fbpx

Publicatie datum: 27 februari, 2023

Door: Jack

Best Geteste Back Stretcher

Beste Back Stretcher

EarKings Backstretcher Massage Apparaat

Met het EarKings Backstretcher Massage Apparaat is spierpijn en een pijnlijke rug voor goed verleden tijd. Het apparaat is ontworpen om je rug, schouders en nek te ontspannen, waardoor je meer flexibiliteit en comfort krijgt. Korom wil jij graag een volledig ontspannen en soepele rug en weer lekker in je vel zitten? Dan een backstretcher jou helpen. Een backstretcher helpt je boven- en onderrug te ontspannen zodat je je weer helemaal op je gemak voelt en soepel kunt bewegen.

Heb jij ook zo ongelofelijk veel last van je rug en weet je niet wat je er tegen kan doen? Waarschijnlijk heb je ben je deze apparaten al op social media tegengekomen en ben je nu op zoek naar de beste optie. 

Een backstretcher is echt belangrijk voor je gezondheid, omdat het je rugspieren helpt versterken en je rug rechter houdt. Door je rugspieren te stretchen, kun je pijn verlichten en klachten zoals stijfheid verminderen. Het kan ook helpen bij het verbeteren van je algehele flexibiliteit.

Bovendien helpt het je om meer energie te krijgen en kun je je beter concentreren, omdat je geen last meet hebt van pijn. Een backstretcher kan ook helpen bij het verminderen van spanning en stress. Als je dagelijks een backstretcher gebruikt, kun je je rug versterken en flexibeler worden, wat goed is voor je algehele gezondheid.

Maar wat is nu eigenlijk de beste back stretcher? Welke back stretcher moet je kopen? In dit artikel zetten wij de 5 beste back stretchers op een rijtje.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

47

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Back Stretchers

Beste Back Stretcher

Beste koop back stretcher
1.  EarKings Backstretcher Massage Apparaat 

Beste Back Stretcher

Beste back stretcher bovenrug

2. Rugstretcher - Nekstretcher

Beste back stretcher onderrug
3.Back Stretcher - Rug Massage

Beste Back Stretcher

Beste rol back stretcher
4. Rolastretcher Rugmassage

Back Stretcher

Beste Ergonomische
5. Comformidable Backstretcher

Top 10 beste Back Stretchers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Back Stretchers.


Waar op letten bij het kopen van een Back Stretcher

De backstretcher is een erg populaire tool voor het stretchen van je rug. Je moet je hele leven met je rug en daarom is het belangrijk dat je er ook in investeert. Het vastzitten van de rug is een hedendaags probleem en de back stretcher kan je rug los maken en de pijn verzachten zonder dat je daarbij hulp nodig hebt van een partner. 

Met de onderstaande dingen die belangrijk zijn om op te letten bij het kopen van een back stretcher, weet je zeker dat je rekening houdt met wat er echt toe doet en een miskoop daardoor voorkomt. Al deze criteria zijn dan ook opgenomen in onze top-5 lijst. 

Materiaal

Materiaal is een belangrijk onderdeel bij het kopen van een rugstretcher. Het materiaal waaruit de stretcher is gemaakt, bepaalt hoe comfortabel hij zal zijn om te gebruiken. De meeste rugstretchers zijn gemaakt van plastic, hout of rubber. 

Kunststof stretchers zijn vaak goedkoper, maar bieden minder stabiliteit. Houten stretchers zijn meestal het stevigst. Kies het materiaal dat het beste bij uw behoeften past.

Verstelbaarheid 

Het is belangrijk dat de rugstretcher aanpasbaar is om aan jouw individuele behoeften te voldoen. Bijvoorbeeld, als je kleiner bent, is het belangrijk dat de rugstretcher in lengte verstelbaar is om een comfortabele, effectieve positie te krijgen.

Ook als je een aandoening hebt die je bepaalde bewegingen beperkt, is het belangrijk dat de rugstretcher afstelbaar is. 

Afmetingen

Het moet comfortabel zijn om op te liggen, maar het moet ook voldoende ruimte bieden voor een goede stretching. Als de backstretcher te klein is, heeft het geen nut.

Bovendien kan een te kleine backstretcher leiden tot ongemak of pijn bij het strekken. Je wilt ook niet dat de stretcher te veel ruimte inneemt dat is zonde.


Wat is de beste Back Stretcher van 2023? 

Om te bepalen wat de top 5 beste Back Stretchers van 2023 zijn hebben we een uitgebreid onderzoek gedaan. In onze Back Stretcher test 2023 hebben we naar verschillende zaken gekeken.

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij het onderzoeken op ons genomen en kan je lekker relaxed deze top-5 doorspitten.

De informatie die wij geven is vrij beperkt, dus als je meer informatie wilt, klik op de rode knop bij elk artikel! 

1. EarKings Backstretcher Massage Apparaat

Beste Back Stretcher

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

EarKings Backstretcher Massage Apparaat is een revolutionaire manier om vermoeidheid te verlichten en de bloedsomloop te verbeteren. Het apparaat maakt gebruik van een unieke combinatie van stretch, massage en acupressuur om vermoeidheid te verminderen en spierspanning te verminderen.

Door het gebruik van het apparaat kunnen gebruikers de bloedsomloop verbeteren, de spieren ontspannen en de algehele gezondheid verbeteren. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en biedt verschillende instellingen om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen. Dit apparaat helpt je het beste met het losmaken van je rug en is ook in verschillende kleuren te verkrijgen.

Voordelen EarKings Backstretcher Massage Apparaat

 • 3 verschillende standen
 • Zorgt voor een betere bloedsomloop en verminderd spierspanning.  
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Nadelen EarKings Backstretcher Massage Apparaat

 • Geen

2. Rugstretcher - Nekstretcher

Beste Back Stretcher

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op nummer twee staat de Rugstretcher - Nekstretcher, zoals je kan zien is de stertcher van ander materiaal gemaakt, namelijk hout. De Rugstretcher - Nekstretcher, is een nieuw product dat ontworpen is om rugklachten te verlichten en gemaakt in samenwerkingen met diverse fysiotherapeuten.

Het is een rugstretcher die is ontwikkeld om alle spieren in je nek en schouders te ontspannen. Zoals je kan zien is deze stretcher niet verstelbaar en daarom staat hij ook op de tweede plaats. 

Aan het begin kan het onnatuurlijk aanvoelen, maar dat komt omdat je je eigen (verkeerde) houding aan het compenseren bent. Herhaal de oefening elke dag twee keer en je zult merken dat je rugspieren flexibeler en sterker worden. Omdat deze stretcher is gemaakt van hout zal hij wel langer meegaan. 

Voordelen Rugstretcher - Nekstretcher

 • Lange durabiliteit
 • Verminderd spierspanning
 • Vaak in de korting! 

Nadelen Rugstretcher - Nekstretcher

 • Kan onnatuurlijk aanvoelen. 

3.  Back Stretcher - Rug Massage

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

De Back Stretcher - Rug Massage is ontworpen om het strekken van uw rug gemakkelijk, veilig en aangenaam te maken. Het wordt gebruikt om chronische rugpijn, spierspanning te verlichten, de natuurlijke kromming van de rug te herstellen en de flexibiliteit van de schouder- en rugspieren te verbeteren.

Het rugrekapparaat met massage-acupressuurfunctie is niet alleen perfect voor atleten, maar voor iedereen, ongeacht geslacht of leeftijd. Je kunt hem zowel liggend als zittend gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het autorijden of zittend werk. Door de hoge bolling is deze optie perfect voor mensen met onderrugklachten. De blauwe lijn het mindden zorgt voor iets meet comfort. 

Voordelen Back Stretcher - Rug Massage

 • Helpt tegen onderrugpijn
 • Wordt gebruikt voor chronische rugpijn. 
 • Blauwe comfortline in het midden. 

Nadelen Back Stretcher - Rug Massage

 • Minder goed voor de bovenrug

4. Rolastretcher Rugmassage

Beste Back Stretcher

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

De Rolastretcher Rugmassage is een innovatieve manier om de rugspieren te versterken en de flexibiliteit te verbeteren. Het is een combinatie van verschillende technieken, waaronder acupressuur, stoelmassage en kraaktechnieken, die allemaal samenwerken om een diepe, therapeutische massage te creëren.

Vergeleken met andere apparaten moet je ook daadwerkelijk een rollende beweging maken over het apparaat. Wij raden aan om de YouTubevideo van het bedrijf te kijken om te kijken hoe het apparaat werkt en je blessures kan voorkomen.

De Rolastretcher (geschikt voor mensen kleiner dan 1,90 meter) helpt om rugklachten te bestrijden of te voorkomen, op dit moment hebben zo'n 1000 (fysio)therapeuten de stretchers in hun behandelingsprogramma opgenomen. De Rolastretcher masseert, rekt en mobiliseert je rug zodat rugklachten kunnen verdwijnen.

Voordelen Rolastretcher Rugmassage

 • Combinatie van verschillende technieken
 • In gebruik bij ongeveer 1000 fysiotherapeuten.

Nadelen Rolastretcher Rugmassage

 • Duurder dan andere opties in deze lijst.

5. Comformidable Backstretcher

Back Stretcher

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.9

Prijs / kwaliteit

8.2

De is Comformidable Backstretcher een eenvoudig te gebruiken, veilig en effectief apparaat dat je helpt je rug te verlengen, je spieren te ontspannen en je rugklachten te verminderen. Het is een eenvoudig apparaat dat je thuis kunt gebruiken en dat je helpt je rug te strekken, je spieren te ontspannen en je rug te versterken. 

De cervicale rugstretcher helpt chronische pijn te verlichten en corrigeert posturale onbalans. Dit PU traagschuim kussen helpt mensen met orthopedische problemen zoals Ischias of Scoliose.

Een medisch vrije oplossing die spanning en beklemming vermindert in verschillende posities waar het lichaam zich in kan bevinden. Geef jezelf een kwartier per dag om een gezondere rug te creëren. Leg de stretcher onder je rug of nek. Gebruik bij voorbaat een yogamat als ondergrond. Zet wat rustgevende muziek aan en relax. Nadat je jouw schouders, nek en (onder)rug heb gestrekt, positioneer je jezelf in een kindhouding, zodat de spieren kunnen herstellen.

Voordelen Comformidable Backstretcher 

 • Gemaakt van comfortabel materiaal. 
 • Speciaal voor mensen die gevoelig zijn voor het harde materiaal.
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

Nadelen Comformidable Backstretcher

 • Slijt snel

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel Back Stretcher hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten Back Stretchers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de Back Stretchers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste Back Stretchers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>