• Home
 • /
 • Gaming
 • /
 • Beste Gaming Toetsenbord [Test 2021]

Laatste update: Juni 2021

Door: Onno

Best Geteste Gaming Toetsenbord

Corsair K55 RGB

5/5

Het K55 RGB Membraam gaming toetsenbord is je eerste stap naar verbeterde prestaties. Blijf altijd een stap voor dankzij de 6 speciale on-the-fly programmeerbare macrotoetsen. Multi-key anti-ghosting zorgt ervoor dat je combo’s, gemaakt door meerdere toetsen tegelijk aan te slaan, exact zo worden uitgevoerd als je ze had bedoeld. Dankzij de speciale volume- en mediaknoppen kun je al je media bedienen zonder de game te hoeven onderbreken.

Als gamer is het vinden van het beste gaming toetsenbord erg belangrijk. Alleen op die manier kan ze zonder frustraties je favoriete spelletjes blijven spelen. 

Vraag jij je af wat het beste gaming toetsenbord is van het moment? Dan heb je geluk, want wij deden een gaming toetsenbord test en selecteerden een aantal toppers. Wat is het best geteste gaming toetsenbord volgens ons? Dat ontdek je hieronder!

Waar moet je op letten bij de aankoop van een gaming toetsenbord?

Er zijn heel wat verschillende gaming toetsenborden, maar wat is het beste gaming toetsenbord voor jou? Het hangt er een beetje vanaf welk soort gamer je bent. Een gaming toetsenbord moet bijvoorbeeld altijd zo snel mogelijk reageren en aangenaam zijn in gebruik. 

Kies door voor mechanische toetsen, deze moet je niet helemaal intypen waardoor je sneller kan handelen. Daarnaast kan het interessant zijn om te kijken voor een gaming toetsenbord met RGB verlichting. Dit is vooral handig als je gamet in een donkere omgeving of als je spelletjes hebt die over deze functie beschikken.

Voor de meeste spelletjes zijn extra macro toetsen die je kunt instellen handig. Door je eigen macro’s in te stellen, laat je je personages makkelijker acties uitvoeren en zal het veel eenvoudiger zijn om het spel goed te kunnen spelen. Voor de rest kan ook het formaat een belangrijk aandachtspunt zijn.


Product

1. Corsair K55 RGB Membraan Gaming Toetsenbord

4.5/5

2. Razer Ornata Chroma - Qwerty - Mecha-Membraan Gaming Toetsenbord

4/5

3. Corsair K63 Compact Cherry MX Red - Mechanisch Gaming Toetsenbord

4/5

4. Pololo waterproof PC Gametoetsenbord 

4/5

5. GXT 830 Avonn

4/5

Beste gaming toetsenbord top 5

Wil je graag een gaming toetsenbord kopen? Dan is het handig om eerst je opties te verkennen. In onze gaming toetsenbord test gingen we op zoek naar het allerbeste gaming toetsenbord van het moment. 

We vergeleken hierbij het beste gaming toetsenbord volgens de consumentenbond, de beste koop gaming toetsenbord, het beste gaming toetsenbord volgens review en keken naar de gaming toetsenbord ervaringen en de gaming toetsenbord aanbieding. Hieruit selecteerden we een must-have top 5 die écht de moeite waard is om te ontdekken!

1. Corsair K55 RGB Membraan Gaming Toetsenbord

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Design 78%

Het K55 RGB membraan gaming toetsenbord van Corsair is een echte musth-have voor de fervente gamer. Dit toetsenbord heeft alles wat je nodig hebt om al je favoriete spelletjes te spelen! Met de handige RGB verlichting kan je blijven spelen tot in de vroege uurtjes. 

Bovendien heeft dit gaming toetsenbord 6 extra toetsen die je zelf kan programmeren. Daarnaast is er ook een Windowstoetsblokkering, zodat je kan genieten van een ononderbroken spel. Met de handige toetsen kan je erg snel alle gewenste acties uitvoeren. Dit toetsenbord heeft alles wat je als gamer nodig hebt, voor een aantrekkelijke prijs!

Voordelen Corsair K55 RGB Membraan Gaming Toetsenbord

 • Voordelig
 • Windowstoetsblokkering
 • RGB-verlichting

Nadelen Corsair K55 RGB Membraan Gaming Toetsenbord

 • Geen ergonimisch toetsenbord
 • Geen mechanische toetsen

2. Razer Ornata Chroma - Qwerty - Mecha-Membraan Gaming Toetsenbord

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Design 78%

Het mecha-membraan Ornata Chroma gaming toetsenbord van Razer is een absolute topper. Dit toetsenbord is uniek doordat de toetsen een combinatie zijn tussen mechanische en membraantoetsen. Hierdoor kan je genieten van de snelheid van mechanische toetsen en het heerlijke klikgeluid van de membraantoetsen. 

Daarnaast is dit toetsenbord zo ontworpen, dat je er eenvoudig eindeloos mee kan gamen zonder pijn te krijgen aan je pols. Dit gaming toetsenbord is hierdoor bijzonder aangenaam om te gebruiken. Bovendien heeft dit toetsenbord RGB-verlichting, programmeerbare toetsen en game templates voor enkele populaire games. Beter wordt het niet!

Voordelen Razer Ornata Chroma – Qwerty – Mecha-Membraan Gaming Toetsenbord

 • Game templates
 • Programmeerbare toetsen
 • RGB-verlichting

Nadelen Razer Ornata Chroma – Qwerty – Mecha-Membraan Gaming Toetsenbord

 • Prijzig

3. Corsair K63 Compact Cherry MX Red - Mechanisch Gaming Toetsenbord

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 84%
Design 84%

Het Cherry MX Red mechanisch gaming toetsenbord is ontzettend prettig om te gebruiken. Door de mechanische toetsen kan je erg snel al de gewenste acties uitvoeren. Het toetsenbord is voorzien van rode verlichting dat zorgt voor een nog aangenamere spelervaring. 

Door zijn compact formaat is het toetsenbord ideaal om mee te nemen of voor als je plaats te kort komt. Het toetsenbord is ook voorzien van Windowstoetsblokkering zodat je niet gestoord wordt tijdens het spelen en de toetsen zijn volledig programeerbaar met de hulp van CUE.

Voordelen Corsair K63 Compact Cherry MX Red – Mechanisch Gaming Toetsenbord

 • Compact formaat
 • Mechanisch toetsenbord
 • Windowstoetsblokkering

Nadelen Corsair K63 Compact Cherry MX Red – Mechanisch Gaming Toetsenbord

 • Niet ergonomisch
 • Prijzig
 • 10 toetsen minder

4. Pololo waterproof PC Gametoetsenbord - 12 Multimedia Sneltoetsen - USB Aansluiting

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Design 74%

Ben je op zoek naar een stevig en duurzaam gaming toetsenbord? Dan is het waterproef gaming toetsenbord van Pololo iets voor jou. Als je een hele tijd aan het gamen bent, dan kan het al eens gebeuren dat je dorst krijgt. Het probleem is dat gemorste drank je toetsenbord helemaal kan vernielen. 

Daar zal je geen last van hebben als je voor het waterproof gaming toetsenbord van Pololo kiest! Dit toetsenbord heeft daarnaast nog tal van andere voordelen. Zo is het voorzien van RGB-verlichting die je kan aan- en uitzetten en heeft het toetsen die erg snel reageren. Bovendien kan je 12 sneltoetsen instellen naar voorkeur.

Voordelen Pololo waterproof PC Gametoetsenbord – 12 Multimedia Sneltoetsen – USB Aansluiting

 • Voordelig
 • Mechanisch toetsenbord
 • RGB-verlichting

Nadelen Pololo waterproof PC Gametoetsenbord – 12 Multimedia Sneltoetsen – USB Aansluiting

 • Niet ergonomisch

5. GXT 830 Avonn - Gaming Toetsenbord

0
Eindcijfer
Functionaliteiten 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Design 90%

Op zoek naar een voordelig gaming toetsenbord dat je toch alles geeft wat je nodig hebt? Dan is het GTX 830 toetsenbord van Avonn een échte aanrader. Dit toetsenbord is voorzien van RGB-verlichting, heeft een anti-ghosting functie en twaalf instelbare toetsen. Het heeft daarbovenop ook een erg trendy design én het is super voordelig!

Voordelen GXT 830 Avonn

 • Voordelig
 • RGB-verlichting
 • 12 programmeerbare toetsen

Nadelen GXT 830 Avonn

 • Toetsverlichting niet apart instelbaar
 • Geen mechanische toetsen

Onno

Over de productexpert

Spelen maarrrr… Uiteraard is het één en al gezelligheid om een avond met mijn vrienden op stap te gaan, maar ik steek niet onder stoelen of banken dat ik me ook graag terug trek in mijn game stoel. Voor het beste advies over gadgets en gamen ben je daarom bij mij aan het juiste adres.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>