fbpx

Publicatie datum: 21 mei, 2023

Door: Jack

Best Geteste Suspension Trainer

Schouder Pulley - MoVeS - Schouderkatrol - Suspension trainer- Groen

Moves Band Schouder Pulley

De Moves Band Schouder Pulley zorgt ervoor dat je goed je schouders, armen en bovenrug kan trainen. Dit kan je thuis doen maar ook op andere plekken. Je kan het namelijk vastzetten met een deuranker. Dit neemt slechts 1 minuut in beslag. Het koord is maar liefst 2 meter lang waardoor je elke oefening kan doen. Met dit product kan je dus gevarieerd trainen voor een lage prijs!

Een goede suspension trainer zorgt ervoor dat je niet alleen krachtiger wordt maar dat ook je flexibiliteit verbeterd wordt. Het is gemakkelijk om hier mee te trainen aangezien je geen andere accessoires nodig hebt.

Je kan het dus ook overal gebruiken. Met dit handige product ben je helemaal klaar voor de zomer. Er zijn wel veel aanbieders waardoor het soms lastig kan zijn om de juiste keuze te maken.

Daarom hebben we dit artikel geschreven om je op weg te helpen. Wij geven namelijk antwoord op de vraag: wat is de beste suspension trainer? Zo hebben we verschillende producten getest.

De beste 5 producten hebben we in een lijst verwerkt. Ben jij benieuwd? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

32

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

19

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Suspension Trainer

Schouder Pulley - MoVeS - Schouderkatrol - Suspension trainer- Groen

Beste Koop Suspension Trainer
1. Moves Band Schouder Pulley

Breaking Limits TRX Suspension Trainer Pro – TRX Trainer – TRX Fitness Band – Slingtrainer - Zwart

Beste Suspension Trainer Gevorderen
2. Breaking Limits TRX Suspension Trainer Pro

Positive Things TRX Suspension Trainer Pro - TRX Trainer - Complete TRX Training set - Geel/ Zwart

Beste Suspension Trainer Set
3. Positive Things TRX Suspension Trainer Pro

VirtuFit TRX Suspension Trainer - Met Opbergtas - Met deuranker - Zwart

Beste Suspension Trainer Met Opbergtas
4. VirtuFit TRX Suspension Trainer

Matchu Sports suspension trainer - TRX kwaliteit - Met deuranker - Draagtas - Zwart/Geel

Beste Suspension Trainer Merk
5. Matchu Sports suspension trainer


Top 10 Beste Suspension Trainers

Heb jij haast en geen tijd om dit hele artikel te lezen? Geen zorgen, we hebben hieronder een overzicht gemaakt van een top-10 lijstje van een bekende website.

Door op onderstaande knop te klikken word je gelijk doorgestuurd naar de meest verkochte suspension trainers bij de betreffende webshop. Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit de suspension trainer test 2023.


Waar moet je op letten bij het kopen van een suspension trainer?

Voordat je een suspension trainer aanschaft is het natuurlijk wel belangrijk om goed onderzoek te doen. Je wilt natuurlijk een miskoop voorkomen en een goed product hebben

Daarom hebben wij ook dit artikel geschreven. Hieronder hebben we een aantal criteria voor je op een rijtje gezet. Neem dit goed door voordat je een aankoop doet.  We hebben hiervoor ook naar de consumentenbond gekeken.

Na het lezen van deze criteria kan je weer gauw doorgaan naar de beste suspension trainers van 2023. Hopelijk zit er wat leuks bij voor je!

Belastbaarheid

Als allereerst, is het goed om te kijken naar de belastbaarheid van de suspension trainer. Het product moet namelijk wel je hele lichaam kunnen dragen. Dit kan tussen de 100 en 200 kilogram zitten.

Het verschilt per merk en daarom is het altijd goed om de beschrijving te lezen. Daarbij moet het ook wel stevig genoeg zijn voor de deur. Het zal zonde zijn als het niet kan.

Comfort

Met comfort bedoelen we eigenlijk vooral de handvaten. Dit is namelijk een heel belangrijk onderdeel van het product. Je wilt namelijk geen pijnlijke handen krijgen.

Kijk daarom goed naar de handvaten en het materiaal ervan. Ze moeten goed in de hand liggen en bij de oefeningen passen. Sommige handvaten zijn namelijk alleen geschikt voor bepaalde oefeningen.

Lengte

Het derde belangrijke punt zijn de lengte van de banden. Deze banden moeten namelijk niet te kort of te lang zijn. Het hangt af van de lichaamslengte en de oefening die je wilt doen. 

De banden moeten namelijk genoeg rekken maar ook niet te strak staan. Eigenlijk gaat dit ook goed samen met de kwaliteit van het product. Bekijk dit daarom eerst goed!

Instructies

Goede suspension trainers zorgen ervoor dat je meerdere onderdelen van je lichaam kan trainen. Het is geschikt voor beginners en volwassenen. Als je een beginner bent is het handig om een goede instructie te hebben.

Dit kan in de vorm van een boekje of een app. Bedenk eerst zelf wat voor voorkeur je hebt en ga daarna op zoek. Ook op deze manier voorkom je namelijk een miskoop.


Wat is de beste suspension trainer van 2023?

We zijn eindelijk aangekomen bij het belangrijkste onderdeel van het artikel. Want welke suspension trainer is het beste? Daar gaan we nu antwoord op geven!

Zo hebben wij van Top-X meerdere producten getest om zo de ultieme Top 5 te vormen. Ze zijn getest op verschillende criteria en hebben ook een eigen categorie gekregen.

Op deze manier kan je zelf beslissen welke suspension trainer bij je past. Ben jij benieuwd naar de beste suspension trainers van 2023? Lees dan gauw verder!

1. Moves Band Schouder Pulley

Schouder Pulley - MoVeS - Schouderkatrol - Suspension trainer- Groen

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

De winnaar uit de test is de Moves Band Schouder Pulley! Je hebt net al kennis gemaakt met het product maar dit is de beste koop die je in huis kan halen.

De Moves Band Schouder Pulley is een handig product waarmee je meerdere spiergroepen kan trainen. Denk aan je schouders, armen en de bovenrug. Dit product kan je overal aan monteren, zoals een deur. 

Je kan dus bijna op elke locatie trainen. Bij het product krijg je een deuranker die je makkelijk kan installeren. Verder heeft het nog fijne handgrepen waarin je genoeg grip hebt.

Het touw is lang genoeg om verschillende oefeningen en het is ook een veilig product. Dit is een uitstekende suspension trainer aanbieding aangezien het ook het goedkoopste product is uit onze Top 5!

Voordelen Moves Band Schouder Pulley

 • Uitstekende kwaliteit
 • Heeft fijne handgrepen
 • Kan je op meerdere plekken gebruiken
 • Goedkoopste optie uit de lijst

Nadelen Moves Band Schouder Pulley

 • Alleen verkrijgbaar in het groen

2. Breaking Limits TRX Suspension Trainer Pro

Breaking Limits TRX Suspension Trainer Pro – TRX Trainer – TRX Fitness Band – Slingtrainer - Zwart

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Heb jij al vaker gebruik gemaakt van een suspension trainer? Stop dan hier en bekijk gauw de Breaking Limits TRX Suspension Trainer Pro!

Als je op vakantie gaat is het belangrijk om fit te blijven. Met de Breaking Limits TRX Suspension Trainer Pro kan dit! Je kan hier namelijk meerdere spiergroepen tegelijkertijd mee trainen.

Bij dit product krijg je een rubberen handvatten waardoor je niet wegglijdt. De band is heel zacht zodat je er niet tegen aan schuurt. Verder krijg je nog een gratis E-book erbij. Hierin staan verschillende work-outs net een handleiding.

Met dit product hoef je eigenlijk dus minder naar de sportschool te gaan. Je kan dus met deze eenmalige aankoop op lange termijn veel geld besparen. Wie wilt dit nou niet?

Voordelen Breaking Limits TRX Suspension Trainer Pro

 • Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren
 • Krijgt er een hele set bij
 • De band schuurt niet

Nadelen Breaking Limits TRX Suspension Trainer Pro

 • Duurste optie uit de lijst

3. Positive Things TRX Suspension Trainer Pro

Positive Things TRX Suspension Trainer Pro - TRX Trainer - Complete TRX Training set - Geel/ Zwart

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plek hebben we de Positive Things TRX Suspension Trainer Pro! Bij dit product krijg je namelijk een hele set zodat je goed kan trainen.

Je wilt natuurlijk voorkomen dat je meerdere accessoires moet aanschaffen bij een suspension trainer. Dat is bij de Positive Things TRX Suspension Trainer Pro zeker niet het geval. Dit product is ook nog verkrijgbaar in 2 andere kleuren.

Hierdoor kan je zelf bepalen welke het beste bij je past. Met dit product kan je uitstekend je kracht, balans en flexibiliteit trainen. Je krijgt er een deuranker bij die je vast kan zetten aan een deur.

Daarna kan je al gelijk aan de slag gaan met trainen. Bij het product krijg je nog handvaten, een verlengstuk en een opbergtas. Dit is handig zodat je alles in 1 pakket hebt.

Voordelen Positive Things TRX Suspension Trainer Pro

 • Heeft een belastbaarheid van 150 kilogram
 • Krijgt er een opbergtas bij
 • Door de gele kleur valt het goed op

Nadelen Positive Things TRX Suspension Trainer Pro

 • Krijgt er geen katrol bij

4. VirtuFit TRX Suspension Trainer

VirtuFit TRX Suspension Trainer - Met Opbergtas - Met deuranker - Zwart

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil jij graag een opbergtas bij de aanschaf van een suspension trainer? Dan is de VirtuFit TRX Suspension Trainer echt wat voor jou! Dit is namelijk heel erg handig.

De VirtuFit TRX Suspension Trainer beschikt ook over een opbergtas. Bij een suspension trainer kunnen namelijk veel accessoires komen en daarom is dit heel erg handig. Dit product heeft een belastbaar gewicht van 200 kilogram.

Het betekent dus dat het voor bijna iedereen geschikt is om te gebruiken. Je krijgt een deuranker bij het product. Hiermee kan je dus ook de oefeningen thuis doen maar je kan het ook meenemen naar de sportschool.

Daar kan je het bevestigen en op deze manier train je het beste met je eigen lichaamsgewicht. Op deze manier kan je jezelf dus helemaal klaarmaken voor de zomer. Dat is toch wat iedereen wil!

Voordelen VirtuFit TRX Suspension Trainer

 • Kan er veel oefeningen op doen
 • Heeft een belastbaarheid van 200 kilogram
 • Weegt slechts 1 kilogram

Nadelen VirtuFit TRX Suspension Trainer

 • Krijgt er geen suspensieanker bij

5. Matchu Sports suspension trainer

Matchu Sports suspension trainer - TRX kwaliteit - Met deuranker - Draagtas - Zwart/Geel

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

We zijn nu al aangekomen bij de laatste plek in onze lijst. Dat is de Matchu Sports suspension trainer! Dit product is namelijk van een uitstekend merk.

De Matchu Sports suspension trainer heeft een mooi design van zwart en geel. Met dit product heb je dan ook een minisportschool in huis. Je kan hier namelijk een hele work-out mee doen.

Het enige wat je nodig hebt is namelijk je eigen lichaamsgewicht. Verder is de suspension trainer gemakkelijk te bevestigen. Denk bijvoorbeeld aan een paal of een boom.

Het merk Matchu Sports staat ook bekend om de goede producten. De Matchu Sports suspension trainer valt hier dus ook zeker onder. Je kan hiermee namelijk heerlijk trainen.

Voordelen Matchu Sports suspension trainer

 • Heeft ook een verlengstuk
 • Is bijna overal te bevestigen
 • Bekend en betrouwbaar merk

Nadelen Matchu Sports suspension trainer

 • Voor sommige mensen zijn de handvaten te groot

Hoeveel soorten suspension trainers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 suspension trainers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de suspension trainers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste suspension trainers is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>