Laatste update: oktober 2022

Door: Thea

Best Geteste Wimperkruller 

MoreWomen® Elektrische Wimperkruller

Door een dikke laag mascara kunnen je wimpers wat gaan hangen, hierdoor staan je wimpers niet meer in een krul. Heel irritant natuurlijk want daardoor zijn je wimpers minder zichtbaar. Gelukkig kan je dit gemakkelijk oplossen met een wimperkruller. 

Maar hoe weet je nou wat een goede wimperkruller is? Geen zorgen, wij gaan je helpen. Wij van Top-x hebben een wimperkruller test uitgevoerd om er achter te komen wat de best geteste wimperkruller is. De MoreWomen® Elektrische Wimperkruller is uit onze test gekomen als beste wimperkruller 2022! 

Met deze wimperkruller breng jij gemakkelijk en snel je wimpers in model. Deze wimperkruller van het merk MoreWomen® zorgen ervoor dat jouw wimpers 24 uur lang gekruld blijven. Ook is deze wimperkruller elektrisch en daardoor makkelijk te gebruiken is. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste wimperkruller? Klik dan op de onderstaande knop! 

Eerlijk is eerlijk, de meeste vrouwen vinden het heerlijk om zich op te maken. Of het nou een normale donderdag is of een avondje uit. Over het algemeen besteden wij veel aandacht aan ons uiterlijk. Alleen het opmaken van onze ogen dat kan nog wel eens een uitdaging zijn. Met name onze wimpers vereisen flink wat aandacht. 

De meeste vrouwen dragen mascara, maar dit kan ervoor zorgen dat je wimpers niet krullen. Dit geldt vooral voor vrouwen die gebruik maken van een volumemascara. Een volumemascara is een zwaardere mascara soort, hierdoor is het dus moeilijker om je wimpers te krullen. Een licht gewicht mascara is al een hele verbetering, maar voor sommige vrouwen is dit nog steeds niet genoeg. Een wimperkruller kan daarom een goede oplossing zijn. 

Maar wat is de beste wimperkruller? Om erachter te komen wat de beste wimperkrullers zijn hebben wij van Top-x een wimperkruller test uitgevoerd. Aan de hand van onze test resultaten hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste wimperkrullers van dit moment! Ben jij benieuwd naar de wimperkrullers uit onze top 5? Lees dan snel verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

28

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

45

 Ervaringen gecheckt

18

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Wimperkrullers

Beste Koop Wimperkruller
1. MoreWomen® Elektrische Wimperkruller

Beste Professionele Wimperkruller
2. Allures Professionele Wimperkruller

Beste Oplaadbare Wimperkruller
3. Dol op Beauty Elektrische Wimperkruller met LED Display

Beste Compacte Wimperkruller
4. Elektrische Wimperkruller / Wimperkrultang

Beste Budget Wimperkruller
5. Allsa - Wimperkruller

Top 10 Beste Wimperkrullers

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire wimperkrullers bij de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top 10 wimperkrullers bij deze webshop.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een wimperkruller?

In onze top 5 heb je misschien wel een wimperkruller gezien die je wil kopen. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen, want een wimperkruller kopen is makkelijker gezegd dan gedaan. Je zal namelijk moeten letten op een aantal punten. De onderstaande punten zijn de punten waar wij op hebben gelet tijdens het uitvoeren van onze wimperkruller test. Wij raden je aan om goed op deze punten te letten als je een wimperkruller gaat kopen. Deze punten lijken namelijk sterk op die van de beste wimperkruller volgens de consumentenbond. 

Soort wimperkruller 

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het soort wimperkruller. Je kan als consument kiezen uit twee verschillende soorten wimperkrullers: een elektrische wimperkruller of een gewone wimperkruller. Bij een elektrische wimperkruller worden je wimper gekruld door middel van een verwarmde wimperborstel. Bij een normale wimperrkruller worden je wimpers gekruld door middel van een clip met siliconen pads. 

Voedingstype 

Als tweede is het belangrijk om te kijken naar het voedingstype van een wimperkruller. Dit geldt voornamelijk voor de elektrische wimperkrullers. Er zijn twee verschillende meest voedingstypes voor een elektrische wimperkruller. Er zijn elektrische wimperkrullers die je kan opladen door middel van een USB-kabel. Deze wordt dan geleverd bij de wimperkruller. Ook zijn er elektrische wimperkrullers die werken door middel van een batterij. Let op: De batterijen worden niet altijd met wimperkruller meegeleverd. 

Beveiligd tegen oververhitting

Als laatste is het belangrijk om te controleren of de wimperkruller beveiligd is tegen oververhitting. Dit geldt voornamelijk voor de elektrische wimperkrullers. De beveiliging tegen oververhitting zorgt ervoor dat je wimpers niet beschadigen tijdens het krullen. Als een elektrische wimperkruller geen beveiliging heeft tegen oververhitting is de kans groot dat je wimper beschadigd worden door het gebruik van de wimperkruller. 


Wat is de beste wimperkruller van 2022? 

Welke wimperkruller is het beste? Deze vraag gaan wij in dit gedeelte van het artikel voor je beantwoorden! Aan de hand van onze wimperkruller test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste wimperkruller van dit moment. In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle wimperkrullers voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan snel verder en wie weet zit er nog een leuke wimperkruller aanbieding tussen! 

1.  MoreWomen® Elektrische Wimperkruller

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Voordelen MoreWomen® Elektrische Wimperkruller

 • 24 uur lang gekrulde wimpers
 • Beveiligd tegen oververhitting 
 • 30 dagen tevredenheidsgarantie

Nadelen MoreWomen® Elektrische Wimperkruller

 • Niet geschikt voor mensen met een gevoelige huid 

2. Allures Professionele Wimperkruller

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil je liever een wimperkruller waarmee je handmatig je wimpers kan krullen? Natuurlijk begrijpen we dat. Zeker als de huid van je oogleden gevoelig is kan een elektrische wimperkruller snel te heet aanvoelen. Gelukkig kan jij je wimpers goed krullen met de Allures Professionele Wimperkruller. Wij hebben deze wimperkruller namelijk geselecteerd als beste professionele wimperkruller. Dit omdat deze soort wimperkruller zeer populair is bij visagisten. 

Met deze wimperkruller van het merk Allures kan je gemakkelijk en snel je wimpers krullen. Dit zorgt voor een stralende blik en vollere wimpers. De wimperkruller is geschikt voor elk type oog. Dit komt door de extra brede ronding. Ook is deze wimperkruller voorzien van siliconen pads. Deze pads zorgen ervoor dat je wimpers niet worden beschadigd tijdens het krullen. Verder heeft de wimperkruller een ergonomisch handvat voor een stabiele ligging in de hand.

Tip: verwarm de wimperkruller een beetje met je handen, dan krult het nog beter!

Voordelen Allures Professionele Wimperkruller

 • Extra pads meegeleverd 
 • Geschikt voor elk type wimpers 
 • Ligt goed in de hand 

Nadelen Allures Professionele Wimperkruller

 • Het knijpgedeelte kan wat stug zijn voor sommige gebruikers 

3. Dol op Beauty Elektrische Wimperkruller met LED Display

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.5

Prijs / kwaliteit

8.7

Als derde hebben wij de Dol op Beauty Elektrische Wimperkruller met LED Display geselecteerd als beste oplaadbare wimperkruller. Deze wimperkruller van het merk Dol op Beauty werkt 100% elektrisch en is op te laden door middel van de USB-oplader die wij de wimperkruller wordt geleverd. Super handig want dan heb je geen gedoe met het aanschaffen en elke keer vervangen van de batterijen.

Deze wimperkruller is in tegenstelling tot andere elektrische wimperkrullers beschadigd deze wimperkruller je wimpers niet. Dit komt door de geavanceerde hitte beveiliging van deze elektrische wimperkruller. Ook heeft deze wimperkruller twee verschillende standen een voor zachte wimpers en een voor volle wimpers. Verder wordt er bij deze elektrische wimperkruller ook een handig borsteltje geleverd om de wimperkruller schoon te maken. 

Let op: gebruik eerst mascara en gebruik daarna de wimperkruller voor het beste resultaat.

Voordelen Dol op Beauty Elektrische Wimperkruller met LED Display

 • Twee warmtestanden (zachte wimpers: 60℃-70℃ en volle wimpers: 75℃-85℃)
 • Uitgerust met een handig display
 • Handleiding in het Nederlands 

Nadelen Dol op Beauty Elektrische Wimperkruller met LED Display

 • Minder geschikt voor vrouwen met volle wimpers

4. Elektrische Wimperkruller / Wimperkrultang

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil je graag een wimperkrullen die je gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen? Dan is de Elektrische Wimperkruller / Wimperkrultang echt wat voor jou! Wij hebben deze wimperkruller namelijk geselecteerd als beste compacte wimperkruller. Door zijn compacte formaat kan jij de wimperkruller overal mee naar toe nemen! 

Deze elektrische wimperkruller zorgt ervoor dat jij binnen no-time kan genieten van gekrulde en volle wimpers. Deze elektrische wimperkruller is voorzien van een oververhittingsbeveiliging waardoor jouw wimpers niet beschadigd zullen raken tijdens het krullen. Ook is deze wimperkruller universeel, waardoor de kruller geschikt is voor ieder oogtype. Verder is deze wimperkruller zo ontworpen dat deze perfect in de hand ligt, zodat je makkelijk je wimpers kan krullen. 

Let op: gebruik eerst mascara en gebruik daarna de wimperkruller voor het beste resultaat.

Voordelen Elektrische Wimperkruller / Wimperkrultang

 • De hele dag lang gekrulde wimpers
 • Compact formaat
 • Warmt binnen 10 seconden op

Nadelen Elektrische Wimperkruller / Wimperkrultang

 • Kan niet worden opgeladen

5. Allsa - Wimperkruller

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.0

Functionaliteiten

8.2

Prijs / kwaliteit

7.4

Wil je graag een wimperkruller kopen, maar wil of kan je hier niet al te veel geld aan uitgeven? Natuurlijk begrijpen we dat en gelukkig hoeft een goede wimperkruller niet al te veel geld te kosten. Wij hebben de Allsa - Wimperkruller geselecteerd als beste budget wimperkruller. Deze wimperkruller zorgt er niet alleen voor dat je wimpers mooi gaan krullen, maar is ook nog een goed voor je portemonnee. 

Deze wimperkruller van het merk Allsa zorgt voor een intense krul van de wimpers. De wimperkruller zelf is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Dit zorgt ervoor dat de wimperkruller stevig en duurzaam is. Bij deze wimperkruller worden 4 navoelbare siliconen pads geleverd. Zo kan je de wimperkruller lang gebruiken. Ook dragen deze siliconen pads bij aan een langere levensduur van de wimperkruller. 

Voordelen Allsa - Wimperkruller

 • Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal 
 • Extra siliconen pads mee geleverd 
 • Goedkoopste optie uit de lijst

Nadelen Allsa - Wimperkruller

 • Kan niet worden verwarmd

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel wimperkrullers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten wimperkrullers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de wimperkrullers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste wimperkrullers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Let Op: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP