fbpx

Publicatie datum: 16 maart, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Amerikaanse Koelkast

Best geteste Amerikaanse Koelkast

Samsung RS68N8220S9 - Amerikaanse koelkast - RVS

De beste Amerikaanse koelkast is overduidelijk de Samsung RS68N8220S9 - Amerikaanse koelkast. Dit is gebleken uit onze beste Amerikaanse koelkasten test. Deze Amerikaanse koelkast beschikt namelijk over een water- en ijsdispenser. Daarnaast beschikt hij over het energielabel F en kan hij rechtstreeks op de waterleiding aangesloten worden.

De inhoud van de koelkast is 412 liter en de inhoud van de vriesruimte is zelfs 226 liter. Het geluidsniveau van deze Amerikaanse koelkast is ook laag en behaald een maximaal niveau van 38 dB. Door de No Frost functie hoeft de vriezer nooit ontdooit te worden.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Een Amerikaanse koelkast is een droom voor velen van ons. Tegenwoordig is die droom niet langer onhaalbaar, want Amerikaanse koelkasten worden steeds betaalbaarder. Maar welke Amerikaanse koelkast is het beste? We deden de beste Amerikaanse koelkast test en vonden voor jou dé beste Amerikaanse koelkasten van het moment!

Ook hebben wij onderzoek gedaan naar de belangrijkste criteria waar je op moet letten voordat je een Amerikaanse koelkast aanschaft. Hierbij hebben wij deze criteria op de verschillende koelkasten getest om als laatste onderdeel van dit artikel een handige overzicht met de beste 5 opties te creëren. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

14

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

46

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Amerikaanse Koelkasten

Best geteste Amerikaanse Koelkast

Beste koop Amerikaanse koelkast
1. Samsung RS68N8220S9 - Amerikaanse koelkast - RVS

Beste Amerikaanse koelkast

Beste Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine
2. LG GSL360ICEV - Amerikaanse koelkast

Beste Amerikaanse koelkast

Beste Amerikaanse koelkast met reservoir
3. Exquisit SBS135-040FDI - Amerikaanse koelkast - Dark inox

Beste Amerikaanse koelkast

Beste Amerikaanse koelkast RVS
4. Inventum SKV0178R - Amerikaanse koelkast - RVS

Beste Amerikaanse koelkast

Beste goedkope Amerikaanse koelkast
5. CHiQ FSS559NEI32D - Amerikaanse Koelkast - 559L

Top 10 Beste Amerikaanse Koelkasten

Wil je direct weten hoe de top 10 Amerikaanse koelkasten eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Deze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een Amerikaanse koelkast?

Maar waar moet je nou op letten bij het kopen van een Amerikaanse koelkast en welke Amerikaanse koelkast past het beste bij mij? Dit zijn enkele vragen die wij vaak in onze inbox voorbij zien komen. Om die reden hebben wij dit artikel geschreven om de keuze voor jou wat makkelijker te maken.

Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende modellen van Amerikaanse koelkasten. Dat maakt kiezen er niet makkelijker op. Wil je een Amerikaanse koelkast kopen? Dan zal je voor jezelf moeten bepalen welke functies er absoluut niet uit de koelkast mogen ontbreken. Wij hebben de belangrijkste criteria hieronder op een rijtje gezet.

Deze criteria hebben wij ook getest in onze beste Amerikaanse koelkasten test. Dit zijn tevens dezelfde criteria als getest in de beste Amerikaanse koelkast volgens de consumentenbond test. Hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

Ingebouwde minibar

Zo zijn sommige Amerikaanse koelkasten voorzien van een minibar. Dit is een klein gedeelte van de koelkast die je apart kan openen. Dit is handig omdat je op die manier niet teveel energie verliest. Het zal je geld besparen! De Amerikaanse koelkasten zijn vaak wel wat duurder als ze over een minibar beschikken. Bekijk daarom goed of het voor jou ook echt nodig is.

Water- en ijsdispenser

Daarnaast zijn vele Amerikaanse koelkasten voorzien van een ijsblokjesmachine en vind je bij sommige koelkasten ook ice crushers. Hierdoor kan jij heel makkelijk ijs toevoegen aan je drankje. Ook is het vaak mogelijk om met deze dispensers ijskoud water te verkrijgen. Dit is extra lekker voor in de zomer.

Energielabel

Voor de rest is het ook belangrijk dat je let op het energielabel. Je kan misschien op zoek zijn naar de beste koop Amerikaanse koelkast of een Amerikaanse koelkast aanbieding, maar dat is niet altijd een goed idee. Als je geld wilt besparen, dan kan je beter investeren in een duurder model dat minder energie verbruikt.

Geluidsniveau

Daarnaast is het ook belangrijk om erop te letten hoe veel lawaai hij produceert. Sommige toestellen zijn luidruchtiger dan anderen en in bepaalde situaties is dit niet wenselijk! Bekijk dus vooraf goed over welk geluidsniveau de koelkast beschikt. Dit staat bijna altijd beschreven in de product omschrijving.


Wat is de beste Amerikaanse koelkast van 2023? 

Nu dat je weet waar je op moet letten bij de aankoop van een Amerikaanse koelkast, is het tijd om onze top 5 te ontdekken. In onze test hielden we rekening met de beste Amerikaanse koelkast volgens de consumentenbond, de beste Amerikaanse koelkast volgens andere consumenten, enzovoort. Hierdoor hebben wij de beste 5 Amerikaanse koelkasten in onze top 5 kunnen opnemen.

Bij het opstellen van onze top 5 beste Amerikaanse koelkasten hebben wij koelkasten geselecteerd uit verschillende categorieën en prijsklassen. Zo zit er voor iedereen de perfecte koelkast tegen. Ook hebben wij elke Amerikaanse koelkast voorzien van een korte product omschrijving en hebben wij de voor- en nadelen benoemd.

Benieuwd naar de 5 toppers die het gemaakt hebben tot onze top 5? Wacht dan niet langer en lees gauw verder!

1. Samsung RS68N8220S9 - Amerikaanse koelkast - RVS

Best geteste Amerikaanse Koelkast

9.2

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Met de RS68N822059 Samsung koelkast heb je plaats genoeg voor het opbergen van maar liefst 3 volle winkelkarren. Ideaal als je een heel groot gezin hebt of als je het gewoon niet fijn vindt om teveel naar de winkel te gaan. Deze Amerikaanse koelkast zal je leven zoveel makkelijker maken!

De koelkast is no frost, waardoor hij makkelijk uit te kuisen is. Hij heeft een water- en ijsdispenser en 2 vriesvakken. Doordat de koelkast gemaakt is uit roestvrijstaal, zal hij lang meegaan. Met zijn normaal geluidsniveau van 39 dB, hoef jij je ook geen zorgen te maken over geluidsoverlast!

Voordelen Samsung RS68N8220S9 - Amerikaanse koelkast - RVS

  • Roestvrijstalen behuizing
  • Extra grote inhoud (617 liter)
  • Water- en ijsdispenser

Nadelen Samsung RS68N8220S9 - Amerikaanse koelkast - RVS

  • Prijzig

2. LG GSL360ICEV - Amerikaanse koelkast

Beste Amerikaanse koelkast

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Deze Amerikaanse koelkast is niet enkel handig om te hebben, maar ziet er ook erg fraai uit. Doordat je hem kan verkrijgen in verschillende leuke kleurtjes, is er altijd wel een model dat precies bij je interieur past. De koelkast is best zuinig en dit wordt nog beter met de Inverter Lineair Compressor dat je tot 32 % energie bespaart.

Deze Amerikaanse koelkast heeft een inhoud van 591 liter en biedt daarom voldoende ruimte voor grotere gezinnen. Hij heeft 4 vriesvakken en een no frust functie, waardoor hij nooit meer kan aanvriezen. Dat maakt schoonmaken zoveel makkelijker! Daarnaast heeft hij een water- en ijsdispenser. Al bij al is het een échte aanrader, zeker als je rekening houdt met de voordelige prijs!

Voordelen LG GSL360ICEV - Amerikaanse koelkast

  • 4 viesvrakken
  • Water- en ijsdispenser

Nadelen LG GSL360ICEV - Amerikaanse koelkast

  • Relatief grote inhoud, maar kleiner dan de meeste andere koelkasten

3. Exquisit SBS135-040FDI - Amerikaanse koelkast - Dark inox

Beste Amerikaanse koelkast

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

De Exquisit SBS135-040FDI Amerikaanse koelkast is een goede keuze als je graag een Amerikaanse koelkast wilt, zonder er veel te moeten voor betalen. Deze koelkast heeft maar liefst 5 plateau’s waar je al je voedingswaren op kunt plaatsen. Met een inhoud van 442 liter doet hij het geweldig goed voor zijn prijsklasse. Doordat hij zoveel ruimte biedt is hij erg geschikt voor grote gezinnen!

Met een bewaartijd van 21 uur bij stroomuitval, doet hij het veel beter dan de concurrenten. Het nadeel is dat hij geen dispenser heeft, maar niet elk gezin maakt hier gebruik van. Al bij al heeft hij voor zijn scherpe prijs heel wat te bieden en doordat hij aangenaam in gebruik is, is hij een échte must-have voor in de keuken!

Voordelen Exquisit SBS135-040FDI - Amerikaanse koelkast - Dark inox

  • Fraai design
  • Goede

Nadelen Exquisit SBS135-040FDI - Amerikaanse koelkast - Dark inox

  • Energielabel F

4. Inventum SKV0178R - Amerikaanse koelkast - RVS

Beste Amerikaanse koelkast

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

De SKV0178R Amerikaanse koelkast van Iventum heeft heel wat te bieden voor een ontzettend scherpe prijs. Als je op zoek bent naar een Amerikaanse koelkast die zowel betaalbaar als kwalitatief is, dan is dit een goede optie. Deze koelkast heeft een simpel maar kwalitatief design. Hij is namelijk gemaakt uit roestvrijstaal, waardoor hij lang zal meegaan.

Met een inhoud van 510 liter, biedt hij voldoende ruimte voor de meeste gezinnen en met zijn energielabel van A+ scoort hij ook niet slecht, zeker niet binnen deze prijsklasse. Deze koelkast is de ideale keuze als je niet perse een water- en ijsdispenser nodig hebt en op zoek bent naar een degelijke koelkast voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Voordelen Inventum SKV0178R - Amerikaanse koelkast - RVS

  • Scherpe prijs
  • 5 vriesvakken

Nadelen Inventum SKV0178R - Amerikaanse koelkast - RVS

  • Geen water- en ijsdispenser

5. CHiQ FSS559NEI32D - Amerikaanse Koelkast - 559L

Beste Amerikaanse koelkast

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op zoek naar een luxe koelkast? Dan is de FSS559NEI32D Amerikaanse koelkast van CHiQ écht iets voor jou! Deze trendy koelkast heeft een enorme inhoud van 559 liter. Je zal dus nooit plaats tekort komen! Dit model is de goedkoopste uit onze top 5. Daarnaast beschikt hij ook over een beter energielabel namelijk niveau E.

Maar deze koelkast heeft nog tal van andere voordelen. Hij heeft alles dat je zoekt in een Amerikaanse koelkast! Hij is voorzien van een waterdispenser, heeft een energiebesparingsfunctie, en een uitneembaar waterreservoir. Daarnaast beschikt deze Amerikaanse koelkast over No Frost waardoor je de koelkast nooit te ontdooien hoeft.

Voordelen CHiQ FSS559NEI32D - Amerikaanse Koelkast - 559L

  • Grote inhoud
  • Temperatuur instelbaar

Nadelen CHiQ FSS559NEI32D - Amerikaanse Koelkast - 559L

  • Korte stroomkabel

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel Amerikaanse koelkasten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten Amerikaanse koelkasten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de Amerikaanse koelkasten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste Amerikaanse koelkasten op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>