Laatste update: januari 2023

Door: Sanne

Best Geteste Mini Vriezer

Tomado TFM4401B - Mini vriezer - 34 liter - Low Frost - Zwart

Tomado TFM4401B

Het is altijd handig om een vriezer te hebben om zo eten langer te bewaren. Als je weinig ruimte hebt is het handig om een kleiner formaat aan te schaffen. Daarom hebben wij de mini vriezer test uitgevoerd. De Tomado TFM4401B is als best getest uitgekomen! Dit komt omdat het heel erg stil is. Daarbij kan er heel veel eten in.

Je kan daarbij zelf kiezen aan welke kant de deur zit. De meerdere vakjes zorgen ervoor dat je alles goed kan ordenen. Het neemt zeer weinig ruimte in beslag maar je kan er alles in plaatsen. Verder is het een licht product. Hierdoor kan je het gemakkelijk verplaatsen en neerzetten waar je wil!

Ben jij benieuwd naar de beste mini vriezer van dit moment? Klik dan gauw op de onderstaande button!

In de keuken zijn er een aantal onderdelen heel erg belangrijk. Denk aan een kookplaat, koelkast en een vriezer. Dit moet je hebben om ervoor te zorgen dat alles soepeltjes verloopt in de keuken. Het kan zijn dat je niet altijd plek hebt in de keuken en dat je ervoor kiest om geen vriezer aan te schaffen.

Dit is heel erg zonde aangezien je het eten langer kan bewaren. Daarom bestaan er nu ook mini vriezers. Een goede mini vriezer is groot genoeg om genoeg eten te bewaren. Daarbij moet het niet veel ruimte in beslag nemen. Er is veel keuze maar wat is de beste mini vriezer van dit moment?

Wij proberen antwoord te geven op deze vraag in dit artikel. Zo hebben we meerdere producten getest en uiteindelijk een Top 5 gevormd. Elk product is omschreven met een korte review. Dit is aangevuld met voor- en nadelen. Je kan zelf dus goed alle opties bekijken. Ben jij benieuwd naar onze Top 5? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

16

Uur onderzoek gedaan

39

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Mini Vriezers

Tomado TFM4401B - Mini vriezer - 34 liter - Low Frost - Zwart

Beste Koop Mini Vriezer
1. Tomado TFM4401B

Zanussi ZFX31401WA - Mini vriezer

Beste Compacte Mini Vriezer
2. Zanussi ZFX31401WA

Salora FRB3200BL - Mini vriezer - Zwart - 32 Liter - bar model

Beste Mini Vriezer Verstelbaar
3. Salora FRB3200BL

Beko FS166020 - Tafelmodel vriezer

Beste Mini Vriezer Geluid
4. Beko FS166020

PRIMO PR141DV Mini Vriezer - Kleine Diepvries - Vrijstaand - 31L - E - Zwart

Beste Mini Vriezer Vrijstaand
5. PRIMO PR141DV

Top 10 Beste Mini Vriezers

Heb je geen tijd of geen zin om het hele artikel te lezen? Natuurlijk kan dat een keer voorkomen. Door op de onderstaande knop te drukken wordt je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste mini vriezers bij een van de grootste webshops van Nederland. 


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een Mini Vriezer?

Een mini vriezer kopen doe je zeker niet elke dag en dat betekent zeker dat je er wat tijd in moet stoppen. Het is dan ook een lange termijn aankoop en het is belangrijk om goed onderzoek te doen. Maar waar moet je dan op letten? En wat zijn de belangrijkste punten van een mini vriezer volgens de consumentenbond?

Dit zijn 2 vragen die je van te voren goed door moet nemen. Wij hebben onze eigen test gedaan en we hopen je op weg te helpen. Hieronder hebben we een aantal criteria op een rijtje gezet. Het zal je helpen bij het aankoopproces. Op deze manier voorkom je ook een miskoop!

Capaciteit

Het belangrijkste punt is de capaciteit van de mini vriezer. Hier gaat het om hoeveel erin kan. Je moet er wel rekening houden dat het een kleine vriezer in. Er kan dus niet heel veel in als je het vergelijkt met een normale vriezer. Daarbij moet het wel de inhoud koud kunnen houden. Wij raden daarom goed aan om de instructies goed door te lezen. Zo is het handig om te kijken naar de minimale en maximale capaciteit. 

Energielabel

Sommige vriezers gebruiken meer energie dan andere. Als je dit belangrijk vindt is het goed om een kijkje te nemen naar de energie label. Dit kan je namelijk op lange termijn ook veel geld besparen. Vriezers met energielabel A verspillen het minst en die besparen je dus veel kosten. Ze zijn ook vaak wat duurder maar het is voor iedereen een persoonlijke keuze. Kijk hier dus goed naar!

Afmetingen

Je schaft deze mini vriezer waarschijnlijk aan omdat je weinig ruimte in de keuken hebt. Dan is het ook slim om te kijken naar de verschillende afmetingen. Ze zijn namelijk niet hetzelfde. Het is handig om van te voren te bepalen waar je de vriezer wil plaatsen. Als je hiervan de afmetingen weet is het ook makkelijker om op zoek te gaan. Dit bespaard je namelijk ook veel tijd.

Budget

Als laatste belangrijke punt hebben we het budget. We hebben al eerder aangegeven dat het geen dagelijkse aankoop is en daarom kost het ook redelijk veel geld. De prijs van deze mini vriezers kan redelijk hoog liggen. Daarom is het handig om van te voren een budget vast te stellen. We raden ook aan om goed onderzoek te doen naar goedkopere vriezers. Je kan dan ook naar een mini vriezer aanbieding kijken.


Wat is de beste Mini Vriezer van 2023? 

Welke mini vriezer is het beste? Deze vraag gaan wij in dit deel van het artikel beantwoorden. Aan de hand van onze test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de 5 beste vriezers van dit moment. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan en hieronder staan de resultaten.

In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle producten voorzien van een korte omschrijving met een aantal voor- en nadelen. Ook hebben wij verschillende soorten vriezers geselecteerd zodat er voor iedereen een beste mini vriezer tussen zit. Kijk dus gauw verder!

1. Tomado TFM4401B

Tomado TFM4401B - Mini vriezer - 34 liter - Low Frost - Zwart

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Ben jij op naar de beste mini vriezer van 2023? Neem dan een kijkje bij de Tomado TFM4401B! Dit is namelijk de beste koop en het neemt weinig ruimte in beslag.

De Tomado TFM4401B is heel erg zuinig in gebruik en daarom is het zeker een goede optie. Op lange termijn bespaard je dit heel veel kosten. Het is heel erg makkelijk in gebruik aangezien je een regelbare thermostaat hebt. Hiermee kan je de temperatuur bepalen en blijft alles goed koud. Daarnaast krijg je er een ijsblokjeshouder bij. Dit is heel erg handig aangezien je dan altijd een koud drankje kan inschenken.

Verder kan je zelf bepalen aan welke kant je de deur wilt doen. Het is een redelijk kleine vriezer waardoor je het overal kan plaatsen. Je hebt waarschijnlijk niet heel veel ruimte en daarom kan dit best handig zijn. Het is ook een redelijk stille vriezer. Zo heeft het een geluidsniveau van 39 decibel. Je zal deze vriezer dus niet horen als je in de keuken staat. Dat is toch fijn voor als je aan het koken bent!

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Tomado TFM4401B

 • Maakt weinig geluid
 • Je kan de draaideur aanpassen
 • Makkelijk te installeren
 • Kan veel in 

Nadelen Tomado TFM4401B

 • Heeft geen mobiele app

2. Zanussi ZFX31401WA

Zanussi ZFX31401WA - Mini vriezer

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Wil jij een mini vriezer die je overal kan plaatsen? Neem dan de Zanussi ZFX31401WA! Deze compacte vriezer zorgt ervoor dat je keuken er ook mooier uitzien.

In deze vriezer kan je heel veel eten plaatsen. Zo heeft het een inhoud van 30 liter en is het zeker genoeg voor een klein huishouden. De stroom kan wel is uitvallen in een huis maar dat bij deze vriezer geen probleem! Zo blijven de etenswaren 17 uur lang nog in goede staat. Dit laat ook wel de kwaliteit zien van het product. De Zanussi ZFX31401WA heeft een simpele maar mooie uitstraling.

De witte kleur zorgt ervoor dat het goed in de keuken past. Verder is het gemakkelijk te installeren. Zo hoef je het alleen in de keuken te plaatsen en een stopcontact te vinden. Daarna is het wachten tot het koud wordt in de vriezer. Dat gaat redelijk snel en je kan er dus gauw gebruik van maken! Met energielabel E is het ook redelijk zuinig. Aan het einde van het jaar zul je geen hoge rekening hebben.

Voordelen Zanussi ZFX31401WA

 • Inhoud van 30 liter
 • Vriest snel
 • Is energiezuinig
 • 2 jaar fabrieksgarantie

Nadelen Zanussi ZFX31401WA

 • Staat niet op hoeveel graden het is

3. Salora FRB3200BL

Salora FRB3200BL - Mini vriezer - Zwart - 32 Liter - bar model

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plek hebben we de Salora FRB3200BL!  Dit is een goede verstelbare mini vriezer. Je kan het namelijk overal plaatsen en het gemakkelijk verstellen.

De Salora FRB3200BL is te verkrijgen in 2 verschillende kleuren: zwart en wit. Hierdoor kan je zelf een geschikte keuze maken welke het best bij je keuken past. Het heeft dan ook een mooie kleur en een grote inhoud. Hierdoor is het goed geschikt voor een aantal mensen. Daarnaast is het heel erg makkelijk te installeren. Je hoef alleen een stopcontact te vinden en dan kan je het eten al erin plaatsen.

In de mini vriezer is een regelbare thermostaat te vinden. Hiermee kan je temperatuur goed beïnvloeden en zorg je ervoor at al het eten zolang mogelijk mee kan gaan. Het is ook een vrijstaand model. Dit betekent dat je het overal kan plaatsen. Het formaat is ook niet zo groot en daardoor kan je het overal plaatsen. Dus zelfs als je een hele kleine keuken bent kan je het eten lang genoeg bewaren. Dit zal je ook veel kosten besparen!

Voordelen Salora FRB3200BL

 • Verkrijgbaar in 2 kleuren
 • Heel gemakkelijk te installeren
 • Uiterst geschikt voor klein huishouden
 • Past veel in

NadelenSalora FRB3200BL

 • Niet heel erg energiezuinig 

4. Beko FS166020

Beko FS166020 - Tafelmodel vriezer

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Heb jij een klein huis en zoek je hiervoor vriezer die weinig geluid maakt? Bekijk dan de Beko FS166020! Je zult niet eens meer merken dat je een vriezer hebt.

Dit komt omdat het slechts een geluidsniveau van 37 decibel heeft. De Beko FS166020 kan je dus nauwelijks horen. Als de keuken dicht bij de slaapkamer staat moet dit dus geen probleem zijn. Tijdens het koken zal je er ook geen last van hebben. Voor een mini vriezer heeft het een redelijk groot formaat. Dit komt omdat het een inhoud heeft van 65 liter. Je kan er dus veel voedsel in plaatsen en koud houden.

Verder beschikt het nog over een speciale 'Freeze Guard' functie. Het kan namelijk soms zijn dat sommige vriezers uitvallen als het buiten heel erg koud is. De Freeze Guard zorgt ervoor dat het niet gebeurd. Het eten zal dus altijd goed blijven en je kan het lang behouden. De deur gaat ook gemakkelijk open en het is vriendelijk te gebruiken. Het maakt geen geluid en je hoeft maar weinig kracht te zetten!

Voordelen Beko FS166020

 • Heeft een alarm
 • Deze vriezer heeft een snelvriesfunctie
 • Beschikt over verlichting

Nadelen Beko FS166020

 • Alleen te verkrijgen in het wit

5. PRIMO PR141DV

PRIMO PR141DV Mini Vriezer - Kleine Diepvries - Vrijstaand - 31L - E - Zwart

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We zijn eindelijk aangekomen bij de laatste plek van onze ultieme Top 5. Deze plek is weggelegd voor de PRIMO PR141DV! het is namelijk een goede vrijstaande vriezer.

De PRIMO PR141DV is een mooie mini vriezer die je overal kan plaatsen. Het is een echte lichtgewicht en daardoor kan je het ook goed verplaatsen. Er kan ook gebruik gemaakt worden van de omkeerbare deur. Het kan zijn dat je maar weinig ruimte hebt en dit kan je hierbij mee helpen. Daarbij maakt de vriezer ook niet heel veel geluid. Op deze manier kan je het bijvoorbeeld in een schuur plaatsen!

Het merk PRIMO staat ook bekend om de hoogwaardige producten. Daar valt de PRIMO PR141DV dan ook zeker onder. Zo is het een mooie mini vriezer aanbieding. Er zitten verschillende vakken in zodat je alles goed kan verdelen. Het is ook redelijk diep waardoor je er veel spullen in kan plaatsen. Zo is het goed geschikt voor een klein huishouden maar kunnen er ook meerdere mensen gebruik van maken.

Voordelen PRIMO PR141DV

 • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren
 • Heel erg ruim
 • Je kan het makkelijk verplaatsen

Nadelen PRIMO PR141DV

 • Voor sommige huizen kan het veel geluid maken

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel mini vriezers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten mini vriezers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de mini vriezers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste mini vriezers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP