fbpx

Laatste update: mei 2023

Door: Thea

Best Geteste Body Pillow 

Beste Body Pillow

VONROC Osteomedix® - Ergonomisch Lichaamskussen

VONROC Osteomedix® - Ergonomisch Lichaamskussen is de beste optie voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardig en comfortabel kussen dat de juiste ondersteuning biedt voor het lichaam. Het kussen is speciaal ontworpen om de rug en het bekken op de juiste manier te ondersteunen, wat helpt om pijn en spanning in deze gebieden te verminderen.

Een body pillow is een langwerpig kussen dat ontworpen is om het hele lichaam te ondersteunen tijdens het slapen. Het wordt ook wel een zwangerschapskussen genoemd omdat het vaak wordt gebruikt door zwangere vrouwen om hun buik en rug te ondersteunen.

Een body pillow kan ook zeer nuttig zijn voor mensen met rug- of nekpijn omdat het de druk van deze gebieden kan verminderen en de wervelkolom in een natuurlijke houding kan houden. Het kan ook helpen bij het verminderen van snurken omdat het de luchtwegen openhoudt.

Wat is nu eigenlijk de beste Body Pillow? Welke Body Pillow moet je kopen? In dit artikel zetten wij de 5 beste Body Pillows op een rijtje. Om deze top 5 te bepalen hebben we gekeken naar de prijs / kwaliteit, durabiliteit en natuurlijk de ervaringen van andere consumenten. 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

20

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

40

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Body Pillows

Beste Body Pillow

Beste koop Body Pillow 
1.  Osteomedix® - Ergonomisch Lichaamskussen

Beste Body Pillow

Beste goedkope Body Pillow 
2. Suite sheets Ondersteunend Lichaamskussen 

Beste Body Pillow

Beste Body Pillow C-vorm
3. Ella® Zwangerschapskussen XXL C-vorm

 

Beste Body Pillow

Beste Body Pillow J-vorm
4. Litollo® Zwangerschapskussen (J-vorm) 

Beste Body Pillow

Beste Body Pillow zijslapers 
5. Mikoala - Lichaamskussen

 

Top 10 beste Body Pillows

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Body Pillows.

Misschien ook interessant:


Waar op letten bij het kopen van een Body Pillow?

Een body pillow is verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de gebruiker. Sommige kussens zijn recht en hebben dezelfde breedte over de gehele lengte, terwijl andere kussens een gebogen vorm hebben om beter aan te sluiten bij de natuurlijke contouren van het lichaam.

Body pillows zijn er ook in verschillende materialen, zoals traagschuim, microvezel en dons, zodat de gebruiker kan kiezen voor het materiaal dat het meest comfortabel aanvoelt. Het is dus lastig om te zeggen wat de ''beste'' body pillow, omdat het van veel factoren afhangt

Als je op zoek bent naar ''jouw'' beste Body Pillow, is het belangrijk om rekening te houden met bepaalde criteria. Hierdoor kun je voorkomen dat je een Body Pillow koopt dat niet aan jouw verwachtingen voldoet. Hieronder vind je enkele belangrijke factoren om op te letten bij het kiezen van de beste Body Pillow:

Grootte

Body pillows zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van klein tot groot. Kies een maat die past bij je lichaamsgrootte en -type.

Vorm

Body pillows zijn er in verschillende vormen, zoals recht of gebogen. Overweeg welke vorm het beste past bij jouw specifieke behoeften.

Materiaal

Body pillows zijn er in verschillende materialen, zoals traagschuim, microvezel en dons. Kies een materiaal dat comfortabel aanvoelt en past bij jouw voorkeuren.

Doel

Overweeg waarvoor je het kussen wilt gebruiken, zoals het verminderen van rugpijn, nekpijn of snurken, zodat je een kussen kunt kiezen dat aan jouw specifieke behoeften voldoet.


Wat zijn de beste Body Pillows van 2023? 

Om te bepalen wat de top 5 beste Body Pillows van 2023 zijn hebben we een uitgebreid onderzoek gedaan. In onze Body Pillowtest 2023 hebben we de voorgaande criteria aangehouden en de meningen van andere consumenten vergeleken.

Vervolgens hebben we de meest populaire opties op een rijtje gezet. Alleen de aller beste producten van dit moment zijn terug te vinden in dit artikel. Kortom, als jij de beste Body Pillow zoekt, lees dan gauw verder.

1. Osteomedix® - Ergonomisch Lichaamskussen

Beste Body Pillow

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.9

Functionaliteiten

9.3

Prijs / kwaliteit

9.3

Osteomedix® Ergonomisch Lichaamskussen is een revolutionair kussen dat is ontworpen om de slaapkwaliteit van mensen te verbeteren. Het kussen is ontworpen om de juiste ondersteuning te bieden voor het hele lichaam, waardoor een goede uitlijning van de wervelkolom wordt bevorderd en spierspanning wordt verminderd.

Het kussen is zo ontworpen dat het zich aanpast aan de contouren van uw lichaam en de juiste ondersteuning biedt voor je nek, rug en heupen. Ook is het kussen gevuld met een zachte en ademende vezelvulling die zorgt voor een comfortabele slaapomgeving Hij is geschikt voor mensen die op hun zij, rug of buik slapen en biedt de juiste ondersteuning voor elk type slaappositie.

Veel mensen zijn allergisch voor hun beddengoed zonder dat zij dit weten. Daarom is dut kussen hypoallergeen en geschikt voor mensen met allergieën en astma.

Voordelen Osteomedix® - Ergonomisch Lichaamskussen

 • Hypoallergeen
 • Verbeterd slaapkwaliteit
 • Geschikt voor elke slaappositie

Nadelen Osteomedix® - Ergonomisch Lichaamskussen

 • Geen

2. Suite sheets Ondersteunend Lichaamskussen 

Beste body pillow

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.9

Functionaliteiten

8.8

Prijs / kwaliteit

8.8

Het Suite Sheets Ondersteunend Lichaamskussen is een innovatieve oplossing voor mensen die moeite hebben met een goede nachtrust. Het kussen is ontworpen om te passen tussen je benen, waardoor je ruggengraat in een gezonde, neutrale positie wordt gehouden en de druk op de onderrug wordt verminderd. 

Het kussen is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen tegen je huid. Het kussen is ook ademend en vochtregulerend, waardoor het ideaal is voor mensen die 's nachts snel warm worden. Het Suite Sheets Ondersteunend Lichaamskussen is wasbaar in de machine, wat het onderhoud heel eenvoudig maakt.

Het kussen is ook ontworpen om duurzaam en langdurig gebruik te weerstaan, zodat je jarenlang van de voordelen kunt genieten. Of je nu slaapt op je rug, zij of buik, het Suite Sheets Ondersteunend Lichaamskussen biedt de ondersteuning en het comfort dat je nodig hebt voor een goede nachtrust!

Voordelen Suite sheets Ondersteunend Lichaamskussen 

 • Neutrale houding van de ruggengraat
 • Wasbaar in de wasmachine
 • Goedkoopste optie in deze lijst

Nadelen Suite sheets Ondersteunend Lichaamskussen 

 • Vrij zacht kussen 

3. Ella® Zwangerschapskussen XXL C-vorm

Beste Body Pillow

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

9.2

Het Ella® Zwangerschapskussen XXL C-vorm is ontworpen om zwangere vrouwen te helpen comfortabel te rusten en slapen. Met zijn C-vormige ontwerp past het perfect om het lichaam van de vrouw en biedt het ondersteuning aan de rug, buik en benen. Het kussen is extra groot en biedt voldoende ruimte voor beweging en aanpassing aan de veranderende lichaamsvormen tijdens de zwangerschap.

Het kussen is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zacht en comfortabel om te gebruiken. Het kan worden gebruikt tijdens het slapen, maar ook tijdens het lezen of tv kijken. Het kussen is ook geschikt voor vrouwen die borstvoeding geven, omdat het de baby tijdens het voeden ondersteunt en helpt om een goede houding aan te nemen.

Het kussen heeft een afneembare en wasbare hoes, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. Het Ella® Zwangerschapskussen XXL C-vorm is een geweldig cadeau-idee voor aanstaande moeders, omdat het hen kan helpen om beter te rusten en zich comfortabeler te voelen tijdens de zwangerschap.

Voordelen Ella® Zwangerschapskussen XXL C-vorm

 • Ideaal voor zwangerschappen
 • Bied goede ondersteuning aan de rug
 • Goed cadeau idee

Nadelen Ella® Zwangerschapskussen XXL C-vorm

 • Kan in het begin wat te stevig aanvoelen

4. Litollo® Zwangerschapskussen (J-vorm) 

Beste Body Pillow

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.2

Functionaliteiten

8.5

Prijs / kwaliteit

8.6

Het Litollo® Zwangerschapskussen is een ergonomisch ontworpen kussen in de vorm van een J, speciaal gemaakt voor zwangere vrouwen.

Het biedt comfort en ondersteuning aan de rug, nek, buik en benen tijdens het slapen. Het kussen heeft een uniek ontwerp dat de druk op het lichaam vermindert en de bloedsomloop verbetert, wat resulteert in een betere nachtrust.

Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zacht en comfortabel om op te liggen. Het kussen kan ook gebruikt worden als steun tijdens het zitten of lezen. Het kussen is ook geschikt voor vrouwen die borstvoeding geven, omdat het de baby tijdens het voeden ondersteunt en de moeder helpt om een goede houding aan te nemen. Het kussen is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om aan de individuele behoeften van de zwangere vrouw te voldoen. 

Voordelen Litollo® Zwangerschapskussen (J-vorm) 

 • Goedkoopste optie in deze lijst
 • Stopt bij overbelasting
 • Snel klaar voor gebruik

Nadelen Litollo® Zwangerschapskussen (J-vorm) 

 • Snijd niet zo klein als andere opties in deze lijst

5. Mikoala - Lichaamskussen

Beste Body Pillow

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.1

Prijs / kwaliteit

8.3

Het Mikoala lichaamskussen is een veelzijdig kussen dat is ontworpen om de druk op het lichaam te verminderen en het comfort te verhogen tijdens het slapen, zitten of ontspannen. Het kussen is gemaakt van zacht en ademend materiaal dat geschikt is voor alle huidtypes en het biedt comfort en ondersteuning aan het hele lichaam. 

Het heeft een uniek ontwerp dat zich aanpast aan de contouren van het lichaam en zorgt voor een betere uitlijning van de wervelkolom, waardoor rug-, nek- en gewrichtspijn wordt verminderd.

Het Mikoala lichaamskussen kan ook worden gebruikt door vrouwen tijdens de zwangerschap, omdat het de buik, rug en benen ondersteunt en helpt om een comfortabele slaaphouding te behouden.

Het kussen kan eenvoudig worden aangepast aan de individuele behoeften en voorkeuren van de gebruiker door de vulling bij te vullen of eruit te halen. Het is ook gemakkelijk te onderhouden, omdat het een afneembare en wasbare hoes heeft. Het is een perfecte investering voor iedereen die op zoek is naar een betere nachtrust en meer comfort in het dagelijks leven.

Voordelen Mikoala - Lichaamskussen

 • Kan worden aangepast aan individuele behoeftes
 • Meer comfort

Nadelen Mikoala - Lichaamskussen

 • Duurste optie in deze lijst

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel Body Pillows hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten Body Pillows getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de Body Pillows op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste Body Pillows op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP