fbpx

Publicatie datum: 13 juli, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Airfryer Bakpapier

Beyeza Airfryer Bakpapier

Beyeza Airfryer Bakpapier

Met het Beyeza Airfryer Bakpapier blijft je airfryer schoon en kan je de lekkerste gerechten maken. Dit bakpapier is gemaakt voor grote airfryers, maar kan ook voor in de oven of magnetron gebruikt worden. Het bakpapier beïnvloedt de smaak en geur van het eten niet waardoor je heerlijk kunt eten. Doordat het biologisch afbreekbaar is het niet slecht voor de natuur. Kortom, onze favoriet van 2023!

Wil jij je airfryer op een makkelijke manier schoonhouden? Dan is bakpapier voor in de airfryer een handige oplossing. Door het bakpapier blijven de etensresten op het bakpapier liggen en vallen niet in de airfryer. Dit scheelt een hoop tijd en opruimwerk.

Wij van Top-X hebben meerdere bakpapieren voor in de airfryer getest en een Top 5 gevormd. Dit zijn de beste Airfryer Bakpapier van dit moment! Het kan namelijk lastig zijn om een keuze te maken. Daarom geven we antwoord op de vraag: wat is het beste airfryer bakpapier?

Ben jij benieuwd naar het antwoord op deze vraag? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

21

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Airfryer Bakpapieren

Beyeza Airfryer Bakpapier

Beste Koop Airfryer Bakpapier
1. Beyeza Airfryer Bakpapier

QiQi Airfryer bakpapier

Beste Airfryer Bakpapier Veel Stuks
2. QiQi Airfryer bakpapier

Nimma® Airfryer Bakpapier

Beste Airfryer Bakpapier E-book
3. Nimma® Airfryer Bakpapier

NeedyNeeds® Airfryer Bakpapier

Beste Premium Airfryer Bakpapier
4. NeedyNeeds® Airfryer Bakpapier

Airfryer Bakpapier

Beste Goedkope Airfryer Bakpapier
5. Airfryer Bakpapier

Top 10 Beste Airfryer Bakpapieren

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Airfryer Bakpapieren! Deze producten doen ook zeker niet onder van de producten uit de Airfryer Bakpapier test 2023.


Waar op letten bij het kopen van Airfryer Bakpapier?

Je zult misschien denken dat het vinden van goed airfryer bakpapier heel gemakkelijk gaat maar in de praktijk kan dat wel is tegenvallen. Dat komt omdat er veel producten op de markt zijn.

Het is dan ook in ieder geval goed om onderzoek te doen. We hebben hieronder een aantal criteria voor je op een rijtje gezet dat je zeker moet meenemen bij het aankoopproces.

Er is hier ook gekeken naar de consumentenbond. Heb je het goed doorgenomen? Dan ben je klaar voor je zoektocht en kan je het goede bakpapier vinden!

Grootte

Het eerste belangrijke punt waar goed gelet op moet worden is de grootte van het bakpapier. Doordat er verschillende formaten airfryers zijn moet dat ook voor het bakpapier.

Kijk daarom goed welke grootte airfryer je hebt en welk formaat bakpapier je nodig hebt. Hierdoor heb je niet opeens te klein bakpapier.

Hoeveel stuks

Omdat je bakpapier maar een keer kunt gebruiken heb je veel stukken bakpapier nodig. Je krijgt daarom bij de aankoop van airfryer bakpapier veel stukken geleverd. 

Wij raden echter wel aan om te kijken hoe vaak je van plan bent om de airfryer te gebruiken. Als je hem vaak gebruikt raden wij aan om veel stuks in een keer te halen. Dat scheelt een hoop geld.

Extraatjes

Omdat het meeste airfryer bakpapier heel erg op elkaar lijkt proberen verkopers je te verleiden met heel veel extraatjes. Dit is natuurlijk leuk als je het nodig hebt. Maar wil je alleen bakpapier raden wij aan om iets te kopen zonder alle extraatjes. Want de prijs gaat daarom wel omhoog.


Wat is het beste Airfryer Bakpapier van 2023? 

We zijn eindelijk aangekomen bij de belangrijkste sectie van het artikel! Hier zullen we antwoord geven op 2 vragen: welke Airfryer Bakpapier zis het beste? En welke airfryer bakpapier past het beste bij mij?

Door onze test hebben we meerdere producten kunnen verzamelen en hebben we een Top 5 kunnen vormen. Deze producten hebben een eindcijfer gekregen en een categorie.

Zo kan je goed zien welk product precies bij jou past. We hebben ook goed gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding om het zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen.

1. Beyeza Airfryer Bakpapier

Beyeza Airfryer Bakpapier

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Op de eerste plek in de lijst hebben we de Beyeza Airfryer Bakpapier! We hebben het product net al geïntroduceerd, maar dit zijn de beste palletkussens van 2023!

Het grote voordeel van bakpapier is dat je airfryer schoon blijft, maar je wilt natuurlijk ook dat het eten er wel lekker door wordt. Dit bakpapier beïnvloed niet de smaak van het eten. Dat is natuurlijk het belangrijkst.

Je kunt het bakpapier voor meerdere doeleinden gebruiken. Zo is het niet alleen voor de airfryer, maar ook voor de oven en magnetron. Dit scheelt natuurlijk extra bakpapier kopen.

Als je het bakpapier hebt gebruikt kan je het weggooien en het zal daarna biologisch afbreken. 

Voordelen Beyeza Airfryer Bakpapier

 • Heeft geen invloed op de smaak van het eten
 • Is multifunctioneel bruikbaar
 • 100% biologisch afbreekbaar

Nadelen Beyeza Airfryer Bakpapier

 • De baktijd zal iets langer zijn

2. QiQi Airfryer bakpapier

QiQi Airfryer bakpapier

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Wil jij niet elke keer nieuwe airfryer bakpapier kopen omdat het weer op is? Dan is het QiQi Airfryer bakpapier een goede oplossing voor jou. Je krijgt namelijk 100 stuks.

Het probleem met bakpapier is dat je het niet kan hergebruiken. Als je het gebruikt hebt gooi jet weg. Hierdoor heb je al snel veel bakpapier nodig als je de airfryer vaak gebruikt. Doordat je bij dit product 100 stuks krijgt kan je er langere tijd van genieten.

Het bakpapier kan gebruikt worden tot 220 graden. Dat zal je misschien niet zo snel gebruiken in de airfryer, maar wel in de oven. 

Op de bovenkant van het bakpapier zit een antiaanbaklaag. Hierdoor blijft je eten niet plakken aan het bakpapier en zal het lekker smaken.

Voordelen QiQi Airfryer bakpapier

 • Je krijgt 100 stuks
 • Kan 220 graden aan
 • Heeft een antiaanbaklaag

Nadelen QiQi Airfryer bakpapier

 • Kan maximaal 20 minuten op 220 graden

3. Nimma® Airfryer Bakpapier

Nimma® Airfryer Bakpapier

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plaats staat het Nimma® Airfryer Bakpapier. Dit product is perfect als je iets nieuws wilt proberen met eten door het bijgeleverde E-book.

Je krijgt bij dit product niet alleen bakpapier maar ook een E-book. Hierin staan 21 heerlijke gerechten die je kunt bereiden in de airfryer. Ideaal als je een keer iets anders wilt eten.

Het bakpapier is gemaakt van duurzame materialen waardoor je het goed is voor het milieu. Daardoor kan je toch net iets meer genieten van je eten.

Mocht je iets gaat maken wat kan gaan lekken geen probleem. Doordat het bakpapier waterdicht is zal het er niet doorheen gaan en zal je airfryer schoon blijven.

Voordelen Nimma® Airfryer Bakpapier

 • Gemaakt van duurzame materialen
 • Je krijgt een gratis E-book
 • Hij is waterdicht

Nadelen Nimma® Airfryer Bakpapier

 • Is niet waterafstotend

4. NeedyNeeds® Airfryer Bakpapier

NeedyNeeds® Airfryer Bakpapier

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil jij niet alleen bakpapier krijgen? Bekijk dan eens het NeedyNeeds® Airfryer Bakpapier. Bij dit product krijg je veel extraatjes.

Zo krijg je bij de aankoop van het bakpapier een kookboek met allerlei recepten voor de airfryer. Ideaal als je even geen inspiratie hebt. Daarnaast krijg je een voedseltang. Hierdoor kan je gemakkelijk al het eten uit de warme airfryer halen.

Doordat de prijs wat hoger ligt verwacht je natuurlijk wel wat meer. Je krijgt in totaal 100 stukjes bakpapier. Hier kan je een hele tijd van genieten,

Het bakpapier verdeelt de warmte gelijkmatig. Dit is natuurlijk fijn zodat je weet dat al het eten even goed klaar gemaakt wordt. Zo wordt het eten niet ongelijk gekookt.

Voordelen NeedyNeeds® Airfryer Bakpapier

 • Veel extraatjes
 • 100 stuks
 • Gelijkmatige verdeling van de warmte

Nadelen NeedyNeeds® Airfryer Bakpapier

 • Duurder dan de andere producten in deze top 5

5. Airfryer Bakpapier

Airfryer Bakpapier

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste plek hebben we weggelegd voor de Airfryer Bakpapier! Dit bakpapier staat bekend om zijn zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Het bakpapier is gemaakt van 100% virgin pulp waardoor het perfect in de airfryer kan gedaan worden. Het wordt alleen afgeraden om hem vaker dan 1 keer te gebruiken.

Mocht je eten veel water of olie bevatten dan kan je nog steeds dit bakpapier gebruiken. Doordat hij hier tegen kan zal er niks door heen gaan en blijft je airfryer mooi schoon.

Voordelen Airfryer Bakpapier

 • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Gemaakt van 100% virgin pulp
 • Water en oliebestendig

Nadelen Airfryer Bakpapier

 • Niet het beste product uit de Top 5

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel airfryer bakpapier hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten airfryer bakpapier getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de airfryer bakpapier op beoordeeld?

Om te bepalen wat het beste airfryer bakpapier op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>