fbpx

Publicatie datum: 23 mei, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Slowjuicer

Beste slowjuicer

KitchenBrothers Slowjuicer

Met de KitchenBrothers Slowjuicer maak jij gemakkelijk en snel heerlijke groente- of fruitsappen. Met een 700ml sapbeker en 1400ml pulpreservoir maak je sap voor alleen jezelf of het hele gezin. Doordat er langzaam wordt geperst met een persschroef, komt er zo min mogelijk zuurstof vrij (slechts 3% oxidatie). Dit garandeert een volle rijke smaak en zorgt dat de sapjes langer houdbaar zijn. Kortom, een absolute aanrader als je het ons vraagt.

Ben jij op zoek naar de beste slowjuicer van dit moment? Goed nieuws! In dit artikel ontdek je namelijk de 5 beste slowjuicers die momenteel verkrijgbaar zijn op het internet.

Om te bepalen welke slowjuicer het beste is, hebben we een uitgebreide test gedaan. Hierbij hebben we meer dan 10 verschillende slowjuicers vergeleken op prijs / kwaliteit, gebruiksgemak en natuurlijk de ervaringen van consumenten.

Alleen de 5 beste opties vind je terug in dit artikel. Kortom, je slowjuicer kopen wordt een fluitje van een cent met deze top-5.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

12

 Ervaringen gecheckt

6

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Slowjuicers

Beste slowjuicer

Beste Koop Slowjuicer
1. KitchenBrothers Slowjuicer

goede slowjuicer

Beste Professionele Slowjuicer
2. Optimum 600M

Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer

Beste Slowjuicer Voor Fruit
3. Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer

Kenwood PureJuice JMP600WH - Slowjuicer

Beste Slowjuicer Voor Groenten
4. Kenwood PureJuice JMP600WH

MPM MSO-12M Slow Juicer - Sapcentrifuge - RVS - 1 Liter

Beste Goedkope Slowjuicer
5. MPM MSO-12M

Top 10 Beste Slowjuicers

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire slowjuicers bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top slowjuicers bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Slowjuicer?

Waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van een goede slowjuicer? Het is een vraag die we vaak krijgen en dat snappen we best. Tegenwoordig is het aanbod namelijk gigantisch. Er zijn zoveel slowjuicers te koop dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. 

Om je op weg te helpen bij het vinden van de juiste slowjuicer voor jouw wensen en behoeften vind je hieronder een aantal criteria die je in je achterhoofd kunt houden. Hierdoor wordt het kopen van de beste slowjuicer een fluitje van een cent. 

Welke slowjuicer past bij jou?

Allereerst is het altijd goed om na te gaan welke slowjuicer het beste bij jouw situatie past. Dit is natuurlijk voor iedereen anders.

Stel jezelf hierbij de volgende vragen:

 • Waarvoor wil ik de slowjuicer gaan gebruiken?
 • Voor hoeveel mensen wil ik drankjes gaan persen?
 • Wat is mijn budget?

Door jezelf deze vragen te stellen weet je precies wat voor soort slowjuicer je nodig hebt, onthoud dit bij het kopen van een goede slowjuicer.

De beste slowjuicer van de consumentenbond hoeft natuurlijk niet de beste slowjuicer voor jouw situatie te zijn.

Veiligheid

Veiligheid is een ander punt waar je op moet letten. Als je bijvoorbeeld je kinderen ook de slowjuicer wilt laten gebruiken kun je beter eentje nemen met een kleinere vultrechter, omdat bij een grotere vultrechter kinderen het risico lopen met hun handen in de machine te komen.

Vulopening

Aan de andere kant zijn slowjuicers met grote vulopeningen wel weer handig als je vooral voor snelheid kiest, aangezien de grote opening betekent dat je niet eerst tijd hoeft te besteden aan het voorsnijden van de producten die je wilt gebruiken in je sap.

Tijdsbesparing

Een andere mogelijkheid tot tijdsbesparing zijn slowjuicers die ontworpen zijn om zo makkelijk mogelijk schoon te krijgen, zoals een slowjuicer die een voorspoel programma heeft of een waar alle onderdelen in de vaatwasser kunnen.


Wat is de beste Slowjuicer van 2023? 

Wat is de beste slowjucier van 2023? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten slowjuicers vergeleken en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. 

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke slowjuicers het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1. KitchenBrothers Slowjuicer

Beste slowjuicer

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.2

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

9.5

We trappen deze lijst af met de KitchenBrothers Slowjuicer, dit is wat ons betreft de beste slowjuicer van 2023. Waarom dat leggen we je hieronder uit.

Allereerst is e KitchenBrothers Slowjuicer is uitstekend voor het maken van fruitsapjes en groentesapjes. Zo heeft deze slowjuicer een 700ml sapbeker en 1500ml pulpreservoir waardoor je heerlijk kan genieten van een groot sapje. De slowjuicer is gemakkelijk te reinigen met een bijgeleverde borstel.

De slowjuicer perst langzaam waardoor alle smaken behouden worden. Er zit ook een reverse functie in waardoor de slowjuicer ook achteruit kan. Met deze functie kan je voedsel resten eruit halen. Hierdoor verspil je minder en is het gemakkelijk schoon te maken!

Voordelen KitchenBrothers Slowjuicer

 • Maximaal behoud van voedingswaarde
 • Maximale sap opbrengst (tot 90% zelfs)
 • Met 70dB de stilste slowjuicer uit deze lijst
 • Oxidatie zorgt ervoor dat smaken goed behouden blijven

Nadelen KitchenBrothers Slowjuicer

 • Geen

2. Optimum 600M

goede slowjuicer

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Hoe mooi zou het zijn als je een slowjuicer koopt die 10% tot 20% meer sap levert dan de reguliere slowjuicer? Goed nieuws! Met de Optimum 600M wordt deze droom werkelijkheid.

De Optimum 600M is een van de betere slowjuicers van dit moment en mag zeker niet ontbreken aan onze lijst met beste slowjuicers. Of je deze slowjuicer nu gaat gebruiken voor het bereiden van sappen, milkshakes, babyvoeding of sorbets: het kan allemaal.

Deze slowjuicer wordt standaard geleverd met een sapbeker, pulpbeker, stamper, blanke zeef (voor het maken van ijs), fijne zeef (voor sap, notenmelk en meer) en een reinigingsborstel. Bovendien krijg je momenteel een gratis receptenboek bij aankoop van de slowjuicer waardoor je direct profiteert van de lekkerste recepten.

Een ander belangrijk kenmerk dat opvalt bij deze slowjuicer is het geluidsniveau van maar 66DB. In vergelijking met andere slowjuicers is dit namelijk een ontzettend stille slowjuicer. De tijd van herrie in de keuken is voorgoed voorbij!

Voordelen Optimum 600M

 • Levert 10% - 20% meer sap dan reguliere slowjuicers
 • Ontzettend multifunctioneel en voor meerdere gebruikstoepassingen te gebruiken
 • Wordt geleverd met handige accessoires
 • 30 dagen proefperiode

Nadelen Optimum 600M

 • Investering is wat hoger maar hier krijg je wel een zeer goede slowjuicer voor terug

3. Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer

Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

De Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer mag natuurlijk ook niet ontbreken in deze lijst. Zo maakt deze Slowjuicer slechts 70dB geluid en gebruik en reinig jij de onderdelen vrij gemakkelijk doordat deze vaatwasser bestendig zijn.

Bij de Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer wordt een 600ml sap beker meegeleverd en een 1000ml pulpreservoir. Daarnaast wordt er langzaam geperst waardoor er zo min mogelijk zuurstof vrijkomt. Hierdoor behoudt je drankje de smaak en is hij langer houdbaar.

De maximale sap opbrengst van deze Slowjuicer bedraagt 70 tot 90%. Daarnaast beschikt hij over een krachtige motor waardoor jij met gemak een lekker sapje klaar zet. Het materiaal van de Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer is volledig BPA-vrij.

Voordelen Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer

 • BPA-vrij
 • Sap blijft koud
 • Maximaal behoud van voedingswaarde

Nadelen Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer

 • Maakt relatief veel geluid

4. Kenwood PureJuice JMP600WH

Kenwood PureJuice JMP600WH - Slowjuicer

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de best geteste slowjuicer voor groentes? Dan is de Kenwood PureJuice JMP600WH wat voor jou! Dit is de beste slowjuicer voor groenten in 2023.

De Kenwood PureJuice JMP600WH is uitstekend in het scheiden van sap met de pulp. Hierdoor blijven de sapjes natuurlijk en worden de vitaminen behouden. In dit apparaat kunnen heel veel ingrediënten als groenten en fruit. Hierdoor is het multifunctioneel en zeer gebruiksvriendelijk.

Bij deze slowjuicer wordt er ook nog een zeef aangeleverd. Hier kan je zelf mee bepalen hoeveel pulp je in de sapjes wil. Dit is heel erg handig als er meerdere mensen gebruik willen maken van het apparaat. Verder is het nog een stil apparaat waardoor je het de hele dag door kan gebruiken.

Voordelen Kenwood PureJuice JMP600WH

 • Grote sapkan
 • Eenvoudig schoon te maken

Nadelen Kenwood PureJuice JMP600WH

 • Redelijk klein formaat

5. MPM MSO-12M

MPM MSO-12M Slow Juicer - Sapcentrifuge - RVS - 1 Liter

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de best geteste goedkope slowjuicer van 2023? Dan is de MPM MSO-12M wat voor jou! Dit is de best geteste budget slowjuicer van 2023.

De MPM MSO-12M is een apparaat wat vaak gebruikt wordt door mensen die houden van een gezonde levensstijl. De slowjuicer zorgt voor een heerlijke smaak en zorgt dat er een goede textuur in zit. Op deze manier blijft het gezond en is het ook nog lekker.

Dit apparaat heeft een grote kan van 1 liter waardoor je voor meerdere mensen sapjes kan maken. Het heeft ook een stille werking waardoor het altijd te gebruiken. De slowjuicer werkt op een lage snelheid van 60 rpm. De ingrediënten worden dan langzaam en gelijkmatig samen gekneden.

Voordelen MPM MSO-12M

 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • 1 liter kan

Nadelen MPM MSO-12M

 • Minder geschikt voor kinderen

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel slowjuicers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten slowjuicers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de slowjuicers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste slowjuicers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>