fbpx

Publicatie datum: 23 juli, 2023

Door: Jack

Best Geteste Veterloze Voetbalschoenen

adidas Predator Accuracy.3 Veterloze Gras Voetbalschoenen (FG) Zwart Antraciet

Adidas Predator Accuracy.3

De Adidas Predator Accuracy.3 zorgt ervoor dat je ieder schot op het doel gaat en dat je een betere balcontrole krijgt. Je zult merken dat je met gemak een schot in de hoek kan richten en dat je ook nog is flexibeler wordt. De schoenen zijn heel erg lichtvoetig. Hierdoor verlies je minder snel energie en kan je de hele wedstrijd 100% geven. Verder is het gemaakt van zacht gecoat textiel. Dit zorgt ervoor dat je de schoenen voor een langere tijd mee kan gaan. Je zult dus geen last krijgen!

Tegenwoordig zijn er steeds meer verschillende voetbalschoenen op de markt en dat kan het lastig maken om een juiste keuze te maken. Zo zijn er verschillende formaten en merken. Denk aan het nieuwe fenomeen: veterloze voetbalschoenen.

Goede veterloze voetbalschoenen zorgen ervoor dat de schoenen niet te strak of te los zitten. Het zijn als het ware instappers en daardoor zitten ze ook heel gemakkelijk. Het verbetert de voetbalprestaties.

Maar wat zijn dan de beste veterloze voetbalschoenen? Daar gaan wij dit artikel antwoord op geven! Wij van Top-X hebben namelijk meerdere producten getest om zo een ultieme Top 5 te maken. Dit zijn dus de beste veterloze voetbalschoenen.

Ze zijn omschreven met een korte review, aangevuld met voor- en nadelen. Lees gauw verder om de resultaten te zien!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

20

Uur onderzoek gedaan

16

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Veterloze Voetbalschoenen

adidas Predator Accuracy.3 Veterloze Gras Voetbalschoenen (FG) Zwart Antraciet

Beste Koop Veterloze Voetbalschoenen
1. Adidas Predator Accuracy.3

adidas X Crazyfast.1 Veterloze Gras Voetbalschoenen (FG) Kids Wit Felgeel Zwart

Beste Veterloze Voetbalschoenen Kind
2. Adidas X Crazyfast.1

PUMA Future Match+ Veterloze Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Zilver

Beste Veterloze Voetbalschoenen Kunstgras
3. PUMA Future Match+

PUMA Ultra Match+ Veterloze Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Zilver

Beste Veterloze Voetbalschoenen Aanvallers
4. PUMA Ultra Match+

adidas X Crazyfast.3 Veterloze Gras Voetbalschoenen (FG) Wit Felgeel Zwart

Beste Veterloze Voetbalschoenen Middenvelders
5. Adidas X Crazyfast.3

Top 10 Beste Veterloze Voetbalschoenen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste veterloze voetbalschoenen. Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit de veterloze voetbalschoenen test 2023!


Waar moet op je letten bij het kopen van veterloze voetbalschoenen? 

Voetbalschoenen kopen in het algemeen is al heel lastig. Hetzelfde geldt dan ook voor veterloze voetbalschoenen. Het is in ieder geval van groot belang om goed onderzoek te doen. Daarom proberen we dit artikel je te helpen.

Zo hebben we hieronder een aantal criteria voor je op een rijtje gezet. Veterloze voetbalschoenen kopen is lastig, maar door dit goed door te lezen kan je een miskoop voorkomen. We hebben ook naar de consumentenbond gekeken.

Wij raden dus aan om dit goed door te nemen. Daarna kan je weer gauw verder gaan naar onze ultieme Top 5.

Ondergrond

Het eerste belangrijke punt waar goed op gelet moet worden is de ondergrond waar je op speelt. Speel je op gras, kunstgras of zelfs in de zaal? Dit is een vraag die je jezelf moet stellen.

Op deze manier kunnen de veterloze voetbalschoenen het best tot z'n werk komen. Als het niet overeenkomt met ondergrond kan het juist een negatief effect hebben op je prestaties. Houd hier dus rekening mee!

Merk

Daarnaast is het merk natuurlijk belangrijk. Denk aan de grote merken zoals Adidas, Nike en Puma. Je weet in ieder geval dat die schoenen meestal voor een langere tijd meegaan.

Maar ze hebben ook een soort imago waar je rekening mee moet houden. Zo is Nike vooral voor aanvallers en Adidas meestal voor middenvelders. Doe hier eerst wat onderzoek naar voordat je een aankoop doet.

Onderhoud

Na de wedstrijd is het handig om je schoenen goed schoon te maken. Veel voetballers doen dit niet, maar dit zorgt er wel voor dat de veterloze voetbalschoenen zo lang mogelijk meegaan.

Kijk daarom van tevoren goed wat er nodig is aan onderhoud. Je wilt hier namelijk niet te lang mee bezig zijn. Dit gaat natuurlijk een beetje samen met het gemak. Het is dus voor iedereen handig!

Type speler

Als laatste is het belangrijk om te kijken wat voor type speler je bent. Aanvallers willen graag lichtvoetig zijn en daarom hebben ze lichte schoenen nodig. Middenvelders willen vaak stabiel staan.

Net als verdedigers willen ze vaak de schoenen beschermen en dan is stabiliteit het belangrijkst. Dit zijn allemaal dingen die je mee moet nemen in het aankoopproces. Zo vind je de beste veterloze voetbalschoenen!


Wat zijn de beste veterloze voetbalschoenen van 2023? 

We hebben zojuist de belangrijke criteria behandeld, maar we gaan nu over naar de belangrijkste sectie van het artikel. Hierin geven we antwoord op 2 belangrijke vragen: welke veterloze voetbalschoenen zijn het beste?

En welke veterloze voetbalschoenen passen het beste bij mij? Wij hebben dus meerdere producten getest en een ultieme Top 5 gevormd. Ze zijn getest aan de hand van verschillende criteria: gebruiksgemak, functionaliteiten en prijs / kwaliteit.

Verder zijn ze omschreven met een korte review. Dit is weer aangevuld met voor- en nadelen. Zo krijg je een goede indicatie van het product. Lees dus gauw verder als je benieuwd bent naar de resultaten van onze test!

1. Adidas Predator Accuracy.3

adidas Predator Accuracy.3 Veterloze Gras Voetbalschoenen (FG) Zwart Antraciet

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

9.3

Ben jij op zoek naar de beste veterloze voetbalschoenen van 2023? Neem dan een kijkje bij de Adidas Predator Accuracy.3! Deze schoenen maken je een betere speler.

De Adidas Predator Accuracy.3 heeft een prachtig zwart design. Het is namelijk helemaal zwart gekleurd en daardoor ga je ook nog goed gekleed het veld op. Wil jij toch een andere kleur? Dan is dat geen probleem! 

Je kan namelijk nog uit 3 andere opties kiezen. Deze veterloze voetbalschoenen hebben alles wat je nodig hebt. Zo heeft het een uitstekende pasvorm en heeft het een goede pasvorm. Ze zitten niet te strak of te los.

Je kan de bal overal met gemak naartoe sturen door de geweldige buitenzool. Deze buitenzool zorgt ook nog is voor een energieboost. Je kan jezelf al gauw vergelijken als Pedri en Pogba. Dat komt omdat je controle over het spel krijgt. Kortom, deze schoenen maken je dus een veel betere voetballer.

Voordelen Adidas Predator Accuracy.3

 • Is heel erg licht
 • De buitenzool zorgt voor een energieboost
 • Door deze voetbalschoenen word je steeds bewegelijker
 • Verkrijgbaar in elke volwassen schoenmaat

Nadelen Adidas Predator Accuracy.3

 • Minder geschikt voor kunstgras

2. Adidas X Crazyfast.1

adidas X Crazyfast.1 Veterloze Gras Voetbalschoenen (FG) Kids Wit Felgeel Zwart

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Heb jij een kind en zoek je hiervoor de geschikte veterloze voetbalschoenen? Bekijk dan de Adidas X Crazyfast.1! Dit zorgt ervoor dat je kind een voorsprong heeft op de anderen.

Met deze veterloze voetbalschoenen valt je kind goed op. Dat is altijd fijn aangezien je het kind dan goed in de gaten kan houden tijdens de wedstrijd. Deze schoenen heeft ook meerdere noppen.

Dat zorgt ervoor dat je kind meer grip heeft (altijd fijn voor de veiligheid natuurlijk). Het is ook gemakkelijk om vanuit elke positie te sprinten waardoor ze ook een voorsprong hebben. De schoenen zijn ook nog is veel lichter.

Hierdoor worden ze niet belemmerd in het spel en kunnen ze het maximale eruit halen. Verder is deze schoen natuurlijk prachtig door het veterloze design. Je hoeft dus nooit meer de veters van je kind te strikken!

Voordelen Adidas X Crazyfast.1

 • De schoenen hebben een optimale draagcomfort
 • Past perfect om de voeten heen
 • Uiterst geschikt voor natuurgras
 • Is een duurzame keuze

Nadelen Adidas X Crazyfast.1

 • Dit product is niet geschikt voor volwassenen

3. PUMA Future Match+

PUMA Future Match+ Veterloze Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Zilver

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Tegenwoordig wordt er steeds meer voetbal gespeeld op kunstgras. Daarom vonden we het ook belangrijk om de PUMA Future Match+ mee te nemen in onze lijst!

De PUMA Future Match+ heeft een nieuw bovenwerk genaamd FUZIONFIT360. Dit zorgt ervoor dat je nog een adaptievere en betere pasvorm hebt. Hierdoor zitten de schoenen zeer comfortabel en kan je goed voetballen.

Je kan deze voetbalschoenen ook gebruiken voor natuurgrasvelden. Dat is altijd handig aangezien je daardoor niet 2 paar schoenen hoeft te kopen voor het seizoen. Verder beschikt het nog over een Dynamic Motion Sytem buitenzool.

Dit zorgt er weer voor dat je hiel heel stabiel en flexibel is. Je hebt daardoor een betere grip en wendbaarheid. Met de goede prijs-kwaliteitverhouding is dit ook de beste veterloze voetbalschoenen aanbieding van 2023!

Voordelen PUMA Future Match+

 • Ook geschikt voor natuurgras
 • Je kunt de schoenen gemakkelijk aan en uit doen
 • Is een echte lichtgewicht
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen PUMA Future Match+

 • Voor sommige mensen is de sok te hoog

4. PUMA Ultra Match+

PUMA Ultra Match+ Veterloze Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Zilver

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.7

Functionaliteiten

9.0

Prijs / kwaliteit

8.1

We blijven even bij het merk PUMA aangezien de PUMA Ultra Match+ uiterst geschikt is voor aanvallers. Je zult zien dat je elke verdediger te snel af bent!

Je kan misschien aan het design al zien dat deze schoenen vooral geschikt zijn voor hele snelle mensen. Dat klopt ook aangezien het echt een licht gewicht is. De PUMA Ultra Match+ hebben TPU SPEEDPLATE buitenzool.

Dit zorgt voor een uitstekende versnelling op het allerhoogste niveau. Het beschikt ook nog over een goede grip waardoor je de bal overal kan plaatsen en goed bij je kan houden. Ze hebben een smalle pasvorm.

Dit is fijn aangezien je daardoor bewegelijk bent. De GripControl skin zorgt weer voor een betere balcontrole. Dit product heeft zoveel voordelen dat je er een betere voetballer van wordt. Wie wilt dat nou niet?

Voordelen PUMA Ultra Match+

 • Zorgt voor een betere balcontrole
 • Hebben een smalle maar fijne pasvorm
 • Geschikt voor natuur en kunstgrasvelden

Nadelen PUMA Ultra Match+

 • Minder geschikt voor verdedigers

5. Adidas X Crazyfast.3

adidas X Crazyfast.3 Veterloze Gras Voetbalschoenen (FG) Wit Felgeel Zwart

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.0

Functionaliteiten

8.4

Prijs / kwaliteit

7.7

Op de laatste plek hebben we plaats gemaakt voor de Adidas X Crazyfast.3! Dit zijn namelijk uitstekende veterloze voetbalschoenen die voornamelijk geschikt zijn voor middenvelders.

Het merk Adidas heb je natuurlijk al een keer eerder in de lijst gezien. Dat komt omdat het een uitstekend merk is en daarom hebben we de Adidas X Crazyfast.3 ook meegenomen in onze lijst.

Deze voetbalschoenen zijn namelijk stabiel waardoor je alle schoppen tegen je voeten aankan. Door de flexibele schoenen kan je alle andere middenvelders het bos insturen. Je bent ongrijpbaar voor de defensie van de tegenstander! 

Ook heeft deze schoen meer noppen voor ultieme grip. Verder voel je de bal heerlijk tegen de schoen gaan. Door de goede kwaliteit gaan ze ook nog is voor een langere tijd mee. Dit klinkt bijna als een droom, maar het is zeker waar.

Voordelen Adidas X Crazyfast.3

 • Heeft meer noppen en zorgt extra grip
 • Prachtig design
 • Bekend en betrouwbaar merk

Nadelen Adidas X Crazyfast.3

 • Voor sommige mensen lastig om aan te doen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel veterloze voetbalschoenen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten veterloze voetbalschoenen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de veterloze voetbalschoenen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste veterloze voetbalschoenen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>