fbpx

Publicatie datum: 15 maart, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Thermoskan

Best geteste Thermoskan

Leifheit Coco Isoleerfles (thermoskan)

Op zoek naar een goede thermoskan om je drinken lekker warm te houden in de winter?

Met de Leifheit Isoleerfles Coco RVS kun je altijd je warme drinken meenemen, tot wel 0,5 liter. Als je de dop er goed op doet, wat niet heel lastig is, kan je koffie, thee of chocomel tot wel een paar uur lang warm blijven.

Ook als je de Leifheit Isoleerfles Coco RVS mee neemt naar buiten, in de ijzige temperaturen van het kille Nederland, kan je er gerust op zijn dat je altijd een bron van warmte met je mee neemt. Dan bedoelen we niet jezelf of je partner – maar de Leifheit Isoleerfles Coco RVS thermosfles!

Wil je de Coco isoleerfles kopen voor de beste prijs? Die vind je hieronder bij de rode knop!

In de thermoskan test van Top-X gaan we voor jou op zoek naar de beste thermoskan 2023. De beste koop thermoskan vind je in onze ultieme top 5 beste thermoskannen, die we hebben beoordeeld op kwaliteit, prijs en nog veel meer!

Een goede thermoskan zoeken is lastig. Alle thermoskannen lijken op elkaar en dat maakt het moeilijk om de beste thermoskannen van de minder goede thermoskannen te onderscheiden. De thermoskan die jou het fijnst lijkt, is misschien wel helemaal niet zo goed als je zou denken.

Wat is de beste thermoskan 2023? Dat kun je alleen weten door alle thermoskannen uitgebreid te testen. Alleen dan weet je of een lekvrije thermoskan zijn belofte nakomt, en of een thermoskan het drinken echt zo lang warm houdt als de productbeschrijving belooft.

 Heb jij bij het kopen van een thermoskan ook last van twijfels en komen er vragen bij je naar boven? Wil jij gewoon antwoord op de vraag: wat is de beste thermoskan voor mij? Lees dan dit artikel en ontdek de top 5 beste thermoskannen 2023!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Thermoskannen

Best geteste Thermoskan

Beste koop thermoskan
1.  Leifheit Coco Isoleerfles

Beste slimme thermoskan
2. Smart Thermos - Thermosfles

Beste grote thermoskan
3. Leifheit Coco Isoleerfles

Beste luxe thermoskan
4. Stanley The Legendary Classic Thermosfles

Beste 750 ml thermoskan
5. TravelR™️ Thermosfles

Top 10 beste thermoskannen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste thermoskannen.


Waar op letten bij het kopen van een thermoskan?

De beste thermoskan uitkiezen, dat is ingewikkelder dan je zou denken. Om het wat makkelijker te maken, hebben we hieronder de belangrijkste dingen om op te letten bij het kopen van een thermoskan voor je op een rijtje gezet.

Zo hoef je niet meer door een doolhof aan productbeloftes en reviews heen te lezen, om te weten of een thermoskan echt goed werkt. De beste thermoskan volgens de consumentenbond hoeft natuurlijk niet per se de beste koop thermoskan voor jou te zijn!

Isolatie

De isolatie van een thermoskan is het belangrijkste. Een goede thermoskan zal je drinken altijd zo lang mogelijk warm (of koud) houden. Dat komt door meerdere lagen aan temperatuur behoudende materialen, dat ook wel isolatie genoemd wordt.

Lekvrij

Een veelvoorkomend probleem bij minder goede thermoskannen, is lekken. Lekkage is ontzettend vervelend. Niet alleen wordt je tas er nat van, maar ook alles wat in je tas zit. Het is je grootste nachtmerrie om hete koffie over je laptop of telefoon heen te krijgen door een lekkende thermoskan.

Ontwerp

Een thermoskan draag je vaak overal mee naar toe, dus het is dan ook van belang hoe hij er uit ziet. Een goede thermoskan heeft een design dat bij jou past, en waar je mee aan kunt komen op je werk, school of waar dan ook.

Inhoud

Afhankelijk van wat je drinkt en of je de thermoskan deelt met anderen, is de inhoud erg belangrijk. Een grote thermoskan is geschikter voor langdurige reizen, of om meerdere mensen van warme koffie of thee te voorzien.


Wat is de beste thermoskan van 2021? 

Ook bij de redactie van Top-X hebben we wel eens te maken gehad met een lekkende thermoskan. Dat is iets wat we niemand gunnen, en daarom hebben we met uiterste precisie deze top 5 ingedeeld. Wat is de beste thermoskan van 2023? Je ontdekt het hieronder!

We hebben gekeken naar de beste thermoskan voor koffie, de beste thermoskan voor thee en voor op reis. Ook letten we op de capaciteit, prijs en vele andere dingen. Veel plezier met je nieuwe thermoskan aankoop!

1. Leifheit Coco Isoleerfles

Best geteste Thermoskan

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De Leifheit Coco Isoleerfles is een geweldig product om meerdere redenen. Dat leggen we even aan je uit.

In onze beste thermoskan test is de Leifheit Coco Isoleerfles benoemd tot de beste koop thermoskan, puur omdat de Leifheit Coco Isoleerfles eigenlijk alles doet wat een goede thermoskan nodig heeft.

Zo is de Leifheit Coco Isoleerfles volledig lekvrij, omdat de dop er maar op 1 manier op kan en de sluiting zo stevig is dat er nooit een barst of scheur in kan ontstaan.

Ook heeft de Leifheit Coco Isoleerfles een geweldig isolatieniveau, waardoor je in goede omstandigheden tot zo'n 6 uur lang je koffie warm kunt houden. Laat je hem per ongeluk vallen? In tegenstelling tot veel andere thermoskannen, heeft de Leifheit Coco Isoleerfles een slag- en stootvaste stevigheid. 

Wil je een thermoskan hebben die niet kapot gaat, niet lekt, en je drinken uren lang warm houdt? De Leifheit Coco Isoleerfles is er in meerdere maten, dus er zit altijd een Leifheit Coco Isoleerfles bij voor jou!

Voordelen Leifheit Coco Isoleerfles

 • Erg stevig
 • Lekvrije dop
 • Druppelvrij schenken met 1 hand
 • Meerdere groottes beschikbaar

Nadelen Leifheit Coco Isoleerfles

 • Geen uniek of leuk ontwerp

2.  Smart Thermos - Thermosfles

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Drink je veel thee, maar baal je er van dat het altijd zo snel koud wordt?

Als je een langzame drinker bent, of gewoon geen tijd hebt om iedere 30 minuten opnieuw een kopje thee te zetten, dan is de Smart Thermos Thermosfles een geschikte keuze voor jou.

De Smart Thermos Thermosfles beschikt namelijk over een eigen theefilter. Hierdoor kun je in de fles zelf tee zetten, waardoor je dus alleen heet water in de fles hoeft te gieten met een theezakje erin.

Het zakje kun je makkelijk verwijderen met het draadje, en voila: je theetje is klaar om te drinken. Ook voor andere soorten dranken is de Smart Thermos Thermosfles een goede keuze, omdat de isolatie erg goed in elkaar zit. De Smart Thermos Thermosfles houdt je drinken minimaal 6 uur lang warm. En dit kun je weer controleren door de LCD thermostaat te checken - dat hoor je goed, een ingebouwde temperatuurmeter op je thermosfles! 

Hou je meer van ijsthee in de zomer? Dan kun je ook op de Smart Thermos Thermosfles rekenen. Deze thermoskan kan koude dranken tot meer dan 8 uur achter elkaar heerlijk koel houden!

Voordelen Smart Thermos - Thermosfles

 • Dubbele functionaliteit: Ook koelen werkt uitstekend met de Smart Thermos Thermosfles
 • Houdt dranken 6 uur warm en meer dan 8 uur lekker koel
 • Lekvrij
 • Temperatuurmeter op de LCD display

Nadelen Smart Thermos - Thermosfles

 • Maar in 1 grootte verkrijgbaar (500 ml)

3. Leifheit Coco Isoleerfles (1 liter)

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wil je liever een wat grotere drinkfles om je warme drankjes in te bewaren? Onder andere voor grotere gezinnen die op reis gaan, of voor jezelf als je een lange dag buiten moet werken, is de Leifheit Coco Isoleerfles van 1 liter een hele geschikte keuze.

De Leifheit Coco Isoleerfles 1L heeft dezelfde voordelen als de beste koop- optie in deze top 5 thermoskannen 2021. Het enige verschil is het grotere formaat.

Deze Leifheit Coco Isoleerfles heeft een geweldig isolatieniveau, waardoor je in goede omstandigheden tot zo'n 6 uur lang je koffie warm kunt houden. Laat je hem per ongeluk vallen? In tegenstelling tot veel andere thermoskannen, heeft de Leifheit Coco Isoleerfles een slag- en stootvaste stevigheid.

Wil je een thermoskan hebben die niet kapot gaat, niet lekt, en je drinken uren lang warm houdt? De Leifheit Coco Isoleerfles is er in meerdere maten, dus er zit altijd een Leifheit Coco Isoleerfles bij voor jou!

Voordelen Leifheit Coco Isoleerfles

 • Erg stevig
 • Lekvrije dop
 • Goede isolatie tot 8 uur lang
 • Meerdere maten verkrijgbaar

Nadelen Leifheit Coco Isoleerfles

 • Saai ontwerp

4. Stanley The Legendary Classic Thermosfles

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil je een echte premium thermoskan die jouw drinken uren lang warm houdt, zelfs in de hardste omstandigheden die het land te bieden heeft?

De Stanley The Legendary Classic Thermosfles is precies waar je naar op zoek bent. Met de Stanley The Legendary Classic Thermosfles kan je een liter drinken tot wel 28 uur achter elkaar warm houden. Dit is ideaal voor een visweekend, een scouting kamp, of gewoon naar je werk, want je hoeft het niet eens meer op te warmen als je de volgende dag weer naar je werk gaat.

De Stanley The Legendary Classic Thermosfles heeft verreweg de beste isolatie van alle producten in deze lijst. Daarnaast is de Stanley The Legendary Classic Thermosfles erg stevig en is de dop volledig lekvrij.

Voordelen Stanley The Legendary Classic Thermosfles

 • Stevig
 • Lekvrije drop
 • Beste isolatie op de markt
 • Handvat is erg handig bij inschenken

Nadelen Stanley The Legendary Classic Thermosfles

 • Prijzig

5. TravelR™️ Thermosfles

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Dan tot slot - de TravelR™️ Thermosfles!

Met de TravelR™️ Thermosfles kun je eigenlijk geen miskoop doen. Dat komt doordat de TravelR™️ Thermosfles niet al te duur is, en toch een flinke inhoud heeft.

Naast dat je 750 ml aan drank in je beker kwijt kunt, is de TravelR™️ Thermosfles je beste vriend op lange reizen of lange werkdagen in de buitenlucht. De dubbele isolatiewand zorgt namelijk voor een warmtebehoud tot wel 24 uur.

Wil je liever een koude drank bewaren in de TravelR™️ Thermosfles? Dan kun je rekenen op zo'n 18 uur verkoeling. Ideaal voor trips in de zomer waarbij je nog net niet omvalt van de dorst en hitte. Dat heb je nooit meer als je de TravelR™️ Thermosfles koopt!

Voordelen TravelR™️ Thermosfles

 • Dubbele isolatiewand zorgt voor 24 uur warmtebehoud en 18 uur koeling
 • grote inhoud
 • goede prijs
 • Lekvrije dop

Nadelen TravelR™️ Thermosfles

 • Niet in meerdere groottes verkrijgbaar

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel Thermoskannen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten thermoskannen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de Thermoskannen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste thermoskannen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>