fbpx

Publicatie datum: 10 februari, 2023

Door: Sam

Best Geteste Inktjet Printer

HP Deskjet 2710e

HP Deskjet 2710e

Met de HP Deskjet 2710e  kun je efficiënter thuis te werk gaan. Deze kleine All-in-One-Printer print namelijk tot wel 25 pagina’s per minuut in kleur en zwart-wit. Hierdoor kun je snel je documenten printen en efficiënter thuis werken. Daarnaast zal je geen problemen ondervinden met aansluiten aangezien deze printer gemakkelijk via wifi te verbinden is. 

Je kent het gevoel wel. Je bent lekker thuis aan het werken en alles verloopt goed. Totdat je moet printen… De pagina’s komen er niet uit, daar begint het gezeik. Je moet alles weer opnieuw installeren en dat kost vervelend veel tijd.

Gelukkig heb je met de beste All-in-One-Printer hier geen problemen mee. Deze kleine duurzame printer zorgt er namelijk voor dat je efficiënt thuis te werk kan, doordat:

 • Het per minuut 25 pagina’s in kleur en zwart-wit print.
 • Het is te verbinden met wifi.
 • Het 6 maanden Instant Inkt heeft.

Hierdoor kun je lekker op je gemak te werk gaan zonder dat je wordt onderbroken door van die vervelende obstakels. Wil je nog meer printers zoals deze, bekijk dan onze top 5 beste printers.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

20

Producten Vergeleken

12

Uur onderzoek gedaan

43

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Inkjet Printer

HP Deskjet 2710e

Beste Inktjet Printer
1. HP Deskjet 2710e

Epson Expression Home XP-2200

Beste Inktjet Printer voor de creatieveling onder 100 euro
2. Epson Expression Home XP-2200

Canon PIXMA TS6350A

Beste Inktjet Printer voor de creatieveling boven 100 euro
3. Canon PIXMA TS6350A

HP Envy Inspire 7920e

Beste Inktjet Printer voor de milieuvriend
4. HP Envy Inspire 7920e

Epson Expression Premium XP-6000

Beste Inktjet Printer voor de familie
5. Epson Expression Premium XP-6000 


Top 10 Beste Inktjet Printers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste inktjet printers! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een Inktjet Printer?

Het vinden van de beste inktjet printer voor thuis, is niet zo eenvoudig als het lijkt.  Op het internet is er tegenwoordig zo veel aanbod aan printers, dat het soms lastig is te bolwerken.

Zelfs de beste inktjet printer is volgens de Consumentenbond lastig te zeggen. Het is daarom belangrijk te bepalen wat voor jou van meerwaarde is. Maar hoe bepaal je zoiets?

Daar hoef jij je gelukkig geen zorgen over te maken, want wij kunnen je daar bij helpen. Wij hebben namelijk in een aantal punten aangegeven, waar je rekening mee kunt houden tijdens je zoektocht naar een inktjet printer.

Resolutie

Hou bij het kopen van een inktjet printer rekening met de resolutie. Het is namelijk zo dat hoe groter de resolutie, hoe meer het gedetailleerd weergeven is. Het is hierbij essentieel om goed naar de dpi te kijken, die kan voor elke inkjet printer verschillend zijn.

Printsnelheid

Ook is het belangrijk om te letten op de printsnelheid. Je wilt het liefst zoveel mogelijk in je werkritme blijven en als je dan moet wachten op je pagina’s, is dat nooit fijn. Net als bij de resolutie, kan de printersnelheid ook voor elke printer verschillen.

Lcd scherm

Het wordt aangeraden om een inktjet printer te kopen met een lcd scherm. Via deze touchscreen kun je de instellingen aanpassen naar hoe jij het voor ogen hebt. Zo kun je afbeeldingen bewerken en corrigeren. Daarnaast is het mogelijk om de hoeveelheid foto’s en de grootte ervan te installeren.


Wat is de beste Inktjet Printer?

Wij zijn op zoek gegaan naar de beste inktjet printers. Hiervoor zijn diverse printers met elkaar vergelijken en op basis daarvan hebben we aantal weten te selecteren die zich wisten te onderscheiden.

Hierdoor wisten deze inktjet printers een plekje in onze top 5 weten bemachtigen. Benieuwd welke dat zijn geworden? Bekijk dan onderstaand naar onze top 5 inktjet printers.

1. HP Deskjet 2710e

HP Deskjet 2710e

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Als je productiever te werk wilt gaan, dan is de HP Deskjet 2710e de beste inktjet printer voor de thuiswerker.

Hoe zorgt deze kleine printer er dan voor dat jij zo productief mogelijk kan werken? Goede vraag, dat komt namelijk doordat deze All-in-One printer tot wel 25 pagina’s per minuut in zowel kleur als zwart-wit printen. Daarnaast is die gemakkelijk te besturen via de HP-Smart app, waarbij je gemakkelijk vanaf je telefoon de printer kan bedienen.

Wist je ook dat dit product een EPEAT keurmerk heeft? Hiermee voldoet deze duurzame printer aan de strenge milieueisen.

Benieuwd naar de andere printers? Lees dan verder.

Voordelen HP Deskjet 2710e

 • Dynamische beveiligingsmaatregelen die cartridges blokkeren met een chip of die niet van HP zijn
 • Print 25 pagina’s per minuut in zowel kleur als zwart-wit
 • Eenvoudig te bedienen via de HP-smart app
 • Gemakkelijk te verbinden met wifi

Nadelen HP Deskjet 2710e

 • Het is geen fotoprinter 

2. Epson Expression Home XP-2200

Epson Expression Home XP-2200

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

De Epson Expression Home XP-200 is de beste inktjetprinter voor de crea bea personen onder ons. Deze gebruiksvriendelijke printer kan namelijk randloos printen, waardoor jouw wenskaarten of foto’s er nog mooier uit komen.

Je vraagt je nu natuurlijk af of creativiteit en gemak wel hand-in-hand gaan bij een All-in-One printer? Geen zorgen, want dat is wel zeker mogelijk. Met deze printer kun je namelijk draadloos via de Epson Creative Print-app, jouw creaties eenvoudig en randloos uitprinten.

En wist je ook dat je foto’s rechtstreek kan afdrukken vanuit Facebook? Nu wel gelukkig.

Voordelen Expression Home XP-200

 •  Printsnelheid voor zwart/wit is 25-39 pagina’s per minuut
 • Bedienbaar vanaf je telefoon met de Epson app
 • Draadloos printen via wifi
 • Randloos printen

Nadelen Expression Home XP-200

 • Automatisch documenten invoeren is deze printer niet geschikt voor

3. Canon PIXMA TS6350A

Canon PIXMA TS6350A

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Voor de mensen die creatief zijn ingesteld, is de Canon PIXMA TS6350A de beste inktjetprinter door functies als strijkapplicaties en dubbelzijdig mat papier.

Mede door de veelzijdige functionaliteiten als FINE-technologie, kun je jouw creatieve creaties omzetten naar kwaliteit foto’s of tekstdocumenten. Daarnaast kun je ook gelijk via de LED-statusbalk de status van je printwerk in de gaten houden.

En wist je ook dat het printwerk tot wel 100 jaar mooi blijft?

Voordelen Canon PIXMA TS6350A 

 • Via de LED-statusbalk de status in één keer bekijken
 • Foto’s die tot wel 100 jaar goed blijven
 • Te bedienen vanaf je smartphone
 • Dubbelzijdig printen

Nadelen Canon PIXMA TS6350A 

 • Geen automatische documenten invoer

4. HP Envy Inspire 7920e

HP Envy Inspire 7920e

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

De HP Envy Inspire 7920e is de beste inktjetprinter voor de milieuvriendelijke mensen onder ons, doordat het ontwerp voor meer dan 45% is hergebruikt.

Ben jij een beetje duurzaam ingesteld? Dan zit je met deze All-in-One printer goed. Zo kun je automatisch dubbelzijdig printen en worden HP-chips zoveel mogelijk hergebruikt.

En wist je ook al dat je met HP+ voor elke geprinte pagina een bos kunt beschermen of herstellen? Zo ben je productief en tegelijkertijd duurzaam bezig.

Voordelen HP Envy Inspire 7920e

 • Foto’s en documenten van hoge kwaliteit
 • Automatisch dubbelzijdig printen
 • Ontwerp is duurzaam
 • Milieuvriendelijk

Nadelen HP Envy Inspire 7920e

 • Printsnelheid ligt niet hoog

5. Epson Expression Premium XP-6000

Epson Expression Premium XP-6000

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Met de Epson Expression Premium XP-6000 heb je de beste familie inktjetprinter voor in huis, doordat het draadloos met meerdere apparaten tegelijk bedient kan worden.

Deze All-in-One familie printer onderscheidt zich met een vijfkleuren set, één meer dan de gemiddelde inktjetprinter in dit prijssegment. Daarnaast kun je doormiddel van verwisselbare cartridges en automatisch dubbelzijdig printen, besparen op onderhoudskosten.

Weet je eigenlijk waardoor die foto’s levendiger overkomen? Nou, dat komt dus door extra toevoeging van een zwart pigmentinktset.

Voordelen Epson Expression Premium XP-6000 

 • Automatisch dubbelzijdig printen en verwisselbare cartridges
 • Draadloos bedienen met meerdere apparaten
 • Twee papierladen aan de voorzijde
 • Vijfkleuren set

Nadelen Epson Expression Premium XP-6000 

 • Printsnelheid is traag

Hoeveel soorten Inktjet Printers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 inktjet printers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de Inktjet Printers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste inktjet printers zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>