Laatste update: december 2022

Door: Thea

Best Geteste Voetenbad

Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad

Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad

Ontspanning is belangrijk, voor je geest, je lichaam en dus ook je voeten. Ontspan je voeten met het Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad!

Veel zitten, te weinig zitten, of gewoon last hebben van je voeten - het zijn allemaal redenen om de Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad te overwegen. Volgens onze test het beste voetenbad 2022, dankzij te talrijke opties om je voeten helemaal te verwennen.

De massagerollers, vibratie, bubbels in het water en nog veel meer verzorgingsopties voor je voeten ben je na een lange dag weer helemaal zen. 

Check de beste prijs op dit moment via de rode knop!

Bij het douchen zijn voeten vaak de laatste lichaamsdelen die je zou behandelen. Volgens onderzoek worden voeten minder goed verzorgd dan andere lichaamsdelen, terwijl ze eigenlijk evenveel zorg en liefde verdienen als de rest van je lijf en geest.

Om je voeten eens optimaal te ontspannen terwijl je zelf lekker een boekje leest, hoef je echt geen bad in huis te hebben. Een goed voetenbadje is een geweldige oplossing. Je voeten krijgen ontspanning, liefde, aandacht en soms een massage - terwijl je zelf ook lekker kunt ontspannen!

Een voetenbad uitkiezen is echter niet makkelijk - je wil jezelf vertroetelen, en dus geen hoofdpijn krijgen van alle keuzeopties die je online kunt vinden voor voetenbadjes. Om dat wat makkelijker voor je te maken, hebben we de beste koop voetenbadjes voor je op een rijtje gezet - en geloof ons, dit was een van de prettigste producten ooit om te moeten testen!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

41

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Voetenbaden

Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad

Beste koop voetenbad
1. Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad

Beste premium voetenbad
2. Calmenta® XXL Voetenbad

Beste budget voetenbad 
3.Soft&Silky XL | Massage voetenbad

Beste voetenbad met eeltverwijderaar
4. El suvon® Voetenbad met Eeltverwijderaar

Beste premium eeltverwijderaar
5. Lifeproducts Elektrisch Massage Voetenbad

Top 10 Beste Voetenbaden

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste voetenbad.


Misschien ook interessant:

Waar op letten bij het kopen van een voetenbad?

Een voetenbadje kopen hoort leuk te zijn, net als gebruik van het product zelf. Maar doordat er zoveel keuze is weet je soms niet meer welk voetenbad je moet kopen. Wat is het beste voetenbad voor jou, en is het beste voetenbad volgens de consumentenbond net zo geschikt? Je kunt het beste koop voetenbad het beste kiezen door op de onderstaande dingen te letten.

Massagefunctie

Een beetje een goed voetenbad heeft vaak wel een paar functies die wat extra's bieden boven het water alleen. Één daarvan is massage. Mocht je dit willen, kijk dan goed welke functies het voetenbad heeft en hoeveel gebruik je daarvan gaat maken!

Bediening

Als de massage toch iets te heftig is, wil je hem graag kunnen uitzetten zonder dat je voorover moet bukken. Daarom is een voetenbad met afstandsbediening aanbevolen.

Warmte

Warm je je voetjes graag even flink op na een lange dag in de kou werken? Goed zo, doen wij ook. Daarom raden we je aan even te kijken naar de warmte die het beste voetenbad voor jou kan bereiken.

Grootte

Een groter voetenbad kan ook je enkels en kuiten vertroetelen, maar zal wel moeilijker zijn om op te bergen en is vaak een stukje duurder.


Wat is het beste voetenbad van 2022? 

Nu je weet waar je op moet letten bij het kopen van het beste voetenbad, kunnen we doorgaan naar de top 5 beste koop voetenbad 2022! Onze heerlijke voetenbad test was zo fijn dat we bijna niet konden kiezen. Toch hebben we deze producten geselecteerd op basis van kwaliteit, prijs, functionaliteit en nog veel meer. De beste prijs voor de producten vind je achter de rode knop, trouwens!

1. Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad

Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Volgens onze voetenbad test 2022 is de Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad verkozen tot het beste voetenbad 2022! Dat komt door een aantal hele fijne redenen waar je geen spijt van gaat krijgen als je hem koopt.

Het Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad beschikt over tientallen functies om je voeten maximaal te verzorgen. Zo is er een unieke ervaring te vinden die het beste bij jou past, waarbij je kunt kiezen uit drie profielen. 

Onder die profielen vallen allerlei massagefuncties, zoals bubbels in het water, maar ook voetrollers aan alle kanten en krachtige waterstraaltjes om je voeten maximaal te stimuleren en ontspannen.

Geef je voeten dus ook eens een prettig gevoel! Je gaat geheid geen spijt krijgen van het Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad, geschikt voor alle schoenmaten en huidsoorten!

Voordelen Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad

 • Drie massageprofielen
 • Heerlijk warm water tot 48 graden
 • (bijna) alle voeten passen 
 • Binnen no-time op temperatuur

Nadelen Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad

 • Alleen in het lichtblauw verkrijgbaar

2.  Calmenta® XXL Voetenbad

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Met het voetenbad van Calmenta zul je ook zeer tevreden zijn. We hebben de vele functies allemaal getest, en wat er gezegd wordt in de productbeschrijving, daar is geen woord van gelogen!

Niet alleen krijg je je voetjes weer heerlijk fris en schoon met dit Calmenta® XXL Voetenbad, ook verzorg je je huid en immuunsysteem van je voeten. Door de warmte tot 48 graden (zelf in te stellen uiteraard!) en de bubbels die er bij vrij komen, krijgen je voeten een heerlijke sensatie.

Het badje heeft een handig handvat, waardoor je hem makkelijk leeg kunt gieten en mee kunt nemen naar een andere plek in huis. Dankzij de afstandsbediening kun je vanuit je comfortabele houding kiezen welke voetensensatie je nu wilt ondergaan. Via het LED scherm zie je hoe lang het nog duurt en hoe warm het water is.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Natuurlijk wel! Als je overtuigd bent kun je de rode knop indrukken om bij de goedkoopste webshop uit te komen!

Voordelen Calmenta® XXL Voetenbad

 • 12 liter inhoud
 • tientallen verschillende massagefuncties
 • afstandsbediening
 • Tot 48 graden warm water

Nadelen Calmenta® XXL Voetenbad

 • Erg zwaar om af te gieten als je klaar bent

3. Soft&Silky XL | Massage voetenbad

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ook aan een iets goedkoper alternatief op een voetenbad hebben we gedacht. De Soft&Silky XL is een massage voetenbad dat geschikt is voor ieder budget, en van de kwaliteit is alsnog niks af te merken.

Bij het Soft&Silky XL voetenbad hoef je je geen zorgen te maken over het formaat van je voeten. Alle schoenmaten passen in dit voetenbad, en dan worden ze ook nog eens heerlijk gemasseerd!

De Soft&Silky XL beschikt over 5 horizontale rollers die je voeten voorzien van stimulatie. Heerlijk voor mensen met fysieke beroepen of hen die veel wandelen, hardlopen of fietsen.

Als extraatje krijg je zowaar een potje magnesium bij het Soft&Silky XL voetenbad! Dit kun je gebruiken als oplossing voor in het water. Dit verhoogt je weerstand en geeft je voeten een heerlijke zachte huid.

Voordelen Soft&Silky XL | Massage voetenbad

 • Magnesium (200gram) meegeleverd
 • 12 liter inhoud
 • heerlijke rollers over je hele voeten 
 • temperatuur in te stellen tot 48 graden

Nadelen Soft&Silky XL | Massage voetenbad

 • Minder massageopties dan de vorige voetenbadjes

4. El suvon® Voetenbad met Eeltverwijderaar

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Heb je veel last van eelt onder je voeten? Geen zorgen, dat hebben we allemaal wel eens. Op zich is eelt geen probleem voor de meeste mensen, aangezien het juist beschermt tegen elementen uit de buitenwereld. 

Mocht je eelt toch graag weg willen halen als het te veel wordt, kun je dat doen met de El suvon® Voetenbad met Eeltverwijderaar! Dit voetenbad is dus veel meer dan een prettig massage apparaat, want dankzij de mogelijkheid om een zoutbad te creëren kun je de rollers gebruiken om het eelt te verwijderen.

In combinatie met de bubbelstralen, zorgt het zout er dus voor dat het eelt losser raakt en minder gauw weer terug komt. Ook krijg je bij de El suvon® Voetenbad met Eeltverwijderaar een zakje met tea tree olie om je voeten nog beter te kunnen verzorgen. 

Na een tijdje merk je echt verschil - het eelt wordt fors minder terwijl jij gewoon lekker aan het genieten bent van een heerlijke massage aan je voetjes. Zo heb je dubbel profijt van dit apparaat, dat je trouwens voor een best redelijke prijs in huis kunt krijgen!

Voordelen El suvon® Voetenbad met Eeltverwijderaar

 • Eelt verwijderen met het zoutbad en voetrollers
 • Tea tree olie mee geleverd
 • Optimale verzorging voor je voeten
 • Goed geprijsd

Nadelen El suvon® Voetenbad met Eeltverwijderaar

 • Geen afstandsbediening meegeleverd

5. Lifeproducts Elektrisch Massage Voetenbad

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ook het Lifeproducts Elektrisch Massage Voetenbad mag niet ontbreken uit deze lijst! Dit voetenbad verwijdert net als de vorige het eelt van je voeten. Het Lifeproducts Elektrisch Massage Voetenbad gebruikt daarvoor onder andere infrarood licht met een reinigende werking en natuurlijk rollers om je voeten een heerlijke massage te geven.

Met deze rollers worden tevens je voeten langzaamaan ontdaan van eelt en viezigheid. Wat overblijft is een heerlijke zachte huid die niet meer irriteert en heel lekker aanvoelt. En natuurlijk is het veel hygiënischer dan je voeten in de douche wassen!

Het Lifeproducts Elektrisch Massage Voetenbad warmt erg snel op en is groot genoeg voor vrijwel alle soorten voeten. De 9 liter water is zuinig genoeg en hierdoor hoef je niet super veel kracht te gebruiken om het water weg te spoelen.

Het bad is makkelijk te reinigen en volledig aan te passen naar wensen. Een ideaal product om eelt te verwijderen, je voeten lekker schoon en hygiënisch te krijgen en bovenal natuurlijk: lekker ontspannen!

Voordelen Lifeproducts Elektrisch Massage Voetenbad

 • Eelt verwijderen met reinigend infrarood licht
 • 9 liter inhoud
 • Massagerollers reiken ver
 • Bubbels

Nadelen Lifeproducts Elektrisch Massage Voetenbad

 • Geen afstandsbediening
 • Geen handvat

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel voetenbaden hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten voetenbaden getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de voetenbaden op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste voetenbaden op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP