fbpx

Publicatie datum: 10 februari, 2023

Door: Sam

Best Geteste All-In-One Printer

HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw

HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw

De HP Color Laserjet Pro MFP M479fdw is de beste all-in-one printer waarmee je supersnel kan scannen, kopiëren, faxen en natuurlijk printen. Met deze laserprinter print je wel 27 pagina’s per minuut door middel van een naadloze wifi verbinding. Dubbelzijdig scannen doe je zelfs met 46 pagina’s per minuut.

De grote printer heeft een papiercapaciteit heeft van 300 vellen en print door middel van een lasertechniek. Deze HP-printer is te bedienen via een ingebouwd touchscreen en daarbij ook ideaal voor wanneer je geen gezeur wil op kantoor.

Als jij op zoek bent naar een goede All-In-One Printer in 2023 dan zit je hier goed. Je ontdekt hier namelijk de top-5 beste All-In-One Printers.

Eerder waren we volop aan het faxen, maar tegenwoordig heb je niet eens meer veel aan een printer waarmee je alleen documenten kan afdrukken.

Belangrijke formulieren uitprinten, ondertekenen, inscannen en weer terugsturen is voor veel mensen een wekelijkse of zelfs dagelijkse routine. Met een all-in-one printer zit je voor al deze opties gebakken, maar het is alsnog van belang om te weten welke printer dan de beste is.

Om deze top 5 te bepalen hebben we gekeken naar de prijs / kwaliteit, functionaliteiten en natuurlijk de ervaringen van andere consumenten.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

11

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

31

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste All-In-One Printers

HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw

Beste All-In-One Kleurenlaserprinter
1. HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw

Epson EcoTank ET-2820 All-in-One Printer

Beste All-In-One Ecotank printer
2. Epson EcoTank ET-2820 All-in-One Printer

HP OfficeJet Pro 7740 All-in-One (G5J38A)

Beste All-In-One Printer voor kantoor
3. HP OfficeJet Pro 7740 All-in-One (G5J38A)

HP DeskJet 2710e All-in-One Printer Instant Ink

Beste Goedkope All-In-One Printer
4. HP DeskJet 2710e All-in-One Printer Instant Ink

Epson Expression Home XP-2200 All-In-One Printer

Beste All-In-One Printer voor thuis
5. Epson Expression Home XP-2200 All-In-One Printer

Top 10 Beste All-In-One Printers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste All-In-One printers. 


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een All-In-One printer?

Er zijn talloze verschillende printers op de markt die jouw besluit nog wel eens heel lastig kunnen maken. Zelfs de beste printers volgens de consumentenbond kunnen soms niet aan al jouw eisen voldoen. 

Om je goed op weg te helpen bij het maken van een keuze hebben wij hieronder een aantal belangrijke punten op een rijtje gezet. We raden wel aan om daarbij vooral te letten op de functionaliteiten die jij graag wil gaan gebruiken na het aanschaffen van een all-in-one printer.

Formaat

Je hebt veel verschillende soorten all-in-one printers met zowel een grootte voor in huis of juist op kantoor. Meestal zijn de snelste en meest zuinige all-in-one printers groter en geschikt voor bedrijven of andere werk gerelateerde zaken terwijl de all-in-one cartridge printers vaak kleiner en beter in huis te plaatsen zijn.

Voordelig

Als je het liefst zo min mogelijk geld wil uitgeven aan een all-in-one printer dan kan je het beste niet het goedkoopste model aanschaffen. Goedkopere modellen zijn vaak relatief duurder in onderhoud en bij het kopen van cartridges, terwijl de wat duurdere modellen vaak wat zuiniger zijn in verbruik. Dit kan je over een verloop van tijd meer geld schelen.

Foto's of tekst

Het is altijd goed om van tevoren na te denken over het feit waarvoor je jouw toekomstige printer het meeste gaat gebruiken. Het is namelijk goed om je te beseffen dat veel grote en wat duurdere printers gebruik maken van toners. Deze vorm van inkt is zuiniger, maar heeft minder kleurbereik. Foto’s zullen er dan minder mooi uitkomen rollen ten op zichten van een cartridge printer.

ADF

Het gemakkelijke en fijne aan een all-in-one printer is de automatische documentendoorvoer (ADF). Op deze manier kan je een stapel papier kopiëren of inscannen en is vrijwel vanzelfsprekend voor deze soort printer. Als je een all-in-one printer ziet zonder een ADF-functie kan je dus nog steeds niet alles.

Locatie

Wil je een all-in-one printer kopen voor thuis? Dan is het slim om een kleinere printer, die draait op normale inkt cartridges, aan te schaffen. Als je een printer op het werk nodig hebt is ruimte meestal niet het probleem, maar wil je meer op snelheid zitten. Je kan dan het beste een grote en wat duurdere printer kopen die draait op inkt toners.


Wat zijn de beste All-In-One printers van 2023? 

Met een All-In-One printer zit je gebakken voor goede verschillende functies, maar niet elk model is geschikt voor je budget. Wij proberen met de top 5 beste All-In-One printers lijst hieronder jouw keuze toch makkelijker te maken!

Zo hebben wij gekeken naar de functionaliteiten, prijs/kwaliteit, het gebruiksgemak en de locatie natuurlijk! Zo hebben we voor iedereen een top product erbij zitten.

1. HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw

HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.6

Functionaliteiten

9.8

Prijs / kwaliteit

9.0

De HP Color Laserjet Pro printer is de beste all-in-one kleurenlaserprinter van 2023, omdat hij supersnel 27 pagina’s per minuut kan printen. Zo hoef je niet lang te wachten bij het afdrukken van grote documenten.

Met de HP Color Laserjet Pro MFP M479dw kun je dubbelzijdig kopiëren en scannen als geen ander door de automatische documentendoorvoer (ADF). Hierdoor hoef je niet telkens je blaadje om te draaien onder de glasplaat. Deze functies zijn gemakkelijk te bedienen via de grote touchscreen of met wifi vanaf je smartphone, laptop en tablet.

Verder staat een laserprinter algemeen bekend om zijn scherpe teksten en afbeeldingen. In combinatie met de toners kan je 37% meer printen dan met een inkjetprinter en is er ook geen kans op uitdroging van je dure inkt. Ideaal voor je portemonnee dus!

Buiten alle bovenstaande voordelen is de aanschaf misschien wat duurder, maar kan je wel meer, sneller en goedkoper printen dan met een inkjetprinter.

Voordelen HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw

 • Heeft een ADF functie om dubbelzijdig te kopiëren en scannen
 • Door de lasertechniek zijn teksten en afbeeldingen nog scherper
 • Print tot wel 27 pagina's per minuut

Nadelen HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw

 • Best prijzig

2. Epson EcoTank ET-2820 All-in-One Printer

Epson EcoTank ET-2820 All-in-One Printer

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.3

Ben jij op zoek naar een duurzame printer? Dan is de Epson EcoTank ET-2820 All-in-One Printer waarschijnlijk je beste keuze. Door middel van inktflessen in plaats van cartridges kan je tot wel 90% besparen op kosten.

Naast de inktkosten heeft deze printer een Heat-Free Technologie die zorgt voor een lager energieverbruik. Ideaal voor de torenhoge energierekening aan het einde van de maand. Verder print je scherpe zwart-wit en kleuren documenten met 25 blaadjes per minuut vanaf je telefoon, laptop en tablet.

Opnieuw kan je met deze multifunctionele printer scannen, kopiëren en printen via een ingebouwd LCD-scherm en een Wifi-Direct functie. Wist je dat een EcoTank printer met een gevuld inktreservoir ongeveer 4500 zwart-wit en 7500 kleurenpagina’s kan afdrukken. Dat staat gelijk aan wel 85 cartridges.

De Epson EcoTank ET-2820 All-In-One printer is de beste duurzaamste printer van 2023. Dus zoek jij een zuinige printer? Klik dan hier om deze printer uit de Epson EcoTank serie te bekijken.

Voordelen Epson EcoTank ET-2820 All-in-One Printer

 • Door een 'Heat Free' technologie verbruikt hij minder energie
 • Beschikt over een inktreservoir die ontzettend lang mee gaat
 • Je kan met dit model tot wel 90% besparen op kosten
 • Hij print wel tot 25 pagina's per minuut

Nadelen Epson EcoTank ET-2820 All-in-One Printer

 • Er is geen papierlade aanwezig, maar een vellen invoer

3. HP OfficeJet Pro 7740 All-in-One (G5J38A)

HP OfficeJet Pro 7740 All-in-One (G5J38A)

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.1

Werkt de compacte printer op kantoor niet lekker mee? Dan is het misschien slim om te kiezen voor een 4-in-1 printer die wat meer ruimte inneemt op je bureau zoals de HP Officejet 7740 All-In-One Printer.

De HP Officejet Pro 7740 All-In-One Printer is voorzien van een dubbele papierlade waardoor je niet telkens je printer hoeft bij te vullen tijdens je werk. Daarnaast kan je scannen, kopiëren, faxen en print je 22 pagina’s af per minuut.

Verder beschikt de HP Officejet Pro 7740 over een automatische documentendoorvoer (ADF) zodat je grote pakketten papier in één keer kan scannen en kopiëren. Je kan door zijn grote formaat zelfs A3 papier scannen.

Wist je dat je met een HP-printer zelfs in staat bent om op afstand te printen. Via de HP Printer Remote App voer je gemakkelijk een printopdracht uit zodat hij al voor je klaarligt wanneer je binnenkomt.

Naast de bovenstaande voordelen is hij misschien wat groter en duurder in aanschaf, maar je krijg je van HP wel 3 jaar garantie. Dus zoek je een multifunctionele printer met garantie? Klik dan hier om de HP Officejet 7740 All-In-One Printer (G5J38A) te bekijken.

Voordelen HP OfficeJet Pro 7740 All-in-One (G5J38A)

 • Het is een 4-in-1 printer, omdat je ook kan faxen
 • Er is een dubbele papierlade voor wel 500 vellen
 • Je kan A3 papier inscannen
 • Het systeem werkt gemakkelijk via een HP printer app
 • Je hebt 3 jaar garantie bij aankoop

Nadelen HP OfficeJet Pro 7740 All-in-One (G5J38A)

 • Wat aan de dure kant
 • Hij is vaak te groot voor thuisgebruik

4. HP DeskJet 2710e All-in-One Printer Instant Ink

HP DeskJet 2710e All-in-One Printer Instant Ink

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Als jij op zoek bent naar een goedkope All-In-One Printer dan is de HP Deskjet 2710e All-In-One Printer Instant Ink waarschijnlijk je beste keuze.

HP staat al jaren op de eerste plaats als beste merk voor kwalitatieve printers. De vele producten worden goed beoordeeld en tegenwoordig bieden ze ook de functie Instant Ink aan die je inkt thuis stuurt als je bijna geen inkt meer hebt.

Deze all-in-one printer is compact en ideaal voor in huis en is geschikt voor kopiëren en scannen door middel van ingebouwde glasplaat. Je kan enkel zwart-wit en kleuren documenten printen met 25 pagina’s per minuut via wifi.

Verder wordt de printer geleverd met een setup cartridges die vrij snel leeg zullen gaan, maar bij aankoop zit er gelukkig 6 maanden gratis Instant Ink inbegrepen. We hebben wel een nadeel ontdekt bij deze HP-printer: hij is niet in staat is om dubbelzijdig te printen of scannen. 

Buiten dat om verdient dit compacte en goedkopere model een plaats in deze lijst met de best beoordeelde all-in-one printer. Als jij een multifunctionele printer zoekt voor thuis zonder te veel kosten dan is de HP DeskJet 2710e All-in-One Printer zeker je beste keuze.

Voordelen HP DeskJet 2710e All-in-One Printer Instant Ink

 • Hij print tot wel 25 pagina's per minuut
 • Door zijn formaat is hij perfect voor thuisgebruik
 • Hij is goedkoper in aanschaf tegenover andere modellen
 • Heeft een HP Instant Ink ondersteuning en de eerste 6 maanden zijn gratis

Nadelen HP DeskJet 2710e All-in-One Printer Instant Ink

 • Hij heeft geen papierlade, maar een vellen invoer
 • Je kan maar één document tegelijk scannen
 • Hij is over het algemeen wat trager

5. Epson Expression Home XP-2200 All-In-One Printer

Epson Expression Home XP-2200 All-In-One Printer

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.4

Prijs / kwaliteit

9.0

Om onze lijst met beste all-in-one printers af te sluiten raden we de Epson Expression Home XP-2200 All-In-One Printer aan.

Deze compacte printer is perfect voor in huis en veelzijdig te gebruiken. Je kan er onder andere mee kopiëren en scannen vanaf je telefoon of tablet met de Epson Smart Panel App. 

Verder kan je met de Epson printer documenten inscannen, doorzoeken en bewerken door zijn OCR-functie. Daarnaast kan je zelfs randloos printen wat ideaal is voor foto’s en wenskaarten. 

De extra functies maken het compacte Epson model uniek in het rijtje van de meest betaalbare all-in-one printers. Als kers op de taart heb je altijd inkt in huis door Epson’s automatische inktservice: ReadyPrint.

De enige twee minpunten van deze printer zijn dat hij geen LCD-scherm met touchscreen en dubbelzijdige print of scan functie heeft.

Voordelen Epson Expression Home XP-2200 All-In-One Printer

 • Hij ondersteunt wifi en is met de smartphone of tablet aan te sturen
 • Met deze printer kan je gebruik maken van ReadyPrint
 • Door de OCR-functie kan je documenten ook doorzoeken en bewerken
 • Je kan randloos printen wat ideaal is voor foto's

Nadelen Epson Expression Home XP-2200 All-In-One Printer

 • Hij heeft geen LCD-scherm met touchscreen  
 • Met deze printer kan je niet dubbelzijdig printen of scannen  
 • De printer heeft geen papierlade, maar een vellen invoer  

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel All-In-One printers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten All-In-One printers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de All-In-One printers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste All-In-One printers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>