Laatste update: oktober 2022

Door: Sam

Best Geteste OnePLus Telefoon

OnePlus 10 Pro 256GB Zwart 5G

OnePlus 10 Pro 256GB Zwart 5G

Tegenwoordig zijn er veel smartphones op de markt van vele merken. Voor dit artikel hebben we de OnePlus telefoon test gedaan. De OnePlus 10 Pro 256GB Zwart 5G is als best getest eruit gekomen! Deze telefoon gaat namelijk de gehele dag mee.

Het is ook geschikt om de zwaarste apps mee te downloaden. Hierbij maakt het ook hele scherpe foto's. Je hoeft dus geen camera mee te nemen op vakantie! Deze telefoon raakt ook niet snel vol waardoor de snelheid goed blijft.

Zo kan je er meerdere dingen op tegelijk doen. De telefoon blijft hetzelfde werken en de batterij gaat niet snel leeg. Als laatst ligt het lekker in de hand en kan het gemakkelijk in een broekzak.

Ben jij benieuwd naar de beste OnePlus telefoon van dit moment? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Een telefoon aanschaffen kan soms lastig zijn aangezien je met veel dingen rekening moet houden. Iedereen heeft ook andere wensen. Telefoons worden ook steeds belangrijker aangezien iedereen er gebruik van maakt. Zonder telefoon is het moeilijk om te communiceren.

Het merk OnePlus is opkomend en maakt zeer goede producten. Deze telefoons beschikken namelijk over alle functies die je wilt hebben. Denk aan bellen, films kijken en berichten sturen etc. Ze hebben wel veel verschillende versies. Het kan dus lastig zijn om de juiste keuze te maken.

Daarom hebben wij dit artikel geschreven! We geven antwoord op de vraag: wat is de beste OnePlus telefoon? Zo hebben we meerdere producten getest en een Top 5 gevormd. Elk product is omschreven met een korte review en een eindcijfer. Ben jij benieuwd naar onze Top 5? Klik dan gauw op de onderstaande button!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

20

Producten getest

18

Uur onderzoek gedaan

28

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste OnePlus Telefoons

OnePlus 10 Pro 256GB Zwart 5G

Best Koop OnePlus Telefoon
1. OnePlus 10 Pro 256GB Zwart 5G

OnePlus Nord 2T 256GB Grijs 5G

Beste OnePlus Telefoon Snelheid
2. OnePlus Nord 2T 256GB Grijs 5G

OnePlus 10T 128GB Zwart 5G

Beste OnePlus Telefoon Films
3. OnePlus 10T 128GB Zwart 5G

OnePlus Nord CE 2 128GB Zwart 5G

Beste Budget OnePlus Telefoon
4. OnePlus Nord CE 2 128GB Zwart 5G

OnePlus 9 Pro 128GB Zwart 5G

Beste OnePlus Telefoon Camera
5. OnePlus 9 Pro 128GB Zwart 5G

Top 10 Beste OnePlus Telefoons

Heb je geen tijd of geen zin om dit hele artikel te lezen? Geen zorgen, door op onderstaande knop te drukken wordt je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste OnePlus telefoons. Bij een van de grootste webshops van Nederland! Hier kan je goed een OnePlus telefoon kopen.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een OnePlus Telefoon?

Na het zien van onze top 5 wil je misschien wel de beste OnePlus telefoon kopen. Toch adviseren wij je om nog even verder te lezen! We gaan je nu namelijk vertellen waar je op moet letten tijdens het kopen van een telefoon. De onderstaande criteria zijn de criteria die wij hebben meegenomen tijdens het uitvoeren van onze test. 

Wij raden je aan om goed op deze punten te letten als je een telefoon wilt kopen. Deze punten lijken namelijk sterk op die van de beste OnePlus telefoon volgens de consumentenbond. Als je deze punten goed doorleest kan je een miskoop voorkomen. Dat is toch wat iedereen wil!

Formaat

Één van de belangrijkste bij het aanschaffen van een goede OnePlus telefoon is het formaat. Het moet namelijk wel comfortabel in je hand liggen. De handen kunnen voor iedereen weer verschillen. Je moet ook kijken naar het doel van de telefoon. Als je graag series kijkt is het handiger om een grote telefoon aan te schaffen. Kleinere telefoons kan je weer gemakkelijker meenemen.

Batterij

Tegenwoordig maakt iedereen steeds meer gebruik van telefoons. Zo is het ook belangrijk voor het werk. Daarom is het belangrijk dat het een goede batterijduur heeft. Je moet jezelf ook afvragen hoeveel jij op een telefoon zit. Dit gaat namelijk gepaard met de batterijduur. Maar het is slim om hier goed naar te kijken aangezien niemand een telefoon wilt die te snel leeg gaat.

Camera

Als je op vakantie gaat wil je natuurlijk wel mooie foto's maken. Dit hoeft niet meer met een camera aangezien telefoons tegenwoordig ook mooie foto's kunnen maken. De ene telefoon heeft een betere lens dan de andere. Daarom is het handig om hiernaar te kijken. Maak jij weinig foto's? Dan heb je geen telefoon nodig met een scherpe camera aangezien die ook vaker duurder zijn.

Snelheid

Het laatste belangrijke punt is de snelheid van de telefoon. Je wilt natuurlijk wel dat je er goed gebruik van kan maken. Dit is dus voor iedereen belangrijk. Als je er veel games op speelt is het noodzakelijk om een telefoon te kopen van hoge kwaliteit. Anders is het apparaat niet snel genoeg. Kijk hier dus goed naar omdat het ook een belangrijke beslissing is op lange termijn.


Wat is de beste OnePlus Telefoon van 2022?

Welke OnePlus telefoon is het beste? En welke OnePlus telefoon past het beste bij mij? Deze vraag gaan wij in dit gedeelte van het artikel beantwoorden. Aan de hand van onze test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste producten van dit moment.  Zo kan je voor jezelf het geschikte product vinden.

In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle telefoons voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. Ook hebben wij verschillende soorten telefoons geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen het beste product tussenzit. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide Top 5? Lees dan snel verder!

1. OnePlus 10 Pro 256GB Zwart 5G

OnePlus 10 Pro 256GB Zwart 5G

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

8.4

Prijs / kwaliteit

8.5

Ben jij dus opzoek naar de beste OnePlus telefoon van 2022? Dan zit je hier goed! De OnePlus 10 Pro 256GB Zwart 5G is namelijk de beste koop van dit moment.

De OnePlus 10 Pro 256GB Zwart 5G is een mooie telefoon die door iedereen gebruikt kan worden. Zo kunnen jongeren en ouderen er goed gebruik van maken. Je kan er hele mooie foto's mee maken. Er kan namelijk 3 keer gezoomd worden en deze functie werkt ook goed in het donker. Het heeft ook een hele grote opslag waardoor je er zware apps op kan downloaden. Dit kan dus voor elk persoon handig zijn! 

Verder is het een redelijk grote telefoon. Hierdoor ligt het dus goed in de hand en kan je alles goed lezen. Het laadt ook snel op en kan je er de hele dag gebruik van maken. Een telefoon wordt steeds belangrijker en met dit model kom je echt wel de dag door. Je kan het ook gebruiken om te gamen. We hebben net al aangegeven dat je zware apps kan downloaden en de kwaliteit van de telefoon hetzelfde blijft!

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen OnePlus 10 Pro 256GB Zwart 5G

 • Maakt mooie foto's
 • Heeft een groot geheugen
 • Laad snel op
 • Kan ook gebruikt worden voor gaming

Nadelen OnePlus 10 Pro 256GB Zwart 5G

 • Geen

2. OnePlus Nord 2T 256GB Grijs 5G

OnePlus Nord 2T 256GB Grijs 5G

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

8.3

Wil jij een telefoon die sneller is dan de gemiddelde telefoon? Neem dan een kijkje bij de OnePlus Nord 2T 256GB Grijs 5G! Hiermee kan je namelijk snel communiceren.

Berichten versturen is in deze tijd heel erg belangrijk. De OnePlus Nord 2T 256GB Grijs 5G zorgt er dan ook voor dat het bericht aankomt voordat je het verzonden hebt! Het is namelijk een telefoon van een hoge kwaliteit waardoor alle functies uitstekend zijn. Zo kan je makkelijk schakelen tussen alle apps. De kwaliteit van de telefoon blijft voor een lange tijd hetzelfde en je kan het gemakkelijk meenemen.

Zo heeft het niet zo'n groot formaat. Je kan er met 1 hand gebruik van maken en makkelijk in je zak plaatsen. Niet iedereen heeft grote handen en daarom is dit model zo fijn. Verder beschikt de telefoon nog over een grote opslag. Zo kan je veel dingen downloaden en het raak niet zomaar vol. Al met al is het dus een geweldig model van OnePlus die goed naar voren is gekomen in de test.

Voordelen OnePlus Nord 2T 256GB Grijs 5G

 • Geschikt voor zware apps
 • Krijgt er een snellader bij
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen OnePlus Nord 2T 256GB Grijs 5G

 • Je krijgt er geen hoesje bij

3. OnePlus 10T 128GB Zwart 5G

OnePlus 10T 128GB Zwart 5G

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.4

Prijs / kwaliteit

8.7

Houd jij ervan om films te kijken op de telefoon? Dan is de OnePlus 10T 128GB Zwart 5G echt wat voor jou! Je hoeft namelijk niet meer naar de bioscoop te gaan.

Telefoons hebben anno 2022 steeds meer functies. Zo wordt het niet alleen maar gebruikt voor bellen en berichten sturen. De OnePlus 10T 128GB Zwart 5G is daar een goed voorbeeld van. Het heeft namelijk een prachtig scherm waarop je alles goed kan zien. Hierdoor is het dus uiterst geschikt voor films. Je krijgt er ook een speciale oplader bij. Dit is een snelle oplader waardoor je de telefoon altijd kan gebruiken.

Met deze lader is je telefoon in enkele minuten volledig opgeladen. Verder is het ook een hele sterke telefoon. Je kan er namelijk zware apps op downloaden. Deze apps functioneren ook goed en je telefoon blijft een lage tijd dezelfde kwaliteit. Aan de achterkant zitten 3 verschillende camera's. Hiermee kan je prachtige foto's maken. Met deze telefoon kan je ook mooie herinneringen opnemen.

Voordelen OnePlus 10T 128GB Zwart 5G

 • Kan ook gebruikt worden voor 3D games
 • Snelle CPU
 • Makkelijk te bedienen

Nadelen OnePlus 10T 128GB Zwart 5G

 • Heeft niet de beste camera

4. OnePlus Nord CE 2 128GB Zwart 5G

OnePlus Nord CE 2 128GB Zwart 5G

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Maar ben jij toch eerder opzoek naar een goedkope telefoon van OnePlus? Dan is de OnePlus Nord CE 2 128GB Zwart 5G een uitstekende optie voor jou!

Bij de aanschaf van de OnePlus Nord CE 2 128GB Zwart 5G krijg je ook een snellader. Dit is mooi meegenomen maar daarnaast is het ook een hele goede telefoon. Zo is het een lichte telefoon die je overal naartoe kan meenemen. Het werkt ook heel erg snel en je kan gemakkelijk door de apps switchen. Kinderen kunnen er ook gebruik van maken aangezien de meeste spellen gedownload kunnen worden.

Verder gaat de batterij heel lang mee. Als de telefoon volledig is opgeladen kan je er 2 dagen gebruik van maken. Het is ook een stevige telefoon die niet zomaar kapot gaat. Je moet nooit het apparaat laten vallen maar het kan zeker wel tegen een stootje. Ook is het makkelijk te bedienen. En niet te vergeten: het is de goedkoopste optie van de lijst. Hierdoor is het de beste OnePlus aanbieding van dit moment!

Voordelen Lenovo OnePlus Nord CE 2 128GB Zwart 5G

 • Mooi beeldscherm
 • Goedkoopste optie van de lijst
 • Je kan veel opslag bewaren

Nadelen Lenovo OnePlus Nord CE 2 128GB Zwart 5G

 • Het scherm kan snel kapot gaan

5. OnePlus 9 Pro 128GB Zwart 5G

OnePlus 9 Pro 128GB Zwart 5G

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We zijn aangekomen bij de laatste plek van onze ultieme Top 5. Die is weggelegd voor OnePlus 9 Pro 128GB Zwart 5G en dat komt omdat het een uitstekende camera heeft!

De OnePlus 9 Pro 128GB Zwart 5G is gemaakt in samenwerking met Hasselblad. Zij produceren camera's en daarom kan je hier zulke scherpe foto's mee maken. Dit kan in elke situatie. Dus ook in het donker of als er weinig licht is. Je kan 3 keer inzoomen en de kwaliteit blijft hetzelfde. Hierdoor hoef je dus nooit meer een echte camera mee te nemen. Maar daarnaast heeft het ook nog andere goede functies.

Zo kan het zware apps downloaden. De telefoon blijft op de zelfde manier werken en de kwaliteit blijft hetzelfde. Je kan deze telefoon ook draadloos opladen waardoor je geen rekening meer hoeft te houden met het touwtje. Dat kan voor iedereen fijn zijn! Verder ligt het nog makkelijk in de hand. Zo is het een groot formaat waardoor je goede grip hebt. Hierdoor is het scherm ook goed leesbaar.

Voordelen OnePlus 9 Pro 128GB Zwart 5G

 • Heeft meerdere scherpe camera's
 • Goede pasvorm
 • Juiste formaat van een telefoon

Nadelen OnePlus 9 Pro 128GB Zwart 5G

 • Niet het mooiste design

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel OnePlus telefoons hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 OnePlus telefoons getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de OnePlus telefoons op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste OnePlus telefoons zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP