fbpx

Publicatie datum: 21 juli, 2023

Door: Sanne

Best Geteste Wokbrander

Kemper 1 pit Camping Gasstel Gasbrander Wokbrander | 7,5 KW | 37cm | 4 Voets

Kemper 1 pit Wokbrander

De Kemper 1 pit Wokbrander heeft een groot vermogen en daarom is het uiterst geschikt om te gebruiken tijdens het wokken. Het heeft grote poten waardoor je direct je pan erop kan plaatsen. Deze wokbrander kan je alleen buiten gebruiken. Je kan het dus heerlijk in de zomer gebruiken! Verder is deze wokbrander nog multifunctioneel, denk aan het bakken van vis of om soep te maken. Voor de veiligheid voorkomt het ook nog is steekvlammen. Dat is altijd handig!

Het hebben van een wokbrander zorgt ervoor dat je veel meer mogelijkheden in de keuken hebt. Met een goede wokbrander kan je bijvoorbeeld heerlijke gerechten maken. Deze gerechten worden ook snel gemaakt.

Maar wat is dan de beste wokbrander? Daar zullen wij van Top-X dit artikel antwoord op geven! Zo hebben we meerdere producten getest en een ultieme Top 5 gevormd. Hier vind je dus de beste wokbranders van 2023.

Ze hebben allemaal een eigen categorie gekregen en dit is aangevuld met een korte review. Hierin worden ook de voor- en nadelen benoemd. Ben jij dus benieuwd? Lees dan gauw onze Top 5 door!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

16

Uur onderzoek gedaan

21

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Wokbranders

Kemper 1 pit Camping Gasstel Gasbrander Wokbrander | 7,5 KW | 37cm | 4 Voets

Beste Koop Wokbrander
1. Kemper 1 pit Wokbrander

Konder Wokbrander - Campingkooktoestel - 40x40cm - 6500W - inclusief slang en drukregelaar

Beste Wokbrander Camping
2. Konder Wokbrander

SMH LINE® Wokbrander - Kookbrander - 25x25x11cm - 3 KW - Incl, drukregelaar

Beste Wokbrander Met Drukregelaar
3. SMH LINE® Wokbrander

Foker Originele Wokbrander set - gietijzer - 3 verschillende kleppen - met uitneembare ring geschikt voor pannen en wokken - max 9,4kW - Propaan

Beste Wokbrander Set
4. Foker Originele Wokbrander set

Kemper Gietijzeren 1 pit Camping Gasstel Gasbrander Wokbrander - 7,5 KW - 37cm - 3 Voets

Beste Budget Wokbrander
5. Kemper Gietijzeren 1 pit Camping Wokbrander


Top 10 Beste Wokbranders 

Kan jij niet wachten en wil je zo snel mogelijk een nieuwe wokbrander bestellen? Bekijk dan de top 10 beste wokbranders van Bol hieronder. Deze producten doen zeker niet onder van de producten uit de wokbrander test 2023.


Waar moet je op letten bij het kopen van een wokbrander?

Een wokbrander kopen kan soms best lastig zijn. Je moet vaak met een aantal dingen rekening houden. Daarom is het belangrijk om in ieder geval van tevoren goed onderzoek te doen.

Wij proberen je door middel van dit artikel je op weg te hebben. Zo hebben we hieronder een aantal criteria voor je op een rijtje gezet. We raden het aan om dit goed door te nemen om een miskoop te voorkomen.

Er is ook naar de consumentenbond gekeken, Daarna kan je weer gauw verder gaan naar onze ultieme Top 5 lijst.

Elektrisch of gas?

Het eerste belangrijke punt waar je goed op moet letten is of je een elektrische wokbrander wilt hebben of er een die op gas werkt. Dit klinkt misschien heel logisch maar veel mensen kijken hier overheen.

We willen niet hebben dat je na de aankoop hier pas achter komt. Bedenk dit namelijk goed van tevoren zodat je een miskoop kan voorkomen. Dat raden we iedereen aan!

Afmetingen pannen

Voordat je een aankoop is het ook belangrijk om naar de afmetingen van de pannen te kijken. Die moet namelijk wel passen op de wokbrander, anders heb je er niet aan.

Als je die afmetingen weet, kan je op zoek gaan naar de geschikt wokbrander. Het is in ieder geval belangrijk dat de pannen niet te groot of te klein zijn. Ook dit klinkt logisch, maar toch veel mensen kijken eroverheen.

Capaciteit

Ben jij iemand die veel gebruikt maakt van de wokbrander en grote hoeveelheden kookt? Dan moet er ook naar de capaciteit gekeken worden. Zo kan je ook een model met een dubbele brander kiezen. 

Dan kook je ook sneller en kan je meer maken. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Dit is bijvoorbeeld handig als je voor een grote groep mensen kookt. Houd hier dus rekening mee.

Algemene afmetingen

Het laatste belangrijke punt waar goed op gelet moet worden is het formaat van de wokbrander zelf. Ook dit moet namelijk niet te groot of te klein zijn. Anders heb je er niet zoveel aan.

De wokbrander moet makkelijk in de kast passen en het niet moet te veel ruimte in beslag nemen. Bedenk daarom eerst goed waar je het product wilt plaatsen. Daarna kan je gericht op zoek gaan!


Wat is de beste wokbrander van 2023?

Je hebt nu al veel informatie gekregen over wokbranders, maar nu is het toch echt tijd om de belangrijkste sectie van dit artikel door te nemen. Hierin geven we antwoord op 2 belangrijke vragen.

Welke wokbrander is het beste? En welke wokbrander past het beste bij mij? Wij van Top-X hebben dus meerdere producten getest en de beste 5 hebben we in een ultieme lijst verwerkt.

Ze hebben een eindcijfer gekregen zodat je een goede indicatie van het product krijgt. In de korte review staat omschreven wat wij van het product vinden. Ben jij dus benieuwd? Lees dan nu gauw verder!

1. Kemper 1 pit Wokbrander

Kemper 1 pit Camping Gasstel Gasbrander Wokbrander | 7,5 KW | 37cm | 4 Voets

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.7

Prijs / kwaliteit

9.2

Op de eerste plek hebben we de Kemper 1 pit Wokbrander! Dit product hebben we al voorgesteld aangezien dit de beste wokbrander van 2023 is!

De Kemper 1 pit Wokbrander is voorzien van een ring/wokbrander. Die heeft een metalen ombouw. Dit is heel erg handig aangezien het fornuis daardoor lichter is. De stabiliteit blijft hetzelfde en daardoor kan je makkelijker koken.

Dit product heeft dan ook groot vermogen. Je kan hiermee heerlijke gerechten klaarmaken, denk aan vis of soep. Dit kan je voor grote groepen mensen doen aangezien het wokken met deze brander heel erg snel gaat.

Na het gebruik kan je het weer opbergen in de keukenkast. Dat komt omdat het heel weinig ruimte in beslag neemt. Hierdoor is het dus echt een topaankoop waar je veel plezier mee gaat beleven. Wie wilt dat nou niet?

Voordelen Kemper 1 pit Wokbrander

 • Is gemakkelijk te gebruiken
 • Neemt weinig ruimte in beslag
 • De brander heeft een groot vermogen
 • Is een eWaste product

Nadelen Kemper 1 pit Wokbrander

 • Niet geschikt voor binnen gebruik 

2. Konder Wokbrander

Konder Wokbrander - Campingkooktoestel - 40x40cm - 6500W - inclusief slang en drukregelaar

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Ben jij vaak op de camping te vinden en zoek je de geschikte wokbrander? Stop dan hier en bekijk gauw de Konder Wokbrander! Dit is namelijk echt een topper.

Iedereen kent het probleem wel. Je gaat naar de camping, maar je hebt niet zoveel ruimte om heel veel spullen mee te nemen. Daarom moet je keuzes maken. Met de Konder Wokbrander is dit verleden tijd aangezien het weinig ruimte in beslag neemt.

Hier kan je dit product altijd kan meenemen.  Bij deze wokbrander krijg je ook nog een slang en een drukregelaar. Na het uitpakken kan je gelijk aan de slag gaan en heerlijke gerechten maken!

Met deze wokbrander kan je bijvoorbeeld stoofschotels maken of oliebollen bakken. Het is dan ook een stevige brander met een goed vermogen. Met dit product maak je veel en snel gerechten. Alles wat je dus in een wokbrander zoekt!

Voordelen Konder Wokbrander

 • Vlam is in de hoogte verstelbaar
 • Inclusief een gasslang en drukregelaar
 • Heeft een sterk vermogen
 • Is handig in gebruik

Nadelen Konder Wokbrander

 • Alleen te verkrijgen in deze kleur

3. SMH LINE® Wokbrander

SMH LINE® Wokbrander - Kookbrander - 25x25x11cm - 3 KW - Incl, drukregelaar

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plek hebben we de SMH LINE® Wokbrander! Dit is namelijk een wokbrander met een drukregelaar. Daardoor is het product gemakkelijk te gebruiken.

Met de SMH LINE® Wokbrander kan je na het uitpakken gelijk aan de slag gaan met wokken. Je kan met deze brander namelijk snel en eenvoudig eten bereiden voor het gehele gezin.

Dit kan op het gasfornuis gedaan worden, maar je kan het ook meenemen naar de camping. Het is gemaakt van een hoge kwaliteit en daardoor kan het vaak gebruikt worden en is het geschikt voor hogere belastingen.

Verder is het nog een mooi product en neemt het weinig ruimte in beslag. Na het gebruik kan je het dus makkelijk opbergen. Het heeft ook nog een stabiel frame waardoor het veilig is. Hierdoor kan dus bijna iedereen er gebruik van maken.

Voordelen SMH LINE® Wokbrander

 • Gaat voor een lange tijd mee
 • Heeft een sterke en hoge vlam
 • De vlam kan makkelijk versteld worden
 • Zorgt ervoor dat het eten snel klaar is en lekker smaakt

Nadelen SMH LINE® Wokbrander

 • Werkt niet elektrisch

4. Foker Originele Wokbrander set

Foker Originele Wokbrander set - gietijzer - 3 verschillende kleppen - met uitneembare ring geschikt voor pannen en wokken - max 9,4kW - Propaan

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil jij een wokbrander waar je ook een gehele set bij krijgt? Dan zit je bij dit product goed! Dat is namelijk de Foker Originele Wokbrander set!

De Foker Originele Wokbrander set is gemakkelijk te reinigen en dit kan ook snel gedaan worden. Je hoeft er namelijk alleen wat water overheen te gooien en je zal zien dat bijna alle viezigheid ervan af gaat.

Hiernaast is het gemakkelijk te monteren en demonteren. Dit kan namelijk door iedereen gedaan worden. De wokbrander beschikt over een ringbrander en een kleine ring. Hiermee kan je dus heel goed wokken.

De 3 afzonderlijke regelkranen zorgen er weer voor dat je goed het vuur kan verstellen. Hierdoor kan je heerlijke gerechten maken in een korte tijd. Denk bijvoorbeeld aan oliebollen, nasi of bami, Dat is toch heerlijk!

Voordelen Foker Originele Wokbrander set

 • Het product is gemakkelijk te reinigen
 • Beschikt over 3 afzonderlijke regelkranen
 • Is gemakkelijk aan te steken

Nadelen Foker Originele Wokbrander set

 • Duurste optie van de lijst

5. Kemper Gietijzeren 1 pit Camping Wokbrander

Kemper Gietijzeren 1 pit Camping Gasstel Gasbrander Wokbrander - 7,5 KW - 37cm - 3 Voets

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Heb jij geen zin op veel geld te besteden aan een wokbrander? Bekijk dan de Kemper Gietijzeren 1 pit Camping Wokbrander aangezien het ook nog is een uitstekende kwaliteit heeft.

De Kemper Gietijzeren 1 pit Camping Wokbrander heeft 3 'voeten'. Dit zorgt ervoor dat de wokbrander stabiel staat en dat je er veilig mee te werk kan gaan. Je kan met deze wokbrander heerlijke gerechten maken zoals vis of glühwein.

Glühwein is een drankje natuurlijk. De brander is gemaakt van gietijzer en de rest is gemaakt van staal. Dit is heel erg sterk materiaal en daardoor gaat het voor een lange tijd mee. Je kan hier dus veel meegenieten.

Door de goede prijs-kwaliteitverhouding is dit de beste wokbrander aanbieding van 2023. Je zult niet zoveel goede aanbiedingen vinden op het internet. Dit is dus zeker eentje die je goed moet bekijken.

Voordelen Kemper Gietijzeren 1 pit Camping Wokbrander

 • Beschikt over een groot vermogen
 • Bekend en betrouwbaar merk
 • Goedkoopste optie van de lijst

Nadelen Kemper Gietijzeren 1 pit Camping Wokbrander

 • Onduidelijke handleiding voor sommige mensen

Hoeveel wokbranders hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 wokbranders getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de wokbranders op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste wokbranders zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>