fbpx
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ontdek de Black Friday Deals van FlexiSpot

Publicatie datum: 17 november, 2023

Door: Redactie Top-X

Black Friday is de ondertussen welbekende internationale kortingsdag die zijn oorsprong vond in de Verenigde Staten. In de VS kondigt deze dag traditioneel het begin van het seizoen voor de kerstinkopen aan. De laatste jaren is elke vierde vrijdag van november ook bij ons hét moment om goedkoop te shoppen. Zet 24 november van dit jaar dus zeker met stip in je agenda en vergeet zeker niet om de deals van FlexiSpot te checken.

Zit sta bureaus in de aanbieding

Steeds meer bedrijven kiezen vervangen hun oude bureaus voor een verstelbare versie en kiezen zo voor een ergonomische oplossing. Als je weet dat de meeste werknemers gemiddeld 8 uur per dag achter hun bureau zitten, dan is dat zeker geen overdreven luxe. Ons lichaam is immers niet gemaakt voor een werkhouding met zo weinig variatie. Klachten als rug-, nek- en schouderpijn zijn dat ook schering en er is een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, diabetes en overgewicht.

Bij FlexiSpot vind je zowel voor op kantoor als voor thuis ongetwijfeld hét ideale zit sta bureau en tijdens Black Friday kan je dat er zelfs met een mooie korting kopen.

Soepel en duurzaam

De zit sta bureaus die FlexiSpot in de aanbieding heeft, zijn stuk voor stuk soepel in gebruik en duurzaam. Zo is er bijvoorbeeld het E7Q bureau dat met vier krachtige poten een basisstructuur biedt van automobielkwaliteit. Dit bureau zal moeiteloos jarenlang de langste werkdagen met jou aankunnen. Ben je op zoek naar een hoekbureau dat je kan verstellen? Ook dat is geen probleem. Kijk eens naar het E3L dat garant staat voor een soepele, geruisloze en snelle verstelbaarheid. In het frame van dit bureau werd een speciale gleuf voorzien om er kabels in weg te werken zodat je bureau er altijd opgeruimd uit zal zien. De afwerking in duurzame en naadloze poedercoat zorgt bovendien voor een extra bescherming tegen krassen, vocht en vlekken.

Eentje in de kijker

Speciaal voor Black Friday zetten we graag één bureau uit de FlexiSpot collectie extra in de kijker, namelijk het elektrisch zit sta bureau E7 Pro. En, dat doen we natuurlijk niet zomaar. Dit bureau is immers een extra vermelding meer dan waard en dat alleen al omwille van zijn uiterlijk met een modern, mat design. Met een briljant digitaal LED Display laat het bureau zich via een touch screen functie bovendien gemakkelijk en snel bedienen. Een USB-oplaatdpoort én een opbergruimte die kabels aan het oog onttrekt zijn bij dit zit sta bureau standaard voorzien.

Een speciale vermelding ook voor de C-vormige poten die zorgen voor extra ruimte onder je bureau. En, last but not least, vertellen we je er graag nog bij dat de E7 Pro een zit sta bureau is dat letterlijk tegen een stootje kan. Overenthousiaste kinderen of een hond die tegen het bureau aanbeukt, het elektrisch zit sta bureau E7 Pro doorstaat deze schokken moeiteloos en jij kan met een gerust hart en met een gezonde, afwisselende werkhouding zowel op kantoor als thuis volop aan de slag!

Wil je met de juiste werkhouding aan de slag? Houd dan Black Friday deals in de gaten om het elektrisch zit sta bureau E7 Pro met korting te bestellen! Tussen 24 en 27 november is er 250 euro korting op de E7 PRO.

Over de auteur

Redactie Top-X


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>