• Home
 • /
 • Wonen
 • /
 • Beste Ergonomische Bureaustoelen voor Thuis [Test 2021]

Laatst bijgewerkt: april 2021

Best Geteste Ergonomische bureaustoel

Luxe Design Bureaustoel - Ergonomisch

5/5

Nood aan een nieuwe, stevige bureaustoel? Deze stoel heeft heel wat te bieden! Hoge stabiliteit en duurzaamheid zijn maar enkele van de vele troeven van deze stoel. De stoel staat op een stevige poot met wieltjes en heeft een draagvermogen van 150 kg.  Dankzij de hoogwaardige materialen voelt de stoel aangenaam aan en is hij gemakkelijk schoon te maken.  De stoelwielen hebben een coating van hoogwaardig PU kunststof en zijn dus slijtvast en stevig.

Bureaustoel kopen: waar moet je op letten?

Bij het aanschaffen van een bureaustoel moet je rekening houden met meerdere vereisten. Allereerst is het van belang om na te gaan waar je je bureaustoel voor gaat gebruiken. Heb je een groot bureau? In dat geval is het aan te raden om een bureaustoel van groter formaat aan te schaffen. Het is namelijk belangrijk dat je op een goede manier kunt werken. Naast het formaat moet je ook rekening houden met de kleur. Wil je een meer opvallende bureaustoel, of vind je het ook wel prima als de bureaustoel een meer grauwe kleur heeft?

Ook moet je natuurlijk rekening houden met de verstelbaarheid van de bureaustoel. Ben je op zoek naar een goede stoel voor op kantoor of voor de beste bureaustoel voor thuis? Sommige bureaustoelen zijn multifunctioneel en kunnen versteld worden. Maar er zijn ook bureaustoelen die niet versteld kunnen worden. Het verschil ligt vaak in de prijs, maar kan ook aan de kwaliteit van de bureaustoel liggen. Bij een verstelbare bureaustoel is de kans bijvoorbeeld groter dat het product gebreken gaat vertonen. Daarnaast heb je bureaustoelen met een lange rugleuning en bureaustoelen met een korte rugleuning. Heb je vaak fysieke klachten? Zoek dan altijd een bureaustoel die deze fysieke klachten kan ondersteunen.


Product


1. Acaza Luxe Design Bureaustoel
Beste koop

5/5

2. Clp Managerstoel CASTLE.
Beste bureaustoel voor thuis

4/5

3. Sens Design Premium Gaming
Beste gaming bureaustoel

4/5

4. IVOL Bureaustoel
Beste budget keuze

4/5

5.BenS 837-Synchro-4 
Beste Premium keuze

4/5

1. Luxe Design Directiestoel

0
Eindcijfer
Ergonomisch 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Design 84%

Deze prachtige bureaustoel heeft veel positieve punten. De belangrijkste kracht achter deze bureaustoel is de stevigheid. De bureaustoel kan een zware belasting aan en is om die reden ook geschikt voor mensen met een zwaarder lichaamsgewicht. Hij heeft namelijk een draagvermogen van 150 kg maar natuurlijk kunnen lichtere mensen ook van deze bureaustoel genieten. Een andere kracht van deze bureaustoel is het hoge zitcomfort van de bureaustoel. 

De kussens voelen zeer zacht aan en bevorderen ook je fysieke gesteldheid. Ben je iemand die vaak last heeft van fysieke klachten? Dan kan deze bureaustoel uitkomst bieden. De bureaustoel is bovendien ook verstelbaar. Moet je even bij een groter bureau aan het werk? 

Geen enkel probleem. De bureaustoel kun je dan makkelijk ophogen, maar natuurlijk kun je de bureaustoel ook verlagen voor kleinere bureaus. De bureaustoel is ook voorzien van wielen van een uitstekende kwaliteit. Even van bureau switchen kan gemakkelijk om je multi-inzetbaarheid te vergroten. Door het zeer hoge comfort scoort dit model zeer hoog in de categorie beste ergonomische bureaustoel.

Een nadeel is dat de gebruiksaanwijzing niet altijd duidelijk is. Het is dus lastig om de wielen aan de bureaustoel te monteren. Daarnaast stellen sommige gebruikers dat prijs nogal aan de hoge kant is voor dit product. Maar over het algemeen zijn de reviews louter positief. Misschien wordt hij wel verkozen tot beste bureaustoel 2020!

Voordelen Luxe design directiestoel:

 • Zeer kwalitatief
 • Zachte kussens
 • Prachtig design
 • Bureaustoel geschikt voor zware mensen

Nadelen Luxe design directiestoel:

 • Onduidelijke gebruiksaanwijzing

2. Clp Managerstoel CASTLE (beste bureaustoel voor thuis)

0
Eindcijfer
Ergonomisch 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Design 90%

Niet alleen is deze bureaustoel zeer functioneel, maar hij is ook nog eens voorzien van hoogwaardige bekleding. Deze bekleding geeft fysiek gemak aan de gebruiker, maar esthetisch gezien ziet het er ook erg mooi uit. De bureaustoel is dus functioneel en mooi tegelijk, waardoor je twee vliegen in één klap kunt slaan. Het voordeel van de bekleding is ook dat deze zeer onderhoudsvriendelijk is. 

De bekleding is gemakkelijk schoon te maken en daarvoor loop je weinig risico op vlekken die niet meer verwijderd kunnen worden. De stoel is bovendien verstelbaar en dankzij de wielen ben je zeer mobiel. De bureaustoel is te gebruiken op zowel de zachte als harde ondergrond.

Veel gebruikers ervaren wel een nadeel: de voetsteun is niet heel stevig. Daarnaast stellen sommige gebruikers dat het design er niet heel mooi uitziet in het echt. Maar dat is natuurlijk ook een kwestie van smaak. Daarnaast stellen enkele gebruikers dat het lastig is om de bureaustoel in elkaar te zetten. Er is natuurlijk wel een handleiding, maar volgens velen is deze niet altijd even duidelijk. Ook daar moet je dus rekening mee houden.

Voordelen CLP managerstoel Castle

 • Zeer comfortabel
 • Geschikt voor verschillende ondergronden
 • Ondersteuning voor de benen

Nadelen CLP managerstoel Castle

 • Een beetje een ouderwets design

3. Sens Design Premium Gaming Chair

0
Eindcijfer
Design 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Ergonomisch 78%

Ben jij een fanatieke gamer? Dan is deze gamestoel echt iets voor jou! Het voordeel van deze stoel is namelijk dat die speciaal gemaakt is voor gamers. Bij de productie is daar ook specifiek rekening mee gehouden. De gamestoel voldoet aan alle eisen voor de fanatieke gamer, zodat deze zijn favoriete spellen optimaal kan spelen. De rugleuning van de gamestoel kan ook naar achteren worden gezet, waardoor je zelf kunt bepalen hoe ver je van het scherm afzit. Ook zitten er veiligheidswielen op deze gamestoel. De bureaustoel is zeer handig in gebruik en erg duurzaam. Vlekken zijn bijvoorbeeld gemakkelijk te verwijderen, waardoor de duurzaamheid wordt gegarandeerd.

Een nadeel dat door verschillende gebruikers wordt ervaren is dat het monteren van de bureaustoel soms een lastig klusje kan zijn. Een ander nadeel is dat de bureaustoel niet zwaar belast kan worden. Voor sommige gebruikers kan de bureaustoel dus als zeer fragiel worden ervaren. Bij de aanschaf ervan, is het dus ook belangrijk om dit in ogenschouw te nemen. Ook krijgen sommige mensen fysieke problemen bij het gebruik van deze bureaustoel. De reden hiervoor is echter wel te verklaren. Dit komt omdat de bureaustoel speciaal is gemaakt voor gamers.

Voordelen Sens gamerstoel

 • Speciaal voor gamers
 • Beschikbaar in verschillende mooie kleuren
 • Afstand rugleuning ook verstelbaar

Nadelen Sens gamerstoel

 • Niet geschikt voor heel zware belasting

4. IVOL Bureaustoel Madrid

0
Eindcijfer
Design 85%
Prijs / Kwaliteit 81%
Ergonomisch 77%

Heb jij een zeer luxe kantoor, dan wil je daar natuurlijk ook een prachtige bureaustoel bij. In dat geval is dit wellicht wel de beste bureaustoel. Deze luxe bureaustoel is een ideale toevoeging aan je luxe kantoor. Niet alleen het design van deze bureaustoel is prachtig, maar de bureaustoel heeft ook verschillende functionele voordelen. Deze designstoel is op hoogte verstelbaar, waardoor hij geschikt is voor verschillende soorten bureaus. De bureaustoel is bovendien voorzien van wieltjes, zodat je er gemakkelijk mee heen en weer kunt rollen. 

Ideaal als je bijvoorbeeld tijdens het werk meerdere malen van plek moet wisselen. Heb je last van fysieke ongemakken? Dankzij de kantelbaarheid van deze bureaustoel kun je dit perfect afstellen, zodat hij praktisch is voor je lichaam.

Een nadeel van de bureaustoel is dat deze niet is voorzien van een hoofdsteun. Dit kan nekproblemen veroorzaken wanneer je dit niet gewend bent. Ook is de armleuning van de bureaustoel niet verstelbaar. Dit zijn slechts enkele minpunten, maar over het algemeen is deze bureaustoel uitstekend te gebruiken. De meeste gebruikers zijn dan ook zeer tevreden met de aanschaf. Het is een goede bureaustoel die echt mee gaat met zijn tijd. Misschien wel de beste bureaustoel van dit moment!

Voordelen Ivor bureaustoel Madrid

 • Luxe en minimalistisch design
 • Makkelijk verstelbaar
 • Stevige wieltjes

Nadelen Ivor bureaustoel Madrid

 • Geen hoofdsteun

5. BenS 837-Synchro

0
Eindcijfer
Ergonomisch 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Design 74%

Deze bureaustoel is iets steviger aan de prijs in vergelijking met andere bureaustoelen, maar daarvoor krijg je wel heel veel terug. Een van de krachten deze bureaustoel is dat die 360 graden kan draaien. Dus je bent er zeer mobiel mee en kunt alle kanten op! Wil je even ontspannen op de bureaustoel? 

Heb je bijvoorbeeld een lange tijd gewerkt en heb je wel enige rust verdiend? Je kunt de bureaustoel dan in een ontspannen stand zetten, zodat je heerlijk kunt dommelen. De bureaustoel heeft een draagkracht van maximaal 120 kg, dus ook mensen met een zwaarder lichaamsgewicht kunnen gebruikmaken van deze bureaustoel. 

Dankzij de hoge rugleuning hebben mensen met fysieke ongemakken ook iets aan deze prachtige stoel. De bureaustoel is gemaakt van een uitstekende kwaliteit en is derhalve zeer duurzaam.

Een nadeel van deze bureaustoel is dat hij geen hoofdsteun heeft. Ga je dus lang op deze bureaustoel zitten, dan is de kans groot dat je last krijgt van fysieke ongemakken. Ook is de armleuning van deze bureaustoel niet verstelbaar en ook dat kan erg vervelend zijn. Dit zijn slechts enkele nadelen, maar over het algemeen wordt deze bureaustoel zeer gewaardeerd. Het is een goede bureaustoel voor thuis.

Voordelen

 • 360 graden te draaien
 • Bureaustoel geschikt voor zware mensen
 • Ergonomisch

Nadelen

 • Redelijk kostbaar

Jerry

Over de productexpert

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>