fbpx

Publicatie datum: 18 oktober, 2023

Door: Sanne

DEPLAY kindertablet Review

Onze score

De DEPLAY kindertablets zijn ideaal voor kinderen van 2 tot 8 jaar die op een speelse manier uitgedaagd willen worden om zichzelf te ontwikkelen. De tablets zijn 100% kidsproof aangezien ze over duurzaam materiaal beschikken en een beschermhoes hebben. Verder zijn de tablets makkelijk in gebruik, hebben ze een kidsmodus en is de prijs / kwaliteit ontzettend goed. Kortom, de kindertablets van DEPLAY zijn zeker de moeite waard. 

Als jij op zoek bent naar een goede kindertablet dan is de kans groot dat je wel eens van DEPLAY hebt gehoord. Het merk DEPLAY is de afgelopen tijd hard gegroeid en we zien deze tablets dan ook steeds vaker voorbij komen.

Wat veel mensen niet weten is dat DEPLAY een afkorting is voor Developing & Play en richt zich voornamelijk op producten voor baby's, peuters en kinderen.

Het doel hierbij? Kinderen op een leuke manier vermaken en te helpen bij de ontwikkeling in de jonge kinderjaren.

In dit artikel zoomen we voornamelijk in op de kindertablets van DEPLAY. Hoe goed zijn deze tablets? Zijn de tablets de hype waard of toch niet? Je ontdekt het in deze review!


Wat is DEPLAY?

Laten we beginnen bij het begin: wat is DEPLAY eigenlijk? In de introductie hebben we natuurlijk al een klein tipje van de sluier gegeven. DEPLAY is een merk dat voornamelijk producten voor kinderen aanbiedt. Naast kindertablets verkoopt DEPLAY ook smartwatches voor kinderen en speelgoed.

Ontwikkeling staat centraal in alle producten die je bij DEPLAY kunt kopen. Met de producten van DEPLAY worden baby's, peuters en kinderen spelenderwijs gestimuleerd om zichzelf te vermaken en te ontwikkelen. 

Onderstaande video van DEPLAY kwamen we tegen op de website, deze video geeft je een goed beeld van DEPLAY en de visie van het bedrijf. 


Welke DEPLAY Tablets zijn er?

Goed, zoals we je aan het begin van dit artikel al even hebben verteld, gaan we in deze DEPLAY review voornamelijk kijken naar de kindertablets van dit merk.  

De kindertablets van DEPLAY zijn namelijk ontzettend populair en we krijgen geregeld vragen over deze producten. Niet zo gek overigens, wanneer je een tablet koopt wil je natuurlijk zeker weten dat het goed zit.

DEPLAY verkoopt verschillende tablets, elke tablet heeft weer zijn eigen voor- en nadelen. Hieronder hebben we een overzicht van de verschillende DEPLAY tablets gemaakt. Via onderstaand overzicht kun je snel en gemakkelijk de verschillende tablets vergelijken op verschillende specificaties. 

DEPLAY Kids Tablet LITE

DEPLAY Kids Tablet LITE

 • Grootte: 7 Inch 
 • Geschikt voor: 2-6 jaar
 • Opslag: 32 GB
 • Accu: 3000mAh
 • Camera: 2 + 0,3 Megapixel

DEPLAY Kids Tablet SMART

 • Grootte: 8 Inch 
 • Geschikt voor: 2-8 jaar
 • Opslag: 64 GB
 • Accu: 5000mAh
 • Camera: 13 + 5 megapixel

DEPLAY Kids Tablet PRO

 • Grootte: 10 Inch 
 • Geschikt voor: 2-12 jaar
 • Opslag:  128GB
 • Accu: 6000mAh
 • Camera: 13 + 5 megapixel

Zoals je kunt zien is de tablet van DEPLAY verkrijgbaar in verschillende soorten. Elk van deze tablets is verkrijgbaar in de rode en blauwe kleur. 

Misschien vraag je jezelf nu af: welke kindertablet kan ik dan het beste kopen? Om je hierbij te helpen hebben we hieronder een handig overzicht gemaakt:

 • Wil je de beste en grootste kindertablet?
  → DEPLAY Kids Tablet PRO (10 inch)
 • Wil jij een snelle en écht goede kindertablet met de beste prijs/kwaliteit verhouding?
  → DEPLAY Kids Tablet SMART (8 inch) 
 • Wil jij de kleinste en goedkoopste kindertablet?
  → DEPLAY Kids Tablet LITE (7 inch)
Ook interessant: Top-5 Beste kindertablets van dit moment!

Wat maakt de DEPLAY kindertablet uniek?

Hoe uniek zijn de DEPLAY kinder tablets eigenlijk? Op welke manier onderscheiden deze tablets zich van de rest? Het zijn vragen die we eigenlijk in elke review willen beantwoorden.

Ook in deze review hebben we gekeken naar het onderscheidend vermogen van DEPLAY. Waarom zou je voor dit merk kiezen? In onderstaande sectie bespreken we de belangrijkste voordelen van DEPLAY kindertablets. 

1. Ontwikkeling staat centraal

Wat DEPLAY in onze ogen echt uniek maakt is het feit dat de ontwikkeling van het kind centraal staat. Met de tablets van DEPLAY kunnen kinderen hun creatieve vaardigheden en denkvermogen op een leuke en speelse manier ontwikkelen. Van tekenen en puzzels tot verhalen vertellen en muziek maken, de mogelijkheden zijn eindeloos!

2. Plug & Play, meteen klaar om te spelen

Een groot voordeel van de DEPLAY kindertablets? Wanneer je de tablet ontvangt staat alles al voor je klaar. Alle apps zijn al geïnstalleerd en je kunt gelijk beginnen met het gebruiken van de tablet. Dit is natuurlijk wel zo fijn aangezien dit een hoop tijd scheelt. 


3. Beveiligde DEPLAY Kids modus

De tablets van DEPLAY beschikken over een beveiligde kidsmodus. Dit zorgt ervoor dat kinderen niet op sites of apps kunnen die niet passen bij de leeftijd. Verder geeft deze kidsmodus toegang tot een wereld van leuke en educatieve inhoud die speciaal is geselecteerd om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. 

4. Bluelight Blocking

Deze kindertablets beschikken over speciale "HD bluelight blocking screenprotector", iets wat we niet vaker hebben gezien. Deze screenprotector zorgt ervoor dat dat ogen van je kleintje helemaal beschermd zijn. 

5. Kidsproof

Het zou natuurlijk gek zijn als deze kindertablets niet "kidsproof" zijn, maar toch scoort DEPLAY ontzettend goed op dit onderdeel. Alle tablets van DEPLAY zijn stootbestendig en duurzaam kwa gebruik. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken als de kindertablet weer een keer op de grond valt. 


Hoe zijn de ervaringen met de DEPLAY kindertablet?

Naast onze eigen ervaringen hebben we ook gekeken naar de ervaringen en reviews van andere consumenten met de DEPLAY kidstablet. 

Een review is wat ons betreft niet compleet zonder de meningen van consumenten die het product daadwerkelijk hebben gebruikt. In het overzicht hieronder vind je een aantal reviews / ervaringen met de DEPLAY kids tablet die ons het meeste zijn opgevallen.

Vroeger vond ik een kinder tablet niet nodig en gaf ik altijd mijn eigen telefoon of onze iPad aan mijn dochter. Echter bleek dit toch niet altijd even handig omdat een kind er namelijk minder voorzichtig mee omgaat als een volwassene. Daarom deze speciale kinder tablet gekocht en wat een handig ding zeg! Ik gun mijn dochter het beste en nu kan ze hiermee jarenlang vooruit + ze leert er ook onwijs veel van. Top!

Peter

Onlangs 2 tablets voor mijn meiden gekocht. Zij zijn er super blij mee. Installeren ging makkelijk. Tablets zijn precies goed voor kinderhandjes. Alles wat je nodig hebt is inbegrepen. Top!

Yasmine

Snelle en zeer goede service. Tablet was door dhl zoek geraakt, kregen meteen een tablet toegestuurd door Deplay. Snelle levering en zeer tevreden over tablet, bevat al veel apps en is daardoor dus al meteen klaar voor gebruik. De tablet is nog snel ook, dik tevreden met dit cadeau voor mijn dochter.

Agnolt


Wat zijn de belangrijkste voor-en nadelen van de DEPLAY kindertablet?

We naderen het einde van onze DEPLAY kidstablet review. Zoals je hebt kunnen lezen zijn we over het algemeen redelijk positief over dit merk.

Hieronder hebben we een opsomming gemaakt van de belangrijkste voor- en nadelen van de verschillende DEPLAY kidstablets. 

Voordelen DEPLAY kindertablet

 • Tablets dragen bij aan de creatieve vaardigheden en denkvermogen van je kind
 • Tablets worden Plug&Play geleverd waardoor ze gelijk te gebruiken zijn
 • Beveiligde DEPLAY Kids Modus App
 • 100% Kids Proof waardoor de tablets tegen een stootje kunnen en langer mee gaan

Nadelen DEPLAY kindertablet

 • Slechts in twee kleuren verkrijgbaar

Conclusie

Dat was hem dan! Onze DEPLAY Kidstablet review! Zoals je hebt kunnen lezen zijn wij zeer positief over de tablets van DEPLAY.

Allereerst vinden we de visie van DEPLAY mooi. Zo zet dit merk zich in om kinderen om speelse manier te laten wennen met de moderne technologie van tegenwoordig. Ook staat de ontwikkeling van kinderen centraal, iets waar we ons zeker in kunnen vinden.

Verder biedt DEPLAY goede tablets aan tegenover een acceptabele prijs. Waar de meeste kindertablets ontzettend duur zijn, biedt DEPLAY in onze ogen een eerlijke prijs voor een ontzettend goed product.

Uiteraard beschikken deze tablets verder over alles wat je van een goede kindertablet mag verwachten. Zo beschikken ze over een goede hoes, zijn ze 100% kidsproof en zorgt de kidsmodus ervoor dat kinderen geen gekke websites of apps kunnen bezoeken.

Kortom, zoek jij een mooie tablet voor je kleintje? Dan zouden we zeker de tablets van DEPLAY aanraden. 


Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>