fbpx

Publicatie datum: 22 augustus, 2023

Door: Jack

Best Geteste Mini Massage Gun

Auronic Mini Massage Gun

Ben je op zoek naar een goede mini massage gun? Dan kun je na het lezen van dit artikel stoppen met zoeken. Wij hebben namelijk een test uitgevoerd en de Auronic Mini Massage Gun is uit onze test gekomen als beste mini massage gun 2023! Deze massage gun van het mer Auronic zorgt ervoor dat je spieren soepel blijven na een work-out. De massage gun beschikt voor 4 verschillende opzetstukken zodat je meerdere spiergroepen kan masseren. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste mini massage gun? Klik dan snel op de onderstaande knop! 

Niet iets lekkerder dan het krijgen van een massage als je spieren vast zitten. Alleen kan een afspraak maken bij een massage salon niet altijd wanneer het jou uitkomt en het kost veel geld.

Ook als je een partner hebt kun je niet altijd genieten van een massage. Hier kan je lief weinig aan doen want hij of zij weet niet precies wat de juiste techniek is. Gelukkig is er een oplossing, namelijk een mini

Maar hoe weet je nou wat een goede mini massage gun is? Geen zorgen wij gaan je helpen met het vinden van een mini massage gun. Wij hebben namelijk een beste mini massage gun test uitgevoerd. 

Aan de hand van onze test resultaten wisten wij een handige top 5 samen te stellen met de best geteste mini massage guns van dit moment. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

12

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Mini Massage Gun 

Beste Koop Mini Massage Gun
1. Auronic Mini Massage Gun

Beste Professionele Mini Massage Gun
2. Sanbo Massage Gun Mini

Beste Stille Mini Massage Gun
3. Massagerr® Mini Gun

Beste Mini Massage Gun met LED Verlichting
4. Tunturi Massage Gun Mini

Beste Budget Mini Massage Gun
5. Fascial gun - Massage gun

Top 10 Beste Mini Massage Gun

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste mini massage guns, dit zijn direct de meest verkochte massage guns bij onderstaande webshop.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een mini massage gun?

Na het zien van onze top 5 wil je misschien wel een mini massage gun kopen? Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen, want het kopen van een massage gun is makkelijker gezegd dan gedaan. 

Om die reden hebben wij een aantal punten opgesteld die je kunnen helpen met het vinden van een goede mini massage gun. Wij raden je dan ook aan om deze punten goed door te lezen, want zo kun je een miskoop voorkomen. 

Als je na het lezen van deze punten nog niet helemaal weet waar je op moet letten raden wij je aan om ook eens te kijken naar de beste mini massage gun volgens de consumentenbond. 

Geschikt voor welk lichaamsdeel

Allereerst is het handig om te controleren voor welk lichaamsdeel de massage gun geschikt is. Er zijn heel veel verschillende soorten massage guns en niet ieder product is geschikt voor ieder lichaamsdeel. Wij raden je dan ook aan om altijd de productomschrijving door te lezen hierin staat beschreven voor welk lichaamsdeel de massage gun geschikt is. 

Aantal opzetstukken

Als tweede is het handig om te kijken hoeveel opzetstukken de massage gun heeft. De meeste massage guns hebben ongeveer 4 a 5 opzetstukken. Elk opzetstuk is geschikt voor een ander lichaamsdeel. Lees daarom altijd goed de gebruiksaanwijzing door hierin staat welk opzetstuk voor welk lichaamsdeel geschikt is. 

Batterijduur

Als derde is handig om de batterijduur van de massage gun te controleren. Je gaat de massage gun namelijk regelmatig gebruiken en vaak ook op plekken buitenshuis, zoals in de sportschool. Hierdoor wil je natuurlijk een massage gun die zo lang mogelijk mee gaat, aangezien je geen zin hebt om continu op te moeten laden.

Geluid

Als laatste is het handig om te controleren hoeveel geluid de massage gun maakt. je hebt stille massage guns en massage guns die ontzettend veel herrie maken. We zouden je altijd aanraden om voor een massage gun te gaan die relatief stil is. Een massage gun kan namelijk best veel herrie maken en dit is verre van ideaal voor de mensen om je heen.


Wat is de beste mini massage gun van 2023? 

Welke mini massage gun is het beste? Deze vraag gaan wij in dit gedeelte van het artikel beantwoorden. Je weet inmiddels waar je op moet als je een mini massage gun gaat komen en hoe onze top 5 eruit ziet.

In dit gedeelte van het artikel komen de door ons geselecteerde producten nog een keer voorbij. Dit keer zijn alle producten voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. 

Ook hebben wij verschillende mini massage guns geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een beste massage gun tussen zit. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan snel verder! 

1. Auronic Mini Massage Gun

9.6

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.3

Gebruiksgemak

9.8

Wij van Top-x zijn op zoek gegaan naar de best geteste mini massage guns van dit moment. De Auronic Mini Massage Gun is uit onze test gekomen als beste mini massage gun 2023! En dat kwam niet geheel als een verrassing. 

Deze massage gun van het merk Auronic heeft een zeer lange batterijduur, want de batterij gaat maar liefst 9 uur lang mee. Geen zorgen hij blijft niet 9 uur lang aan. Het apparaat schakelt automatisch na 10 minuten uit. 

Ook is dit product licht van gewicht en compact van formaat. Zo kan jij deze massage gun overal mee naar toe nemen. Zo kan je de massage gun direct gebruiken na het sporten. 

Verder beschikt deze massage gun over 5 verschillende standen en 4 verschillende opzetstukken. Dit zorgt ervoor dat je verschillende spiergroepen goed kan masseren zonder dat je deze irriteert. 

Voordelen Auronic Mini Massage Gun

 • Heeft een erg lange batterijduur
 • Zeer licht van gewicht
 • Beschikt over 5 standen en 4 verschillende opzetstukken
 • Inclusief stijlvolle koffer

Nadelen Auronic Mini Massage Gun

 • Kan niet worden gebruikt in combinatie met een app

2. Sanbo Massage Gun Mini

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben je op zoek naar een goede mini massage gun omdat je sport op professioneel niveau? We snappen dan heel goed dat je niet de eerste de beste massage gun aanschaft. Je wil wel een goed product kopen. 

Om die reden zijn wij op zoek gegaan naar een massage gun die door professionele sporters gebruikt kan worden. Wij hebben daarom de Sanbo Massage Gun Mini geselecteerd als beste professionele mini massage gun. 

Met deze massage gun van het merk Sanbo wordt het herstelt van de spieren bevorderd. Zeker na een intensieve training is het belangrijk dat je spieren goed kunnen ontspannen, zo kan je blessures voorkomen. 

Door het gebruik van een mini massage gun kun je tot 60% van de blessures voorkomen. Dit omdat de massage gun ervoor zorgt dat de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen in de spier wordt verbeterd. 

Voordelen Sanbo Massage Gun Mini

 • Geschikt voor professionele sporters
 • Stimuleert bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen
 • Inclusief Gratis App met uitleg
 • Kan tot 60% van de blessures voorkomen

Nadelen Sanbo Massage Gun Mini

 • Niet heel gebruiksvriendelijk 

3. Massagerr® Mini Gun

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Heb je al eerder een massage gun gehad, maar vond je dat deze te veel lawaai maakte? We begrijpen heel goed dat een luidruchtige massage gun nu niet bepaald zorgt voor een ontspannen moment. 

Om die reden zijn wij op zoek gegaan naar een mini massage gun die weinig geluid maakt. Wij hebben dan ook de Massagerr® Mini Gun geselecteerd als beste stille mini massage gun. 

Deze massage gun is zelfs op zijn hoogste stand fluisterstil, zo kan je in alle rust genieten van een massage. Ook heeft deze massage gun vier verschillende snelheden en 4 verschillende opzetstukken. 

De verschillende snelheden en opzetstukken zorgen ervoor dat je verschillende lichaamsdelen goed kan masseren. De batterij van dit product gaat 2 uur mee en kan je gemakkelijk opladen door middel van de meegeleverde kabel. 

Voordelen Massagerr® Mini Gun

 • Helpt op natuurlijke wijze chronische en acute pijn te kalmeren
 • Maakt kloppende massage bewegingen
 • Heeft vier verschillende snelheden en 4 verschillende opzetstukken
 • Bevordert de bloedsomloop

Nadelen Massagerr® Mini Gun

 • Het materiaal van de massage gun beschadigd snel

4. Tunturi Massage Gun Mini

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben je op zoek naar een massage gun die duidelijk aangeeft welke stand en snelheid je gebruikt. Niet iedere massage gun geeft het even duidelijk aan en dat is natuurlijk niet altijd even handig. 

Om die reden hebben wij de Tunturi Massage Gun Mini geselecteerd als beste mini massage gun met LED verlichting. De LED verlichting op het display laat zien welke snelheid en stand er wordt gebruikt. 

Stijve spieren en vervelende nekklachten zijn verleden tijd met de massage gun van Tunturi. Deze massage gun is zeer licht van gewicht en daardoor makkelijk te gebruiken. 

En dat is niet alles, want deze massage gun kan je ook gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Bij dit product krijg je ook een koffertje meegeleverd zodat je de gun en alle opzetstukken altijd mee kan nemen. 

Voordelen Tunturi Massage Gun Mini

 • Heeft zes verschillende standen 
 • Vermindert spanning en spierpijn en bevordert herstel
 • Er worden 4 opzetstukken en een koffertje meegeleverd
 • Het kapje is in hoogte LED verlichting geeft snelheid en stand aan

Nadelen Tunturi Massage Gun Mini

 • Kan voor sommige mensen pijnvol zijn

5. Fascial gun - Massage gun

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.5

Prijs / kwaliteit

8.0

wil je graag een mini massage gun kopen, maar wil of kan je er niet al te veel geld aan uitgeven? Wij begrijpen heel goed dat niet iedereen even veel geld kan uitgeven aan een goede massage gun. 

Daar hebben wij ook rekening mee gehouden tijdens het samenstellen van onze top 5. Wij hebben daarom de Fascial gun - Massage gun geselecteerd als beste budget mini massage gun. Dit is de goedkoopste optie uit de lijst. 

Welke sport je ook beoefend, je spieren krijgen een hoop te verduren. Met de massage gun zorg je ervoor dat je spieren op een professionele manier worden ontspannen zodat je weer zwaar kunt trainen.

Deze massage gun heeft zes verschillende snelheden en 4 verschillende opzetstukken. Deze opzetstukken zorgen ervoor dat je verschillende spiergroepen in het lichaam goed kunt masseren. 

Voordelen Fascial gun - Massage gun

 • 4 opzetstukken voor alle spiergroepen
 • Goedkoopste optie uit onze top 5
 • Overal te gebruiken, thuis of in de sportschool
 • 6 verschillende snelheden om alle spieren te bereiken

Nadelen Fascial gun - Massage gun

 • De batterij gaat snel leeg

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel mini massage gun hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten mini massage gun getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de mini massage gun op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste mini massage gun op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>