fbpx

Publicatie datum: 21 maart, 2023

Door: Jack

Best Geteste Golftrolley

Beste golftrolley

Clicgear 4.0 Golftrolley - Silver

Op zoek naar de beste prijs-/kwaliteit golftrolley van het moment? De Clicgear 4.0 Golftrolley is de meest verkochte golftrolley ter wereld. De trolley is voorzien van een op hoogte-instelbare tas-steunen en is erg compact opvouwbaar. De 4.0 versie van Clicgear heeft een fraaier design en is nog praktischer gemaakt voor optimaal gebruiksgemak. Daarnaast weegt de trolley bijna niks doordat hij van aluminium is gemaakt. Ook ligt het grotendeel van het gewicht onderin waardoor de trolley zeer stabiel is. 

Een golftrolley is een must als je een dagje wilt gaan golfen. Je wilt niet je clubs, golfballen, en alle andere zaken die je nodig hebt tijdens een dagje golfen, met je mee tillen van de ene hole naar de andere hole. Een trolley is daarom een geweldige oplossing. Er zijn trolleys in verschillende soorten en maten. 

Golven wordt steeds populairder en dat is ook terug te zien in de vraag naar golftassen en golftrolleys. Doordat de vraag is toegenomen zijn er steeds meer merken die hun golftrolleys aan het verbeteren zijn. Wij zijn op zoek gegaan naar de beste trolleys op het moment zodat jij verzekert bent van een goede trolley. 

Tijdens onze zoektocht hebben wij verschillende merken getest. Sommige merken hebben ons zeer verrast en wij zijn daarom blij dat wij jou onze 5 best geteste golftrolleys mogen presenteren. Benieuwd naar welke trolleys dat zijn? Lees snel verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

15

 Ervaringen gecheckt

6

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Golftrolleys

Beste golftrolley

Beste Koop Golftrolley
1. Clicgear 4.0 Golftrolley - Silver

beste golftrolley

Beste Elektrische Golftrolley
2. KingCaddy Elektrische & Remote Golftrolley 2.0 - Zilver

beste golftrolley

Beste Opvouwbare Golftrolley
3. Big Max Autofold X Zwart Rood

beste golftrolley

Beste Duurzame Golftrolley
4. FastFold Flex 360 Golftrolley - Charcoal Zwart

beste golftrolley

Beste goedkope golftrolley
5. FastFold Force Golftrolley - Zwart

Top 10 Beste Golftrolleys

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire golftrolleys bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top golftrolleys bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Golftrolley?

Wij kregen vaak de vraag: Waar moet je op letten bij het kopen van een golftrolley en welke golftrolley past het beste bij mij? Speciaal daarom hebben wij een onderzoek gedaan naar de beste golftrolleys van dit moment. Bij dit onderzoek hebben wij gekeken naar verschillende criteria zoals gewicht, de kwaliteit, de duurzaamheid en het gebruiksgemak. 

Doordat er veel verschillende soorten golftrolleys zijn kan het soms lastig zijn om de juiste golftrolley te vinden. Met ons onderzoek hopen wij jou te helpen aan de perfecte golftrolley. Aan de hand van ons onderzoek hebben wij een top 5 opgesteld met de beste 5 golftrolleys van het moment. 

Bij deze top 5 hebben wij verschillende categorieën trolleys gekozen zodat er voor iedereen wat bij zit. Denk hierbij aan makkelijk opvouwbare-, elektrische- en lichtgewicht trolleys. Ook hebben wij bij dit onderzoek gekeken naar verschillende reviews om zo alleen de beste artikelen te selecteren.

Voordat je een golftrolley aanschaft is het handig om nog een paar dingen door te nemen. De punten waar op gelet moet worden zijn simpel maar er moet wel rekening mee gehouden worden. Zo zorg jij ervoor dat je geen miskoop doet.

Formaat en gewicht

Ten eerste is het belangrijk om naar het formaat en gewicht van de trolley te kijken. Niet alle trolleys zijn namelijk even groot en even sterk. Het is daarom belangrijk om te kijken of de trolley geschikt is voor jouw golftas. Zowel formaat als gewicht spelen daar een belangrijke rol in.

Ook is het belangrijk om te kijken naar het gewicht van de trolley. Sommige trolleys zijn namelijk wat zwaarder wat het gebruiksgemak wat minder makkelijk maakt. Voor sommige mensen zal dit niet veel uitmaken maar voor bijvoorbeeld ouderen is het handig dat zij een trolley hebben die zij makkelijk met zich mee kunnen nemen.

Materiaal

Een ander belangrijk punt om naar te kijken is het materiaal waarvan de trolley is gemaakt. Niet alle trolleys zijn namelijk van hetzelfde materiaal gemaakt en de ene kan dus zwaarder zijn dan de andere. Kijk daarom goed voordat je een trolley aanschaft hoe zwaar die is of van welk materiaal hij gemaakt is. Zo voorkom jij een miskoop!

Elektrisch of niet

Als laatste zijn er ook elektrische trolleys. Dit zijn perfecte trolleys voor mensen die niet te zwaar kunnen trekken of gewoon niet al te veel moeite willen doen. Speciaal voor deze mensen zijn er elektrische trolleys. Deze trolleys zijn wel een stuk duurder maar in ruil daarvoor krijg je wel veel meer gebruiksgemak.

Kijk daarom vooraf altijd goed of de trolley elektrisch is of niet. Een elektrische golftrolley brengt namelijk veel gemak met zich mee en het is het daarom waard om hier even iets langer bij stil te staan.


Wat is de beste Golftrolley van 2023? 

Wat is de beste golftrolley van 2023? Het antwoord op deze vraag vind je hieronder! Van alle golftrolleys die wij hebben getest hebben wij in onderstaande alinea een top 5 opgesteld. In deze top 5 hebben wij per product een uitgebreide beschrijving gegeven zodat jij precies weet welke golftrolley het beste bij jou past. In deze top 5 zitten alleen de allerbeste geteste golftrolleys in.

Ook hebben wij de reviews van andere meegenomen in onze beoordeling en hebben wij de producten allemaal op functionaliteit, prijs-/kwaliteit en gebruiksgemak beoordeeld. Als laatste hebben wij elk product een eindbeoordeling gegeven waardoor jij precies weet welke golftrolley het beste is.

Benieuwd naar welke 5 golftrolleys in onze top 5 zijn beland? Lees dan gauw verder!

1.  Clicgear 4.0 Golftrolley - Silver

Beste golftrolley

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben jij op zoek naar de beste golftrolley van dit moment? De Clicgear 4.0 Golftrolley is de verbeterde versie die jou voorziet van veel meer gebruiksgemak. Deze trolley is van duurzaam materiaal, weegt niet veel en is ook nog eens van goede kwaliteit. Daarnaast is de prijs-/kwaliteitsverhouding van deze trolley het allerbeste.

De trolley is voorzien van een in hoogte verstelbare golftas-houders voor zowel normale als junior golftassen. Ook bevat hij een verbeterd voorwiel uitlijning en beschikt hij over een scorekaart- en potloodhouder. Het design van de trolley is erg trendy en is erg robuust. De wielen zijn groot waardoor zij extra makkelijk over het gras en obstakels rollen. 

De trolley is in verschillende trendy kleuren verkrijgbaar. De afmetingen van de trolley in opgevouwen situatie zijn 60x38x33cm. Ook zijn de handgrepen instelbaar en gemaakt van een zachte stof. 

Voordelen Clicgear 4.0 Golftrolley - Silver

 • Goede kwaliteit
 • In meerdere kleuren
 • Lichtgewicht

Nadelen Clicgear 4.0 Golftrolley - Silver

 • Opvouwen kan eerste keer lastig zijn

2. KingCaddy Elektrische & Remote Golftrolley 2.0 - Zilver

beste golftrolley

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op zoek naar de beste elektrische trolley? De KingCaddy Elektrisch & Remote Golftrolley is een trolley die voorzien is van elektrisch aangedreven wielen. Hierdoor is het mogelijk om door middel van de meegeleverde remote, de golftrolley te besturen. Hierdoor hoef jij zelf geen moeite te doen om jouw golftas van punt A naar punt B te brengen.

Naast dat deze trolley elektrisch aangedreven is, is deze trolley ook voorzien van alle handige dingen die jij nodig hebt. Denk hierbij aan een golfballenhouder en verstelbare golftas houder. Het frame is gemaakt van aluminium waardoor de trolley extra licht is. Dit is bij het opbergen van de trolley erg handig.

Met een volle accu kan de trolley gemiddeld 36 holes af. Dit houdt in dat jij bij wijze van spreken 2 keer 18 holes kan lopen voordat hij leeg is. Uiteraard is het handig om na elk keer golven de accu weer volledig op te laden om te voorkomen dat hij onverwachts leeg is.

Voordelen KingCaddy Elektrische & Remote Golftrolley 2.0 - Zilver

 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs-/kwaleit verhouding

Nadelen KingCaddy Elektrische & Remote Golftrolley 2.0 - Zilver

 • Prijs hoger i.v.m. elektrisch aangedreven

3. Big Max Autofold X Zwart Rood

beste golftrolley

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

De Big Max Autofold X Zwart Rood is een handige opvouwbare golftrolley. Deze golftrolley is gemaakt van een licht materiaal en voorzien van een handige Nederlandse handleiding. Ook beschikt deze golftrolley over een luxe scorekaarthouder inclusief groot net voor de golfballen.

Optioneel voor deze trolley zijn een paraplu- en gps houder. Deze zijn zeer makkelijk te monteren op de trolley. De trolley is voorzien van 2 banden om jouw golftas mee vast te zetten. Het handvat is in hoogte af te stellen waardoor hij voor iedereen gangbaar is. Ook beschikt de golftrolley over een grote opbergtas.

Benieuwd naar dit product? Klik hier voor de laagste prijs!

Voordelen Big Max Autofold X Zwart Rood

 • Handig in gebruik
 • Goede kwaliteit

Nadelen Big Max Autofold X Zwart Rood

 • Niet geschikt voor alle golftassen

4. FastFold Flex 360 Golftrolley - Charcoal Zwart

beste golftrolley

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op zoek naar een duurzame golftrolley met 360 graden voorwiel? Deze golftrolley beschikt over een voorwiel dat volledig kan draaien waardoor het extra makkelijk is om bochten te maken. De golftrolley is voorzien van een 1-klik-opklapsysteem waardoor hij makkelijk mee te nemen is in de auto.

De constructie is erg stevig en het zwaartepunt licht laag waardoor hij extra makkelijk te besturen is en goed stabiel staat. De trolley is ook voorzien van een handige voetrem. De trolley is verstelbaar in verschillende hoogtes waardoor hij door elke golfer te gebruiken is.

De wielen zijn afneembaar en de trolley is voorzien van een groot opberg vak. Overige details die de FastFold Flex 360 Golftrolley bezit zijn een thee-houder, bal marker, drinkfleshouder en potloodhouder.

Voordelen FastFold Flex 360 Golftrolley - Charcoal Zwart

 • Goede kwaliteit
 • 360 graden voorwiel

Nadelen FastFold Flex 360 Golftrolley - Charcoal Zwart

 • Gemaakt van dik materiaal

5. FastFold Force Golftrolley - Zwart

beste golftrolley

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op zoek naar een goedkope golftrolley? De FastFold Force Golftrolley is een goedkope golftrolley die toch voorzien is van de meeste functies. Zo is deze trolley ook handig opvouwbaar en van een duurzaam materiaal. De trolley is voorzien van een handige scorekaarthouder en parapluhouder. 

De FastFold Force Golftrolley is een verbeterde versie die nu steviger, strakker van vormgeving en vol met allerlei handigheidjes is uitgerust. Hij beschikt ook over een één-knops opklapsysteem en een handige fleshouder. Verder zijn de grepen in hoogte verstelbaar waardoor de trolley voor elke golfer toegankelijk is.

Benieuwd naar de prijs? Klik hier!

Voordelen FastFold Force Golftrolley - Zwart

 • Goedkoop
 • Handig in gebruik

Nadelen FastFold Force Golftrolley - Zwart

 • Niet super stevig

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel golftrolleys hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten golftrolleys getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de golftrolley op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste golftrolley op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>