fbpx

Publicatie datum: 5 mei, 2022

Door: Iris

De Mutsy I2 was een goede kandidaat voor ouders die op zoek waren naar een kinderwagen die stevig en stabiel is en het best mogelijke comfort biedt. In deze review lees je alle handige informatie over de Mutsy i2, wat de voordelen van dit model zijn en interessante tips en advies. Ook kom je te weten welke kleuren beschikbaar waren voor deze kinderwagen en meer!

mutsy i2 voorbeeld

Let op: Helaas is Mutsy sinds 04-08-2021 failliet verklaard. Dit betekent dat de Mutsy i2 niet meer verkrijgbaar is. Hieronder vind je de 3 beste alternatieven voor een Mutsy kinderwagen!

Kinderkraft Kinderwagen
UPPAbaby VISTA V2

Mutsy i2 review

De Mutsy i2 is een 3-in-1 kinderwagen die meteen opvalt door zijn typische Mutsy ontwerp, en op het vlak van comfort heel wat te bieden heeft. De buggy was vooral populair aangezien hij relatief compact is maar toch erg stevig en zorgde voor een optimale veiligheid voor baby of kindje. Daarbij draagt hij ook bij aan het gebruikscomfort van de ouder, dankzij hoogstaande duwstangen.


Baby en kinder spullen met de hoogste korting!

Profiteer nu van de knotsgekke aanbiedingen op babypark op meerdere merken en verschillende categorieën!


Specificaties

Voor je een Mutsy i2 aankoopt, is het natuurlijk belangrijk dat je precies weet wat je van deze kinderwagen kunt verwachten. Hieronder krijg je een duidelijk overzicht op de belangrijkste specificaties van de Mutsy i2:

Mutsy i2 afmetingen
De Mutsy i2 is een relatief kleine kinderwagen, met afmetingen van 110 x 58,5 x 86 cm. Als je de wagen inklapt en daarbij het zitje bevestigt, zijn de afmetingen nog een stukje kleiner, waardoor je deze kinderwagen gemakkelijk opbergt en meeneemt.

Mutsy i2 gewicht
Met zijn 13,5 kilogam behoort de mutsy i2 tot de middelzware kinderwagens, maar toch is hij relatief gemakkelijk mee te nemen. Ook is het beter om geen kinderen in de wagen te plaatsen die meer wegen dan 15 kilogram!

Mutsy i2 kleuren
Ten slotte kon je bij de Mutsy i2 kiezen tussen verschillende kleuren en afwerkingen. Hieronder krijg je daar een overzicht op:


  • Beige: een zacht kleur dat de kinderwagen meteen een gezellige look geeft
  • Grijs: deze kleur zorgt voor een iets modernere look en feel
  • Zwart: met een zwarte Mutsy i2 ben je zeker van een stoere uitstraling

Mutsy i2 Prijs

Als je een Mutsy i2 koopt, dan betaal je doorgaans iets meer dan voor de meeste andere modellen van dit merk. De startprijs is 869 euro, maar die hangt natuurlijk ook af van de Mutsy onderdelen die je aankoopt. Hiermee behoort de Mutsy i2 tot de hogere prijsklasse van kinderwagens. Er bestaan echter nog heel wat duurdere, en voor de i2 krijg je wel een optimale kwaliteit. De investering was de prijs dus zeker waard!

Let op: Helaas is Mutsy sinds 04-08-2021 failliet verklaard. Dit betekent dat de Mutsy i2 niet meer verkrijgbaar is. Hieronder vind je de 3 beste alternatieven voor een Mutsy kinderwagen!

Kinderkraft Kinderwagen
UPPAbaby VISTA V2

Over de auteur

Iris

Hoi! Ik ben Iris en schrijf op Top-X voornamelijk over baby's en kinderen. Als Nanny weet ik precies wat kinderen nodig hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Om die reden vind ik het super leuk om in mijn vrije tijd voor Top-X te schrijven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>