Laatste update: juni 2022

Door: Iris

Als je het beste wilt halen uit je Mutsy kinderwagen, dan is het natuurlijk belangrijk dat je over de nodig accessoires beschikt. Hier vind je alle Mutsy accessoires en Mutsy onderdelen die je nodig hebt om de werking én afwerking van je kinderwagen compleet te maken. Wat kan je nu zoal verwachten van het aanbod? Hieronder krijg je een duidelijk overzicht!

Let op: Helaas is Mutsy sinds 04-08-2021 failliet verklaard. Dit betekent dat de Mutsy  niet meer verkrijgbaar is. Hieronder vind je de 3 beste alternatieven voor een Mutsy kinderwagen!

Kinderkraft Kinderwagen
UPPAbaby VISTA V2

Welke Mutsy accessoires zijn er?

Je vindt tal van losse accessoires voor de Mutsy kinderwagen. Een Mutsy kinderwagen kopen is hoe dan ook een goed idee als je het comfort van je baby of kindje een niveau hoger wilt tillen. Gebruik je ook onderstaande accessoires, dan is het plaatje helemaal compleet!

Parasols

Parasols zijn gemakkelijk te bevestigen op het frame van je kinderwagen en zorgen ervoor dat je kindje niet zomaar blootgesteld is aan felle zon. Dit is vooral belangrijk als je regelmatig met je baby buiten komt of op reis gaat!

musty onderdelen

Regenhoezen

Ook regenhoezen zijn een handige accessoire voor je Mutsy buggy. Door het gebruik van hoogwaardig plastic als zeil en een stevige bevestiging door middel van een rits ben je zeker dat alle kwetsbare onderdelen van je Mutsy kinderwagen mooi én duurzaam blijven.

mutsy accessoires

Meerijdplankje

Een meerijdplankje is dan weer de beste Mutsy buggy accessoire voor ouders die ook een ouder kindje mee willen nemen op stap. Je bevestigt het plankje veilig aan de buggy zelf, waardoor je kindje tijdens het rijden dankzij een geïntegreerde zadel extra comfortabel zit.

mutsy meerijdplankje

Voetenzakken

Ten slotte behoren ook voetenzakken tot het aanbod aan unieke accessoires van Mutsy. Zo'n zak is vooral handig als het buiten koud is en je je kindje warm wilt houden. Door het gebruik van fleece als basismateriaal en een rits ben je zeker dat je nieuwe voetenzak goed isoleert én stevig vastzit.

mutsy voetenzak

Baby en kinder spullen met de hoogste korting!

Profiteer nu van de knotsgekke aanbiedingen op babypark op meerdere merken en verschillende categorieën!


Welke Mutsy onderdelen zijn er los te verkrijgen?

Naast bovenstaande handige uitbreidingen voor je kinderwagen vind je ook tal van losse Mutsy accessoires binnen het aanbod. Hieronder een duidelijk overzicht van de belangrijkste:

1. Onderstel

Het onderstel van een Mutsy Kinderwagen is de basis voor een goed comfort, zowel voor je baby als voor jou tijdens het rijden! Er bestaan heel wat verschillende soorten modellen, zoals het Evo onderstel, waardoor je voor jouw buggy altijd de beste oplossing vindt.

2. Voorwielen

Voorwielen vind je ook binnen het uitgebreide aanbod aan Mutsy onderdelen. Je vervangt oude wielen die kapot zijn snel door middel van een eenvoudig kliksysteem aan de bovenzijde. Mutsy wielen dempen trillingen goed én zorgen voor vlotte bewegingen tijdens het rijden.

3. Achterwielen

Ten slotte kan je ook heel wat achterwielen voor je Mutsy kinderwagen kopen. Achterwielen zijn doorgaans iets groter en steviger, aangezien ze het grootste deel van de kinderwagen dragen. De wielen zijn verkrijgbaar in sets en eveneens te bevestigen door middel van een kliksysteem.

Kortom, je vindt ongelofelijk veel Mutsy accessoires en onderdelen voor je Mutsy kinderwagen. Het resultaat is dat je kindje of baby nog comfortabeler zit en slaapt tijdens de rit, en dat jij als ouder van een stijlvolle, goed uitgeruste buggy geniet!

Let op: Helaas is Mutsy sinds 04-08-2021 failliet verklaard. Dit betekent dat de Mutsy  niet meer verkrijgbaar is. Hieronder vind je de 3 beste alternatieven voor een Mutsy kinderwagen!

Kinderkraft Kinderwagen
UPPAbaby VISTA V2

Over de auteur

Iris

Hoi! Ik ben Iris en schrijf op Top-X voornamelijk over baby's en kinderen. Als Nanny weet ik precies wat kinderen nodig hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Om die reden vind ik het super leuk om in mijn vrije tijd voor Top-X te schrijven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>