Laatste update: december 2022

Door: Jack

Best Geteste Reflecterende Hardloopvest

Nince - Reflecterend vest

Hou je van hardlopen, maar heb je nog niet de juiste uitrusting om in het donker hard te lopen? Het is natuurlijk wel belangrijk om goed zichtbaar te zijn als je 's avonds gaat hardlopen want als je niet opvalt in het verkeer kan dit leiden tot gevaarlijke situaties. 

Daarom zijn wij van Top-x op zoek gegaan naar de beste reflecterende hardloopvesten van dit moment. Wij hebben een reflecterende hardloopvest test uitgevoerd en het Nince - Reflecterend vest is uit onze test gekomen als beste reflecterende hardloopvest 2023! 

Met dit reflecterende hardloopvest van het merk Nince val jij goed op tijdens het hardlopen. Het reflecterende hardloopvest is voorzien van 4 lampen aan de voorkant en achterkant van het vest. Ook heeft het vest een reflecterende strip voor extra zichtbaarheid. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor dit beste reflecterende hardloopvest? Klik dan snel op de onderstaande knop! 

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Misschien heb jij jezelf wel voorgenomen om te beginnen met hardlopen of om het hardlopen weer op te pakken. Het is wel belangrijk en misschien ook wel een goede stok achter te deur om een goede hardloopuitrusting te kopen. Daarom wijden wij dit artikel aan het product: reflecterend hardloopvest. Dit item mag tijdens deze donkere maanden absoluut niet ontbreken binnen je hardloop uitrusting. 

Maar wat is dan een goed reflecterende hardloopvest? Je draagt het vest natuurlijk voor je eigen veiligheid, dus we snappen heel goed dat je niet het eerste de beste reflecterende hardloopvest. Daarom zijn wij van Top-x op zoek gegaan naar de best geteste hardloopvesten van dit moment. 

Wij hebben een handige en uitgebreide reflecterende hardloopvest test uitgevoerd. Aan de hand van onze test resultaten hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste reflecterende hardloopvesten van dit moment. Ben jij benieuwd naar de reflecterende hardloopvesten uit onze top 5? Lees dan snel verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

seksspeeltjes vergeleken

9

Uur onderzoek gedaan

42

 Ervaringen gecheckt

18

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Reflecterende Hardloopvesten

Beste Koop Reflecterende Hardloopvest
1. Nince - Reflecterend vest

Beste Reflecterende Hardloopvest met Batterijen
2. Gato Sports Led Safer Sport vest 

Beste Oplaadbare Reflecterende Hardloopvest
3. Invincer® - Hardloop verlichting

Beste Budget Reflecterende Hardloopvest
4. Avento Hardloop Veiligheidsvest Reflecterend met LEDs

Beste Waterdichte Reflecterende Hardloopvest
5. Tunturi Hardloop verlichting vest


Top 10 beste reflecterende hardloopvesten

Heb je geen tijd of geen zin om dit hele artikel te lezen? Onderstaande knop stuurt je direct door naar de top 10 reflecterende hardloopvesten bij een bekend webshop. Zo ontdek je direct welke hardloopvesten het beste beoordeeld worden. 

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een reflecterend hardloopvest?

Na het zien van onze top 5 ben je misschien wel enthousiast geworden over een van de reflecterende hardloopvesten. Wel raden wij je aan om nog even verder te lezen. Een reflecterend hardloopvest kopen is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig gaan wij je helpen, want in dit deel van het artikel vertellen wij je namelijk waar je op moet letten bij het kopen van een reflecterend hardloopvest. De onderstaande punten zijn de punten waarop wij de reflecterende hardloopvesten hebben getest. Het is handig om deze punten goed door te lezen want ze lijken namelijk sterk op die van het beste reflecterende hardloopvest volgens de consumentenbond 

Met of zonder lampjes?  

Allereerst is het belangrijk om te controleren met welk soort lampjes het reflecterende hardloopvest heeft. De meeste reflecterende hardloopvesten zijn tegenwoordig ook voorzien van LED lampjes. De LED lampjes zorgen ervoor dat andere verkeersdeelnemers je eerder zien. Toch zijn niet alle reflecterende hardloopvesten voorzien van LED lampjes. Wij raden je aan om wel te kiezen voor een reflecterend hardloopvest met LED lampjes, dit omdat de lampjes ervoor zorgen dat jij net wat beter opvalt als je deelneemt aan het verkeer. 

Voedingstype lampjes 

Als tweede is het belangrijk om te controleren wat het voedingstype van de lampjes is. Zo zijn er reflecterende hardloopvesten met oplaadbare lampjes en er zijn reflecterende hardloopvesten met lampjes die werken door middel van batterijen. Afhankelijk van je voorkeur voor een voedingstype van de lampjes kan je een reflecterend hardloopvest kopen. 

Maat 

Als derde is het belangrijk om de maat van het reflecterende hardloopvest te controleren. De meeste hardloopvesten zijn 'one size fits all'. Deze reflecterende hardloopvesten kan je dan verstellen zodat ze goed om je lichaam heen passen. Ook zijn er reflecterende hardloopvesten met een normale maatvoering. Afhankelijk van jouw voorkeuren kun je voor een bepaalde maatvoering kan je een reflecterende hardloopvest uitkiezen. 

Waterdicht

Als laatste is het handig om te controleren of het reflecterende hardloopvest waterdicht is. Als jij door weer en wind wil gaan hardlopen is een waterdicht hardloopvest natuurlijk ideaal. Niet alle reflecterende hardloopvesten zijn waterdicht dus wij raden je aan om altijd goed de productomschrijving door te lezen. Hierin staat namelijk of het reflecterende hardloopvest waterdicht is. 


Wat is het beste reflecterende hardloopvest van 2023?

Welk reflecterende hardloopvest is het beste? Deze vraag gaan wij nu voor je beantwoorden. Aan de hand van onze reflecterende hardloopvest test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste opties van dit moment. In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle producten voorzien van een korte productbeschrijving met een aantal voor- en nadelen. Ook hebben wij verschillende soorten reflecterende hardloopvesten geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een beste reflecterende hardloopvest tussen zit. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan snel verder en wie weet verdien je nog een leuke reflecterende hardloopvest aanbieding! 

1. Nince - Reflecterend vest

9.3

Eindbeoordeling

Maatvoering 

9.2

Veiligheid

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Wij van Top-x hebben een beste reflecterende hardloopvest test uitgevoerd zodat jij met het beste materiaal kan beginnen met hardlopen. Het Nince - Reflecterend vest is uit onze test gekomen als beste reflecterende hardloopvest 2023! Dit op basis van zij goede prijs/kwaliteitverhouding en zijn goede zichtbaarheid. Als je dit reflecterende hardloopvest tijdens het hardlopen in de avond ben je goed zichtbaar voor de andere weggebruikers. 

Het reflecterende hardloopvest van het merk Nince is voorzien van LED lampen op de voor- en achterzijde van het hardloopvest. De LED lampen zijn tot wel 5 uur lang te gebruiken en kunnen worden opgeladen door middel van de bijgeleverde UBS-kabel. Dit reflecterende hardloopvest is one size fits all. Het hardloopvest is gemakkelijk op maat te maken door middel van de gespen. Verder is het reflecterende hardloopvest waterdicht. 

Voordelen Nince - Reflecterend vest

 • Volledig USB oplaadbaar
 • De LED lampen van het reflecterende hardloopvest gaan 5 uur lang mee 
 • 100% tevredenheids garantie
 • Veilig en comfortabel

Nadelen Nince - Reflecterend vest

 • De lampjes kunnen te fel zijn voor tegenliggers 

2. Gato Sports Led Safer Sport vest 

9.1

Eindbeoordeling

Maatvoering 

9.3

Veiligheid

8.5

Prijs / kwaliteit

9.5

Wil je graag een reflecterend hardloopvest kopen, maar vindt je het een gedoe om het hardloopvest elke keer op te laden. We snappen dat is als lastig kan worden ervaren als jij je vasthoudt aan een strak trainingsschema. Het is dan makkelijker om gewoon de batterijen van de lampjes te vervangen. Wij hebben daarom het Gato Sports Led Safer Sport vest geselecteerd als beste reflecterende hardloopvest met batterijen. 

Dit reflecterende hardloopvest van het merk Gato Sports is uitgerust met LED lampjes die werken door middel van batterijen. Geen zorgen, de batterijen hoef je niet los te kopen dit reflecterende hardloopvest koop je namelijk met de batterijen er al bij. Dat scheelt weer tijd en geld. Het vest is gemakkelijk aan te trekken door middel van de 2 clips aan de voorkant van het vest. De elastieke band van het vest kan nog worden verstelt zodat het reflecterende hardloopvest goed aansluit om het lichaam. 

Voordelen Gato Sports Led Safer Sport vest 

 • Geschikt voor kinderen en volwassenen 
 • Batterijen worden meegeleverd en zijn makkelijk te vervangen 
 • 4 LED lampen aan de voor en achterzijde van het hardloopvest 

Nadelen Gato Sports Led Safer Sport vest 

 • Geen duidelijke maatvoering 

3. Invincer® - Hardloop verlichting

8.9

Eindbeoordeling

Maatvoering 

8.2

Veiligheid

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Misschien denk je na het zien van onze twee optie: 'die batterijen dat is niks voor mij'. Dat kan natuurlijk het geval zijn, daarom zijn wij ook op zoek gegaan naar het beste oplaadbare hardloopvest en die hebben wij gevonden! Wij hebben namelijk de Invincer® - Hardloop verlichting geselecteerd als beste oplaadbare reflecterende hardloopvest. Dit reflecterende hardloopvest is gemakkelijk en snel op te laden door middel van de meegeleverde micro-USB kabel. 

Dit reflecterende hardloopvest is uitgerust met vier krachtige LED lampen aan de voor- en achterkant van het hardloopvest. Ook heeft het hardloopvest meerdere reflecterende strepen voor extra zichtbaarheid. Het hardloopvest is in tegenstelling tot andere opties uit onze top 5 verkrijgbaar in verschillende maten, dit zijn de maten S, M, L en XL. Ook is dit reflecterende hardloopvest verkrijgbaar in twee kleuren namelijk lime groen (zie afbeelding) en oranje. 

Voordelen Invincer® - Hardloop verlichting

 • Geschikt voor hardlopen en andere buitenactiviteiten zoals mountainbiken
 • Dit vest wordt aangeraden voor verschillende hardlooptrainers 
 • Uitgerust met reflecterende details voor extra zichtbaarheid 

Nadelen Invincer® - Hardloop verlichting

 • Niet 100% waterdicht 

4. Avento Hardloop Veiligheidsvest Reflecterend met LEDs

8.7

Eindbeoordeling

Maatvoering 

7

Veiligheid

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil je graag een reflecterend hardloopvest aanschaffen, maar wil of kan je hier niet al te veel geld aan uitgeven? Natuurlijk begrijpen we dat en we snappen dat niet iedereen even veel geld kan uitgeven aan een reflecterend hardloopvest. Gelukkig zijn er veel reflecterende hardloopvesten op de markt in verschillende prijsklassen. Daarom hebben wij het Avento Hardloop Veiligheidsvest Reflecterend met LEDs geselecteerd als beste budget reflecterende hardloopvest. 

Dit is dan wel de goedkoopste optie uit onze top 5, maar dit reflecterende hardloopvest doet qua kwaliteit zeker niet onder aan de andere opties uit de lijst. Dit reflecterende hardloopvest is voorzien van verschillende verstelbare banden voor de schouders en middel. Door de banden goed aan te trekken sluit het reflecterende hardloopvest goed aan op het bovenlichaam. Het reflecterende hardloopvest is verkrijgbaar in twee kleuren namelijk geel en zilver. 

Voordelen Avento Hardloop Veiligheidsvest Reflecterend met LEDs

 • Goedkoopste optie uit onze top 5
 • Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren 
 • De lampjes branden door middel van lithium batterijen

Nadelen Avento Hardloop Veiligheidsvest Reflecterend met LEDs

 • Lithium batterijen worden niet in iedere winkel verkocht 

5. Tunturi Hardloop verlichting vest

8.5

Eindbeoordeling

Maatvoering 

8.4

Veiligheid

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij aan het trainen voor een marathon of een andere belangrijke wedstrijd? We snappen dan dat je niet snel een training zal overslaan als het slecht weer is. Zeker tijdens slechte weersomstandigheden is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent tijdens het hardlopen, want het zicht van andere verkeersdeelnemers wordt ook belemmerd. Om die reden hebben wij het Tunturi Hardloop verlichting vest geselecteerd als beste waterdichte reflecterende hardloopvest. 

Met dit reflecterende hardloopvest kan jij door weer en wind veilig trainen. Het hardloopvest is namelijk 100% waterbestendig en dat is fijn, want dat zijn de LED lampjes niet stuk na een flinke regenbui. Ook hebben de LED lampjes drie verschillende standen zo dat jij op elk moment goed zichtbaar bent tijdens het hardlopen. De drie standen zijn: normaal branden, langzaam knipperen en snel knipperen. Ook gaan de lampjes een zeer lange tijd mee. 

Voordelen Tunturi Hardloop verlichting vest

 • 100% waterbestendig 
 • De LED lampjes zijn voorzien van drie verschillende standen 
 • Eenvoudig aan te trekken dankzij een clip sluiting 

Nadelen Tunturi Hardloop verlichting vest

 • De kleur kan iets afwijken van de afbeelding

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel reflecterende hardloopvesten hebben jullie vergeleken?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten reflecterende hardloopvesten vergeleken. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier

Waar hebben jullie de reflecterende hardloopvesten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste reflecterende hardloopvesten op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP