Laatste update: januari 2023

Door: Sanne

Best Geteste Slowjuicer

Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer

Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer

Zoek jij de beste slowjuicer van 2023? Dan ben je op zoek naar de Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer. Deze Slowjuicer beschikt namelijk over alle functies die jij nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een afneembaar sap reservoir en 3 verschillende snelheden.

Verder is deze beste koop Slowjuicer vaatwasser bestendig en maakt hij slechts 70dB geluid. Daarnaast ontvang je bij deze Slowjuicer een 600ml sap beker en 1000ml pulpreservoir. Hiermee maak jij een lekker sapje voor de gehele familie.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste slowjuicer? Met een slowjuicer kun je gemakkelijk gezonde sappen maken, van niet alleen fruit maar ook harde groenten, bladgroenten, noten en kruiden.

Die laatste ingrediënten kun je alleen met een slowjuicer verwerken, dankzij de langzame persmethode die een slowjuicer gebruikt. Een slowjuicer is ook veel efficiënter dan een sapcentrifuge; het haalt meer sap uit dezelfde hoeveelheid groenten en fruit en laat weinig afval achter.

Wij hebben een artikel geschreven voor mensen die geïnteresseerd zijn in slowjuicers. Hierin hebben wij een test gedaan van verschillende slowjuicers en alleen de allerbeste zijn teruggekomen in dit artikel.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

12

 Ervaringen gecheckt

6

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Slowjuicers

Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer

Beste Koop Slowjuicer
1. Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer

goede slowjuicer

Beste Professionele Slowjuicer
2. Optimum 600M

KitchenBrothers Slowjuicer - Verse Fruit Smoothies en Groente Sapjes - BPA Vrij - Persschroef - Droge Pulp - 700 ml - 150W - Antraciet

Beste Slowjuicer Voor Fruit
3. KitchenBrothers Slowjuicer

Kenwood PureJuice JMP600WH - Slowjuicer

Beste Slowjuicer Voor Groenten
4. Kenwood PureJuice JMP600WH

MPM MSO-12M Slow Juicer - Sapcentrifuge - RVS - 1 Liter

Beste Budget Slowjuicer
5. MPM MSO-12M

Top 10 Beste Slowjuicers

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire slowjuicers bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top slowjuicers bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Slowjuicer?

Het kopen van een goede slowjuicers is moeilijk aangezien er zoveel zijn. Het onderscheiden van goede en slechte is daardoor zeer moeilijk. Daarom hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste slowjuicers. 

Voordat je een slowjuicer koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Producten

Sommige slowjuicers zijn beter voor bepaalde producten, zo is een horizontale slowjuicer beter voor vezelige producten als sellerie, en zijn twin gear slowjuicer beter voor als je vooral voor de groene sappen gaat. Ga dus goed na welke producten je in een slowjuicer wil stoppen.

Veiligheid

Veiligheid is een ander punt waar je op moet letten. Als je bijvoorbeeld je kinderen ook de slowjuicer wilt laten gebruiken kun je beter eentje nemen met een kleinere vultrechter, omdat bij een grotere vultrechter kinderen het risico lopen met hun handen in de machine te komen.

Vulopening

Aan de andere kant zijn slowjuicers met grote vulopeningen wel weer handig als je vooral voor snelheid kiest, aangezien de grote opening betekent dat je niet eerst tijd hoeft te besteden aan het voorsnijden van de producten die je wilt gebruiken in je sap.

Tijdsbesparing

Een andere mogelijkheid tot tijdsbesparing zijn slowjuicers die ontworpen zijn om zo makkelijk mogelijk schoon te krijgen, zoals een slowjuicer die een voorspoel programma heeft of een waar alle onderdelen in de vaatwasser kunnen.


Wat is de beste Slowjuicer van 2023? 

Wat is de beste slowjucier van 2023? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten slowjuicers getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste slowjuicers in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke slowjuicers het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1. Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer

Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben jij op zoek naar de beste Slowjuicer van dit moment? Dan ben je op zoek naar de Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer. Deze is namelijk als beste uit de test gekomen. Zo maakt deze Slowjuicer slechts 70dB geluid en gebruik en reinig jij de onderdelen vrij gemakkelijk doordat deze vaatwasser bestendig zijn.

Bij de Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer wordt een 600ml sap beker meegeleverd en een 1000ml pulpreservoir. Daarnaast wordt er langzaam geperst waardoor er zo min mogelijk zuurstof vrijkomt. Hierdoor behoudt je drankje de smaak en is hij langer houdbaar.

De maximale sap opbrengst van deze Slowjuicer bedraagt 70 tot 90%. Daarnaast beschikt hij over een krachtige motor waardoor jij met gemak een lekker sapje klaar zet. Het materiaal van de Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer is volledig BPA-vrij.

Voordelen Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer

 • BPA-vrij
 • Sap blijft koud
 • Maximaal behoud van voedingswaarde

Nadelen Simver juicer - Fruit Smoothies - Juicer - Slowjuicer

 • Maakt wel 70dB geluid

2. Optimum 600M

goede slowjuicer

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Hoe mooi zou het zijn als je een slowjuicer koopt die 10% tot 20% meer sap levert dan de reguliere slowjuicer? Goed nieuws! Met de Optimum 600M wordt deze droom werkelijkheid.

De Optimum 600M is een van de betere slowjuicers van dit moment en mag zeker niet ontbreken aan onze lijst met beste slowjuicers. Of je deze slowjuicer nu gaat gebruiken voor het bereiden van sappen, milkshakes, babyvoeding of sorbets: het kan allemaal.

Deze slowjuicer wordt standaard geleverd met een sapbeker, pulpbeker, stamper, blanke zeef (voor het maken van ijs), fijne zeef (voor sap, notenmelk en meer) en een reinigingsborstel. Bovendien krijg je momenteel een gratis receptenboek bij aankoop van de slowjuicer waardoor je direct profiteert van de lekkerste recepten.

Een ander belangrijk kenmerk dat opvalt bij deze slowjuicer is het geluidsniveau van maar 66DB. In vergelijking met andere slowjuicers is dit namelijk een ontzettend stille slowjuicer. De tijd van herrie in de keuken is voorgoed voorbij!

Voordelen Optimum 600M

 • Levert 10% - 20% meer sap dan reguliere slowjuicers
 • Ontzettend multifunctioneel en voor meerdere gebruikstoepassingen te gebruiken
 • Wordt geleverd met handige accessoires
 • 30 dagen proefperiode

Nadelen Optimum 600M

 • Investering is wat hoger maar hier krijg je wel een zeer goede slowjuicer voor terug

3. KitchenBrothers Slowjuicer

KitchenBrothers Slowjuicer - Verse Fruit Smoothies en Groente Sapjes - BPA Vrij - Persschroef - Droge Pulp - 700 ml - 150W - Antraciet

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Vind jij het fijn om een fruitsapje te maken en zoek je hier een geschikte slowjuicer voor? Dan is de KitchenBrothers Slowjuicer wat voor jou! Dit is de best geteste slowjuicer voor fruit in 2023.

De KitchenBrothers Slowjuicer is uitstekend voor het maken van fruitsapjes. Het heeft een 700ml sapbeker en 1500ml pulpreservoir waardoor je heerlijk kan genieten van een groot sapje. De slowjuicer is gemakkelijk te reinigen met een bijgeleverde borstel.

De slowjuicer perst langzaam waardoor alle smaken behouden worden. Er zit ook een reverse functie in waardoor de slowjuicer ook achteruit kan. Met deze functie kan je voedsel resten eruit halen. Hierdoor verspil je minder en is het gemakkelijk schoon te maken!

Voordelen KitchenBrothers Slowjuicer

 • Zeer goed voor fruit
 • Weinig geluid

Nadelen KitchenBrothers Slowjuicer

 • Kan vochtig zijn

4. Kenwood PureJuice JMP600WH

Kenwood PureJuice JMP600WH - Slowjuicer

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de best geteste slowjuicer voor groentes? Dan is de Kenwood PureJuice JMP600WH wat voor jou! Dit is de beste slowjuicer voor groenten in 2023.

De Kenwood PureJuice JMP600WH is uitstekend in het scheiden van sap met de pulp. Hierdoor blijven de sapjes natuurlijk en worden de vitaminen behouden. In dit apparaat kunnen heel veel ingrediënten als groenten en fruit. Hierdoor is het multifunctioneel en zeer gebruiksvriendelijk.

Bij deze slowjuicer wordt er ook nog een zeef aangeleverd. Hier kan je zelf mee bepalen hoeveel pulp je in de sapjes wil. Dit is heel erg handig als er meerdere mensen gebruik willen maken van het apparaat. Verder is het nog een stil apparaat waardoor je het de hele dag door kan gebruiken.

Voordelen Kenwood PureJuice JMP600WH

 • Grote sapkan
 • Eenvoudig schoon te maken

Nadelen Kenwood PureJuice JMP600WH

 • Kan klein ogen

5. MPM MSO-12M

MPM MSO-12M Slow Juicer - Sapcentrifuge - RVS - 1 Liter

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de best geteste goedkope slowjuicer van 2023? Dan is de MPM MSO-12M wat voor jou! Dit is de best geteste budget slowjuicer van 2023.

De MPM MSO-12M is een apparaat wat vaak gebruikt wordt door mensen die houden van een gezonde levensstijl. De slowjuicer zorgt voor een heerlijke smaak en zorgt dat er een goede textuur in zit. Op deze manier blijft het gezond en is het ook nog lekker.

Dit apparaat heeft een grote kan van 1 liter waardoor je voor meerdere mensen sapjes kan maken. Het heeft ook een stille werking waardoor het altijd te gebruiken. De slowjuicer werkt op een lage snelheid van 60 rpm. De ingrediënten worden dan langzaam en gelijkmatig samen gekneden.

Voordelen MPM MSO-12M

 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • 1 liter kan

Nadelen MPM MSO-12M

 • Minder geschikt voor kinderen

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel slowjuicers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten slowjuicers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de slowjuicers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste slowjuicers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP