fbpx

Publicatie datum: 21 augustus, 2021

Door: Thea

Dyson 360 Heurist robotstofzuiger review

De robotstofzuiger is tegenwoordig erg populair en een gelieft product. Het apparaat maakt een virtuele kaart van jouw woning zodat het apparaat exact weet welke plekken gereinigd moeten worden. Hierdoor hoef je niet meer zelf te zwoegen met de stofzuiger. De Dyson 360 Heurist is een zeer goede robotstofzuiger met tal van voordelen en unieke eigenschappen. Overweeg je de aanschaf van deze slimme Dyson 360 Heurist stofzuiger? Lees dan eerst deze uitgebreide Dyson robotstofzuiger review en kom alles te weten over dit geavanceerde apparaat.

Om een goed beeld te krijgen van de Dyson 360 Heurist hebben wij het product uitgebreid getest en vergeleken met andere robotstofzuigers die momenteel verkrijgbaar zijn. In deze Dyson 360 Heurist review geven we je een handig overzicht aan de belangrijkste voor- en nadelen van het product en gaan we vervolgens verder in op de specifieke eigenschappen van de Dyson robotstofzuiger.

Vervolgens komen een aantal Dyson 360 Heurist ervaringen van gebruikers aanbod en sluiten we de review af met een conclusie en ons eindoordeel over de stofzuiger. Na het lezen van de review kun je vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om het product wel of niet aan te schaffen.


Dyson 360 Heurist robotstofzuiger test

De Dyson 360 Heurist is getest in de Dyson 360 Heurist test op diverse belangrijke aspecten. Zo is er in de test gekeken naar de zuigkracht van het product, de prestatie, de accuduur, het geluidsgemak, het design en naar de algemene kwaliteit van de stofzuiger.

Zuigkracht Dyson 360 Heurist

Ten eerste is de zuigkracht van een stofzuiger uiteraard erg belangrijk. De Dyson 360 Heurist scoort goed op zuigkracht en zorgt voor een krachtige reiniging. Het apparaat heeft zijn intense zuigkracht te danken aan de geavanceerde digitale V2-motor, waarmee de beste stofzuiger met een snelheid van maar liefst 78.000 toeren per minuut kan draaien.

Het apparaat kan de zuigkracht zelf aanpassen namaten de hoeveelheid stofdeeltjes en kan drie verschillende standen aannemen. Ook maakt de robotstofzuiger gebruik van de Radial Root Cyclone-technologie, waardoor luchtstromen slimmer afgevoerd kunnen worden en waardoor de zuigkracht constant en krachtig blijft.

Prestaties 

De Dyson 360 Heurist scoort daarnaast hoog in algemene prestatie en efficiency. Dankzij de slimme 360 graden sensor, weet het apparaat altijd waar hij zich bevindt. Ook kun je met het apparaat eenvoudig jouw kamer in kaart brengen en zelf een schoonmaakschema in stellen. De stofzuiger beschikt ook over een goede hepa-filter, waardoor zelfs de kleinste stofdeeltjes gefilterd worden. Hiermee is het apparaat zeer effectief en zorg je met de stofzuiger voor een zeer effectieve schoonmaakbeurt.

Accuduur Dyson 360 Heurist

Naast de prestatie en zuigkracht hebben we in de test gekeken naar de prestatie van de accu. Het grootste voordeel van de Dyson 360 Heurist is dat het apparaat zichzelf oplaat wanneer dit nodig is. Het apparaat keert simpelweg terug naar het laadstation indien het opgeladen dient te worden.

Om de accu volledig op te laden heeft de Dyson 360 Heurist ongeveer 2,75 uur nodig. De accu gaat daarnaast erg lang mee en varieert per schoonmaakbeurt. Hoe vuiler het te reinigen oppervlak, hoe krachtiger het apparaat zal zuigen en hoe eerder de accu leeg zal gaan.

Gebruiksgemak

Het gebruiksgemak is uiteraard een belangrijk onderdeel van de robotstofzuiger. De Dyson 360 Heurist is eenvoudig te installeren en kan eenvoudig met een app bediend worden. De Dyson robotstofzuiger ervaringen zijn dan ook erg positief. Het apparaat laat zichzelf op, waardoor je het apparaat niet steeds zelf aan de lader hoeft te leggen.

De stofzuiger is zelflerend en hoeft dus niet steeds opnieuw geïnstrueerd te worden. Indien de stofzuiger stil komt te staan door een blokkade, zal het apparaat zich automatisch hervatten en weer verder gaan. Je hebt er dus geen omkijken naar en kunt het apparaat volledig zijn gang laten gaan.

Design

Ook hebben we in de test gekeken naar het design van de stofzuiger. Daar zijn we erg over te spreken. Het design van de robotstofzuiger is erg strak en modern. De stofzuiger heeft een doorzichtig opvang reservoir, zodat je ziet wat het apparaat opzuigt. Het apparaat is compact waardoor het eenvoudig tussen alle plekken door kan. Echter is het apparaat redelijk hoog van formaat (12 cm), waardoor het niet altijd gemakkelijk onder meubels kan. Dit dien je zelf goed in de gaten te houden.

Ten slotte hebben we in de test gekeken naar de kwaliteit van het apparaat. De stofzuiger is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een stevige frame. Ook geeft het apparaat geen storingen en valt het apparaat nooit uit. Je hebt geen omkijken aan het apparaat en kunt vertrouwen op een lange levensduur van de stofzuiger. Hierdoor scoort het apparaat hoog in kwaliteit.


Dyson 360 Heurist robotstofzuiger ervaringen

Benieuwd hoe andere consumenten denken over de Dyson 360 Heurist ervaringen? Hieronder vind je een paar van onze favoriete recensies van dit product. 

"Echte aanrader"
Sinds kort gebruik ik de Dyson 360 Heurist robotstofzuiger en ben ik erg te spreken over de zuigkracht en over de effectiviteit. Hij neemt echt alle hoekjes mee en slaat niets over. Het bespaart me heel wat moeite uit door de weeks. Ik zou het product dan ook zeker aanraden. Installeren kost geen moeite en je kunt de prestaties van het apparaat gemakkelijk met een app bijhouden. 

Bernadine

"Ideale hulp in huis"
Dankzij de Dyson robotstofzuiger hoef ik nooit meer zelf te stofzuigen en bespaar ik heel wat tijd en moeite uit. Ik zou het apparaat dan ook aan iedereen aanraden die niet van stofzuigen houdt. Het apparaat is gemakkelijk te installeren en kent vrijwel direct de weg. Het enige nadeel is dat het apparaat de trap niet op kan, maar dat zou ook wel heel ver gaan, maar ideaal product verder!

Arie

"Duur maar top product!"
Ik ben ontzettend blij met deze robot, al is hij redelijk prijzig. Maar hij levert dan ook een zeer goed resultaat, zeker dankzij de tanktracks waardoor hij elke plek in je woning kan bereiken. Ook is de bijbehorende Dyson app zeer ideaal, hiermee zie je super overzichtelijk het geleverde werk van de stofzuiger

Lena


Dyson 360 Heurist robotstofzuiger kopen? Ons oordeel

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.6

De slimme 360 Heurist robotstofzuiger is een uitstekende stofzuiger. Dankzij het apparaat bespaar je uren aan tijd en heel wat moeite uit en wordt je huis krachtig en efficiënt gereinigd. Het apparaat weet altijd exact waar het zich bevindt en welke plekken schoon gemaakt dienen te worden.

Ook kiest het apparaat de juiste zuigkracht en zorgt hiermee dat er geen onnodige energie verspilt raakt. Het apparaat scoort hoog op alle belangrijke eigenschappen waaraan een hoogwaardige robotstofzuiger dient te voldoen. Onze conslusie is dan ook dat de 360 Heurist robotstofzuiger een top aankoop is en absoluut aan te raden is voor iedereen die op zoek is naar een goede robotstofzuiger.

Voordelen Dyson 360 Heurist

  • 360 graden sensor
  • 3 verschillende standen
  • HEPA-filter
  • HEPA-filter
  • led verlichting

Nadelen Dyson 360 Heurist

  • Redelijk hoog geluidsniveau
  • Redelijk hoog van formaat

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>