Laatste update: oktober 2022

Door: Sanne

Best Geteste Handmixer

Rochester Handmixer

Rochester Handmixer

Wat is de beste handmixer van dit moment? Wij van Top-X hebben het antwoord voor je. Na tientallen handmixer met elkaar vergeleken te hebben in onze ultieme beste handmixer test, zijn wij namelijk tot de conclusie gekomen dat de Rochester Handmixer de beste handmixer van dit moment is. Zo beschikt hij over een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en meerdere voordelen.

De Rochester Handmixer heeft namelijk 5 instelbare snelheden, één Mixer Turbo stand en wordt geleverd inclusief kloppers en deeghaken. Ook is hij gemaakt van duurzaam RVS materiaal waardoor hij ontzettend lang mee gaat. De motor van deze handmixer is tevens erg stil maar wel heel krachtig.

Meer weten over deze beste koop handmixer? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Ben jij vaak in de keuken te vinden? Dan is een goede handmixer onmisbaar. Met een goede handmixer kun jij namelijk ontzettend veel zware kookklusjes een stuk makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan het kloppen van boter en het maken van de lekkerste deeg. Voor een handmixer zijn deze klusjes appeltje-eitje.

Er zijn daarom ook ontzettend veel verschillende soorten handmixers. Hierbij heeft ieder model zijn voor- en nadelen. Om jou te helpen bij het vinden van de beste handmixer, hebben wij van Top-X een volledig artikel gewijd aan de beste handmixers van dit moment. Wij hebben namelijk een ultieme beste handmixer test uitgevoerd.

In dit artikel ontdek je onze top 5 beste handmixers aan de hand van onze testresultaten. Ook ontdek je de belangrijkste criteria bij het kiezen van een goede handmixer zodat jij gemakkelijk de beste optie in huis haalt. Ben jij benieuwd welke handmixer de beste optie is voor jou? Lees dan gauw verder en je ontdekt het antwoord en nog veel meer!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

26

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Handmixers

Rochester Handmixer

Beste koop handmixer
1. Rochester Handmixer

Philips HR3741/00 Handmixer

Beste handmixer voor deeg
2. Philips HR3741/00 Handmixer

Safecourt Kitchen Handmixer

Beste handmixer met kom
3. Safecourt Kitchen Handmixer

Bosch MFQ36400 Handmixer

Beste handmixer set
4. Bosch MFQ36400 Handmixer

MOA Handmixer Elektrisch

Beste goedkope handmixer
5. MOA Handmixer Elektrisch


Top 10 Beste Handmixers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste handmixers! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een handmixer?

Wil jij een handmixer kopen maar weet je niet zo goed waar je op moet letten? De belangrijkste aandachtspunten bij het aanschaffen van een handmixer hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet. Door rekening te houden met deze criteria haal jij gemakkelijk de beste handmixer voor jou in huis.

Wij raden aan om niet zomaar voor een handmixer aanbieding te gaan, maar meerdere opties kritisch met elkaar te vergelijken. Alleen zo voorkom jij gemakkelijk een miskoop. Onderstaande criteria zijn ook getest in de beste handmixer volgens de consumentenbond test. Lees deze daarom even goed door en voorkom een miskoop!

Vermogen

Een eerste aandachtspunt is het vermogen van een handmixer. Het vermogen van een handmixer bepaalt namelijk hoe sterk een handmixer is. Hoe hoger het vermogen hoe sterker de motor waardoor jij sneller jouw deeg kunt mixen. 

Wij raden aan om een handmixer met een vermogen van minimaal 250 watt aan te schaffen. Het beste zit je met handmixers die een vermogen hebben van meer dan 500 watt. Hierdoor weet je zeker dat jij beschikt over een goede handmixer die sterk genoeg is om ingrediënten snel en makkelijk te kunnen mixen.

Accessoires

Handmixers worden standaard geleverd met gardes en deeghaken. Ook worden sommige modellen geleverd met accessoires, denk aan verschillende opzetstukken en een mengkom. Wil jij deze accessoires er sowieso bij hebben? Dan is het verstandig om goed te kijken of deze accessoires meegeleverd worden en anders kun jij deze apart aanschaffen.

Functionaliteiten

Als laatste kun je kijken naar de verschillende functionaliteiten die een handmixer heeft. Zo beschikt het ene model alleen over in te stellen snelheid standen terwijl andere modellen ook extra functies hebben. Extra functies zijn bijvoorbeeld een turbo functie, momentstand en snoeropslag. 

Afhankelijk van de gewenste functionaliteiten is een bepaald model daarom het beste. In onze top 5 hebben wij handmixers opgenomen welke beschikken over allerlei verschillende soorten functies. Er zit dus gegarandeerd voor iedereen een geschikt model tussen.


Wat zijn de beste handmixers?

Een vraag die wij veel kregen was: ''Welke handmixer is het beste?''. Om die reden hebben wij een volledig artikel gewijd aan de beste handmixers van dit moment. Hieronder ontdek je onze top 5 beste handmixers welke wij hebben uitgekozen aan de hand van de testresultaten uit onze beste handmixer test. 

Met het opstellen van onze top 5 beste handmixers hebben wij ook rekening gehouden met verschillende prijsklassen en categorieën. Om de keuze voor jou nog makkelijker te maken hebben wij hieronder iedere handmixer voorzien van een korte product omschrijving. Ook hebben wij van ieder model de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet.

Benieuwd welke handmixer de beste optie voor jou is? Je ontdekt het hieronder!

1. Rochester Handmixer

Rochester Handmixer

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Als beste uit onze test is gekomen de Rochester Handmixer. Deze beste koop handmixer beschikt namelijk over hele goede functionaliteiten en een uitstekende kwaliteit. Zo heeft deze handmixer 5 instelbare snelheden waardoor jij gemakkelijk het tempo kunt bepalen. Ook heeft dit model een handige oververhittingsbeveiliging.

Wil jij super snel te slag gaan? Dan kun je met de Turbo functie ontzettend snel mixen waardoor jij binnen no-time klaar bent. Ook ontvang je bij aanschaf van de Rochester Handmixer allerlei handige accessoires zoals kloppers, deeghaken etc. Alle meegeleverde accessoires ontdek je door op de bovenstaande button te klikken.

De Rochester Handmixer kan in twee uitvoeringen verkregen worden. Je kunt hem namelijk ook aanschaffen als keukenmachine. Het materiaal van de Rochester Handmixer is gemaakt van RVS waardoor hij ontzettend lang mee gaat en gemakkelijk is schoon te maken na gebruik. De motor van deze handmixer heeft een vermogen van 300 Watt.

Voordelen Rochester Handmixer

 • Eenvoudig te gebruiken
 • Uitstekende kwaliteit
 • Krachtige maar stille motor
 • Met luxe opbergstandaard

Nadelen Rochester Handmixer

 • Niet inclusief mengkom

2. Philips HR3741/00 Handmixer

Philips HR3741/00 Handmixer

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Als tweede hebben wij de Philips HR3741/00 Handmixer opgenomen in onze top 5. Deze handmixer beschikt namelijk over een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Zo heeft dit model een erg krachtige motor en werkt hij heel efficiënt waardoor jij met gemak ieder deeg kunt mixen.

De Philips HR3741/00 Handmixer beschikt ook over vaatwasser bestendige onderdelen waardoor jij hem na gebruik ontzettend makkelijk kunt schoonmaken. De motor van deze handmixer heeft een vermogen van wel 450 Watt waardoor hij erg snel is en moeiteloos door het taaiste deeg kan komen.

Andere voordelen van de Philips HR3741/00 Handmixer zijn bijvoorbeeld de 5 instelbare snelheden en turbo functie waarover hij beschikt. Met de handige ontgrendelknop kun jij de kloppers vastzetten en loshalen. Tijdens het gebruik zitten zij hierdoor heel stevig op hun plek waardoor dit model een uiterst goede gebruiksvriendelijkheid heeft.

Voordelen Philips HR3741/00 Handmixer

 • Erg gebruiksvriendelijk
 • 5 snelheden en turbo stand
 • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
 • Motor met een vermogen van 450 Watt

Nadelen Philips HR3741/00 Handmixer

 • Niet in meerdere formaten verkrijgbaar

3. Safecourt Kitchen Handmixer

Safecourt Kitchen Handmixer

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plaats is de Safecourt Kitchen Handmixer geëindigd. Voor deze handmixer betaal je namelijk wat meer dan de eerste twee modellen uit onze top 5. Je ontvang daar wel een kwalitatief goede handmixer voor met allerlei handige accessoires. De grip van dit model is erg ergonomisch waardoor hij lekker in de hand ligt.

Zo wordt de Safecourt Kitchen Handmixer geleverd inclusief kloppers, deeghaken en garde. Ook heeft hij een opslagbasis waar jij alle accessoires na gebruik gemakkelijk in kunt opslaan. De Safecourt Kitchen Handmixer heeft een vermogen van 350 Watt waardoor hij over een prima motor beschikt.

Andere voordelen van de Safecourt Kitchen Handmixer zijn bijvoorbeeld de 5 instelbare snelheden en turbo functie. Ook kun jij dit model gemakkelijk schoonmaken doordat hij gemaakt is van RVS materialen. Het model is erg licht en kan daarom lang achter elkaar gebruikt worden zonder dat het zwaar wordt.

Voordelen Safecourt Kitchen Handmixer

 • Inclusief accessoires
 • Erg licht moddel
 • Inclusief handige opslagbasis
 • Ergonomisch design

Nadelen Safecourt Kitchen Handmixer

 • Niet de goedkoopste optie

4. Bosch MFQ36400 Handmixer

Bosch MFQ36400 Handmixer

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plaats is de Bosch MFQ36400 Handmixer geëindigd in onze top 5. Ook dit model is wat duurder dan de andere modellen uit onze top 5 maar beschikt daarom wel over een uitstekende kwaliteit. Zo gaat het materiaal van deze handmixer ontzettend lang mee en is het gemakkelijk schoon te maken dankzij het roestvrijstaal.

De Bosch MFQ36400 Handmixer beschikt over 5 standen en ook dit model heeft een handige turbo functie. Deze goede handmixer is tevens erg stil maar heeft wel een krachtige motor waardoor jij gemakkelijk het taaiste deeg kunt mixen. Bij dit model worden 2 stabiele kneedhaken geleverd.

Ook ontvang je bij aanschaf van de Bosch MFQ36400 Handmixer 2 roergardes voor een optimaal klop- en roerresultaat. Het model is erg licht en heeft een krachtige motor die beschikt over 450 Watt aan vermogen. Ook heeft hij een aansluitmogelijkheid voor een staafmixvoet.

Voordelen Bosch MFQ36400 Handmixer

 • Licht in gewicht
 • Vermogen van 450 Watt
 • Compact formaat

Nadelen Bosch MFQ36400 Handmixer

 • Haken zitten vrij dicht bij elkaar

5. MOA Handmixer Elektrisch

MOA Handmixer Elektrisch

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste hebben wij de MOA Handmixer Elektrisch opgenomen in onze top 5. Deze handmixer heeft namelijk een iets mindere kwaliteit en wat lager vermogen maar is daarom ook wel de goedkoopste optie uit onze top 5. Ook deze handmixer beschikt wel over de gewenste kwaliteit en wordt geleverd inclusief accessoires.

De MOA Handmixer Elektrisch beschikt alleen over een wat lager vermogen, namelijk 300 Watt. Verder is ook dit model erg licht in de hand en heeft hij een ergonomische handgreep. Je kunt deze handmixer daarom gemakkelijk een langere tijd gebruiken zonder dat jij last krijgt van jouw arm.

Het materiaal van de MOA Handmixer Elektrisch is gemaakt van roestvrij staal en kan na gebruik schoon gemaakt worden in de vaatwasmachine. Ook heeft dit model een handige uitwerpknop waarmee jij de 2 meegeleverde menggarden en deeghaken kunt vastmaken en losmaken.

Voordelen MOA Handmixer Elektrisch

 • Inclusief turbo stroomschakelaar
 • Goedkoopste optie
 • Inclusief benodigde accessoires

Nadelen MOA Handmixer Elektrisch

 • Mindere kwaliteit en lager vermogen

Hoeveel soorten handmixers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 handmixers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de handmixers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste handmixers zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP