fbpx

Publicatie datum: 5 januari, 2024

Door: Iris

Op zoek naar een nieuwe slaapbank? Een echt goede slaapbank kost aardig wat. Tenminste, wanneer je jouw visite niet op een dun campingbedje wil laten slapen. Gelukkig hebben wij een overzicht van alle Black Friday slaapbank deals voor je op een rijtje gezet. Profiteer van hoge kortingen die je maar één keer per jaar tegenkomt! 

De beste Slaapbank Black Friday deals

BRUNO Black Friday

Deze actie is ingegaan op 20 november 2023!

Na alle websites te zijn afgespeurd is er maar 1 merk dat een speciale Black Friday korting aanbiedt. Dat is namelijk BRUNO. De slaapbank van BRUNO is in tegenstelling tot de goedkopere modellen op de markt een volwaardig bed, en een volwaardige bank. Een hoogwaardige toevoeging voor de logeerkamer of huiskamer dus!

De Black Friday korting is van toepassing op alle modellen, inclusief de hoekbank versie. De standaard afmetingen van de tweezitter is 140 bij 200 centimeter. 

slaapbank black friday korting

Vanaf 20 november tot en met 26 november bieden ze 15% korting aan. 15% korting lijkt misschien weinig maar normaal gesproken geeft dit merk NOOIT korting. Dat komt omdat de meubels handgemaakt worden en het geen massa product is. Toch bieden ze deze keer dus wel een mooie korting aan.

Wil jij gebruik maken van 15% korting? Klik tussen 20 en 26 november op deze link om te profiteren van de korting.

Leuk feitje: de Bruno slaapbank is eerder in onze test verkozen als beste slaapbank!

Bol.com Black Friday

Op Bol.com zijn er ook nog een aantal black friday kortingen voor slaapbanken te vinden. Het aanbod en of er wel of geen Black Friday korting wordt gegeven verandert echter een paar keer per dag. Ook vinden wij de producten niet van heel goede kwaliteit. Zoek je naar een slaapbank die kwalitatief niet heel goed is, dan staan er wel een aantal modellen tussen.

Waar moet je op letten?

Om de beste slaapbank te vinden is het belangrijk dat je bij je aankoop rekening met de belangrijkste eigenschappen. Denk hierbij aan het soort matras. Deze moet lekker comfortabel liggen maar wel genoeg steun bieden voor de ruggengraat. 

Uiteraard zijn ook de afmetingen van groot belang. Zoek je naar een tweepersoons slaapbank of is het bedoeld voor slechts één persoon? 

Tot slot is het uiterlijk van de bank natuurlijk van belang. Zeker als deze in de woonkamer komt te staan dan is het belangrijk dat de bank niet alleen lekker zit, maar er ook nog eens mooi uitziet en past bij het interieur.

Andere aanbiedingen

Nintendo Switch
Apple MacBook Air
Bose Soundlink Revolve

Mensen zochten ook naar:
Beste slaapbank, Bruno slaapbank

Over de auteur

Iris

Hoi! Ik ben Iris en schrijf op Top-X voornamelijk over baby's en kinderen. Als Nanny weet ik precies wat kinderen nodig hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Om die reden vind ik het super leuk om in mijn vrije tijd voor Top-X te schrijven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>