fbpx
  • Home
  • /
  • Fiets
  • /
  • Beste Fietshandschoenen voor in de winter [Test 2023]

Publicatie datum: 22 maart, 2023

Door: Jack

Best Geteste Fietshandschoenen winter

BBB Cycling ColdShield Fietshandschoenen Winter

Wil je een paar goede fietshandschoenen winter in huis halen? Dan heb je geluk! Deze BBB Cycling ColdShield fietshandschoenen zijn verkozen tot de beste fietshandschoenen van 2023. Met deze zit je dus hoe dan ook goed. 

Deze handschoenen geven jou de perfecte bescherming tegen regen, wind én kou. Dit model is gemaakt met Halucin-isolatie wat ervoor zorgt dat jij extra goed je handen kan bewegen in de handschoenen. Lekker comfortabel dus.

Daarnaast kan je dankzij het klittenband de schoenen ook over je jas heen aantrekken als je dit fijner vindt. Ook bevatten de handschoenen Poron XRD schuim wat zorgt voor een optimale schokabsorptie.

Wanneer jij regelmatig op de fiets zit kunnen fietshandschoenen eigenlijk niet ontbreken in je garderobe. Maar ja, door het grote aanbod kan het nog best een opgave zijn om de juiste te vinden. Misschien vraag je je ook wel af: welke fietshandschoenen winter zijn het beste? 

Om je een antwoord te geven op deze vraag hebben wij een paar punten op een rij gezet om rekening mee te houden tijdens fietshandschoenen winter kopen. Op die manier voorkom je een miskoop en kies je een paar dat goed aansluit bij je wensen. Daarnaast hebben wij tevens ook een fietshandschoenen winter test gedaan.

In die test zijn erg veel verschillende fietshandschoenen met elkaar vergeleken en getest, waaronder de beste fietshandschoenen winter volgens de consumentenbond bijvoorbeeld. De uitslag van deze - zeer spannende - test vind je aan het eind van dit artikel!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 beste Fietshandschoenen winter

Beste koop Fietshandschoenen winter
1. BBB Cycling ColdShield Fietshandschoenen Winter

Beste design Fietshandschoenen winter
2.  GripGrab Ride Windproof Winter Glove Zwart Unisex Maat XS

Beste prijs-kwaliteit verhouding Fietshandschoenen winter
3.  Fietsendrager OutWay Hanging 2

Beste budget Fietshandschoenen winter
4.   Neopreen Handschoenen Zwart Winter Sport

Beste design Fietshandschoenen winter
5.   FIETSHANDSCHOENEN 500 WINTER FLUO

Top 10 beste Fietshandschoenen winter

Wil je zo snel mogelijk nieuwe fietshandschoenen winter kopen? Klik dan op de knop hieronder. Je komt dan terecht bij de top 10 beste fietshandschoenen. Zo kan jij direct kiezen en bestellen. Handig toch?


Waar op letten bij het kopen van Fietshandschoenen winter ?

Je wil uiteraard goede handschoenen voor het fietsen vinden waar je idealiter ook wel een paar jaar mee vooruit kan. Toch kan het best lastig zijn om dan het perfecte paar te vinden, mede omdat het aanbod zo groot is. Je wil natuurlijk warme handschoenen voor op de fiets en ook waterdichte handschoenen.

Om jou te helpen bij het vinden van de perfecte fietshandschoenen winter hebben we hieronder een aantal tips uitgestald. Met behulp van deze tips wordt het voor jou een fluitje van een cent om de beste fietshandschoenen winter te vinden.

Materiaal

Het materiaal van de handschoenen is natuurlijk belangrijk. Als jij de beste fietshandschoenen winter wil hebben moeten ze wel gemaakt zijn van comfortabel materiaal. Dan zitten ze namelijk ook lekker en dan heb je er geen last van tijdens het fietsen. Sommige stofjes kunnen gaan schuren waardoor de huid geïrriteerd kan raken. Een prima stofje is bijvoorbeeld polyester.

Water- en winddicht

Bij fietshandschoenen is het ook van belang dat ze water- en winddicht zijn. Op die manier heb je ook geen last van de regen en harde wind, wat helaas toch een bekend fenomeen is in de winter. Dit geeft een stukje extra comfort en zorgt er ook voor dat de fietstocht door de kou, regen en wind net iets minder vervelend wordt.

Maat

Tot slot dan nog de maat van de handschoenen. Net zoals met schoenen en kleding heb je ook handschoenen in verschillende maten. Je wil uiteraard voorkomen dat je handschoenen koopt die te groot of te klein zijn. Kijk daarom goed naar de maat en of de handschoenen eventueel verstelbaar zijn.


Wat is de beste Fietshandschoenen winter van 2023? 

Zoals eerder aangegeven zijn wij op zoek gegaan naar de beste fietshandschoenen winter middels een speciale test. In die test hebben wij tientallen verschillende fietshandschoenen met elkaar vergeleken en getest. Dit testen hebben we gedaan aan de hand van strenge criteria.

Uiteindelijk hebben we aan de hand van de uitslag een selectie gemaakt van de best scorende fietshandschoenen. Die hebben zo een plekje bemachtigd in onze top vijf! Benieuwd welke dit geworden zijn? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste fietshandschoenen winter van 2023!

1.  BBB Cycling ColdShield Fietshandschoenen Winter

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

8.5

De handschoenen die op de eerste plek wisten te eindigen zijn deze BBB cycling coldshield fietshandschoenen. De handschoenen scoorden op alle geteste vlakken als de beste. Zo zijn de handschoenen zo ontworpen dat je ze kan gebruiken met touchscreen.

Dat is pas handig! Hoef je ze ook niet uit te doen. Daarnaast zijn dit ook thermo handschoenen die waterdicht zijn. Ook tegen de wind zijn ze overigens bestendig waardoor je ze aan kan doen met iedere weersverwachting. En dan zitten ze ook nog eens extra comfortabel dankzij speciaal schuim dat in de handschoenen verwerkt zit.

Voordelen BBB Cycling ColdShield Fietshandschoenen Winter

  • Bestendig tegen de wind en de regen
  • Uitgerust met speciaal schuim dat zorgt voor extra veel comfort
  • Deze handschoenen zijn te gebruiken met touchscreen

Nadelen BBB Cycling ColdShield Fietshandschoenen Winter

  • Niet de meest mooie handschoenen

2. GripGrab Ride Windproof Winter Glove Zwart Unisex Maat XS

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.7

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

8.2

Wil je investeren in een goed paar handschoenen en heb je hier wat extra geld voor liggen? Dan zijn deze GripGrab Ride Winterproof handschoenen misschien wel wat voor jou. Dit paar is iets aan de dure kant misschien, maar je betaalt dan ook voor de kwaliteit die je krijgt.

En over deze kwaliteit zijn we zeer te spreken. Zo zijn dit allround fietshandschoenen die een ademend vermogen hebben en daarnaast ook waterafstotende eigenschappen. Er komt dus geen regen doorheen. Tevens zorgt de DoctorGel padding dan ook nog eens voor extra comfort en zorgen de grafische elementen voor een verhoging van je veiligheid in het donker.

Voordelen GripGrab Ride Windproof Winter Glove Zwart Unisex Maat XS

  • Extra veel comfort dankzij de DoctorGel padding
  • Hebben een ademend vermogen
  • Grafische elementen zorgen voor een verhoging van je veiligheid in het donker

Nadelen GripGrab Ride Windproof Winter Glove Zwart Unisex Maat XS

  • De handschoenen zijn aan de prijzige kant

3. Neopreen Handschoenen Zwart Winter Sport

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als je kijkt naar een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit zijn deze Neopreen handschoenen zwart wit absolute toppers. Deze handschoenen zijn zeer goedkoop en leveren daarvoor een toch erg goede kwaliteit.

Zo kan je de handschoenen niet alleen gebruiken in de winter, maar ook bij het sporten. Zo kan je ermee wielrennen, schaatsen, skiën en snowboarden. Ideaal om mee te nemen op wintersport. 

Voordelen Neopreen Handschoenen Zwart Winter Sport

  • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
  • Bij de handschoenen zijn de verzendkosten gratis
  • Zijn goed te gebruiken voor op wintersport(en)

Nadelen Neopreen Handschoenen Zwart Winter Sport

  • Beschikken niet over een touchscreen functie

4. Fietshandschoenen 500 winter zwart

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil je goede fietshandschoenen winter scoren maar zoveel mogelijk besparen op de prijs? Zoek dan niet verder. Deze Fietshandschoenen 500 zijn perfect. De handschoenen zijn lekker goedkoop en daarom een echte budgettopper. 

Zo zijn ze perfect te gebruiken in de winter en dankzij de dikke stof ook lekker comfortabel. Je kan de handschoenen tevens ook gebruiken tijdens het wielrennen en ze zullen je niet hinderen of vertragen wanneer je de versnelling bedient.

Voordelen Fietshandschoenen 500 winter zwart

  • Erg comfortabel dankzij de dikke stof
  • Hinderen of vertragen de bediening NIET
  • Te koop voor een behoorlijk lage prijs in vergelijking met andere handschoenen

Nadelen Fietshandschoenen 500 winter zwart

  • Niet te adviseren onder een temperatuur van 6 graden

5. FIETSHANDSCHOENEN 500 WINTER FLUO

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste fietshandschoenen die nog een plekje hebben gekregen in deze top vijf zijn de fietshandschoenen 500 winter FLUO. Deze hebben nog de laatste plek gekregen dankzij het opvallende design.

Ze zijn namelijk felgroen. Hiermee val je lekker op en zal je je handschoenen ook snel terug kunnen vinden. Verder zijn de handschoenen gemaakt van een dik en comfortabel materiaal en daardoor ideaal geschikt voor het koude weer. 

Voordelen FIETSHANDSCHOENEN 500 WINTER FLUO

  • Opvallend design met een felgroene/limoen kleur
  • Erg comfortabel dankzij de dikke stof
  • Bewegen mee met je handen

Nadelen FIETSHANDSCHOENEN 500 WINTER FLUO

  • Niet geschikt voor zeer koud weer

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel Fietshandschoenen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 18 fietshandschoenen vergeleken. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de Fietshandschoenen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste fietshandschoenen voor in de winter op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jack

Mijn naam is Jack en sinds een tijdje schrijf ik op frequente basis voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Muziek en Sporten. Zo vind ik het heerlijk om naar de beste muziek te luisteren. Daarnaast ben ik een echte sporter. Ik wielren 3x per week, ben vaak in de sportschool te vinden en ben een echte hardloopfanaat.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>