fbpx

Publicatie datum: 18 juli, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Markeerstiften

STABILO BOSS ORIGINAL Pastel

STABILO BOSS ORIGINAL Pastel

Met de STABILO BOSS ORIGINAL Pastel markeer jij eenvoudig alle woorden of strepen. Doordat de inkt op waterbasis is zal het niet door papier heen gaan. Je kunt makkelijk onderstrepen of markeren door de 2 schrijfbreedtes van 2 en 5 mm. De stiften kunnen 4 uur lang uit de dop zonder uit te drogen. Je kunt hierdoor blijven concentreren. Kortom, onze favoriet van 2023!

Wat zijn de beste Markeerstiften? Het is een vraag die we regelmatig voorbij zie komen in de inbox.

Markeerstiften zijn namelijk heel handig voor op school en je werk. Doordat je makkelijk iets kunt markeren wat belangrijk is. Kan je het later makkelijk terugvinden. Dat is natuurlijk fijn, want tijd is geld.

Maar wat zijn nu het beste Markeerstiften van 2023 en waar moet je op letten bij het kopen van een goede markeerstift?

Om antwoord te geven op deze vragen hebben wij de ultieme markeerstiften test gedaan. Hierbij vind je onze top-5 beste markeerstiften van dit moment. 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

15

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

7

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Markeerstiften

STABILO BOSS ORIGINAL Pastel

Beste koop Markeerstiften
1. STABILO BOSS ORIGINAL Pastel

BIC Highlighter Grip Pastel Markeerstiften

Beste Design Markeerstiften
2. BIC Highlighter Grip Pastel Markeerstiften

STABILO BOSS ORIGINAL

Beste Markeerstiften Bureau
3. STABILO BOSS ORIGINAL

STARKSØN® Markeerstiften Set

Beste Markeerstiften Set
4. STARKSØN® Markeerstiften Set

Roze Sleutel Markeerstiften

Beste Cadeau Markeerstiften
5. Roze Sleutel Markeerstiften


Top 10 Beste Markeerstiften

Wil je direct weten hoe de top 10 beste Markeerstiften op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com


Waar moet je op letten bij het kopen van Markeerstiften?

Het kopen van de beste markeerstiften is lastiger dan je op voorhand zou denken. Er zijn namelijk heel veel verschillende markeerstiften op de markt en lang niet allemaal zijn deze van even goede kwaliteit.

Om een goede markeerstift te kopen is het van belang dat je verschillende factoren in je achterhoofd houdt. Wij hebben hieronder de belangrijkste criteria van een markeerstift op een rijtje gezet.

Door deze criteria in je achterhoofd te houden weet je zeker dat je geen miskoop doet.

Kleur

Het klinkt misschien heel logisch dat je naar de kleur kijkt, maar daar zal je je misschien snel in vergissen. Namelijk de bekendste markeerstiften zijn neon kleuren en zijn super fel. Misschien wil je wel kleuren die niet zo fel zijn.

Daarom is het belangrijk om van tevoren te bepalen hoe fel de kleuren moeten zijn. Er zijn namelijk veel soorten kleuren beschikbaar.

Design

Uiteraard is het design van een markeerstift heel belangrijk want je moet hem wel de hele tijd vast kunnen houden. Het is dan belangrijk dat het design jou hand wel bevalt. Er zijn namelijk meerdere soorten markeerstiften.

De bekendste markeerstift zijn heel breed, maar niet zo lang. Hierdoor kan je mooie dikke strepen maken. Je kunt echter ook markeerstiften kopen die het design hebben van een pen. Dit zal voor sommige mensen lekkerder in de handen liggen. Kijk daarom goed wat jouw voorkeur heeft.

Aantal markeerstiften

Dit is misschien een gekke om goed naar te kijken, maar dit is iets wat vaak te makkelijk over gedacht wordt. Want als jij veel markeerstiften koopt moet je die ook makkelijk ergens kwijt kunnen zonder ze kwijt te raken. 

Het voordeel met veel markeerstiften kopen is dat ze in verhouding goedkoper zijn. Maar als jij niet zo vaak een markeerstift gebruikt zal je ze eerder kwijt kunnen raken.


Wat zijn de beste Markeerstiften?

Inmiddels weet je al wat meer over markeerstiften. Tijd om over te gaan naar het leukste gedeelte van deze review: de resultaten van ons markeerstiften test.

We hebben maar liefst 21 verschillende markeerstiften getest en vergeleken, 15 uur onderzoek gedaan en 32 verschillende consumenten ervaringen gecheckt. Ook hebben we 7 verschillende webshops gecheckt op prijs.

De ultieme top 5 beste markeerstiften vind je hieronder.

1. STABILO BOSS ORIGINAL Pastel

STABILO BOSS ORIGINAL Pastel

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.7

Prijs / kwaliteit

9.2

Op de eerste plaats van deze top 5 staan de STABILO BOSS ORIGINAL Pastel. Met deze markeerstiften kan je alles gemakkelijk markeren of onderstrepen.

Dit model van Stabilo zijn niet de standaard regenboog kleuren. Om toch iets meer style in je werk te krijgen is er gekozen voor pastelkleuren. Dit zijn zeer zachte en subtiele kleuren. Je werk zal er nog beter uit te komen zien.

Met de markeerstiften kun je markeren en onderstrepen. Dat komt door de 2 schrijfbreedtes. Je kunt een streep zetten van 2 of 5 mm. Hierdoor kan je precies de juiste strepen zetten.

Door de anti-dry-out technologie kunnen deze markeerstiften 4 uur lang uit de dop zijn zonder uit te drogen. Hierdoor hoef je niet constant de stift terug in de dop te doen.

Voordelen STABILO BOSS ORIGINAL Pastel

 • Zachte subtiele kleuren
 • 2 schrijfbreedtes
 • Je kunt hem 4 uur gebruiken zonder uitdroging
 • De inkt is op waterbasis

Nadelen STABILO BOSS ORIGINAL Pastel

 • Geen

2. BIC Highlighter Grip Pastel Markeerstiften

BIC Highlighter Grip Pastel Markeerstiften

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Ben je op zoek naar een markeerstift die het design heeft van een pen? Dan zit je met de BIC Highlighter Grip Pastel Markeerstiften aan het goede adres.

Deze markeerstiften hebben een uniek design vergeleken met de andere markeerstiften. Door de pen houding en dit in combinatie met de geribbelde rubberen grip kun je heel makkelijk en fijn markeren.

Doordat de inkt op waterbasis is, drukt hij niet door papier heen. Dat is natuurlijk zeer vervelend als je iets per ongeluk kapot maakt. Maar daardoor is hij perfect voor het markeren van fotokopieën.

De BIC markeerstiften maken gebruik van de nieuwste technologieën. Namelijk deze pen kan 24 uur zonder dop zonder ui te drogen. Je kunt de hele dag werken zonder hem in de dop te doen.

Voordelen BIC Highlighter Grip Pastel Markeerstiften

 • Zit lekker in je hand
 • De inkt drukt niet door papier heen
 • Kunnen 24 uur zonder dop
 • Een verstelbare schuine punt

Nadelen BIC Highlighter Grip Pastel Markeerstiften

 • Kunnen geen extreem dikke strepen zetten

3. STABILO BOSS ORIGINAL

STABILO BOSS ORIGINAL

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plaats staan de STABILO BOSS ORIGINAL. Deze markeerstiften zijn ideaal voor op je bureau doordat je veel keuze hebt.

Als je van plan bent om deze markeerstiften te kopen heb je maar liefst 23 kleuren. Hierdoor hoef je nooit meer dezelfde kleur te gebruiken voor meerdere onderwerpen. Je werk gaat er een stuk overzichtelijker uitzien.

Van de 23 kleuren zijn er 14 markeerstiften die een subtiele pastel kleur. Deze zien er mooi uit en zijn niet te fel. Wil je toch iets veller markeren dan heb je 9 neon kleuren tot je beschikking.

De markeerstiften liggen heel fijn in je hand doordat de houder gemaakt is van polypropyleen. Dit materiaal is zeer zacht en kan je uren vasthouden zonder last te krijgen.

Voordelen STABILO BOSS ORIGINAL

 • Veel verschillende kleuren
 • Ideaal voor op je bureau
 • 2 verschillende schrijfbreedtes
 • De houder is van polypropyleen

Nadelen STABILO BOSS ORIGINAL

 • Voelt hard aan

4. STARKSØN® Markeerstiften Set

STARKSØN® Markeerstiften Set

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Met de STARKSØN® Markeerstiften Set kom jij nooit meer zonder markeerstiften te zitten. Je hebt namelijk een hele tas vol met stiften.

Je hebt met deze set bijna alle kleuren die je kunt bedenken. Er zitten namelijk 120 verschillende kleuren in deze set. Hierdoor hoef je nooit veel met dezelfde kleur te doen.

Al deze markeerstiften moet je natuurlijk ook makkelijk mee kunnen nemen. Daardoor heb je een handige opbergtas waar alle stiften in kunnen. Hierdoor raak je ze ook niet zo snel kwijt.

Je kunt lekker creatief worden in het schetsboek die erbij geleverd is. Het boek heeft 50 pagina's die gemaakt zijn van hoogwaardig papier. Je zult er niet doorheen gaan.

Voordelen STARKSØN® Markeerstiften Set

 • 120 markeerstiften
 • 1 opbergtas waar je alles in kan opslaan
 • Een schetsboek waar je in kunt tekeken

Nadelen STARKSØN® Markeerstiften Set

 • Aan de duurdere kant

5. Roze Sleutel Markeerstiften

Roze Sleutel Markeerstiften

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Wilt je kind aan het einde van het jaar een cadeautje geven aan zijn meester of juf? Dan zijn de Roze Sleutel Markeerstiften het ideale cadeau.

Juffen en meesters maken veel gebruik van markeerstiften tijdens het nakijken of het lesgeven. Hierdoor kunnen ze makkelijk wat laten zien. Dus deze markeerstiften zijn hard nodig voor volgend schooljaar.

De boodschap op de markeerstiften wordt aangepast naar de naam van de juf of meester en je eigen naam komt er ook op te staan. Hierdoor wordt het een persoonlijke boodschap.

De markeerstiften worden al ingepakt in een leuke verpakking. Dit scheelt jou weer het inpakken van het cadeau.

Voordelen Roze Sleutel Markeerstiften

 • Leuk cadeautje
 • Persoonlijk boodschap
 • Wordt al ingepakt

Nadelen Roze Sleutel Markeerstiften

 • Kan een foutje bevatten

Hoeveel soorten markeerstiften hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 21 markeerstiften getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de markeerstiften op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste markeerstiften zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties  zijn.

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>