...

Laatste update: januari 2021

Best Geteste Golftrolley

Elektrische golftrolley Living Needs

5/5

De Living Needs elektrische golftrolley is een uniek product, compact, stijlvol, elektrisch en laag in prijs. Omdat u optimaal wilt genieten van de sport en niet vermoeid wilt raken met het duwen van uw golftrolley op lange en heuvelachtige banen ondersteund de trolley u waar nodig. Door het ergonomische handvat met ‘speedcontrol’ ondersteund de golftrolley u met uw loopsnelheid. Door aan het wieltje te draaien kunt u de golftrolley naar de gewenste snelheid stellen. De maximale snelheid is 6km/h. en heeft een gewicht van 15kg (incl. accu). Het frame van de golftrolley is gemaakt van aluminium en heeft nylon gespen.

Een golftrolley is een must als je een dagje wilt gaan golfen. Je wilt niet je clubs, golfballen, en alle andere zaken die je nodig hebt tijdens een dagje golfen, met je mee tillen van de ene hole naar de andere hole. Een trolley is daarom een geweldige oplossing. Er zijn trolleys in verschillende soorten en maten. 

De belangrijkste punten waar we op letten is het gewicht, de kwaliteit en duurzaamheid, en het gebruiksgemak. Verder hebben ze allen verschillende handige functies, waardoor iedereen de trolley kan kiezen die het beste overeenkomt met de persoonlijke voorkeuren. 

In dit artikelen bekijken we de beste golftrolley’s die er op de markt beschikbaar zijn, en noemen we de voor- en nadelen van ieder product.

1.Elektrische golftrolley met 3 wielen - Living Needs

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Design 84%

Je zou denken dat het een overbodige luxe is, een elektrische golftrolley. Maar het kan best lastig zijn als je elke keer je clubs mee moet sjouwen. Daarom hebben ze bij Living Needs een elektrische golftrolley ontworpen zodat je heerlijk kunt genieten van je dag zonder moe te worden van al het tillen. 

De golftrolley heeft drie wielen (golftrolley 3 wielen), waardoor het zeer eenvoudig te verplaatsen is. Deze wielen zijn grasvriendelijk, en zullen geen problemen hebben met heuvelachtige banen. Je kunt de snelheid van de trolley aanpassen aan jouw loopsnelheid door middel van de speed control die te vinden is op het handvat. 

De maximale snelheid van deze trolley is 6 km per uur. En dat is precies goed, want wie wil er nou achter zijn trolley aan rennen? Juist, niemand. De trolley zelf heeft een gewicht van 15kg, en kan tot 25 kilo aan clubs dragen. Het heeft een bereik van maar liefst van 20 km, en een batterij indicator zodat je weet hoeveel power de trolley nog heeft om verder te rijden. 

Na gebruik is hij eenvoudig oplaadbaar door de bijgeleverde accu met acculader. Dit duurt ongeveer zes tot acht uur, en dan is hij weer klaar gebruik. De trolley heeft een compact formaat, en is tevens inklapbaar. Hierdoor past hij met gemak in de kofferbak. 

Een nadeel aan deze trolley is dat hij best prijzig is vergeleken met andere trolleys. Dit is ook niet meer dan logisch, aangezien hij elektrisch is en je niet zelf meer hoeft te tillen of duwen. 

Een ander minpuntje is dat het verder geen handigheidjes heeft zoals andere trolleys dat wel hebben. Denk aan een golftas, flessenhouder, parapluhouder, handdoekring, etc.. Toch is de elektrische trolley een geweldige luxe waar je zeer blij mee zult zijn als je bezig bent met golfen, en hierdoor is deze trolley de beste elektrische golftrolley van het jaar.

 

Voordelen Elektrische golftrolley met 3 wielen – Living Needs

 • Wielen zijn rgasvriendelijk
 • Bereik van maar liefst 20 km
 • Handige batterij indicator
 • Inklapbaar en compact formaat

Nadelen Elektrische golftrolley met 3 wielen – Living Needs

 • Geen flessenhouder en parapluhouder

2. Alphard DX0000003 Golftrolley

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Design 90%

De Alphard golftrolley is één van de beste golftrolleys van 2019 (beste golftrolley 2019). Hij is licht in gewicht, erg soepel in gebruik, en is voorzien van allerlei handige extraatjes waardoor hij zeer gebruiksvriendelijk is. Het heeft een stijlvol design, vier wielen, en is eenvoudig in en uit te klappen. Het stuur heeft een handrem en een opbergvak met net waarin je al je kleinere items in op kunt bergen. 

Eén van de redenen dat de Alphard golftrolley zo’n goed product is, is omdat je een trolley én golftas in één hebt. Daardoor is het precies op elkaar afgestemd, en hoef je niet meer te stoelen met de tas en de trolley om ze goed op elkaar te bevestigen. De tas is erg ruim, en heeft maar liefst 14 openingen, twee grote kledingvakken, twee insteekvakken voor frisdrank, en een divider over de gehele lengte. Ook heeft het een flessenhouder en een handdoek ring. 

Mocht het gaan regenen terwijl je net aan het golfen bent, dan zit je met deze trolley goed. Hij heeft namelijk een parapluhouder waar je je paraplu in op kunt bergen, en ook een volledige regenkap voor de trolley zelf. Zo weet je zeker dat jij en je golfspullen goed beschermd blijven tegen eventuele nattigheid. De tas is afneembaar zodat deze makkelijk schoongemaakt kan worden als dat nodig is. Je ziet dus dat overal aan gedacht is bij deze trolley. 

Een minpuntje kan zijn dat hij niet elektrisch is. Wel is het zo dat hij hierdoor lichter in gewicht is, dus dit nadeel heeft ook zijn voordelen. Als je toch liever een elektrische trolley hebt, dan heeft Alphard dat ook in zijn assortiment. Deze zullen we als laatste bespreken.

Voordelen Alphard DX0000003 Golftrolley

 • Trolley én golftas in één
 • Erg ruim
 • Inclusief parapluhouder

Nadelen Alphard DX0000003 Golftrolley

 • Niet elektrisch

3. Fast Fold 360 golftrolley

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Design 78%

De Fast Fold 360 is een golftrolley met drie wielen (golftrolley 3 wielen) en is, zoals de naam het al zegt, erg makkelijk en snel in te klappen. Het getal 360 in zijn naam heeft hij te danken aan het feit dat het voorwiel 360 graden draaibaar is. Ook zijn de wielen gelagerd. 

Het frame van de Fast Fold is erg licht, waardoor de trolley een gewicht heeft van maar 6,8 kilo. Door als deze highlights is de trolley veel soepeler in gebruik, en kost het totaal geen moeite om je clubs naar de volgende hole te brengen. De trolley is voorzien van een luxe handvat met een zachte rubberen grip en handrem. Het handvat is in hoogte verstelbaar, en daardoor precies aan te passen op je eigen lengte. Ook heeft hij een flessenhouder, een groot opbergvak met daarin een telefoonhouder en golfbalhouder, en een balmarker die geïntegreerd is in het handvat. 

Na gebruik is de trolley eenvoudig in te klappen met één druk op de knop, en past hij door zijn compacte formaat zeer eenvoudig in de kofferbak. Zoals je ziet heeft deze trolley dus alles wat je nodig hebt om een dagje heerlijk te golfen. Alles in binnen handbereik, en je neemt je spulletjes eenvoudig met je mee. 

Een nadeel aan deze trolley is dat hij geen eigen golftas heeft. Deze zal je dus nog apart aan moeten schaffen. Ook kan het een minpuntje zijn dat hij niet elektrisch is. Let wel op dat een elektrische trolley vaak zwaarder is in gewicht, dus het is maar net waar je voorkeur ligt.

Voordelen Fast Fold 360 golftrolley

 • Weeg slechts 6.8 kilo
 • Verstelbaar in hoogte
 • Beschikt over een groot opbergvak
 • In te vouwen één druk op de knop

Nadelen Fast Fold 360 golftrolley

 • Beschikt niet over eigen golftas, deze moet je zelf aanschaffen

4. Clicgear RV1C CG4304002

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 85%
Prijs / Kwaliteit 81%
Design 77%

Eén van de beste golftrolleys (beste golftrolley) van deze tijd is de Clicgear RV1C CG4304002. Deze golftrolley is erg voordelig, maar toch voorzien van allerlei gebruiksgemakken waardoor je dagje golfen veel plezieriger wordt. Het heeft een stijlvol en modern design, en een licht gewicht van maar 9 kilo. Dit komt door het aluminium frame van de trolley. Door het One Touch ontwerp is de trolley makkelijk in- en uitklapbaar, en neem je hem makkelijk mee in de auto. 

Het heeft een duurzaam handvat met een zachte handgreep en natuurlijk een handrem. De Sport Style wielen met Posi Lock remmen zorgen voor voldoende veiligheid tijdens het gebruik. Erg handig aan deze trolley is dat het voorzien is van een parapluhouder, bekerhouder, en verstelbare riemen waarmee je je golftas kunt bevestigen. 

Als je eenmaal klaar bent met golfen, hoef je je geen zorgen te maken over te weinig ruimte in de kofferbak. Eenmaal ingeklapt is de trolley namelijk zeer compact, en neemt hij bijna geen ruimte in beslag. Een nadeel aan deze trolley is dat er wat overbodige details ontbreken die we bij andere trolleys wel terug zien. Zo heeft het bijvoorbeeld geen telefoonhouder, golfbalhouder, opbergvak, of balmarker.

Voordelen Clicgear RV1C CG4304002

 • Goede prijs
 • Stijlvol en modern design
 • Weegt slechts 9 kilo
 • Inclusief parapluhouder, bekerhouder en verstelbare riemen

Nadelen Clicgear RV1C CG4304002

 • Geen telefoonhouder, golfbalhouder, opbergvak, of balmarker.

5. Alphard DX0000003

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Design 74%

Eén van de beste elektrische golftrolleys (beste elektrische golftrolley) op de markt is deze trolley van Alphard. Deze moderne trolley is zeer compact, en bestuurbaar met afstandsbediening! 

Je hoeft je dus helemaal geen zorgen meer te maken om je clubs en alle andere spullen die je meeneemt, want met één druk op de knop regelt de trolley de rest. Hij is erg makkelijk bestuurbaar, en heeft Cruise Control voor een stabiele snelheid. Je kunt met deze trolley maar liefst 27 holes volbrengen, en is dus geweldig voor een heerlijk dagje golfen. 

Verder is hij inklapbaar, en past daardoor (en door zijn compacte formaat) zeer eenvoudig in je kofferbak. Een minpuntje aan deze trolley is dat hij niet voorzien is van alle handigheidjes die we wel terugzagen bij de andere trolley van Alphard. Wel kun je natuurlijk op zoek naar een goede golftas die veel van deze functies wel heeft, en komt het alsnog op hetzelfde neer.

Voordelen Alphard elektrische golftrolley

 • Zeer compact 
 • Bestuurbaar met afstandsbediening
 • Beschikt over Cruise Control
 • Inklapbaar

Nadelen Alphard elektrische golftrolley

 • Iets minder functionaliteiten dan andere opties

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 15 golftrolley’s getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Om te bepalen wat de beste golftrolleys zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste golftrolleys zijn.

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>