fbpx
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit is hoe jij een auto online kan kopen

Publicatie datum: 3 oktober, 2023

Door: Redactie Top-X

Wil je een (nieuwe) auto kopen? Kijk dan snel naar het online aanbod en loop je favoriet niet mis! Online zie je het meest actuele aanbod auto’s en kan je met rust en overzicht vanuit je eigen omgeving zoeken naar de beste auto voor jou. Nieuwsgierig hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan snel verder. 

Hoe koop je een auto online?

Een auto online kopen is erg eenvoudig met behulp van de volgende stappen. Kies een betrouwbare aanbieder met een goed en ruim assortiment, vul heel specifiek je favoriete opties in en kies uit het aanbod!

Hybride, een hoge instap of een elektrische auto? Een 3- of 5-deurs, airconditioning, welke transmissie en bouwjaar? Laat jezelf verrassen door de opties, selecteer je must-haves en kies eenvoudig jouw perfecte (nieuwe) auto uit.

De beste aanbieder 

Zoals voor de aankoop van iedere auto geldt, kies je met een betrouwbare autodealer voor een betrouwbare auto! Volledig nagekeken, geserviced en APK vernieuwd indien deze binnenkort zou verlopen. Online kies je daarom ook voor een gerenommeerde en erkende dealer. 

Je zoekt naar de aanbieder die alles biedt. Het gemak van het zoeken naar de perfect passende auto vanuit huis of waar je ook bent, goed beeldmateriaal en transparante totaalprijzen. Vervolgens kan je met een videogesprek de auto live zien en een veilige koop doen met garantie op de koop en de auto. De auto wordt bij je thuis afgeleverd en een echt goede aanbieder geeft je vanaf dat moment bedenktijd, zoals je ook bij andere online aankopen krijgt.

Het complete pakket

Kies voor het complete pakket bij het selecteren van je nieuwe auto. Schroom niet om al je favorieten in te vullen. Wil je een schakelauto of een automaat, mag de auto niet ouder zijn dan bijvoorbeeld 5 of 10 jaar, rijdt de auto op diesel of benzine, wat is de gewenste kilometerstand? Kies wat er voor jou toe doet en geniet van het aanbod. Je vindt in een aantal eenvoudige klikken de perfecte auto voor jou. 

Bedenktijd 

Een groot voordeel van een auto online kopen bij een betrouwbare online dealer is bedenktijd. Je hebt je favoriete auto gezien, geselecteerd en wil deze gaan kopen, maar je twijfelt nog een beetje, want je hebt er nog niet in gereden. Wat als de auto te iets te stroef rijdt, de bekleding niet exact is wat je had verwacht of toch je hoort toch een vreemd geluid als je rijdt?

De dealer heeft hier een oplossing en biedt veertien dagen bedenktijd. Jij rijdt in de auto, kom je erachter dat het niet dé auto is voor jou, dan neem je contact op en leg je het issue uit. De aanbieder neemt de auto terug. Schade gemaakt in deze periode is uiteraard wel voor je eigen rekening!

Private lease opties 

Je ziet de auto van je dromen, hebt de video call gehad en wil deze direct kopen, maar je budget laat het niet toe. Wat nu? Kijk bij de aanbieder naar de mogelijkheden voor private leasing. Hoe dit in zijn werk gaat, overleg je met hen. Er is bijna altijd een oplossing zodat jij de perfecte auto kunt kopen.

Over de auteur

Redactie Top-X


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>