fbpx

Publicatie datum: 17 januari, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Whiskeyglazen

2BEHOME® Whiskey set met 2 whiskey glazen

2BEHOME® Whiskey set met 2 whiskey glazen

De beste koop whiskeyglazen van dit moment zijn volgens onze beste whiskeyglazen test overduidelijk de 2BEHOME® Whiskey set met 2 whiskey glazen.

De 2BEHOME® Whiskey set met 2 whiskey glazen beschikt namelijk over een premium kwaliteit voor een relatief lage prijs. De prijs-/kwaliteitsverhouding van deze whiskey set is daarom uitstekend. Verder zijn de glazen zeer stevig en komen zij in een mooie kist met whiskey stenen, knijptang en opbergzakje.

Meer weten over deze beste whiskeyglazen? Klik dan gauw op de onderstaande knop!

Ben jij een echte whiskey liefhebber? Dan zijn een paar goede whiskeyglazen een echte must have voor jou. Met whiskeyglazen kun jij namelijk in stijl genieten van je favoriete whiskey. Whiskeyglazen zijn er in allerlei vormen en met verschillende extra's zoals whiskey stenen, opbergzakjes, opbergdoos, knijptang etc.

Ook vind je whiskeyglazen in allerlei prijsklassen. Het vinden van de beste whiskeyglazen voor bij jou thuis kan dus best een lastige opgave zijn. Wij van Top-X helpen jou daarom graag bij het maken van de beste keuze.

In dit artikel ontdek je de beste whiskeyglazen van dit moment en meer. Na het uitvoeren van onze beste whiskeyglazen test hebben wij namelijk een handige top 5 beste whiskeyglazen weten op te stellen. Ook weten wij precies wat de belangrijkste aandachtspunten zijn bij het aanschaffen van een paar goede whiskeyglazen.

Benieuwd welke whiskeyglazen het beste zijn en waar je op moet letten? Wacht dan niet langer en lees gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

26

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

41

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Whiskeyglazen

2BEHOME® Whiskey set met 2 whiskey glazen

Beste koop whiskeyglazen
1. 2BEHOME® Whiskey set met 2 whiskey glazen

GDLF® Kristal Whiskey Glazen Set

Beste kristallen whiskeyglazen
2. GDLF® Kristal Whiskey Glazen Set

Whisiskey Luxe Whiskey Set 2 glazen

Beste whiskeyglazen set
3. Whisiskey Luxe Whiskey Set 2 glazen

Whisiskey Luxe Whiskey Set 1 glas

Beste whiskeyglazen cadeau
4. Whisiskey Luxe Whiskey Set 1 glas

VDN Donella Whiskey Glazen Set

Beste handgeblazen whiskeyglazen
5. VDN Donella Whiskey Glazen Set


Top 10 Beste Whiskeyglazen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste whiskeyglazen! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van whiskeyglazen?

Wil jij graag whiskeyglazen kopen? Dan helpen onderstaande aandachtspunten jou bij het maken van de beste keuze. Niet alle whiskeyglazen beschikken namelijk over dezelfde kwaliteit en ook zijn er verschillende extra's die je samen met de whiskeyglazen kunt aanschaffen. Koop dus niet zomaar een whiskeyglazen aanbieding, maar vergelijk meerdere opties.

Hieronder vind je de belangrijkste aandachtspunten uit onze beste whiskeyglazen test. Door rekening te houden met deze criteria verklein jij gemakkelijk de kans op een miskoop. Onderstaande criteria zijn namelijk ook getest in de beste whiskeyglazen volgens de consumentenbond test.

Materiaal

Een eerste belangrijke criteria om rekening mee te houden is het materiaal waarvan de whiskeyglazen gemaakt zijn. Het materiaal waarvan whiskeyglazen gemaakt zijn zegt namelijk veel over de kwaliteit van de glazen. Zo mag je bijvoorbeeld geen whiskey drinken uit een plastic glas omdat dit de smaak van de whiskey aantast.

Whiskeyglazen zijn daarom altijd van glas. De beste kwaliteit whiskeyglazen zijn vaak gemaakt van kristalglas. In onze top 5 ontdek je allerlei soorten whiskeyglazen welke alle uit goede kwaliteit materialen bestaan.

Extra's

Ook kun je letten op allerlei extra's die meegeleverd kunnen worden bij whiskeyglazen. Denk bijvoorbeeld aan whiskey stenen, onderzetters, een opbergbox, fluwelen opbergzakje etc. Al deze extra's kunnen een leuke toevoeging zijn op jouw whiskey beleving.

Iedere accessoire heeft namelijk zijn eigen functie en wordt vaak gebruikt in combinatie met deze whiskeyglazen. Bekijk daarom altijd of je deze extra's ook wilt hebben en of deze meegeleverd worden bij de gewenste whiskeyglazen.

Prijsklassen

Als laatste kun je letten op de verschillende prijsklassen. Zo zijn er hele goedkope whiskeyglazen maar ook zeer dure opties. Afhankelijk van jouw budget is een bepaalde optie daarom het beste. Wil jij graag extra's bij jouw whiskeyglas? Bedenk dan dat het soms voordeliger kan zijn om een set aan te schaffen.

Het los aanschaffen van deze whiskey accessoires kan soms onnodig duur zijn. Bedenk daarom vooraf goed of je ook extra's wilt zoals whiskey stenen of een opbergdoos.


Wat zijn de beste whiskeyglazen?

Maar welke whiskeyglazen zijn het beste? Deze veel voorkomende vraag wordt hieronder beantwoord. Na het vergelijken van tientallen whiskeyglazen weten we namelijk precies wat de beste opties van dit moment zijn. Hieronder ontdek je daarom de beste whiskeyglazen uit verschillende prijsklassen en rubrieken. 

Hieronder vind je de 5 beste whiskeyglazen van dit moment. Om de keuze voor jou nog makkelijker te maken vind je voor ieder whiskeyglas uit onze top 5 een korte product omschrijving. Hierbij zijn ook de voor- en nadelen van iedere optie benoemd. De eindscore hebben wij opgesteld op basis van onze eigen vergelijking en reviews van andere consumenten.

1. 2BEHOME® Whiskey set met 2 whiskey glazen

2BEHOME® Whiskey set met 2 whiskey glazen

9.5

Eindbeoordeling

Materiaal

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

De beste koop whiskeyglazen van 2023 zijn volgens onze vergelijking de 2BEHOME® Whiskey set met 2 whiskey glazen. Deze whiskeyglazen set beschikt namelijk over een zeer goede kwaliteit en verschillende handige extra's. Zo komen de twee whiskeyglazen in en mooie cadeauverpakking waardoor zij ook ideaal zijn om cadeau te doen.

De 2BEHOME® Whiskey set met 2 whiskey glazen wordt daarnaast geleverd met 6 whiskey stones om de whiskey beleving nog completer te maken. Ook ontvang je een knijptang en opbergzakje waarmee je de whiskey stenen kan verplaatsen en in op kan slaan.

De glazen van deze whiskeyglazen set zijn ontzettend stevig. Ook de whiskey stenen beschikken over een uiterst goede kwaliteit. Zo zijn de whiskey stenen gemaakt van roestvrij staal. Verder smelten zij niet en zijn zij anti-kras waardoor de gazen krasvrij blijven.

Voordelen 2BEHOME® Whiskey set met 2 whiskey glazen

 • De whiskeyglazen zijn zeer stevig en gaan daarom lang mee
 • De whiskeyglazen komen in een leuke verpakking waardoor zij ook ideaal zijn om cadeau te doen
 • De whiskey stenen hebben een antikrasfunctie waardoor het glas kras-vrij blijft
 • Bij deze whiskeyglazen worden ook een knijptang en opbergzakje meegeleverd

Nadelen 2BEHOME® Whiskey set met 2 whiskey glazen

 • Je ontvangt niet alleen de whiskeyglazen dus de prijs is wat hoger

2. GDLF® Kristal Whiskey Glazen Set

GDLF® Kristal Whiskey Glazen Set

9.2

Eindbeoordeling

Materiaal

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats is de GDLF® Kristal Whiskey Glazen Set geëindigd. De whiskey glazen uit deze set beschikken namelijk over een zeer goede kwaliteit doordat zij gemaakt zijn van kristallen. Ook ontvang je bij aanschaf van deze whiskeyglazen set een certificaat en komt deze set in een leuke giftbox

De GDLF® Kristal Whiskey Glazen Set is daarmee ook ideaal om cadeau te doen. Met deze goede whiskeyglazen geniet je van jouw favoriete whiskey op een zeer luxe manier. De whiskeyglazen hebben namelijk een luxe uitstraling en zijn 100% lood-vrij. 

De GDLF® Kristal Whiskey Glazen Set kan gratis geretourneerd worden wanneer je er niet tevreden mee bent. Ook zijn de whiskeyglazen vaatwasserbestendig. Dit is namelijk 3000x getest door de producent en de glazen behielden de kwaliteit die zij hadden.

Voordelen GDLF® Kristal Whiskey Glazen Set

 • Dankzij de luxe verpakking ook ideaal om cadeau te doen
 • Het glas van deze whiskeyglazen is van hoogwaardig kristal gemaakt
 • De whiskeyglazen zijn 100% lood-vrij
 • De whiskeyglazen zijn vaatwasserbestendig

Nadelen GDLF® Kristal Whiskey Glazen Set

 • Je ontvangt geen extra's zoals whiskey stenen

3. Whisiskey Luxe Whiskey Set

Whisiskey Luxe Whiskey Set

8.9

Eindbeoordeling

Materiaal

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Als derde hebben wij de Whisiskey Luxe Whiskey Set verkozen tot beste whiskeyglazen set van 2023. Deze whiskeyglazen worden namelijk ook weer geleverd in een ontzettend mooie en luxe giftbox. Hierdoor zijn zij ideaal om zelf te genieten, maar ook ontzettend leuk om cadeau te doen.

Bij deze whiskeyglazen ontvang je naast een geschenkdoos ook allerlei leuke extra's. Je ontvangt namelijk 8 whiskey stenen welke jij kunt gebruiken om op een zeer luxe manier te genieten van jouw favoriete whiskey. Verder wordt er ook een ijstang meegeleverd waarmee jij jouw whiskey kunt voorzien van ijs en waarmee je de whiskey stenen gemakkelijk kunt verwijderen.

Verder worden er twee houten onderzetters meegeleverd en een opbergzakje waarin jij de whiskey stenen kunt bewaren. Wil je meer weten over deze goede whiskeyglazen? Klik dan op de knop hierboven!

Voordelen Whisiskey Luxe Whiskey Set

 • De whiskeyglazen worden geleverd in een luxe geschenkdoos
 • Naast whiskeyglazen ontvang je ook whiskey stenen, onderzetters, een knijptang en een opbergzakje
 • De granieten stenen smelten niet
 • Dankzij het granieten materiaal waarvan de stenen zijn gemaakt houden zij de kou goed vast

Nadelen Whisiskey Luxe Whiskey Set

 • Je betaalt meer omdat je een volledige whiskey glazen set ontvangt

4. Whisiskey Luxe Whiskey Set 1 glas

Whisiskey Luxe Whiskey Set

8.4

Eindbeoordeling

Materiaal

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Als vierde is de Whisiskey Luxe Whiskey Set 1 glas verkozen tot beste whiskeyglazen cadeau. Bij aanschaf van dit whiskeyglas ontvang je namelijk een glas met allerlei leuke extra's. Je ontvangt namelijk ook een leuke geschenkdoos waardoor je dit whiskeyglas cadeau kunt doen.

De geschenkdoos bevat naast een whiskeyglas ook andere leuke extra's zoals een onderzetter, ijstang, fluwelen opbergzak en whiskey stenen. Op die manier kun jij door deze whiskeyglazen set aan te schaffen, zo goed mogelijk genieten van een heerlijk glas whiskey.

De luxe houten bewaardoos beschikt ook nog eens over een ontzettend mooi ontwerp. Hierdoor kun jij de opbergdoos gemakkelijk opbergen, maar ook kun jij hem gewoon in het zicht laten staan dankzij de luxe uitstraling.

Voordelen Whisiskey Luxe Whiskey Set 1 glas

 • Naast een whiskeyglas ontvang je ook nog extra's
 • Het whiskeyglas kan bewaard worden in een luxe opbergdoos
 • De whiskey stenen zijn van graniet en behouden hun kou dus goed

Nadelen Whisiskey Luxe Whiskey Set 1 glas

 • Je ontvangt maar een whiskeyglas

5. VDN Donella Whiskey Glazen Set

VDN Donella Whiskey Glazen Set

8.2

Eindbeoordeling

Materiaal

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste hebben wij ook de VDN Donella Whiskey Glazen Set opgenomen in onze top 5. Deze whiskeyglazen zijn namelijk handgeblazen. Ook zijn zij gemaakt van loodvrij kristalglas waardoor zij over een zeer goede kwaliteit beschikken. Deze whiskeyglazen gaan dus ontzettend lang mee.

Bij aanschaf van de VDN Donella Whiskey Glazen Set ontvang je 4 glazen waardoor jij gelijk jezelf en drie andere van een heerlijk glas whiskey kunt voorzien. Om die reden is de prijs-/kwaliteitsverhouding van de VDN Donella Whiskey Glazen Set ook zeer goed.

De uitstraling van deze whiskeyglazen is ook ontzettend mooi. Daarnaast houden zij fijn vast en hebben zij een ideale inhoud. De whiskeyglazen zijn zowel vaatwasserbestendig als vriezer bestendig. Meer weten over deze goede whiskeyglazen? Klik dan op de knop hierboven!

Voordelen VDN Donella Whiskey Glazen Set

 • Zeer duurzaam en flexibel
 • Waterafstotend doordat ze zijn geplastificeerd
 • Geschikt voor meerdere kaartspellen

Nadelen VDN Donella Whiskey Glazen Set

 • De duurste optie uit onze top 5

Hoeveel soorten whiskeyglazen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 whiskeyglazen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de whiskeyglazen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste whiskeyglazen zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>