fbpx

Publicatie datum: 7 september, 2023

Door: Jack

Best Geteste Voetbalschoenen Voor Vrouwen

PUMA King Ultimate Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Dames Lichtblauw Blauw Zwart

PUMA King Ultimate Gras / Kunstgras Voetbalschoenen

De PUMA King Ultimate Gras / Kunstgras Voetbalschoenen zorgen ervoor dat je sneller en flexibeler op het veld beweegt! Zo is het echt een lichtgewicht en heeft het een speciale dames pasvorm. Deze schoenen zijn niet alleen geschikt voor natuurgras maar ook voor kunstgrasvelden. Hierdoor is het multifunctioneel. Met deze comfortabele schoenen zul je merken dat de prestaties omhoog gaan. PUMA is weer boven zichzelf uitgestegen met dit paar!

Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur! Dat betekent vaak dat je nieuwe schoenen moet kopen. Elke keer is het weer lastig om het juiste paar te vinden dat precies bij jouw past.

Daarom hebben wij van Top-X dit artikel geschreven. Hierin geven we namelijk antwoord op de belangrijke vraag: wat zijn de beste voetbalschoenen voor vrouwen? We hebben meerdere producten getest.

De 5 beste producten hebben we in een lijst verwerkt. Ze zijn omschreven met een korte review, aangevuld met voor- en nadelen. Zo krijg je in ieder geval een goed beeld van de producten. Ook zijn ze getest aan de hand van verschillende criteria.

Ben jij benieuwd naar de beste voetbalschoenen voor vrouwen? Verspil dan geen tijd en lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Voetbalschoenen Voor Vrouwen

PUMA King Ultimate Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Dames Lichtblauw Blauw Zwart

Beste Koop Voetbalschoenen Voor Vrouwen
1. PUMA King Ultimate Gras / Kunstgras Voetbalschoenen

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Blauw Wit

Beste Voetbalschoenen Voor Vrouwen Aanvaller
2. Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy Gras / Kunstgras Voetbalschoenen

adidas Predator Accuracy.3 Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Antraciet

Beste Voetbalschoenen Voor Vrouwen Middenvelder
3. Adidas Predator Accuracy.3 Gras / Kunstgras Voetbalschoenen

adidas X Crazyfast.3 Gras Voetbalschoenen (FG) Wit Felgeel Zwart

Beste Voetbalschoenen Voor Vrouwen Design
4. Adidas X Crazyfast.3 Gras Voetbalschoenen

Nike Tiempo Legend 10 Academy Zaalvoetbalschoenen (IN) Wit Zwart Felrood

Beste Voetbalschoenen Voor Vrouwen Zaal
5. Nike Tiempo Legend 10 Academy Zaalvoetbalschoenen

Top 10 Beste Voetbalschoenen Voor Vrouwen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste voetbalschoenen voor vrouwen! Deze producten doen ook zeker niet onder van de producten uit de voetbalschoenen voor vrouwen test 2023.


Waar op letten bij het kopen van voetbalschoenen voor vrouwen?

Voordat we verder gaan naar de producten is het belangrijk om nog iets door te nemen. Voetbalschoenen voor vrouwen kopen kan namelijk best lastig zijn. Er zijn verschillende modellen en niet iedereen heeft er verstand van.

Daarom hebben we dit artikel geschreven om je op weg te helpen. Hieronder hebben we een aantal criteria voor je op een rijtje gezet. We raden het aan om dit goed door te nemen om een miskoop te voorkomen,

Bij deze criteria hebben we ook gekeken naar de consumentenbond. Hierna kan je weer gauw verder naar onze Top 5!

Merk

Zoals de meeste mensen zullen weten, zijn er veel verschillende voetbal merken. Denk aan de bekendste zoals Nike, Puma en Adidas. Zij maken hoogwaardige producten die voor een langere tijd meegaan.

Wij raden aan om bij die merken zeker een kijkje te nemen. Andere merken zijn vaak wat goedkoper, maar hebben ook een mindere kwaliteit. Op het veld kunnen de kwaliteit van je voetbalschoenen een groot verschil maken!

Type speler

Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat voor type speler je bent. Als je een aanvaller bent is het handig om lichte schoenen te hebben. Maar als middenvelder of verdediger moet je vaker een tik uitdelen.

Danis het wel handig om stevige schoenen te hebben die langer meegaan. Het is belangrijk om hier van tevoren goed over na te denken. Daardoor kan je ook beter afkaderen en gemakkelijker op zoek gaan.

Ondergrond

De meeste voetbalschoenen zijn geschikt voor 'normaal' gras en een kunstgrasveld. Dit is zeker niet altijd zo en daarom moet je er goed op letten. Dat wordt namelijk aangegeven in de beschrijving.

Het is handig om van tevoren na te gaan op wat voor soort veld je speelt, zodat je het maximale uit je prestaties kan halen. Houd er wel rekening mee dat zaalvoetbalschoenen wel heel anders moeten zijn (zonder noppen).

Prijscategorieën

Het laatste belangrijke punt waar je goed op moet letten zijn de verschillende prijscategorieën. De meeste schoenen zijn er namelijk in meerdere versies en dus ook andere prijzen. 

Hoe lager de prijs, hoe mindere kwaliteit het is. Hoe hoger de prijs, hoe meer voordelen het heeft. Wij raden aan om van tevoren te kijken wat voor voordelen het precies zijn. Soms zijn ze niet nodig voor jou en dan kan je beter voor een goedkopere versie gaan.


Wat zijn de beste voetbalschoenen voor vrouwen van 2023? 

Daar zijn we dan eindelijk! Als je op zoek bent naar goede voetbalschoenen voor vrouwen, dan zit je bij deze sectie van het artikel goed. Zo geven we antwoord op 2 belangrijke vragen: welke voetbalschoenen voor vrouwen zijn het beste?

En welke voetbalschoenen voor vrouwen passen het beste bij mij? Wij van Top-X hebben meerdere producten getest en de beste 5 in onze lijst verwerkt. Ze zijn getest aan de hand van verschillende criteria.

Verder zijn ze nog omschreven met een korte review. Dit is weer aangevuld met voor- en nadelen. Op deze manier weet je precies wat je kan verwachten van het product. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan gauw verder!

1. PUMA King Ultimate Gras / Kunstgras Voetbalschoenen

PUMA King Ultimate Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Dames Lichtblauw Blauw Zwart

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

We hebben het product net al geïntroduceerd, maar de beste voetbalschoenen voor vrouwen zijn de PUMA King Ultimate Gras / Kunstgras Voetbalschoenen! Hiermee is het dus ook de beste koop van het moment.

De PUMA King Ultimate Gras / Kunstgras Voetbalschoenen hebben een heel mooi design maar ze werken ook heel erg goed. Het zijn namelijk comfortabele schoenen waardoor je je lichtvoetig voelt.

Hierdoor ben je heel erg flexibel in het veld en kan je elke actie doen. Vind je deze kleur toch niet mooi? Dan is dat geen probleem! Er zijn namelijk nog 3 andere kleuren. Verder zijn deze schoenen gemaakt van een stevige kwaliteit.

Dit betekent dat ze lang meegaan en hierdoor hoef je niet elk seizoen nieuwe schoenen te kopen. Het is verkrijgbaar in de meeste maten en daardoor is het heel erg toegankelijk. Al met al zijn dit dus geweldige voetbalschoenen voor vrouwen!

Voordelen PUMA King Ultimate Gras / Kunstgras Voetbalschoenen

 • Hebben een speciale dames pasvorm
 • Bekend en betrouwbaar merk
 • Licht model waardoor je flexibel bent
 • Heeft een mooi design

Nadelen PUMA King Ultimate Gras / Kunstgras Voetbalschoenen

 • Duurste optie van de lijst

2. Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy Gras / Kunstgras Voetbalschoenen

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Blauw Wit

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.2

Ben jij een aanvaller en zoek je de geschikte voetbalschoenen? Neem dan een kijkje bij de Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy Gras / Kunstgras Voetbalschoenen!

De naam van de Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy Gras / Kunstgras Voetbalschoenen zegt het eigenlijk al. Met deze schoenen kan je op beide ondergronden spelen. De zaal wordt hier natuurlijk niet meegeteld.

Dat is heel erg handig aangezien je daardoor geen 2 paar schoenen hoeft aan te schaffen. Met deze schoenen ben je volledig in controle met je eigen lichaam en met de bal. Je bent klaar om vanuit elke positie te lopen en belangrijk te zijn voor het team.

De pasvorm is ook heel erg fijn. Je kan namelijk voelen dat je voet meebeweegt. Hierdoor houd je het conditioneel ook veel langer vol. Met deze schoenen zul je merken dat je in een kortere tijd al een veel betere speler wordt. Wie wil dat nou niet?

Voordelen Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy Gras / Kunstgras Voetbalschoenen

 • Kan gebruikt worden op gras en kunstgras
 • Je bent volledig in controle met deze schoenen
 • Heeft een strakke maar fijne pasvorm
 • Beschikt over extra schokdemping

Nadelen Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy Gras / Kunstgras Voetbalschoenen

 • Minder geschikt voor verdedigers

3. Adidas Predator Accuracy.3 Gras / Kunstgras Voetbalschoenen

adidas Predator Accuracy.3 Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Antraciet

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.5

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plek hebben we dan de Adidas Predator Accuracy.3 Gras / Kunstgras Voetbalschoenen! Deze voetbalschoenen zijn eerder geschikt voor middenvelders of verdedigers.

Met deze prachtige voetbalschoenen maak je al indruk op de tegenstander voordat de wedstrijd begonnen is. De Adidas Predator Accuracy.3 Gras / Kunstgras Voetbalschoenen zijn gemaakt van een stevige kwaliteit.

Daardoor kan je zeker wat tikken verwerken. Het heeft ook een zeer goede vetersluiting. Hierdoor zitten de schoenen strak genoeg en zullen de veters niet gauw kapot gaan. Je kan het product ook nog in 2 andere kleuren halen.

Deze schoenen zorgen ervoor dat je een mix van snelheid en kracht hebt. Eigenlijk heb je dus alles om een goede middenvelder te worden. De goede prijs-kwaliteitverhouding zorgt er weer voor dat het de beste voetbalschoenen voor vrouwen aanbieding van 2023 is!

Voordelen Adidas Predator Accuracy.3 Gras / Kunstgras Voetbalschoenen

 • Heeft uitstekende vetersluiting
 • Met deze schoenen krijg je veel kracht in de voeten
 • Het is een duurzame keuze
 • De sok erin zorgt ervoor dat het een goede pasvorm heeft

Nadelen Adidas Predator Accuracy.3 Gras / Kunstgras Voetbalschoenen

 • De schoenen kunnen voor sommige mensen klein vallen

4. Adidas X Crazyfast.3 Gras Voetbalschoenen

adidas X Crazyfast.3 Gras Voetbalschoenen (FG) Wit Felgeel Zwart

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Houd jij er van om er goed uit te zien in het veld? Neem dan de Adidas X Crazyfast.3 Gras Voetbalschoenen aangezien het een prachtig design heeft! Adidas heeft het weer goed voor elkaar.

De Adidas X Crazyfast.3 Gras Voetbalschoenen lijken net op schoenen die uit een nieuw tijdperk komen. Dat komt omdat het logo er ook anders uit ziet. Ze zijn heel erg uniek en dit is zeker niet de enige kleur waar je uit kan kiezen.

Er zijn namelijk nog heel veel andere variaties van het product en we raden zeker aan om het door te nemen. Je kan ze in bijna elke kleur vinden. Ook heeft het een ideale pasvorm. Het zit niet te strak, maar ook niet te los.

Hierdoor kan je comfortabel spelen en merk je dat je wat sneller bent dan gewoonlijk. Met deze schoenen word jij een belangrijke speler die het team nodig heeft! Adidas staat bekend om goede schoenen en dat hebben ze weer waargemaakt.

Voordelen Adidas X Crazyfast.3 Gras Voetbalschoenen

 • Beschikt over goede noppen
 • Is uiterst geschikt voor harde velden
 • De schoenen zijn ook te verkrijgen in andere kleuren

Nadelen Adidas X Crazyfast.3 Gras Voetbalschoenen

 • Zijn niet de stevigste schoenen uit de lijst

5. Nike Tiempo Legend 10 Academy Zaalvoetbalschoenen

Nike Tiempo Legend 10 Academy Zaalvoetbalschoenen (IN) Wit Zwart Felrood

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.2

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste plek is weggelegd voor de Nike Tiempo Legend 10 Academy Zaalvoetbalschoenen! Je kan het misschien al zien, maar dit zijn de beste zaalvoetbalschoenen van 2023.

Deze schoenen zijn gemaakt van gloednieuw leer. Dat zorgt ervoor dat je een extra zachte draagcomfort hebt. Op deze manier krijg je geen last van je voeten en kan je de gehele wedstrijd speler.

De Nike Tiempo Legend 10 Academy Zaalvoetbalschoenen zorgt voor een verbetering van het balgevoel. Met deze schoenen begin je met een heel ander gevoel aan het nieuwe seizoen (positief natuurlijk).

Daarnaast heeft het ook een mooi wit design met rode lijnen. Dat zorgt toch voor een extra touch. Met de goede vetersluiting kan je de schoenen weeer goed dicht maken. Hierdoor zit het strak genoeg en dat is natuurlijk altijd fijn!

Voordelen Nike Tiempo Legend 10 Academy Zaalvoetbalschoenen

 • Gemaakt van stevig materiaal
 • Materiaal past zich aan aan de vorm van je voet
 • Zeer bekend en betrouwbaar merk

Nadelen Nike Tiempo Legend 10 Academy Zaalvoetbalschoenen

 • Kan niet op het veld gebruikt worden

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel voetbalschoenen voor vrouwen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten voetbalschoenen voor vrouwen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de voetbalschoenen voor vrouwen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste voetbalschoenen voor vrouwen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>