
 • Geschikt voor alle ondergronden
 • Ondersteuning voor de benen

Nadelen  Clp Managerstoel CASTLE

 • Design is een beetje ouderwets

3. Tectake Gamingstoel Bureaustoel

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij een fanatieke gamer? Dan is deze gamestoel echt iets voor jou! Het voordeel van deze stoel is namelijk dat die speciaal gemaakt is voor gamers. Bij de productie is daar ook specifiek rekening mee gehouden. De gamestoel voldoet aan alle eisen voor de fanatieke gamer, zodat deze zijn favoriete spellen optimaal kan spelen. De rugleuning van de gamestoel kan ook naar achteren worden gezet, waardoor je zelf kunt bepalen hoe ver je van het scherm afzit. Ook zitten er veiligheidswielen op deze gamestoel. De bureaustoel is zeer handig in gebruik en erg duurzaam. Vlekken zijn bijvoorbeeld gemakkelijk te verwijderen, waardoor de duurzaamheid wordt gegarandeerd.

Een nadeel dat door verschillende gebruikers wordt ervaren is dat het monteren van de bureaustoel soms een lastig klusje kan zijn. Een ander nadeel is dat de bureaustoel niet zwaar belast kan worden. Voor sommige gebruikers kan de bureaustoel dus als zeer fragiel worden ervaren. Bij de aanschaf ervan, is het dus ook belangrijk om dit in ogenschouw te nemen. Ook krijgen sommige mensen fysieke problemen bij het gebruik van deze bureaustoel. De reden hiervoor is echter wel te verklaren. Dit komt omdat de bureaustoel speciaal is gemaakt voor gamers.

Voordelen Tectake Gamingstoel Bureaustoel

 • Speciaal voor gamers
 • Beschikbaar in verschillende kleuren
 • Afstand rugleuning is ook te verstellen

Nadelen Tectake Gamingstoel Bureaustoel

 • Niet geschikt voor heel zware belasting

4. Ivor bureaustoel Madrid

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Heb jij een zeer luxe kantoor, dan wil je daar natuurlijk ook een prachtige bureaustoel bij. In dat geval is dit wellicht wel de beste bureaustoel. Deze luxe bureaustoel is een ideale toevoeging aan je luxe kantoor. Niet alleen het design van deze bureaustoel is prachtig, maar de bureaustoel heeft ook verschillende functionele voordelen. Deze designstoel is op hoogte verstelbaar, waardoor hij geschikt is voor verschillende soorten bureaus. De bureaustoel is bovendien voorzien van wieltjes, zodat je er gemakkelijk mee heen en weer kunt rollen. 

Ideaal als je bijvoorbeeld tijdens het werk meerdere malen van plek moet wisselen. Heb je last van fysieke ongemakken? Dankzij de kantelbaarheid van deze bureaustoel kun je dit perfect afstellen, zodat hij praktisch is voor je lichaam.

Een nadeel van de bureaustoel is dat deze niet is voorzien van een hoofdsteun. Dit kan nekproblemen veroorzaken wanneer je dit niet gewend bent. Ook is de armleuning van de bureaustoel niet verstelbaar. Dit zijn slechts enkele minpunten, maar over het algemeen is deze bureaustoel uitstekend te gebruiken. De meeste gebruikers zijn dan ook zeer tevreden met de aanschaf. Het is een goede bureaustoel die echt mee gaat met zijn tijd. Misschien wel de beste bureaustoel van dit moment!

Voordelen Ivor bureaustoel Madrid

 • Luxe en minimalistisch design
 • Makkelijk verstelbaar
 • Stevige wieltjes

Nadelen Ivor bureaustoel Madrid

 • Geen hoofdsteun

5. BenS 837-Synchro

Ergonomische bureaustoel

7.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Deze bureaustoel is iets steviger aan de prijs in vergelijking met andere bureaustoelen, maar daarvoor krijg je wel heel veel terug. Een van de krachten deze bureaustoel is dat die 360 graden kan draaien. Dus je bent er zeer mobiel mee en kunt alle kanten op! Wil je even ontspannen op de bureaustoel? 

Heb je bijvoorbeeld een lange tijd gewerkt en heb je wel enige rust verdiend? Je kunt de bureaustoel dan in een ontspannen stand zetten, zodat je heerlijk kunt dommelen. De bureaustoel heeft een draagkracht van maximaal 120 kg, dus ook mensen met een zwaarder lichaamsgewicht kunnen gebruikmaken van deze bureaustoel. 

Dankzij de hoge rugleuning hebben mensen met fysieke ongemakken ook iets aan deze prachtige stoel. De bureaustoel is gemaakt van een uitstekende kwaliteit en is derhalve zeer duurzaam.

Een nadeel van deze bureaustoel is dat hij geen hoofdsteun heeft. Ga je dus lang op deze bureaustoel zitten, dan is de kans groot dat je last krijgt van fysieke ongemakken. Ook is de armleuning van deze bureaustoel niet verstelbaar en ook dat kan erg vervelend zijn. Dit zijn slechts enkele nadelen, maar over het algemeen wordt deze bureaustoel zeer gewaardeerd. Het is een goede bureaustoel voor thuis.

Voordelen BenS 837-Synchro

 • Beste bureaustoel voor zware mensen
 • Ergonomisch design
 • Makkelijk op te hangen

Nadelen BenS 837-Synchro

 • Redelijk kostbaar

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel Bureaustoelen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 25 Bureaustoelen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de Bureaustoelen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste Bureaustoel van dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste Bureaustoelen.

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP