fbpx

Publicatie datum: 28 oktober, 2022

Door: Thea

Best Geteste Robotstofzuiger met Dweilfunctie

Best geteste Robotstofzuiger met Dweil

LifeGoods WiFi Robot Stofzuiger

Nooit meer stofzuigen en nooit meer dweilen - allemaal dankzij deze slimme WiFi Robot Stofzuiger van LifeGoods! Met dit superhandige apparaat kun je rustig op de bank chillen terwijl je huis zowel wordt gestofzuigd als gedweild.

Het ultra-dunne design van maar 7cm hoog past onder vrijwel alle meubels, waardoor je nooit meer je huis hoeft te verbouwen om de boel stofvrij te maken. Drempels of tapijten tot 1,5 cm hoog zijn geen probleem voor deze sterke stofzuigercombinatie, en als hij bijna leeg is gaat hij automatisch terug naar zijn oplaadstation. Niet alleen superpraktisch, maar ook nog eens leuk!

Als je recent in een groter huis bent gaan wonen, ben je waarschijnlijk enorm aan het genieten van de extra leefruimte die je krijgt. Maar zo'n groot huis kan ook lastig zijn als je moet stofzuigen, schoonmaken en dweilen. Heb je er wel eens over nagedacht om een stofzuiger met dweilfunctie te kopen? 

Een goede robotstofzuiger met dweilfunctie is vaak een hele goede investering. Je bespaart jezelf een hoop tijd, moeite en stress doordat je je huis niet meer hoeft te stofzuigen en zelfs nooit meer hoeft te dweilen. Maar welke robotstofzuiger met dweilfunctie is het beste voor jouw woning? Heb je een dure stofzuiger met dweilfunctie nodig, of kun je ook voor een voordelige stofzuiger met dweilfunctie aanbieding gaan?

Dit hangt af van een hele hoop verschillende dingen, en daarom kunnen we goed begrijpen dat je niet helemaal weet welke stofzuiger met dweilfunctie je het beste kunt kopen. In onze stofzuiger met dweilfunctie test gaan we je dit zo goed mogelijk vertellen, en geven we je gelijk een top 5 van de beste opties!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

39

 Ervaringen gecheckt

14

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Robotstofzuigers met Dweilfunctie

Best geteste Robotstofzuiger met Dweil

Beste koop robotstofzuiger met dweilfunctie
1.  LifeGoods WiFi Robot Stofzuiger

Beste smart home robotstofzuiger met dweilfunctie
2. CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie

Beste robotstofzuiger met dweilfunctie voor grote ruimtes 
3. Blaupunkt Bluebot XTREME BPK-VCBB1XTE Robotstofzuiger met Dweilfunctie

Beste compacte robotstofzuiger met dweilfunctie
4. CleanWise D2 Robotstofzuiger Met Dweilfunctie

Beste stille robotstofzuiger met dweilfunctie
5. Clean Golden® Robotstofzuiger met Dweilfunctie

Top 10 beste Robotstofzuigers met Dweilfunctie

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Robotstofzuigers met Dweilfunctie.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Robotstofzuiger met Dweilfunctie?

Een robotstofzuiger met dweilfunctie kopen? Waarschijnlijk heb je geen idee waar je op moet letten. Je kunt dan makkelijk kiezen voor de beste stofzuiger met dweilfunctie volgens de consumentenbond, maar misschien ben je wel voordeliger uit met een ander model. Hieronder vertellen onze specialisten je precies waar je op moet letten als je een stofzuiger met dweilfunctie kopen gaat, zodat je zeker weten geen miskoop doet!

Bediening

Hoe bedien je een stofzuiger met dweilfunctie precies? Vaak gaat dit met een app zodat je hem naar wens kunt instellen. Check ook altijd wat je precies kunt instellen, want misschien heb je een hoekje van de kamer waar je stofzuiger niet mag komen vanwege duur porselein of een andere reden. Bij de beste stofzuigers met dweilfunctie kun je dit vaak wel instellen, maar niet altijd.

Drempels en tapijt

Heb je veel tapijt en drempels in huis? Dan wil je een robotstofzuiger die over die drempels heen komt. Meet eens de hoogte van je tapijt in millimeter om zeker te weten dat je een goede robotstofzuiger in huis haalt. 

Hoogte

Om je huis echt stof- en vuilvrij te krijgen moet je eigenlijk ook onder je meubels stofzuigen. Als je robotstofzuiger met dweilfunctie te hoog is lukt dat niet. Check dus even hoeveel ruimte er onder je meubilair over is en koop een stofzuiger die kleiner is dan dat.

Batterijduur

Het liefst laat je je robotstofzuiger natuurlijk in één keer je hele huis schoonmaken. Dat lukt echter alleen met een batterij die groot genoeg is! Check daarom de batterijduur voor je je keuze definitief maakt.


Wat is de beste Robotstofzuiger met Dweilfunctie van 2023? 

In onze uitgebreide robotstofzuiger met dweilfunctie test hebben we de beste robotstofzuigers met dweilfunctie 2023 proberen te zoeken. Natuurlijk zijn er verschillende soorten van dit product, die allemaal hun eigen voordelen en nadelen hebben - daarom hebben we de vijf beste producten uitgekozen. Lees de reviews om na te gaan welke robotstofzuiger met dweilfunctie het beste is voor jou!

1. LifeGoods WiFi Robot Stofzuiger

Best geteste Robotstofzuiger met Dweil

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De LifeGoods WiFi Robot Stofzuiger is volgens onze smarthome-experts de beste robotstofzuiger met dweilfunctie 2023. Onder andere door het compacte formaat, waardoor het geen enkel probleem is om onder de meeste tafels, stoelen, banken en kasten schoon te maken.

Ondanks het compacte formaat heeft de LifeGoods WiFi Robot Stofzuiger een batterijduur van liefst 120 minuten. Tenzij je in een enorme villa woont, bleek dit in onze tests ruim voldoende om een hele verdieping schoon te poetsen. Als de accu leeg is gaat de LifeGoods WiFi Robot Stofzuiger als een braaf hondje weer terug naar zijn oplaadstation, en laat hij je via de app weten wanneer hij weer vol is.

De schoonmaakprestaties van de LifeGoods WiFi Robot Stofzuiger zijn vooral de reden waarom dit het best geteste product van 2023 is in deze categorie. In de 120 minuten dat de robot te werk gaat, maakt hij alles brandschoon en blijft er geen stofje meer over. Ondanks de ronde vorm bereikt hij vrijwel alle hoekjes en wonderbaarlijk genoeg hoef je er zelf geen seconde naar om te kijken. Check de beste prijs via de rode knop!

Voordelen LifeGoods WiFi Robot Stofzuiger

 • Beste schoonmaakprestaties 2023
 • Handige app voor bediening
 • 120 minuten batterijduur
 • Past onder vrijwel alle meubels
 • Geen moeite met drempels tot 1,5 cm

Nadelen LifeGoods WiFi Robot Stofzuiger

 • Duurt vrij lang om op te laden (360 minuten)

2.  CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben je nog niet helemaal overtuigd van een robotstofzuiger met dweilfunctie? Misschien vind je het dan interessant om in plaats van een 2-in-1 systeem, een 3-in-1 systeem te proberen. De CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie kan naast de dweilfunctie ook je huis schoonvegen als er veel grote brokken vuil liggen.

Je bedient de CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie met een app, en die kan dan weer aangesloten worden op Google Assistant of Amazon Alexa. Je kan simpelweg tegen je assistant zeggen "Hey Google, begin met schoonmaken!" - en voila, je huis is binnen twee uurtjes weer brandschoon!

De CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie beschikt over een tijdsschema die je zelf in kan stellen. De schoonmaakroute wordt systematisch bepaald waardoor hij maximaal efficiënt is. Dat is te merken! Ons kantoor was binnen een uurtje helemaal schoon. Dankzij de compacte vorm (7,8cm hoog) paste hij onder vrijwel alle meubels, en reinigt hij dit veel sneller dan wanneer je het zelf moet doen. 

Voor deze prijs is de CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie aanbieding echt een aanrader. Check de laagste prijs via de rode knop.

Voordelen CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie

 • Tot 120 minuten achter elkaar te gebruiken
 • Slimme bediening via Google Assistant / Alexa
 • Systematische schoonmaakroute voor maximale efficiëntie
 • 3-in-1 functionaliteit: dweilen, stofzuigen en vegen

Nadelen CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie

 • 300 minuten oplaadtijd

3. Blaupunkt Bluebot XTREME BPK-VCBB1XTE Robotstofzuiger met Dweilfunctie

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

De Blaupunkt Bluebot XTREME BPK-VCBB1XTE Robotstofzuiger met Dweilfunctie is de volgende stofzuiger in onze top 5 die we enorm kunnen aanraden. We hebben deze stofzuiger meegenomen omdat hij is verkozen tot Beste Keuze volgens Bol.com, en we waren erg benieuwd naar de prestaties. Die waren enorm goed!

De Blaupunkt Bluebot XTREME BPK-VCBB1XTE Robotstofzuiger met Dweilfunctie heeft een slimme 360 graden laser, waardoor hij altijd bewust is van zijn omgeving. Hierdoor knalt hij niet zomaar tegen je meubilair op en hoef je niet bang te zijn voor schade aan je tafel, bank, of je kat.

De Blaupunkt Bluebot XTREME BPK-VCBB1XTE Robotstofzuiger met Dweilfunctie heeft een enorme gebruikstijd van liefst 230 minuten (bijna vier uur!). Dit is ruim voldoende om een groot kantoor schoon te maken, waar onze schoonmaker dan ook erg blij mee was. De drempels van ongeveer 2 cm waren geen probleem - de Blaupunkt Bluebot XTREME is een grote jongen die makkelijk over obstakels heen kan klimmen.

Het enige nadeel van dit apparaat is het uitsteeksel aan de bovenkant, wat het lastig maakt om onder lage meubels heen te komen. De hoogte van 10cm is beperkend, maar zorgt er wel voor dat de batterij veel groter kan zijn en dat het stofreservoir enorm groot is zodat je hem zelden hoeft te vervangen!

Voordelen Blaupunkt Bluebot XTREME BPK-VCBB1XTE Robotstofzuiger met Dweilfunctie

 • Enorm stofreservoir 
 • Grote batterijduur, 230 minuten
 • Relatief stil
 • Kan over alle drempels en tapijten tot 2cm heen
 • Slimme app waarmee je met gemak een schema instelt

Nadelen Blaupunkt Bluebot XTREME BPK-VCBB1XTE Robotstofzuiger met Dweilfunctie

 • Te hoog om onder veel meubels te passen

4. CleanWise D2 Robotstofzuiger Met Dweilfunctie

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Heb je een relatief groot woonoppervlakte en meubels met een lage onderkant? Dan is de Blaupunkt stofzuiger hierboven geen goede optie. De CleanWise D2 Robotstofzuiger Met Dweilfunctie is maar 8cm hoog en past daarmee al gauw onder veel meer meubels dan de concurrentie.

Ook deze robotstofzuiger is wel 180 minuten achter elkaar te gebruiken, en heeft een stofreservoir van 600 ml. Dit maakt hem prima geschikt voor iets grotere woningen, zonder de barrière van zijn eigen hoogte. Het slimme apparaatje is aan alle kanten voorzien van sensoren en zal dus uiterst voorzichtig te werk gaan. Allemaal zodat jij het niet meer hoeft te doen!

De CleanWise D2 Robotstofzuiger Met Dweilfunctie heeft geen dure app laten ontwikkelen, en we vonden de bediening met de meegeleverde afstandsbediening ook helemaal prima. De slimme technologie maakt het mogelijk om zo efficiënt mogelijk je woning te dweilen en stofzuigen. Dat voor een veel lagere prijs dan andere robotstofzuigers met dweilfunctie!

Voordelen CleanWise D2 Robotstofzuiger Met Dweilfunctie

 • Voordelig geprijsd
 • 180 minuten bedrijfstijd
 • Relatief compact

Nadelen CleanWise D2 Robotstofzuiger Met Dweilfunctie

 • Geen app

5. Clean Golden® Robotstofzuiger met Dweilfunctie

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Het kopen van de beste robotstofzuiger met dweilfunctie 2023 kan ook een andere reden hebben: rust. Je woning schoonmaken is voor sommigen een bron van ontspanning, maar niet iedereen houdt van het lawaai dat een stofzuiger met zich meebrengt. De robotstofzuiger met dweilfunctie is een premium robotstofzuiger mét dweilfunctie, die vooral opvalt - of juist niet opvalt - door de stilte!

Met een maximum geluidsniveau van maar 50 dB kunnen we stellen dat dit de stilste optie is op de markt. Dat maakt het gelijk een aantrekkelijke keuze voor hen die thuis graag van rust genieten, en toch een schone en nette woonkamer hebben. 

De Clean Golden® Robotstofzuiger met Dweilfunctie is tevens voorzien van drie verschillende functies. Zo maakt hij je huis stofvrij, maar kan hij ook vegen én dweilen. Op deze manier wordt je huis schoonmaken wel heel makkelijk!

Voordelen Clean Golden® Robotstofzuiger met Dweilfunctie

 • 3-in-1 functionaliteit
 • Meest stille optie
 • Laadt snel op
 • Compact

Nadelen Clean Golden® Robotstofzuiger met Dweilfunctie

 • Relatief klein stofreservoir

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel robotstofzuigers met dweilfunctie hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten robotstofzuigers met dweilfunctie getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de robotstofzuigers met dweilfunctie op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste robotstofzuigers met dweilfunctie op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>