fbpx

Publicatie datum: 7 juni, 2023

Door: Jack

Beste Geteste Voetbaldoeltjes

Dunlop Voetbaldoelen Set - Twee Stuks - Voetballen - Inklapbaar - Lichtgewicht - Zwart

Dunlop Voetbaldoelen Set - Twee Stuks

Met de Dunlop Voetbaldoelen Set - Twee Stuks kan je heerlijk voetballen in de tuin! Zo krijg je 2 opvouwbare mini-voetbal goals zodat je kinderen met meerdere kinderen kunnen spelen. Je krijgt er 4 grondpinnen bij geleverd zodat het doeltje blijft staan. Na het gebruik kan je het weer opruimen zodat het weinig ruimte in beslag neemt. Gemakkelijk toch!

Voetbal is verreweg de meest populaire sport ter wereld en dat is begrijpelijk - het enige wat je nodig hebt, is een bal en twee plekken waar je die bal vervolgens in moet knallen! 

Wat zijn de beste mini voetbaldoeltjes, en wat zijn de beste voetbaldoeltjes voor kinderen? Waar vind je de beste voetbaldoeltjes 2023? Nou, hier natuurlijk!

We hebben de beste voetbaldoeltjes die we online konden vinden vergeleken, getest en in een ultieme top 5 beste voetbaldoeltjes verwerkt. Veel voetbalplezier met je nieuwe voetbaldoeltjes!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

20

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

29

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Voetbaldoeltjes

Dunlop Voetbaldoelen Set - Twee Stuks - Voetballen - Inklapbaar - Lichtgewicht - Zwart

Beste koop voetbaldoeltjes
1. Dunlop Voetbaldoelen Set - Twee Stuks

EXIT Maestro stalen voetbaldoel 180x120cm - zwart

Beste training voetbaldoeltjes
2. EXIT Maestro stalen voetbaldoel

Voetbal goal / doelen opvouwbaar - 90 x 59 x 61 cm

Beste opvouwbare voetbaldoeltjes 
3. SportX Voetbal goal / doelen opvouwbaar

Umbro Voetbaldoel - Opvouwbare Voetbalgoal - 180 x 91 x 120 CM - voor Kinderen en Volwassenen - Zwart/Geel

Beste voetbaldoeltjes voor in de tuin
4. Umbro Voetbaldoel - Opvouwbare Voetbalgoal

VirtuFit Mini Voetbaldoelen Set met Bal en Pomp - Voetbalgoals - 92 x 64 cm

Beste voetbaldoeltjes voor de camping
5. VirtuFit Mini Voetbaldoelen Set

Top 10 Beste Voetbaldoeltjes

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Voetbaldoeltjes.


Waar op letten bij het kopen van Voetbaldoeltjes?

Goede voetbaldoeltjes kopen is niet zo makkelijk als het lijkt. Er zijn enorme verschillen in prijs en vooral in kwaliteit. De beste voetbaldoeltjes hoeven niet per se duur te zijn, maar je loopt bij goedkope voetbaldoeltjes wel het risico dat ze niet van de beste kwaliteit zijn.

Om dat onderscheid te vinden lees je de onderstaande specificaties even gauw door. Zo vind je de beste voetbaldoeltjes voor kinderen of de beste voetbaldoeltjes voor in de tuin in een mum van tijd!

Leeftijd

De beste voetbaldoeltjes voor kinderen zijn natuurlijk anders dan voetbaldoeltjes voor volwassen voetballers. Kleinere voetbaldoeltjes zijn minder geschikt als je al op hoog niveau kunt voetballen.

Bouwkwaliteit

Plastic prut is helaas in overvloed als we het over goedkope voetbaldoeltjes hebben. Maar er bestaan ook goede voetbaldoeltjes die niet snel kapot gaan voor een lage prijs!

Meenemen

Een goed stel voetbaldoeltjes kun je makkelijk meenemen, bijvoorbeeld naar het strand, een grasveldje in de buurt of zelfs op vakantie. Hiervoor moeten ze niet al te zwaar en opvouwbaar zijn.

Hoeveelheid

Als je veel met vrienden voetbalt zijn voetbaldoeltjes natuurlijk alleen handig als je er 2 hebt. Anders kun je moeilijk een wedstrijdje doen om ze te verslaan!


Wat zijn de beste Voetbaldoeltjes van 2023? 

Om het beste voetbaldoel voor in de tuin uit te zoeken hebben we een zeer uitgebreide test gedaan onder tientallen producten. Alleen de beste voetbaldoeltjes zijn teruggekomen in onze lijst.

We hebben gekeken naar de stevigheid van de voetbaldoeltjes en natuurlijk houden we rekening met formaat, leeftijd en bovenal de prijs. Zo kun jij snel genieten van je voetbaldoeltjes samen met je vrienden!

1. Dunlop Voetbaldoelen Set - Twee Stuks

Dunlop Voetbaldoelen Set - Twee Stuks - Voetballen - Inklapbaar - Lichtgewicht - Zwart

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Voetballertjes opgelet: als je even niet naar het voetbalveld kan is er geen reden om je voetbaldromen op te geven! De Dunlop Voetbaldoelen Set - Twee Stuks zijn perfect voor in een de achtertuin.

Of je kan het zelfs mee nemen naar een grasveldje in de buurt! De Dunlop Voetbaldoelen Set - Twee Stuks zijn gemaakt van een stevig kunststof frame en dus kun je ze makkelijk tillen.

Ze zijn zelfs inklapbaar, dus als je op vakantie gaat of een dagje op het strand gaat chillen zijn ze makkelijk mee te nemen in de auto of op de fiets. De doeltjes blijven ook zeer goed staan.

Je krijgt bij dit product een set van 2 zodat je een wedstrijdje kunt doen, waar en wanneer je maar wil, en dat voor zo'n lage prijs! Dat klinkt toch heel erg mooi! Je kan hier dus zeer goed mee voetballen

Voordelen Dunlop Voetbaldoelen Set - Twee Stuks

 • Set van 2 doeltjes
 • Geschikt voor kinderen
 • Stevig gebouwd
 • Inklapbaar en licht dus goed mee te nemen

Nadelen Dunlop Voetbaldoelen Set - Twee Stuks

 • Te klein formaat voor sommige mensen

2. EXIT Maestro stalen voetbaldoel

EXIT Maestro stalen voetbaldoel 180x120cm - zwart

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Wil jij je voetbalkunsten nog even extra trainen? Dan kun je jezelf extra uitdagen door de EXIT Maestro stalen voetbaldoel te kopen, en dan wel echt te gebruiken natuurlijk!

De EXIT Maestro stalen voetbaldoel is namelijk gemaakt van stevig materiaal. Op deze manier kun je de precisie van je trap optimaal trainen. Het net blijft namelijk op dezelfde plek waardoor je precies weet waar je schiet.

Het doeltje is voorzien van een verankeringssysteem om hem steviger op de grond neer te kunnen zetten. Het materiaal is stevig staal en dus ook geschikt voor gebruik in de regen.

Je hoeft dit voetbaldoeltje dus niet telkens op te ruimen als je gestopt bent om hem te beschermen tegen de regen. Op deze manier kan je iedere dag genieten van het doeltje

Voordelen EXIT Maestro stalen voetbaldoel

 • Gemaakt van stevig staal
 • Kom in de buurt van een professioneel doeltje
 • Inclusief verankeringssysteem

Nadelen EXIT Maestro stalen voetbaldoel

 • Redelijk prijzig

3. SportX Voetbal goal / doelen opvouwbaar

Voetbal goal / doelen opvouwbaar - 90 x 59 x 61 cm

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ook aan jonge talenten hebben we gedacht. De SportX Voetbal goal / doelen opvouwbaar is een voetbaldoeltje gemaakt voor jongere voetballers, tot zo'n 12 jaar oud.

Ook als je ouder bent kan het een uitdaging zijn om deze kleinere doeltjes van 90 bij 50 centimeter te raken! De SportX Voetbal goal / doelen opvouwbaar is gemakkelijk te monteren omdat het opvouwbaar is. 

Het doeltje weegt slechts 1 kilogram. Daar is het makkelijk om mee te nemen naar het strand bijvoorbeeld! Het is ook gemaakt van zeer stevige materiaal Hierdoor zal het niet snel knappen. 

De SportX Voetbal goal / doelen opvouwbaar is erg makkelijk te gebruiken voor kinderen. Na het uitpakken kunnen ze er namelijk gelijk gebruik van maken. Dat is toch fijn voor de kinderen!

Voordelen SportX Voetbal goal / doelen opvouwbaar

 • Erg licht en opvouwbaar
 • Gemaakt van stevig materiaal
 • Groot genoeg
 • Makkelijk te installeren

Nadelen SportX Voetbal goal / doelen opvouwbaar

 • Maar 1 doeltje

4. Umbro Voetbaldoel - Opvouwbare Voetbalgoal

Umbro Voetbaldoel - Opvouwbare Voetbalgoal - 180 x 91 x 120 CM - voor Kinderen en Volwassenen - Zwart/Geel

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op zoek naar een goedkope oplossing om je kids of jezelf te voorzien van goede voetbaldoeltjes? De Umbro Voetbaldoel - Opvouwbare Voetbalgoal is dan perfect voor je.

De Umbro Voetbaldoel - Opvouwbare Voetbalgoal heeft een afmeting van 180 bij 91 centimeter. Hierdoor is het dus geschikt voor kleinere en grotere voetballers, maar ook als je bijvoorbeeld een panna wedstrijdje wil doen met je vrienden.

Door het sterke frame zal het voetbaldoeltje lang mee gaan. De Umbro Voetbaldoel - Opvouwbare Voetbalgoal weegt trouwens ook bijna niks, slechts 2,5 kilogram. Je kan het dus makkelijk dragen.

Zo neem je het makkelijk mee naar binnen en bijvoorbeeld naar een grasveldje in de buurt. Je maten zullen je erg dankbaar zijn dat je zorgt voor een duidelijk doel. Dit is veel beter dan een doeltje dat je zelf hebt gemaakt van takken!

Voordelen Umbro Voetbaldoel - Opvouwbare Voetbalgoal

 • Stevig frame
 • Niet te zwaar
 • Blijft goed op de juiste plek staan

Nadelen Umbro Voetbaldoel - Opvouwbare Voetbalgoal

 • Kan lang duren om in elkaar te zetten

5. VirtuFit Mini Voetbaldoelen Set

VirtuFit Mini Voetbaldoelen Set met Bal en Pomp - Voetbalgoals - 92 x 64 cm

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste plek is weggelegd voor de VirtuFit Mini Voetbaldoelen Set! Deze doeltjes zijn net zo makkelijk op te zetten als een minitent en toch zijn ze stevig genoeg om harde schoten te kunnen weerstaan.

Met de VirtuFit Mini Voetbaldoelen Set kun je altijd en overal een potje voetbal doen met hoeveel mensen je maar wil. Er wordt zelfs een handige voetbal bijgeleverd. Met de pomp (die je er ook bij krijgt) kan je het oppompen.

Op deze manier kan je gelijk aan de slag gaan als het product is aangekomen! Je krijgt er ook grondpinnen die je kan gebruiken zodat de doeltjes op de juiste plek blijven staan.

Door het lage gewicht en de makkelijke manier van opzetten zijn deze voetbaldoeltjes uiterst geschikt op de camping. Als ouders kan je het namelijk gemakkelijk meenemen en dat is zeer belangrijk.

Voordelen VirtuFit Mini Voetbaldoelen Set

 • Erg makkelijk op te zetten
 • Inclusief bal en pomp
 • Groot genoeg voor kleinere voetballers

Nadelen VirtuFit Mini Voetbaldoelen Set

 • Niet verkrijgbaar in een set van 1 doeltje

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel voetbaldoeltjes hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten voetbaldoeltjes getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de voetbaldoeltjes op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste voetbaldoeltjes zijn op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>