• Home
  • /
  • Wonen
  • /
  • Beste Cilinderslot [Test 2021]

Laatste update: Mei 2021

Door: Yara

Best geteste cilinderslot

Starx Cilinderslot - SKG2

5/5

De Starx veiligheidscilinders voldoen aan alle eisen van het SKG keurmerk. De Starx veiligheidscilinders kunnen hierdoor gebruikt worden voor buitendeuren. Een goede inbraakbeveiliging bestaat naast een veiligheidscilinder ook uit een veiligheidsslot, veiligheidssluitkom en veiligheidsbeslag.

Er zijn tal van verschillende sloten op de markt. Een bekende variant is het cilinderslot. Het cilinderslot kent vele voordelen en is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De cilinder functioneert met gerangschikte pinnen die volgens een bepaald patroon werken en waarop een sleutel is afgesteld. Alleen met een unieke sleutel kun je het slot openkrijgen. Het cilinderslot wordt met name gebruikt om voordeuren mee te sluiten en daarmee te zorgen voor de algemene veiligheid van een woning of bedrijfspand.

Ben je van plan een cilinderslot te kopen? Of wil je graag meer te weten komen over de zaken waar je zoal op moet letten bij de aankoop van een cilinderslot? Bekijk dan de lijst aan beste cilindersloten en kom er achter welk cilinderslot de beste keuze voor jou is.


Product


1.Starx Cilinderslot - SKG2

Beste getest overall

5/5


2. Nemef Slot ZB 4139-17-50-O

4.5/5


3. Nemef Cilinderslot 1269/4

4.5/5

Waarop moet je letten bij het kopen van een cilinderslot?

Cilindersloten zijn hartstikke handig. De sloten hebben vele voordelen, zoals dat ze over het algemeen zeer veilig en gemakkelijk te vervangen zijn. Ook zijn de sloten redelijk voordelig en vind je voor elk budget een goede kwaliteit slot. De beste cilindersloten bieden een goede bescherming tegen inbraak en verhogen daarmee de veiligheid binnenshuis.

Met een ruim aanbod aan diverse cilindersloten heb je tal van keuze en valt het niet mee om het juiste model te vinden. Let bij het kopen van een cilinderslot goed op welke maat je nodig hebt. Zo verschillen de sloten in afmeting en zijn de sloten vaak speciaal ontworpen voor buitendeuren of binnendeuren. Ook zit er onderscheid in het type profielcilinder en zijn er sloten die een speciaal dag- of nachtslot hebben. Hiermee heb je meer keuze in afsluit mogelijkheden en kun je eenvoudig de veiligheid verhogen wanneer dit jou uitkomt.

Daarnaast verschillen de cilindersloten sterk in prijscategorieën. Houd er rekening mee dat een goed slot niet altijd het duurst hoeft te zijn. Zo zijn er tal van goedkope sloten die een betrouwbare veiligheid bieden. Vergelijk de verschillende sloten en ga voor een model dat perfect in jouw deur past en garant staat voor een veilig en kwalitatief model. Let daarbij op of het slot aan de gestelde standaarden voldoet van het SKG keurmerk, daarmee ga je gegarandeerd voor een kwalitatief model dat langdurig mee gaat en een goede veiligheid garandeert. Kun je niet goed kiezen? Bekijk de lijst aan best geteste modellen en ga voor een slot dat perfect in jouw deur past.

Wat is het beste cilinderslot?

Wanneer je opzoek bent naar een nieuw cilinderslot, vraag je je wellicht af ‘welk cilinderslot is het beste?’. Bekijk daarvoor de lijst aan best geteste cilindersloten en vindt een slot van topkwaliteit. De sloten voldoen aan eisen van de consumentenbond en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarnaast zijn de sloten allen getest op een hoge mate van inbraakveiligheid en zijn ze gemakkelijk te installeren. Bekijk snel de lijst en ga voor het beste cilinderslot.

1. De Starx Cilinderslot - SKG2

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 94%
Prijs / Kwaliteit 92%
Duurzaamheid 90%

Het best geteste slot is het cilinderslot van Starx. Het cilinderslot van het merk Starx is een prachtig exemplaar. Het slot is een vernikkeld slot van 60 mm. Het model kom in 3 stuks die elk gelijk sluitend zijn. Ideaal dus om meteen je gehele huis van een slot te voorzien.

De sloten van Starx voldoen aan strenge eisen van het SKG keurmerk waardoor ze voor zowel binnen als buitendeuren kunnen worden gebruikt. De sloten worden geleverd met een handige bevestigingsschroef en met 9 sleutels. De sloten zijn eenvoudig te monteren en bieden een optimale veiligheid. Het slot is niet voor niets het best geteste cilinderslot

Voordelen De Starx Cilinderslot – SKG2 

  • Bestaat uit drie verschillende sloten

Nadelen De Starx Cilinderslot – SKG2

  • Prijs ligt hoger dan andere producten uit deze lijst

2. De Nemef Slot ZB 4139-17-50-O

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Duurzaamheid 90%

Het cilinderslot van Nemef biedt een optimale deurbeveiliging. Het slot is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt een sterke kwaliteit.

Het slot voldoet aan de richtlijnen en standaarden van het SKG keurmerk en wordt geleverd met een handige rechthoekige sluitplaat.

Bestel dit cilinder slot direct via bol.com!

Voordelen Nemef Slot ZB 4139-17-50-O

  • Betrouwbaar model

Nadelen Nemef Slot ZB 4139-17-50-O

  • Geen

3. De Nemef Cilinderslot 1269/4

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Duurzaamheid 78%

Net als de Nemef Slot ZB 4139-17-50-0 biedt dit model een optimale deurbeveiliging. Wat dit model onderscheid van de is dat het Nemef Slot ZB 4139-17-50-0 slot een afmeting van 174 x 20 x 3 mm heeft en daardoor aanzienlijk kleiner is.

Het slot biedt de ideale bescherming en is eenvoudig te installeren. Daarnaast heeft het slot zowel een dag- als een nachtslot voor profielcilinder.

Voordelen Nemef Cilinderslot 1269/4

  • Prijs is aan de lage kant

Nadelen Nemef Cilinderslot 1269/4

  • Model is erg klein

Yara

Over de productexpert

Hi, ik ben Yara, 34 jaar. Met vol trots kan ik zeggen dat ik sinds kort moeder ben van een prachtige zoon. Naast het moederschap en samen zijn met mijn gezin vind ik het heerlijk om mij te verdiepen in de nieuwste interieurtrends. Ook zeg ik altijd, als je het doet moet je het goed doen daarom hou ik van producten met kwaliteit, want hier heb je het langst plezier van!

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>