Laatste update: Juni 2021

Door: Johan

Best Geteste Printer

Epson Expression Home XP-455

5/5

De Epson Expression Home XP-455 is een van de nieuwste all-in-one printers van Epson met alle moderne technieken waardoor printen super eenvoudig wordt. Iedereen in het gezin kan snel en eenvoudig printen. Met een druk op de knop print je je leukste selfies die je net hebt genomen vanaf je Apple- of Android smartphone/tablet.

Zoals gebruikelijk bij all-in-one printers kan je printen, scannen, en kopiëren. De XP-455 heeft echter een bovengemiddelde groot kleurenscherm van maar liefst 6.1 centimeter, waardoor je de printer nog eenvoudiger kan bedienen.

Bekijk hieronder de tabel met de uitslag. Wil je van al de geselecteerde printers een review lezen? Scroll dan verder naar beneden.

Product Eigenschap

Epson Expression Home XP-455

Bekijk op Bol.com

Best beoordeeld!

beste printer

HP Envy Photo 6230

Bekijk op Bol.com

Makkelijk in gebruik

hp envy

Canon PIXMA MG5750

Bekijk op Bol.com

Beste printer voor foto's

canon pixma

HP Deskjet 2620

Bekijk op Bol.com

Laagst geprijsd

Waar moet je op letten bij het kopen van een printer?

Een goede printer kan niet meer gemist worden in het dagelijkse huishouden. Iedereen heeft er wel eentje in huis staan. Printers voor thuisgebruik zijn ook vaak geïntegreerd met een scanner. Vaak kan je dan ook het gescande tegelijk afdrukken, beter bekend onder de naam all in one printer. Dit kun je zonder dat er een computer nodig is, en het apparaat dus gebruiken als kopieerapparaat. Maar wat is nu de beste thuisprinter? Wij lijsten graag de beste printers van 2021 voor je op.

Je keuze hangt ook vaak af van je benodigdheden: wil je enkel afdrukken in zwart-wit of ook in kleur? Moet het toestel alleen kunnen printen of ook kopiëren en scannen? Ga je enkel tekst afdrukken of vind je het leuk om foto’s af te drukken? Een goede printer heeft alles natuurlijk, en dat is wat wij je hier voorschotelen.

Ten slotte heeft een printer ook altijd speciale functies, bijvoorbeeld wifi, cloud printen, printen met de app, touchscreen of een assistent die automatisch nieuwe inkt besteld als er gedetecteerd wordt dat ze bijna op is. De printer van vandaag heeft heel veel functies waardoor de keuze soms heel eenvoudig maar ook sterk variërend kan zijn. 

Top 10 printers

Wil je direct weten hoe de top 10 printers eruit ziet? Klik dan hier om te zien wat de top 10 printers van 2021 zijn. In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Onze top 10 printers wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!

Onze Test

Wij hebben tientallen printers getest, uit deze test hebben we de beste opties opgenomen in een overzichtelijke top-5. Door te kiezen voor een van onderstaande printers weet je zeker dat je een goede printer in huis haalt!

1. Epson Expression Home XP-455 - De Beste printer voor thuisgebruik

0
Eindcijfer
Design 80%
Prijs / Kwaliteit 92%
Functionaliteiten 84%

De Epson Expression Home XP-455 is de Beste all in one printer van Epson. Deze printer gebruikt de modernste technieken om printen zo eenvoudig mogelijk en gemakkelijk te maken. In slechts een paar seconden print je vanaf eender welk toestel, dit werkt zowel op Android als Apple apparaten. De XP-455 heeft ook een fantastisch kleurenscherm waardoor je nog eenvoudiger kunt printen. De printer ondersteund ook Cloud printing. Dit houdt in dat je kunt printen vanaf eender welke locatie zodat je foto’s of documenten thuis al op je liggen te wachten.

Deze printer heeft verder schitterende specificaties. Hij ondersteund afdrukken in A4, A5, A6, B5 en C6. Er zijn 4 verschillende inktkleuren ter beschikking in de vorm van cartridges en je kunt tot 100 pagina’s in de papierlade krijgen. Ook is er ondersteuning voor printen vanaf Apple of Android apparaten en kun je afdrukken via mail.

* Afmetingen (b x h x d): 390 x 146 x 300 mm
* Gewicht: 4,3 kg
* Verpakkingsinhoud: Printer, Afzonderlijke inktpatronen, Netsnoer, Handleiding,
Software CD en Garantiebewijs

Voordelen Epson Expression Home XP-455:

 • Design
 • Duurzaam
 • De beste printer voor thuis gebruik
 • Inkt per kleur vervangen
 • Cloud printing

Nadelen Epson Expression Home XP-455:

 • Maakt iets meer geluid dan een kleine ventilator

2. HP Envy Photo 6230 - Beste all in one printer

0
Eindcijfer
Design 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Functionaliteiten 90%

Deze all in one printer is ideaal voor thuis. Je kan op hoge resolutie printen waardoor je foto’s haarscherp gedrukt worden. De printer kan ook kopiëren en scannen natuurlijk. Deze printer is gemakkelijk te installeren zodat je binnen enkele ogenblikken direct aan de slag kunt gaan. Ook kun je printen vanaf elk apparaat met een draadloze connectie. De printer laat ook toe om rechtstreeks een document te scannen naar je mobiel apparaat. Met gratis HP App kun je overal vandaan printen en het inktpatroon niveau bekijken, deze geeft je ook een melding als de inkt bijna op is zodat je automatisch nieuwe inkt kunt bestellen en laten leveren bij je thuisadres. Tenslotte ondersteund deze printer ook dubbelzijdig printen, zodat je veel papier kunt besparen en dit minder plaats in beslag neemt.

Met deze printer kun je drukken op A4, A5, B5 en DL formaat. De printer beschikt over 2 inktkleuren en je kan tot 125 pagina’s in de printlade krijgen. Overigens beschikt deze ook over cloud printing en biedt hij ondersteuning voor je smartphone of tablet.

* Afmetingen (b x h x d): 453,5 x 155,6 x 410 mm
* Gewicht: 6,7 kg
* Verpakkingsinhoud: printer, HP 303A zwarte inktcartridge (ca. 200 pagina’s), HP 303A
drie-kleuren inktcartridge (ca. 165 pagina’s), Netsnoer & Handleiding

Voordelen HP Envy Photo 6230

 • Beste Printer 2021
 • Eenvoudige bediening via de app

Nadelen HP Envy Photo 6230

 • Printer is aan de grote kant

3. Canon PIXMA MG5750

0
Eindcijfer
Design 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Functionaliteiten 78%

Met vijf afzonderlijke inkcartridges en Canon’s FINE-technologie kan dit wel eens de Beste all in one printer zijn. Je foto’s zullen vol detail afgedrukt worden. Met de Canon PRINT-app kun je gemakkelijk printen en scannen vanaf je smartphone of tablet. Via de Wi-Fi Direct-modus creëer je zelf een draadloos netwerk, dus er is geen draadloze router, internettoegang of wachtwoord meer nodig om draadloos te kunnen printen. De Canon PIXMA MG5750 heeft een groot kleurenscherm van 6,2 cm waardoor alles duidelijk zichtbaar is. De printer schakelt ook automatisch in als je een afdruktaak doorstuurt waardoor dit de beste thuisprinter kan zijn. Tenslotte
is er ook nog de verbeterde PIXMA Cloud Link hiermee kun je direct foto’s afdrukken van Instagram, Facebook, Flickr of documenten van OneDrive of andere cloud-diensten.

Met deze printer kun je drukken op A4, A5 en B5 formaat. De printer beschikt over 5 verschillende inktpartronen die je afzonderlijk kunt gaan vervangen. Je kan tot 100 pagina’s in de printlade krijgen en deze ondersteunt ook printen via Android of Apple via je smartphone of tablet.

* Afmetingen (b x h x d): 455 x 148 x 369 mm
* Gewicht: 6,3 kg
* Verpakkingsinhoud: Printer, Netsnoer, 5 Inktcartridges, Handleiding en software.

Voordelen Canon PIXMA MG5750

 • Strak design
 • Print ontzettend snel
 • Cloud link
 • Optionele XL cartridges

Nadelen Canon PIXMA MG5750

 • De software die op de CD staat kan soms wat verouderd zijn. De recentste versie vind je altijd op de website van Canon

4. HP DeskJet 2620

0
Eindcijfer
Design 85%
Prijs / Kwaliteit 81%
Functionaliteiten 77%

De HP Deskjet 2620 is niet alleen de Beste printer, het is een tijdbesparend apparaat waarmee je elke keer snel kan scannen, kopiëren en afdrukken. Direct klaar om te printen zodra je hem uit de doos haalt. Print eenvoudig fantastische foto’s, levendige flyers en professionele documenten. Door de HP Smart-app te downloaden op je Android- of iOS-apparaat kun je overal ter wereld draadloos afdrukken, scannen en cloudprinten. Met de app kun je trouwens ook de camera van je smartphone of tablet gebruiken als scanner of nieuwe inkt te bestellen.

Met deze HP printer kun je drukken op A4, A5 en A6 formaat. De printer heeft 4 verschillende inktpatronen en je kan tot 60 pagina’s in de printlade krijgen. Overigens ondersteund deze printer ook cloud printing, printen vanaf je Android of Apple toestel en printen via email.

* Afmetingen (b x h x d): 425 x 149 x 304 mm
* Gewicht: 3,4 kg
* Verpakkingsinhoud: Printer, Netsnoer, 4 Inktcartridges, Drivers en software.

Voordelen HP DeskJet 2620

 • Printerinkt kan behoorlijk prijzig zijn. De HP DeskJet 2620 is uitgerust met een
  volledige set inkt om je op weg te helpen.
 • Beste koop printer/kwaliteitsverhouding
 • Duurzaam
 • Eenvoudig in gebruik

Nadelen HP DeskJet 2620

 • De handleiding kan verwarrend zijn, op internet vind je installatiefilmpjes terug

5. Epson Expression Home XP-452

0
Eindcijfer
Gebruiksvriendelijk 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Functionaliteiten 74%

Wil je afdrukken zonder je computer te gebruiken? Het is een makkie met deze small-in-one printer van Epson. Dankzij een geheugenkaartsleuf en een 6,8 cm LCD-scherm waarmee je eenvoudig door alle functies van de printer kunt navigeren zou dit wel eens de beste printer 2021 kunnen zijn. Met een reeks compatibele apps kun je ook gemakkelijk opdrachten naar de printer sturen of je gescande documenten delen via Scan To Cloud.

Met deze printer kun je printen op A4, A5, A6, B5 en C6 formaat. De printer heeft 4 sloten voor inktpatronen en je kan tot 100 pagina’s in de papierlade krijgen. De printer komt overigens met een sample pack met fotopapier van 10×15 cm. Tenslotte is er ook weer cloud printing, emailprinting en printen via je smartphone of tablet ter beschikking.

* Afmetingen (b x h x d): 390 x 146 x 300 mm
* Gewicht: 4,9 kg
* Verpakkingsinhoud: 10x15cm Sample media pack, Afzonderlijke inktpatronen, printer,
Netsnoer, Handleiding, Software (CD) en Garantiebewijs

Voordelen Epson Expression Home XP-452

 • Helder display
 • Gemakkelijk in te stellen
 • Print snel
 • Printer heeft een afzonderlijk mailadres die je kunt aanpassen

Nadelen Epson Expression Home XP-452

 • Snoer is wat aan de korte kant

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 15 printers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Om te bepalen wat de beste printers van het moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste printers zijn.

Johan

Over de productexpert

Ha! Van jongs af aan ben ik op mijn zolderkamer bezig met techniek dus heb ik deze flink zien ontwikkelen. Hierdoor weet ik precies wat écht de goede productspecificaties zijn. Daarnaast heb ik mijn grote droom om een radiostation op te zetten destijds uit laten komen, hier kijk ik met vol trots op terug. Op dit moment ben ik nog steeds werkzaam in de technische branche en help ik graag anderen door mijn kennis te delen.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>