fbpx

Publicatie datum: 6 juli, 2023

Door: Sanne

Onze Haarlemmerbruin ervaring

Haarlemmer bruin review

Onze score

Jacob Hooy Haarlemmerbruin is een absolute aanrader voor iedereen die graag nog sneller bruin wordt. Deze olie is gemaakt op basis van olijf, kokos, amandel, sesam, bergamot en lavendel en kan je huid binnen 3 uur diepbruin maken. Haarlemmer bruin wordt op traditionele wijze gefabriceerd en er worden alleen maar natuurlijke grondstoffen gebruikt. Kortom, een echte aanrader en zeker het proberen waard.

Het is weer zomer! De tijd van warmte, zon en drankjes op het terras. Veel mensen vinden het fijn om een kleurtje te hebben in de zomer. Het liefste zo snel mogelijk natuurlijk.

Tegenwoordig zijn er verschillende producten die je kunnen helpen sneller bruin te worden. Een van de producten die in 2023 super populair is? Haarlemmer Bruin van Jacob Hooy! Haarlemmer Bruin is ontzettend populair en bijna op elk strand, terras of zwembad te vinden. 

Haarlemmer Bruin zou je binnen 3 uur een diepe, intense bruine kleur moeten geven. Een mooie belofte natuurlijk, maar werkt het wel echt zo? In deze Haarlemmerbruin review geven we je antwoord op deze vraag. Kortom, als jij dit product overweegt, lees dan gauw verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Uur onderzoek gedaan

35

 Ervaringen gecheckt

11+

Merken vergeleken


Wat is Haarlemmerbruin?

Haarlemmerbruin is een olie gemaakt door het merk Jacob Hooy. Deze olie heeft als doel om je huid sneller bruin te krijgen. De belofte van het product? Binnen 3 uur een diepbruine huid.

De olie van Haarlemmerbruin is gemaakt op basis van de volgende natuurlijke grondstoffen: olijf, kokos, amandel, sesam, bergamot en lavendel. Het merk hecht flink wat waarde aan natuurlijke grondstoffen en er zitten dus geen stoffen in die eventueel schadelijk zouden kunnen zijn.

Belangrijk om te weten is dat deze olie geen beschermingsfactor biedt tegen de zon (SPF), het is dus geen zonnebrandcreme. Verderop in dit artikel leggen we je uit hoe je haarlemmer bruin het beste kunt gebruiken voor het beste resultaat.


Hoe werkt haarlemmerbruin?

Het is volkomen logisch als je vraagtekens zet achter de werking van haarlemmerbruin. Is haarlemmerbruin slecht voor je huid? Werkt haarlemmerbruin echt of is het te mooi om waar te zijn? Gelukkig kan ik je geruststellen. Het product werkt echt en is niet slecht voor je huid.

Jacob Hooy denkt zorgvuldig na over de gekozen ingrediënten. Dit geldt dus ook bij het product haarlemmerbruin. Hoe kun je snel bruin worden met de juiste ingrediënten? Met deze vraag houdt Jacob Hooy zich bezig. Jacob Hooy kiest ervoor om natuurlijke ingrediënten te verwerken in hun producten. Hierbij kun je denken aan lavendel, kokos, lanoline, amandel, zonnebloem en bergamot. Het voordeel is dat er geen conserveringsmiddelen worden gebruikt om het product haarlemmerbruin langer houdbaar te maken. Het product is dus niet slecht voor je huid, maar juist verzorgend.

Om Jacob Hooy haarlemmerbruin op de juiste manier te gebruiken kun je zelf het beste de bijbehorende beschrijving bekijken. Deze kun je vinden op de desbetreffende verpakking. Wel is er een algemene gebruiksaanwijzing van haarlemmerbruin. Zo is het belangrijk om het product eerst goed te schudden en dun op de huid aan te brengen. Gebruik haarlemmer bruin voor je gezicht, benen, armen of een ander lichaamsdeel. Ga pas na het aanbrengen van haarlemmerbruin in de zon zitten. 

Tips haarlemmer bruin gebruiken

  • Haarlemmerbruin biedt geen beschermingsfactor (SPF), smeer jezelf dus eerst in met Zonnebrand
  • Schud het flesje goed voor gebruik
  • Ga pas na het aanbrengen van haarlemmerbruin in de zon zitten

Hoe zijn de ervaringen met haarlemmerbruin?

Tuurlijk ben je ook benieuwd naar de ervaringen met haarlemmerbruin van Jacob Hooy. De meeste mensen zijn erg positief over dit product.

In de recensies van haarlemmerbruin is veelal te lezen dat mensen het een fijn product vinden. Zo wordt er geschreven dat haarlemmerbruin goed hydrateert en heerlijk ruikt. Ook doet het product wat het belooft: binnen drie uur is al een bruine tint zichtbaar.

Consumenten zijn veelal positief over haarlemmerbruin. Wel vinden sommigen het product ietwat prijzig. Let op: het is belangrijk om het product in combinatie met een zonnebrandproduct te gebruiken.

Dit komt doordat de olie van zichzelf geen beschermingsfactor tegen de zon (SPF) bevat. Smeer je daarom te allen tijde in met een zonnebrandcrème van minimaal SPF30.

Hieronder een aantal ervaringen / reviews die er voor ons uitsprongen. 

Je wordt er goed bruin van, wel eerst een zonnecrème met factor gebruiken en daarna insmeren met de olie om verbranding te voorkomen . Ruikt lekker

Iris

Werkt echt goed..je wordt ol een gewoon tempo lekker bruin en het ruikt heerlijk, dd aftersun is ook een aanrader

Britt

Ruikt heerlijk, snel gebruind, hydrateert lang, gebruikte dit na enkele weken al in de zon geweest te zijn, ervoor altijd met een zonnefactor ingesmeerd, en ben niet verbrand na het smeren vd haarlemmerbruin

Kim


Wat zijn de belangrijkste voor- en nadelen van haarlemmerbruin?

Hieronder lees je de belangrijkste voor- en nadelen van haarlemmerbruin.

Voordelen Haarlemmer Bruin

  • Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten.
  • Je ziet het resultaat binnen drie uur nadat je haarlemmerbruin hebt gebruikt.
  • Je krijgt waar voor je geld.
  • Haarlemmerbruin hydrateert en verzorgt jouw huid.
  • Binnen 3 uur een bruine gloed

Nadelen Haarlemmer Bruin

  • Het product moet gebruikt worden in combinatie met zonnebrandcrème van minimaal SPF30.

Conclusie en onze ervaringen

Dat was hem dan: onze Haarlemmer Bruin review! Zoals je hebt kunnen lezen zijn we zeker positief over dit product van Jacob Hooy.

Op het internet zijn we letterlijk tientallen positieve reviews en ervaringen tegengekomen. Iedereen die het product koopt lijkt mooie resultaten te zien en is dan ook tevreden met het product. 

Uiteraard hebben we ook onze eigen ervaringen meegenomen in deze review. Zelf zijn we ook positief. Zo hebben we het product meerdere keren gebruikt en waren hier eigenlijk zeer over te spreken.

Zo merkte we inderdaad dat de huid sneller bruin werd, was de geur ontzettend lekker en smeerde de olie relatief makkelijk zonder te vele plakkerigheid. Kortom, wat ons betreft een absolute aanrader.

Uiteraard zijn er ook minder goede eigenschappen. Zo bevat deze olie geen beschermingsfactor waardoor je hem altijd moet combineren met zonnebrand. Ook is de prijs relatief hoog.


Veelgestelde vragen:

Is Haarlemmerbruin goed voor je?
Haarlemmer bruin bestaat enkel en alleen uit natuurlijke ingrediënten. Dit is bewust gedaan om een veilige en gezonde olie te maken voor de huid. Er zitten dus geen schadelijke stoffen in Haarlemmer bruin. 

Kan Haarlemmerbruin met zonnebrand?
Haarlemmerbruin is zeker te combineren met zonnebrand. Sterker nog: dit wordt aanbevolen. Haarlemmerbruin  bevat namelijk geen beschermingsfactor waardoor het de huid niet beschermt tegen de zon. Combineer Haarlemmerbruin dus zeker met zonnebrand.

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>