fbpx

Publicatie datum: 9 augustus, 2023

Door: Thea

Best Geteste IJsblokjesvorm

KitchenLove IJsblokjesvorm

KitchenLove IJsblokjesvorm

Met de KitchenLove IJsblokjesvorm heb jij altijd de beschikking tot heerlijke ijskoude drankjes. Je kunt namelijk 80 ijsblokjes maken. Ideaal als je een feestje geeft of zelf lekker veel koud wilt drinken. De ijsblokjesvormen hebben een deksel waardoor niks kan lekken. Scheelt een hoop opruim werk. Door de flexibele materialen haal je de ijsblokjes er makkelijk uit en kun je snel genieten van een koud glas drinken. Kortom, onze favoriet van 2023!

Tijdens het warme weer is niks lekkerder dan een gekoeld glas met drinken. Het probleem is echter dat ijsklontjes vaak uitverkocht zijn tijdens de warme dagen.

Daarnaast kost het elke keer geld om ijsklontjes te kopen. Met een ijsklontjesvorm betaal je eenmalig voor je ijsklontjes. Want daarna kan je ze gewoon maken met je eigen vriezer.

Om die reden hebben wij van Top-x een ijsklontjesvorm test uitgevoerd. De test resultaten hebben wij samengevoegd in een handige top 5. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

38

 Ervaringen gecheckt

15

Webshops vergeleken


Top 5 Beste IJsblokjesvormen

KitchenLove IJsblokjesvorm

Beste Koop IJsblokjesvorm
1. KitchenLove IJsblokjesvorm

Nafura® Siliconen Ijsblokjesvorm

Beste 4 Stuks IJsblokjesvorm
2. Nafura® Siliconen Ijsblokjesvorm

Dykemann Ijsblokjesvorm Rond

Beste Ronde IJsblokjesvorm 
3. Dykemann Ijsblokjesvorm Rond

ATV PERFECTUM IJsballen

Beste Wiskey IJsblokjesvorm
4. ATV PERFECTUM IJsballen

Roegaarden ijsblokjesvorm

Beste Budget IJsblokjesvorm
5. Roegaarden ijsblokjesvorm

Top 10 Beste Kleine IJsblokjesvormen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste ijsblokjesvormen. Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit de ijsblokjesvorm test 2023!


Waar moet op je letten bij het kopen van een IJsblokjesvorm? 

Na het zien van onze top 5 wil je misschien wel meteen een ijsblokjesvorm kopen. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen, want het kopen van een ijsblokjesvorm is makkelijker gezegd dan gedaan. 

Om jou te helpen met het vinden van een goede ijsblokjesvorm hebben wij een aantal punten opgesteld. Wij raden je aan om deze punten goed door te lezen, want zo kun je een miskoop voorkomen. 

Als je na het lezen van deze punten nog wat extra informatie wil over een goede ijsblokjesvorm, raden wij je aan om te kijken naar de beste ijsblokjesvorm volgens de consumentenbond. 

Hoeveel ijsblokjes zitten erin?

Dit klinkt misschien heel logisch om naar te kijken, maar wordt toch vaak over het hoofd gezien. Want hoeveel ijsblokjes heb je nou echt nodig? Dat is natuurlijk een moeilijke vraag, maar wel belangrijk. 

Want als jij een ijsblokjesvorm koopt waar veel ijsblokjes in kunnen dan zal dat veel ruimte in beslag nemen in je vriezer. Dit is dus weggegooide ruimte als je er niet zoveel nodig hebt. Kijk daarom goed hoeveel je denkt er nodig te hebben.

Materiaal

Ook is het altijd handig om te kijken naar het materiaal van de ijsblokjesvorm. De meeste vormen zijn gemaakt van een soort plastic of siliconen. Afhankelijk van je voorkeur voor een bepaald materiaal kun je een ijsblokjesvorm kopen. 

Design

Er zijn natuurlijk verschillende designs op de markt. Dat is ook niet gek met hoeveel producten er aan geboden worden. Echter heeft elk design zo zijn voor- en nadelen.

Als jij bijvoorbeeld een langwerpige ijsblokjesvorm wilt hebben zal je er minder ijsblokjes in kunnen doen dan een brede. Dit zijn allemaal keuzes die je moet overwegen.

Soort ijsblokje

Als derde is het belangrijk om te kijken naar welk soort ijsblokje wil je hebben. Want iedereen kent de wel bekende vierkante ijsblokjes. Alleen deze kunnen natuurlijk ook in verschillende groottes komen.

Daarnaast heb je ook nog ronde ijsblokjes die ideaal zijn omdat je daar er veel van kunt maken. Dan is er ook nog een ijsblokjes voor whiskey. Die zijn niet handig als je een drankje wilt koelen.


Wat is de beste IJsblokjesvorm van 2023? 

We zijn alweer aangekomen bij het laatste gedeelte van dit artikel, maar het is zeker de moeite waard om nog even verder te lezen. Je bent namelijk aangekomen bij onze uitgebreide top 5. 

In deze top 5 komen alle door ons geselecteerde producten nog een keer voorbij. Dit keer zijn alle producten voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. 

Ook hebben wij verschillende type ijsblokjesvormen geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een goede ijsblokjesvorm tussen zit. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan snel verder! 

1. KitchenLove IJsblokjesvorm

KitchenLove IJsblokjesvorm

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

9.3

Op de eerste plaats van de ijsblokjesvorm test staat de KitchenLove IJsblokjesvorm. Met deze ijsblokjesvorm kan je zeer makkelijk ijsblokjes maken voor elke gelegenheid.

Je krijgt bij de aankoop van dit product 2 bakken waar je ijsklontjes in kan maken. Deze kunnen beide 40 ijsblokjes bevatten. Zo kun je er in totaal 80 maken.

De doosjes zijn gemaakt van siliconen wat zeer flexibel is waardoor je ze er heel makkelijk eruit kunt halen. Met de deksel lekt er helemaal niks meer. En je kunt ze daardoor zeer makkelijk stapelen.

Na gebruik kun je ze schoonmaken in vaatwasser. Hierdoor hoed je helemaal niks met de hand af te wassen.

Voordelen KitchenLove IJsblokjesvorm

 • BPA-vrij
 • Zit een deksel op
 • IJsblokjes gaan er gemakkelijk uit
 • Kan in de vaatwasser

Nadelen KitchenLove IJsblokjesvorm

 • Kan na veel gebruik een scheurtje in komen

2. Nafura® Siliconen Ijsblokjesvorm

Nafura® Siliconen Ijsblokjesvorm

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Heb jij een smalle vriezer, maar wilt wel veel ijsblokjes hebben? Dan is de Nafura® Siliconen Ijsblokjesvorm een zeer goede optie voor je. 

In een ijsblokjesvorm kunnen maar liefst 14 ijsblokjes. Je krijgt echter 4 ijsblokjesvormen waardoor je in totaal 56 ijsblokjes kan maken. Zo hoef je ze niet allemaal in een keer uit de vriezer te halen.

De ijsblokjesvormen kan je gemakkelijk op elkaar stapelen in de vriezer. Zo neem je niet zoveel ruimte in beslag, maar heb je wel veel ijsblokjes.

Net als de nummer 1 is dit product ook gemaakt van siliconen. Dit zorgt ervoor dat je de ijsblokjes heel gemakkelijk uit krijgt. Ideaal als je snel koud drinken wilt.

Voordelen Nafura® Siliconen Ijsblokjesvorm

 • 4 ijsblokjesvormen
 • Kunnen op elkaar gestapeld worden
 • Makkelijk in gebruik
 • Multifunctioneel

Nadelen Nafura® Siliconen Ijsblokjesvorm

 • Je moet meerdere ijsblokjesvormen vullen voor veel ijsblokjes

3. Dykemann Ijsblokjesvorm Rond

Dykemann Ijsblokjesvorm Rond

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Met de Dykemann Ijsblokjesvorm Rond kan jij heerlijke ijsblokjes maken. Het voordeel hiermee is dat je er zeer veel kunt maken.

Doordat de ijsblokjes een ronde voor hem kunnen er zeer veel ijsblokjes in de vriezer. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een barbecue hebt en iedereen wilt verkoeling in zijn of haar drankje.

Natuurlijk wil je niet elke keer naar de vriezer lopen om ijsblokjes te pakken. Daarom krijg je er een bakje met een tangetje bij. Zo pak je de ijsblokjes op een hygiënische manier.

Voordelen Dykemann Ijsblokjesvorm Rond

 • Er kunnen 99 ijsblokjes gemaakt worden
 • Ronde ijsblokjes
 • Inclusief een bak en een tangetje
 • 3 ijsblokjesvormen

Nadelen Dykemann Ijsblokjesvorm Rond

 • IJsblokjes kunnen klein zijn

4. ATV PERFECTUM IJsballen

ATV PERFECTUM IJsballen

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.7

Functionaliteiten

9.0

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben jij een whiskey liefhebber of hou je gewoon van ijs in je drankje? Dan is de ATV PERFECTUM IJsballen de perfecte oplossing voor altijd een koud glas.

In een goed glas whiskey hoor je een bol ijs te hebben. Door deze ijsblokjesvorm kan dat. Hij is 6 cm groot waardoor hij je drankje zeer lang gekoeld houdt.

Wil je het niet bij een glas houden of heb je een gast op bezoek dan kan je gewoon 4 ijsballen in de vriezer doen. Zo blijft elk glas lekker gekoeld.

Ben je zelf niet een groot fan van whiskey, dan is dit een perfect cadeau voor een whiskey liefhebber.

Voordelen ATV PERFECTUM IJsballen

 • Zeer grote ijsballen
 • Je krijgt 4 ijsblokjesvormen
 • Perfect cadeau
 • Makkelijk in gebruik

Nadelen ATV PERFECTUM IJsballen

 • Je hebt grote glazen nodig

5. Roegaarden ijsblokjesvorm

Roegaarden ijsblokjesvorm

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.0

Functionaliteiten

8.4

Prijs / kwaliteit

7.7

Op de laatste plaats staat de Roegaarden ijsblokjesvorm. Met deze ijsblokjesvorm heb je een zeer goed product voor een relatief lage prijs. Ideaal als je geld wilt besparen.

De ijsblokjesvorm werkt eigenlijk heel handig doordat het een doos is. Zo neemt het niet te veel ruimte in beslag en blijft alles in de doos. Ideaal als je niet veel ruimte hebt in de vriezer.

Onderaan de doos is er een opvangbak waar je al de ijsklontjes in kunt doen. Zo blijft alles schoon en kan je heel makkelijk ijsklontjes aan iedereen geven. Dit kan door de bijgeleverde ijsschep. Zo blijft het lekker hygiënisch.

Voordelen Roegaarden ijsblokjesvorm

 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Met een opvangbak
 • Inclusief een ijsschep
 • Makkelijk op te bergen

Nadelen Roegaarden ijsblokjesvorm

 • Ijsblokjes kunnen klein aanvoelen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel ijsblokjesvormen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten ijsblokjesvormen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de ijsblokjesvormen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste ijsblokjesvorm op dit moment is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>