fbpx

Publicatie datum: 10 maart, 2023

Door: Sam

Best Geteste Printer voor Thuis

Best geteste Printer voor thuis

Canon PIXMA MG3650S - All-in-One Printer - Wit

Ben jij op zoek naar de beste printer voor thuis? Wij hebben tientallen verschillende printers onderworpen aan de ultieme beste printer test. Hierbij hebben wij gekeken naar verschillende belangrijke criteria. Uit deze test is overduidelijk gebleken dat de Canon PIXMA MG3650S - All-in-One Printer - Wit de beste optie van dit moment is.

De Canon PIXMA MG3650S - All-in-One Printer kan namelijk in 1 minuut 25 pagina's printen in zowel kleur als zwart/wit thema. Daarnaast maak je gemakkelijk verbinding via je smartphone, laptop of tablet. Ook kan deze printer automatisch dubbelzijdig afdrukken.

De beste prijs van deze printer vind je via de onderstaande button!

Het vinden van de beste printer voor thuis kan een flinke klus zijn. Er zijn namelijk printers in allerlei verschillende prijsklassen en categorieën. Ook beschikt elke printer over net weer andere specificaties. Daarnaast wil je niet teveel geld uitgeven aan een printer, maar wil je tegelijkertijd een miskoop voorkomen.

Om die reden hebben wij van Top-X dit artikel over de beste printer voor thuis geschreven. Hierbij hebben wij meer dan 10 verschillende printers met elkaar vergeleken om zo de beste opties in onze top 5 op te kunnen nemen. Ook hebben wij onderzocht welke criteria belangrijk zijn bij het uitkiezen van de juiste printer.

Bij het uitvoeren van onze beste printer voor thuis test hebben wij ook gekeken naar de reviews van andere consumenten. Hierdoor zijn de producten uit onze top 5 gebaseerd op ons eigen onderzoek in combinatie met reviews van andere consumenten. Benieuwd naar onze top 5 en waar je op moet letten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

25

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Printers voor Thuis

Best geteste Printer voor thuis

Beste koop printer voor thuis
1. Canon PIXMA MG3650S - All-in-One Printer - Wit

Epson EcoTank ET-2720 - All-in-One Printer

Beste printer voor thuis wifi
2. Epson EcoTank ET-2720 - All-in-One Printer

HP ENVY 6020e All-in-One Printer

Beste printer voor thuiskantoor
3. HP ENVY 6020e All-in-One Printer

Canon PIXMA TS3450 - All-in-One Printer / Zwart

Beste printer voor thuisgebruik
4. Canon PIXMA TS3450 - All-in-One Printer / Zwart

HP DeskJet 3760 - All-in-One Printer

Beste budget printer voor thuis
5. HP DeskJet 3760 - All-in-One Printer

Top 10 Beste Printers voor Thuis

Wil je direct weten hoe de Top 10 Printers voor Thuis eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Deze Top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een printer voor thuis?

Maar waar moet je dan op letten bij het aanschaffen van een printer voor thuis? Er zijn verschillende belangrijke criteria om naar te kijken bij het kopen van een printer. Deze criteria zijn vaak volledig afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Zo zijn er printers uit verschillende prijsklassen en categorieën. Deze beschikken allemaal over verschillende specificaties.

Hieronder hebben wij de belangrijkste criteria op een rijtje gezet. Deze criteria hebben wij ook getest in onze beste printer voor thuis test. Ook zijn dit dezelfde criteria als getest in de beste printer voor thuis volgens de consumentenbond test. Door rekening te houden met deze criteria verklein jij de kans op een miskoop. 

Bluetooth/Wifi

Geen zin om constant je computer of laptop aan te sluiten op de printer of wil je printen vanaf je telefoon? Dan kan het handig zijn om te kijken naar de functies waarover een printer beschikt. Zo beschikken de meest moderne printers over een wifi en bluetooth functie. Met deze functie kun je vanaf je telefoon rechtstreeks printen.

Door verbinding te maken met het wifi netwerk of een bluetooth verbinding is het mogelijk om vanaf elk elektronisch apparaat te printen. Deze printers hoeven niet eens extreem duur te zijn omdat bijna elk model over deze functies beschikt. Bekijk wel goed of de gewenste printer hier ook daadwerkelijk over beschikt.

Printer soorten

Naast de verschillende merken printers die je hebt zijn er ook ontzettend veel type printers. Zo heb je alles-in-1 kleuren printen, zwart-wit printers en foto printers. Het kan daarom goed zijn om naar de beste printer merken te kijken zoals Canon, Epson, HP of andere kwaliteit merken.

Elke printer specialiseert zich in een bepaald onderdeel. Let hier dan ook goed op bij het kopen van een printer. Ook elk merk heeft zijn eigen specialisaties en nadelen. In onze vergelijking verderop in dit artikel wordt dit vrij snel duidelijk.

Functies

Zoals eerder benoemd beschikt elke printer over andere functies. Zo heeft de ene een bluetooth of wifi functie en kan de andere in kleur of dubbelzijdig printen. Het is dus belangrijk om jouw wensen en voorkeuren voor een printer goed in kaart te brengen voordat je zomaar een printer aanschaft. Hierdoor voorkom jij een miskoop!

In onze product omschrijvingen verderop in dit artikel hebben wij voor elke printer de belangrijkste functies op een rijtje gezet. Zit jouw printer er niet tussen? Kijk dan in de product omschrijving van het product op de desbetreffende website over welke functies deze laptop beschikt.

Prijsklassen

Als laatste is het ook belangrijk om naar de prijsklassen van de printers voor thuis te kijken. Er zijn namelijk printers uit allerlei verschillende soorten prijsklassen. Hierdoor kan het soms lastig zijn om de juiste keuze te maken. Een duurdere variant beschikt namelijk over betere functies dan een goedkoperen variant.

Toch is het lang niet altijd nodig om een dure printer voor thuis aan te schaffen. Tegenwoordig krijg je voor relatief weinig geld al een goeie printer. Wil jij echter alle functies dan kan het verstandig zijn om niet te bezuinigen op een printer en een duurdere variant aan te schaffen.

In onze top 5 hebben wij printers uit alle prijsklassen op een rijtje gezet.


Wat is de Beste Printer voor Thuis van 2023? 

Het laatste en tevens belangrijkste onderdeel van dit artikel is de door ons gemaakte top 5 beste printers van dit moment. Hierbij hebben wij elke printer voor thuis voorzien van een korte product omschrijving waarbij wij de voor- en nadelen van elk model hebben benoemd. Hierdoor weet je precies wat de sterktes en zwaktes van elke printer zijn.

Bij het uitvoeren van onze beste printer voor thuis test hebben wij de bovenstaande criteria getest maar ook hebben wij de functionaliteiten, prijs/kwaliteit en het gebruiksgemak van de printers getest. De eindbeoordeling is daarom gebaseerd op een combinatie van de geteste criteria en de geanalyseerde reviews van andere consumenten. Benieuwd? Lees snel verder!

1. Canon PIXMA MG3650S - All-in-One Printer - Wit

Best geteste Printer voor thuis

9.7

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Uit onze beste printer voor thuis test is duidelijk gebleken dat de Canon PIXMA MG3650S - All-in-One Printer - Wit de beste all-in-one printer van dit moment is. Met jouw smartphone, tablet of computer maak jij gemakkelijk verbinding met de printer om jouw documenten binnen no time uit te printen. 

Deze printer beschikt over meerdere functies waardoor jij razendsnel kunt printen, kopiëren en scannen. Ook levert de Canon PIXMA MG3650S - All-in-One Printer - Wit ontzettend goede kwaliteit foto's zonder witranden. De printer maakt het ook mogelijk om dubbelzijdig te printen wat jouw tijd en geld bespaart.

Door gebruik te maken van de XL inktcartridges van Canon bespaar jij ook nog eens ontzettend veel inkt. De Canon PIXMA MG3650S - All-in-One Printer - Wit wordt geleverd met 2 installatie-cartridges en een netsnoer. Daarnaast worden er handige documenten en handleidingen meegeleverd om de printer te installeren. 

Kortom met deze printer haal je een echte topper in huis. Printen was nog nooit zo simpel. Benieuwd naar de prijs? Klik op de bovenstaande button!

Voordelen Canon PIXMA MG3650S - All-in-One Printer - Wit

 • Print in 1 minuut 25 pagina's
 • Printen kan zwart/wit en in kleur
 • All-in-one printer

Nadelen Canon PIXMA MG3650S - All-in-One Printer - Wit

 • Geen

2. Epson EcoTank ET-2720 - All-in-One Printer

Epson EcoTank ET-2720 - All-in-One Printer

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op zoek naar een duurdere variant printer voor thuis? Deze luxe printer voor thuis beschikt over alle functies die jij nodig hebt. Hierdoor hoef je nooit meer te stressen over een printer die het niet doet of niet goed print. Door de nieuwste generatie EcoTank printer bespaar jij tot 90% van je intkosten.

Daarnaast beschikt de Epson EcoTank ET-2720 - All-in-One Printer over de functies om te kunnen scannen, printen en kopiëren. Ook is de printer voor thuis gemakkelijk te besturen door middel van het ingebouwde LCD-scherm.

De Epson EcoTank ET-2720 - All-in-One Printer maakt het mogelijk om in 4 verschillende inkt kleuren te printen en heeft een capaciteit voor 100 papieren. De printsnelheid van deze printer ligt tussen de 25 en 40 pagina's per minuut bij zwart wit documenten en 25 pagina's bij het printen van kleur documenten.

Voordelen Epson EcoTank ET-2720 - All-in-One Printer

 • Printsnelheid van 25 tot 40 pagina's per minuut
 • Stille printer die amper geluid maakt
 • Printen, scannen en kopiëren

Nadelen Epson EcoTank ET-2720 - All-in-One Printer

 • USB kabel niet meegeleverd

3. HP ENVY 6020e All-in-One Printer

HP ENVY 6020e All-in-One Printer

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op zoek naar de beste thuisprinter van HP? Dan zoek je de HP ENVY 6020e All-in-One Printer. Deze all-in-one printer maakt het mogelijk om te scannen, printen en kopiëren. Dit kan allemaal gemakkelijk door de ingebouwde draadloze functie waarmee jij via Apple AirPrint kan printen.

De HP ENVY 6020e All-in-One Printer maakt het daarnaast mogelijk om zwart/wit en in kleur te printen. De printer is wel iets langzamer dan de andere variant printers. Bij een printsnelheid van meer dan 10 pagina's kan je beter naar een andere printer kijken.

Wel beschikt deze printer over een handige functie waarmee jij de printer via een app op je mobiel kunt bedienen. Door op de bovenstaande button te klikken vind je de beste prijs van deze HP ENVY 6020e All-in-One Printer.

Voordelen HP ENVY 6020e All-in-One Printer

 • Draadloos printen via Apple Airprint
 • Werkt ontzettend goed via WiFI
 • Voor printen, kopiëren en scannen

Nadelen HP ENVY 6020e All-in-One Printer

 • Niet al te snel met printen

4. Canon PIXMA TS3450 - All-in-One Printer / Zwart

Canon PIXMA TS3450 - All-in-One Printer / Zwart

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

De Canon PIXMA TS3450 - All-in-One Printer / Zwart is een multifunctionele printer welke voor thuis en op kantoor gebruikt kan worden. De printer is zeer gemakkelijk te installeren en kan bediend worden via je smartphone. Met deze printer is het mogelijk om tot 25 pagina's per minuut te printen in kleur of in zwart/wit. 

Met de Canon PIXMA TS3450 - All-in-One Printer / Zwart is het mogelijk om 2 inktpatronen te gebruiken. Ook beschikt de printer niet over een bluetooth verbinding maar wel is het mogelijk om te verbinden doormiddel van een draadloze verbinding. 

De Canon PIXMA TS3450 - All-in-One Printer / Zwart beschikt over een LCD display waarmee jij gemakkelijk de gewenste instellingen van de printer kunt instellen. De beste prijs van deze printer vind je via de bovenstaande button!

Voordelen Canon PIXMA TS3450 - All-in-One Printer / Zwart

 • Beschikt over een LCD display
 • Beschikt voor USB ingangen
 • Eenvoudig in gebruik

Nadelen Canon PIXMA TS3450 - All-in-One Printer / Zwart

 • Geen bluetooth functie

5. HP DeskJet 3760 - All-in-One Printer

HP DeskJet 3760 - All-in-One Printer

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op zoek naar de beste budget printer voor thuis? Dan is de HP DeskJet 3760 - All-in-One Printer de beste optie. Deze budget printer is namelijk vrij goedkoop maar beschikt wel over de meest handige functies. Zo kan deze compacte printer scannen, kopiëren en printen. Met de Instant Inkt van HP zorg je er tevens voor dat je nooit zonder inkt komt te zitten.

Daarnaast maakt de HP DeskJet 3760 - All-in-One Printer het mogelijk om tot 25 pagina's per minuut te printen. Met de HP Smart App kun je gemakkelijk foto's en video's printen rechtstreeks vanaf je telefoon of tablet.

Bij de HP DeskJet 3760 - All-in-One Printer wordt een stroomkabel, handleiding en bijbehorende setup-cartridges meegenomen. Meer informatie weten? Klik op de bovenstaande button!

Voordelen HP DeskJet 3760 - All-in-One Printer

 • Gemakkelijk in te stellen
 • Weegt vrij weinig
 • Heldere display

Nadelen HP DeskJet 3760 - All-in-One Printer

 • Snoer is wat aan de korte kant

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel printers voor thuis hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten printers voor thuis getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de printers voor thuis op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste printers voor thuis op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>