fbpx

Publicatie datum: 9 augustus, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Slowcooker met Timer

Crock-Pot CR605

Ben je op zoek naar een goede slowcooker met timer? Dan kunnen wij je de Crock-Pot CR605 van harte aanbevelen. Deze slowcooker is namelijk uit onze test gekomen als beste slowcooker met timer 2023! Deze slowcooker van het merk Crock-Pot heeft een inhoud van 5,7 liter. Een ideaal formaat als je kook voor een groot gezin of als je het gerecht meerdere dagen wil eten.  Ook is deze slowcooker zeer gebruiksvriendelijk. Je hebt er dus geen omkijken naar als je een gerecht maakt met dit apparaat. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste slowcooker met timer? Klik dan snel op de onderstaande knop. 

Je ziet ze steeds vaker, maar wat kan je er eigenlijk mee? We hebben het dan over de slowcooker. Misschien heb je er weel eens over na gedacht om er eentje te kopen, maar twijfelde je toch te erg. 

Als dit het geval is raden wij je zeker aan om dit artikel aandachtig te lezen, want wij vertellen je in dit artikel waar je op moet letten tijdens het kopen en wat de best geteste opties op dit moment zijn. 

Om te bepalen wat de best geteste opties zijn hebben wij een uitgebreide slowcooker met timer test uitgevoerd. Tijdens het uitvoeren van deze test hebben wij onder andere gekeken naar de prijs en kwaliteit. 

Ook hebben wij verschillende soorten producten geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een beste slowcooker met timer tussen zit. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten getest

13

Uur onderzoek gedaan

30

 Ervaringen gecheckt

14

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Slowcookers met Timer

Beste Koop Slowcooker met Timer
1. Crock-Pot CR605

Beste Grote Slowcooker met Timer
2. Russell Hobbs MaxiCook Searing Slowcooker

Beste Uitgebreide Slowcooker met Timer
3. Crock-Pot CR051 

Beste RVS Slowcooker met Timer
4Crock-Pot CR024

Beste Budget Slowcooker met Timer
5. Esparanza - Multicooker

Top 10 Beste Slowcooker met Timer

Kan jij niet wachten en wil je zo snel mogelijk een nieuwe slowcooker met timer bestellen? Bekijk dan de top 10 beste slowcookers met timer van Bol hieronder. Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit de slowcooker met timer test 2023.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een slowcooker met timer?

Na het zien van onze top 5 wil je misschien wel een goede slowcooker met timer kopen. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen, want het kopen van een slowcooker is makkelijker gezegd dan gedaan. 

Geen zorgen, wij hebben een aantal punten opgesteld die jou kunnen helpen met het vinden van een slowcooker die het beste bij je past. Wij raden je dan ook aan om deze punten goed door te lezen. 

Wij hebben alle producten uit onze top 5 uitvoerig op deze punten getest zodat je een miskoop kan voorkomen. Ook lijken deze punten sterk op die van de beste slowcooker met timer volgens de consumentenbond. 

Materiaal

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het materiaal van de slowcooker. Er zijn veel verschillende soorten slowcookers en die zijn natuurlijk niet allemaal van hetzelfde materiaal gemaakt. De meeste slowcookers zijn gemaakt van aardewerk, roestvrij staal en aluminium. Afhankelijk van je voorkeur voor een bepaald materiaal kan je een slowcooker uitkiezen. 

Inhoud 

Het tweede belangrijk om te kijken naar de inhoud van de slowcooker. Slowcookers zijn er in verschillende formaten en dat is natuurlijk niet zonder reden. De slowcookers kunnen gebruikt worden voor het preppen van maaltijden voor de week of voor het maken van maaltijden voor grote families. Wij raden je dan ook aan om goed te kijken naar de inhoud van de slowcooker. Dit staat altijd aangegeven in liters. 

Vermogen

Als derde is het belangrijk om te kijken naar het vermogen van de slowcooker. Het vermogen van de slowcooker zegt namelijk iets over het energieverbruik van het apparaat. Het vermogen staat altijd aan gegeven in Watt. Wij raden je aan om goed naar het vermogen in Watt te kijken, zodat het apparaat niet onnodig veel energie verbruikt. 

Vaatwasserbestendig

Als laatste is het natuurlijk handig om te controleren of de binnenpan vaatwasserbestendig is. Als je een vaatwasser hebt wil je de pan het liefst in de machine afwassen. Gelukkig zijn de meeste slowcookers vaatwasserbestendig. 


Wat is de beste slowcooker met timer van 2023?

We zijn alweer aangekomen bij het laatste gedeelte van dit artikel, maar het is zeker de moeite waard om nog even verder te lezen. Je bent namelijk aangekomen bij onze uitgebreide top 5. 

In deze top 5 komen alle door ons geselecteerde producten nog een keer voorbij. Dit keer zijn alle producten voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. 

Op deze manier kun je in een oogopslag zien welke slowcooker goed bij jou wensen past. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan snel verder en wie weet ontdek je nog een slowcooker met timer aanbieding. 

1. Crock-Pot CR605

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.7

Prijs / kwaliteit

9.2

Wij van Top-x zijn op zoek naar de best geteste slowcookers met timer van dit moment. Wij hebben dan ook de Crock-Pot CR605 geselecteerd als beste slowcooker met timer 2023. Dit product kwam als beste uit de test. 

Deze slowcooker van het merk Crock-Pot heeft een inhoud van 5,7 liter. Een ideaal formaat als je kook voor een groot gezin of als je het gerecht meerdere dagen wil eten. 

De timer van dit product gaat automatisch aan als je het apparaat aan zet. De slowcooker zelf heeft drie standen, dit zijn de standen 'low', 'warm' en 'high'. Je kan een stand selecteren door middel van een draaiknop. 

Ook kan je de timer nog aanpassen door middel van de plus en min knop. Als je de juiste temperatuur en warmte hebt ingesteld hoef je niks meer te doen. De slowcooker zal de rest regelen. 

Voordelen Crock-Pot CR605

 • Heeft een grote inhoud van 29 liter
 • Je hebt geen omkijken naar je eten
 • Smaken blijven behouden
 • Heeft drie verschillende warmte standen

Nadelen Crock-Pot CR605

 • Gebruik de binnenpan niet op het fornuis

2. Russell Hobbs MaxiCook Searing Slowcooker

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Wil je graag een slowcooker kopen, maar heb je een groot gezin en ben je bang dat de meeste slowcookers niet groot genoeg zijn? Geen zorgen wij hebben een slowcooker gevonden die groot genoeg is. 

Wij hebben de Russell Hobbs MaxiCook Searing Slowcooker geselecteerd als beste grote slowcooker met timer. En dat is niet alles want deze slowcooker is volgens Kieskeurig de "Best Reviewed". 

Deze pan is gemakkelijk te bedienen en de binnenpan kan ook gebruikt worden op het fornuis. Zo kun je vlees eerst aanbraden voordat je deze verder bereid in de slowcooker. 

Verder heeft de slowcooker naast een timer ook een uitgestelde starttijd zodat je geen omkijken meer hebt aan het eten. Ook is dit apparaat voorzien van een warmhoudfunctie zodat je het eten later kan opscheppen. 

Voordelen Russell Hobbs MaxiCook Searing Slowcooker

 • Best Reviewed volgens Kieskeurig 
 • Binnenpan is van aluminium
 • Grootste slowcooker uit de top 5
 • De binnenpan ook op jouw gasfornuis of elektrische kookplaat

Nadelen Russell Hobbs MaxiCook Searing Slowcooker

 • De slowcooker neemt veel ruimte inbeslag

3. Crock-Pot CR051

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Een slowcooker is natuurlijk heel handig, maar de ene slowcooker is de andere niet. Je hebt hele uitgebreide apparaten, maar er zijn ook apparaten die een beperkt aantal functies hebben. Dat is niet altijd handig. 

Om die reden zijn wij van Top-x op zoek gegaan naar een slowcooker met veel functies. Wij hebben dan ook de Crock-Pot CR051 geselecteerd als beste uitgebreide slowcooker met timer. 

Deze slowcooker van het merk Crock-Pot is voorzien van maar liefst twaalf verschillende functies. Met dit apparaat kan je de meest uiteenlopende gerechten maken. Kortom, een must-have in de keuken. 

Ook is dit product zeer makkelijk in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste functie te kiezen, er wordt dan een standaard tijd aangegeven die je nog kan aanpassen. Daarna druk je op start en klaar is Kees. 

Voordelen Crock-Pot CR051

 • Beschikt over twaalf verschillende functies
 • Voorzien van een antiaanbaklaag en startuitstelfunctie 
 • Heeft een inhoud van 5,7 liter 
 • De binnenpan is gemakkelijk schoon te maken

Nadelen Crock-Pot CR051

 • De slowcooker is erg zwaar

4. Crock-Pot CR024

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Zoals we al eerder aangaven in dit artikel slowcookers zijn er in verschillende formaten en materialen. Wij snappen heel goed dat je een slowcooker uit kiest op basis van het materiaal van het product. 

Om die reden hebben wij de Crock-Pot CR024 geselecteerd als beste RVS slowcooker met timer. Deze slowcooker is namelijk gemaakt van roestvrij staal en past daardoor bij de meeste keukens. 

De Crock-Pot heeft een inhoud van 5,6 liter en helpt jou om de meest uiteenlopende gerechten op tafel te toveren, zonder dat het jou te veel tijd kost. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste functie in te stellen. 

De knoppen op de slowcooker zijn erg duidelijk en spreken voor zich. Dit zorgt ervoor dat het apparaat gemakkelijk te bedienen is. Ook is de binnenpan voorzien van een anti-aanbaklaag. 

Voordelen Crock-Pot CR024

 • Zeer makkelijk in gebruik
 • Gemaakt voor roestvrij staal
 • Kan ook gebruikt worden om rijst mee te koken 
 • Geschikt voor het aanbraden van vlees

Nadelen Crock-Pot CR024

 • De anti-aanbak laag beschadigd snel

5. Esparanza - Multicooker

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil je graag een slowcooker met timer kopen, maar wil of kan je hier niet al te veel geld aan uitgeven? Dat kunnen wij heel goed begrijpen en hier hebben wij ook rekening mee gehouden tijdens onze test. 

Wij hebben dan ook de Esparanza - Multicooker geselecteerd als beste budget slowcooker met timer. Dit is de goedkoopste optie uit de lijst en dat doet niet onder aan de kwaliteit van de slowcooker. 

De slowcooker is voorzien van een intuïtieve LCD-display en is eenvoudig te bedienen. Ook zijn er een aantal functionele programma's te configureren en zijn de kooktijden aan te passen. 

En dat is niet alles want naast deze slowcooker worden er ook allerlei accessoires meegeleverd. Deze kunnen je helpen met het bereiden van alle gerechten die je met de slowcooker maakt. 

Voordelen Esparanza - Multicooker

 • Met verschillende functionele programma's
 • Accessoires worden meegeleverd
 • De goedkoopste optie van de lijst
 • Eenvoudig te bedienen met een display

Nadelen Esparanza - Multicooker

 • Geen nederlandse handleiding

Hoeveel slowcookers met timer hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 slowcookers met timer getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de slowcookers met timer op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste slowcookers met timer zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>